Kino.dk Bewertungen

TrustScore 1 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg troede virkeligt ikke deres hjemmeside kunne bliver dårligere... meen det har så vist sig at det kan den godt. Det er godt nok ringe!! Deres side var 100 gange bedre for 6-10 år siden "If i... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fuldstændig elendig hjemmeside der er tung og aldrig virker. De søgekriterier man vælger nulstilles når nye ting vælges, hvilket gør dem ubrugelige. Siden er håbløst designet og udviklerne kunne v... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tung og meget lidt intuitiv hjemmeside der stort set er uegnet til visning på en mobiltelefon. Absolut ingen fordele ved at oprette en brugerprofil (som f.eks. ændring af billetter, plads mv). I ti... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig App - virker ikke på Android - kom til at købe 3 gange til samme film grundet betalingen "ikke blev gennemført" iflg app'en - men det blev den alligevel alle tre gange. Har ikke virket perfekt... Mehr ansehen

1. Kino

Vom Unternehmen geschrieben

På kino.dk kan du bestille billetter til ca. 50 biografer, læse de seneste filmnyheder og blive inspireret til din næste biograftur. Du kan også skrive dine egne filmanmeldelser og deltage i vores quizzer. Da vi ikke ejer biograferne på kino.dk, har vi ikke indflydelse på udvalg af produkter, priser eller spilletider og henviser her til den enkelte biograf.

Ungenügend

Alle Bewertungen

11 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Virkelig ringe oplevelse på alle …

Virkelig ringe oplevelse på alle fronter, de kan tage lysten fra enhver biograftur.
Valgte film hos Cinemaxx Århus og bliver sendt videre til Kino.dk
Log ind: Ja ok, det gør jeg så...
Vælg biograf: Hmmm... det havde jeg jo lige gjort.
ok alle valg foretaget, ingen smalle steder 330,- kr. for 2 billetter
Herefter går det helt galt, og bliver sendt videre til betaling 370,- ??
Men ok, den tager vi senere, nu vil jeg bare have mine billetter....
YOU SHALL NOT PASS......
Den har alle der læser dette jo nok set, MEN efter 4. forsøg er det bare ikke sjovt længere :-( og alle de gode pladser var taget (af mig) så jeg fandt nye hver gang.
Prisen ændrede sig så i øvrigt vilkårligt 330,- 370,- 375,- og alle betalinger blev godkendt, men billetter fik jeg ingen af.
Ok jeg skriver til deres kontakt formular, de må kunne hjælpe, for man kan jo ikke ringe til dem.
Og JA det kan de sørme ! nu efter 8 dage, vender de tilbage på mail og skriver de har oplevet nogle problemer i deres tjek ud, men prøv igen senere. Det siger i ikke !!! Men nu var det altså sidste weekend vi skulle have været i biffen.
Det er bare ikke godt nok....

23. Juni 2017

Ringe hjemmeside.

Ringe hjemmeside.
Først reserverede jeg to billetter og efterfølgende ville jeg så købe dem og
her gik det så galt! da jeg betalte med dankort og godkendte købet,så kom den op med at den ikke kunne gennemføre købet med en fejlmelding,så prøvede jeg at ringe til dem uden held og har så skrevet til den men har ikke fået svar det er 4 dage siden og min forestilling den 21-5-17 men fant så ud af at pengene var trukket på min konto? så ringede jeg til NFBIO da den biograf høre under nordiskfilm biografer og fik hurtigt fat i en der kunne fortælle mig at de kunne se at mine billetter var betalt, så alt i alt rigtig dårlig måde at købe sine billetter på har i skrivende stund ikke modtaget bekraftigelse på køb eller billetter!!

20. Mai 2017
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Slow and frustrating user flow

At times takes more then 20 seconds to load parts of the web site and first thing it loads is the adds.
The profile flow is overcomplicated and needs improvement on the UX and accessibility.

23. April 2017
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig service!

Havde lidt problemer i forhold til VIP-medlemskab, men et opkald ind til deres kundesupport løste problemet med hurtig tilbagemelding på mail efter opkaldets afslutning.
Havde betalt for meget for nogle billetter, da VIP-medlemskabet ikke var registreret på min profil, men supporteren sørgede for det hele. Det kunne ikke have været bedre!

16. März 2017

Duer ikke...

Forsøgte at købe billetter til Empire bio. Først på mobilen, det virkede ikke. Derefter på en stationær pc, det virkede heller ikke. Nåede til at skulle betale med dankort og så kunne kino.dk ikke gennemføre købet. Endte med at ringe og bestille billetterne. Undskyld til damen jeg blev sur på over den rådne hjemmeside ;-)

22. Januar 2017

Antwort von Kino.dk

Hej Jesper. Beklager din dårlige oplevelse. Du må meget gerne skrive en besked på www.kino.dk/kundeservice med datoen du forsøgte at bestille og hvilken film det var til. Så kan vi forsøge at forbedre det til en anden gang. Mvh Marie, kino.dk

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Købte billetter men modtog dem aldrig

Købte to billetter til 200kr, fik lov til at betale, men fik så bare en side der sagde booking error. Det var første gang jeg forsøgte at købe billetter over kino.dk, fordi jeg var træt af at skulle komme 30min før når man reserverer dem.

Det gør jeg aldrig igen, efter at have ventet uden at kunne komme igennem til deres kundeservice, må jeg nok se i øjnene at mine penge er tabt.

