Utroligt at man daglig bliver bombarderet med SPAM mails når I begrunder jeres kæmpe prisstigninger med at det er fordi I udvikle ydereligere og man får en annonce fri e mail.... Det passer jo ikke n... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg oplever at support snor sig for at opfylde mine ønsker. Jeg ringede for at høre, om jeg gratis kunne få et ekstra alias tilknyttet min konto. Den flinke supporter fik hurtigt klaret forespør... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fuldstændigt hen i vejret. Kan ikke sende/modtage mails og INGEN TELEFON SUPPORT LÆNGERE!!! Bruger det firmamæssigt og kan nu stille sig i kontaktformular kø og vente 24 timer! Og sikkert længere!!! U... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Dårlig kundeservice. Lykkedes det endelig at få et svar kan det ikke bruges til noget, betaler man første rate, kan man ikke åbne den "fine købte mail" koden afvises. Pengene refunderes ikke, selv om... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jubii.dk var med start i 1995 den første danske søgemaskine. I dag driver Fjordmail Technologies Jubii Mail, som er en mailtjeneste med dansk support, og samtidig holder vi danskerne opdateret på jubii.dk.
Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 90 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Modtog en opkrævning på min mail - tilsyneladende fra Jubii - men jeg blev alligevel mistænksom, fordi den nævnte betalingsperiode var forkert.
Fik svar samme dag; bekræftede min mistanke og gav yderligere råd til, hvordan jeg kunne blokere den pågældende 'phisher'.
Tak for super god service ved opsigelse af abonnement.
Og tak for hjælpen hertil, pengene er allerede på min konto igen.
Har brugt Jubii i rigtig mange år uden nogen problemer, kun stoppet fordi konto ikke bruges mere.
Jeg har haft Jubii mail i mange år, og har aldrig haft problemer. Og så kan man bruge den over hele verden. Super.
Jeg er meget forundret over de prisstigninger, som har været på min konto igennem de seneste år.
For 800 kr. om året havde jeg nok en forventning om, at I ville være bedre til at fange ALLE de spam-mails, phishingmails osv., som jeg modtager dagligt. Ellers har jeg svært ved at se, hvad jeg får mere hos jer end hos andre udbydere, som er enten gratis eller betydelig billigere.

Antwort von Jubii.dk
problem med e-mail og SPAM der voksede os over hovedet så jubii sendte os en skrivelse "opskrift" hvordan vi nemt som ingen ting selv kan lave en oprydning - skrevet forståeligt og super nemt - godt ting kan løses så nemt og dejligt man selv kan klare det
Lidt lang behandlingstid, men ellers Okay
Fik rimelig hurtig svar fra jer. Dog håber jeg i får styr på systemet så fake mail bliver fanget og ikke når ud til brugerne af jeres mail.
Jeg har ikke kunnet se mine mails, siden midt juni.
Jeg får beskeden Serverfejl: Failed to send FETCH Command. Fik først at vide ved Jubii at, det kunne de ikke hjælpe med.... så jeg gik i en It butik og fik at vide det kunne han ikke hjælpe med, og det er serveren hos Jubii der er noget galt med.
Har ringet og skrevet FLERE gange, fik at vide det gik efter tur, hvornår man får hjælp, så må der VÆRE MANGE KLAGER/PROBLEMER.
HÅBER DE FÅR MIT PROBLEM LØST NU
Useriøs virksomhed
Venlig hilsen
Birgit Trærup

Antwort von Jubii.dk
Fik først mailsvar efter ca. 48 timer, på trods af jeg var blevet lovet indenfor 24 timer, men det går nok. Noget andet er, at det vælter ind med spammails, på trods af jeg betaler små 900 kr. årligt, da jeg ikke kan nøjes med "gratisstørrelsen" - Det er ikke tilfredsstillende.
God service.
Skrev om de havde sendt mail (havde mistanke om at det var en falsk mail)
De svarede indenfor de 24 timer i en god mail (det var en falsk mail)
Jeg har haft en efternavns email i mange år, og det meste af tiden har det været enten gratis eller til en fornuftig pris.
Efter Jubii har overtaget er prisen steget eksplosivt fra 29kr om året frem til 2017, så 96kr. årligt, 120kr. halvårligt, 388kr. halvårligt og nu 828kr. halvårligt!
Grådigheden er stor hos Jubii.

Antwort von Jubii.dk
Ekstrem dårlig service, at man overhovedet ikke kan komme igennem til jer telefonisk i dagevis på jeres telefon support nr. 44220100. Sidder forsat lige nu, og høre på vente melodi.
Dog afbrudt af en stemme der nogen gange siger, at man kan gå ind på deres hjemmeside.
Så tag og udvis lidt kundeservice, som vi betaler for.
Og tag telefonen.

Antwort von Jubii.dk
Jubii har hævet 7 gange på vores konto for 1 måneds abonnement.Har kontaktet support linjen og der er intet sket her 12 dage senere.Hva’ F…… er det der sker.🤬🤬🤬

Antwort von Jubii.dk
Supporteren var nærmest totalt uvidende og opgivende . .
Virker uanstændigt - nu jeg betaler ekstra for service til Outlook. . .

Antwort von Jubii.dk
Nok den mest korrupte måde at tjene penge på.
Min far på snart 86 år har betalt for en Jubii mail siden 2017, hvor den startede med at koste 48 kr. pr. halve år. Nu er den helt oppe i 414 kr. pr. halv år og det han betaler for er:
En mail - der er gratis alle andre steder.
Ekstra lagring - hvad han ikke kan bruge til noget med de få mails,udover en stor mængde spammails, han modtager.
Et eller andet sorterings system - som heller ikke er til noget, da han er pensionist og har masser af tid til at arkivere de Max 10 mails som er brugbare, som han modtager i måneden.
Spam filter for at undgå spam mails - som han stadig får en masse af.
For support som aldrig kan svare på det man spørger om.
Har nu spurgt til om man kan opsige abonnementet uden at få slettet mailen, som ovenikøbet var oprettet længe inden han sagde ja til abonnementet, men det kan man ikke.
Spam filtret arbejder de stadig på men kan ikke finde en løsning på det. Men at sætte abonnementet op det er da lige godt noget de kan finde ud af men så er det da nok også det eneste. Sorry to say.
Syntes dette er en gang bondefangeri!
Kan bestemt ikke anbefale Jubii.dk og kommer heller aldrig til det!

Antwort von Jubii.dk
Elendig support når serveren går ned !
Var igennem to support medarbejdere som ikke vidste meget - og derfor ikke var til nogen hjælp.
Jubii reagerede hurtigt efter min anmeldelse - så håber de får et mere service minded support hold - så en stjerne mere.

Antwort von Jubii.dk
Hvad er det her? Har været Jubii kunde i + 10 år og betaler 800 kr om året for at have en mail konto hos Jubii. Det er så hvad det er, det gør jeg gerne, hvis så der fulgte bare et minimum af service med. Jeg oprettede en sag 1. marts, ja, det var 1. marts og rykkede for det i starten af april - nu ville der ske noget, sagde den flinke medarbejder..... Men jeg har stadig intet hørt. Det lader til, at I svarer mere på dårlige anmeldelser på Trustpilot end til mangeårige trofaste kunder, så nu forsøger jeg mig her. Kære Jubii mail, vil i ikke nok være venlige at prioritere min sag? Jeg har ventet over 2 mdr - jeg synes ikke det er et urimeligt krav, synes I?

Antwort von Jubii.dk
Så må jeg trække min tidligere rosende anmeldelse tilbage.
De siger de svarer på mail indenfor 24 timer.Øh,det er nu 4 dage siden jeg sendte mail.Elendig brugerflade,uoverskuelig og utydelig.Service er helt i bund.Spamfilter fungerer ikke.Desuden vil jeg gerne vide hvem der fik den elendige ide at skifte brugerflade.Personen burde revidere sin ansættelse.

Antwort von Jubii.dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.