Det er måske ok at reservere billetter over kino.dk, men mit råd er aldrig nogen sinde at købe en billet igennem kino.dk

22. Januar 2017

Antwort von Kino.dk

Hej Kristian. Beklager din dårlige oplevelse. Hvilken kundeservice kontaktede du? Når pengene er blevet hævet, går de direkte til den pågældende biograf. Derfor er det dem der skal hjælpe med at give dig pengene tilbage. Du kan finde kontaktinfo på biograferne her: www.kino.dk/kundeservice og du er også meget velkommen til at skrive til kontakt@kino.dk, så vi kan kigge nærmere på sagen. MVH Marie, kino.dk

Hjemmeside fungerer sjældent.

Har ofte problemer med at bestille billetter på hjemmesiden og kan nu hverken købe eller afbestille de billetter jeg har reserveret.
Oftest kan det også bedre betale sig at se trailers på YouTube, da kino.dk er alt for langsom.

16. Dezember 2016
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

"Rating: 2.5" What?!

Har ikke den fjerneste idet, hvorfor folk er blevet så utilfredse af deres oplevelse på Kino.dk, for hver gang jeg har skulle købe/bestille billetter, søge på filmtitler og være aktiv på deres hjemmeside, har det altid fungeret som det skulle.
Synes Kino.dk er et fremragende sted, der fint samler størstedelen af alle biografer i Danmark, og gør det lettere muligt for os biografgængere, at finde ud af hvor/hvornår der går en film man har mulighed for at se.
+ lidt dansk inside i Hollywood verden, processen blandt de kommende film, nye trailers m.m, gør det samtidigt til en hjemmeside, man virkeligt bare føler for at anvende dagligt.

15. November 2016

Sindssyg dårlig hjemmeside

Den er alt for besværlig og hakker og langsom og man kan ikke vælge sæder og den virker ikke ordentligt på tablet og mobil!

12. November 2016

Antwort von Kino.dk

Hej Inga. Vi beklager din dårlige oplevelse på sitet. Desværre kan vi ikke gøre noget ved sædevælgeren, da denne henviser til et separat billetsystem som biograferne står for. Dog forsøger vi kontinuerligt at forbedre brugeroplevelsen på kino.dk. MVH Marie, kino.dk

Håbløs hjemmeside

Nu har jeg efterhånden været bruger på kino.dk en del år. Og det er bestemt ikke mange positive oplevelser jeg har med at bruge den. Den fungere utrolig langsom og deres menu system er forvirrende og håbløst langsomt, og hvad værre er så har det ikke udviklet sig i nogen som helst positiv retning over årene.
Det er sgu ikke godt nok.

1. November 2016

Antwort von Kino.dk

Hej Morten. Tak for din feedback. Vi forsøger kontinuerligt at forbedre siden og oplevelsen, når man besøger den. Desværre er der nogle ting, der tager længere tid end andre. MVH Marie, kino.dk

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Okay, men ikke helt tidssvarende

Har været kunde hos Kino.dk siden 2008, og har aldrig været skuffet, men der er plads til forbedring.

31. Oktober 2016

Antwort von Kino.dk

Hej Kjeld. Mange tak for din feedback. Vi arbejder kontinuerligt på at forbedre siden og brugernes oplevelse af den. Mvh Marie, kino.dk

Uduelig

Elendig hjemmeside. Intet virker. Ingen mobilsupport.

Hvilket år lever de i?

Tror bare jeg streamer en film i stedet.

17. Oktober 2016
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Elendig hjemmeside - dårlig oplevelse i biografen

Efter at have brugt lang tid på denne elendige hjemmeside, lykkedes det mig endelig at få købt tre billetter.
I biografen var der ca. 100 mennesker i kø ved billetlugerne, men vi havde jo købt på forhånd og skulle bare hente billetterne i de dertil indrettede maskiner. Eneste problem var at det ikke virkede.
Var derfor nødt til at stille mig over i køen til de andre.
Det værste er at det ikke engang er første gang det sker i Kinopalæet i Lyngby. Det er helt konsekvent ganske elendigt i den biograf.

28. September 2016

Ustabil, utilgængelig og uegnet

Jeg har nu det meste af dagen forgæves forsøgt at bestille 2 biograbiletter - uden held.

En side med teksten "You shall not pass" vises. Tilbage til forsiden der næsten ikke svarer - i hvert fald går det ulideligt langsomt, og siden med sædereservation fejler.

Det er desværre ikke første gang, at kino.dk er egnet til billebestiling. Det burde være muligt at få styr på den underliggende teknik - kom nu Kino.dk - det er en meget enkel løsning (blot ét produkt: en biografbillet) anno år 2016, burde ikke give de tekniske problemer, som I tilsyneladende vedbliver at have.

Vi ELSKER film og vi ELSKER at bestille on-line - jeg ser frem til at give Jer 5 stjerner efter næste opgradering af sitet :-)

17. August 2016

Tarvelig og outdated hjemmeside

Det er så trist at man skal taste sine kortoplysninger flere gange ved betaling pga teknisk fejl - samme problem HVER GANG jeg har købt billetter på den side.
Fatter ikke hvorfor biograferne ikke dropper kino.dk og laver noget selv.

Kino.dk er enten monopol eller også er biograferne drevet af curling børn der regner med at kunderne kommer af sig selv selvom services skraber bunden..

STRAM OP!

16. August 2016

Dårlig hjemmeside

Danmark er berømt for gode design, men denne hjemme side er langsom, kedelig og fungerer ikke rigtigt på mobil. Jeg har prøvet at bestille to billetter, men det kan jeg ikke og appen er ligesom 'buggy'. Nogle gange er det nemmere at vente for filmen viser på iTunes.

7. August 2016
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr