Efter ISTA overtog det her, så har stort set alle fået store efterregninger. Har ALDRIG før fået en efterregning, men det skete så efter ISTA overtog. Der er noget mærkeligt ved det, og ISTA selv er... Mehr ansehen
Vi kontaktede ista, da vi skulle betale 2500kr. Tilbage. Ud fra vores regnskab kunne vi læse, at vi på det mindste havde brugt dobbelt så meget, som vi har brugt på vores andre rum. VI HAR BRUGT 78... Mehr ansehen
Magen til arrogant opførsel skal man lede længe efter! Afventer stadig svar på foreløbig 2 fremsendte mails! Stiller et par simple relevante spørgsmål men de tillader sig ikk´ at give respons. E... Mehr ansehen
Efter ista har over tager vores målinger i lejebolig. har selv om acontobeløb beløbet er forhøjet på vand og varme så man undgår efter regningen . Så der efter regningen på flere tusinde .og vi... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
ista er førende inden for aflæsning og beregning af vand- og energiomkostninger. Leverandør af varmemålere, vandmålere og energimålere.
Borupvang 5B, 2750, Ballerup, Dänemark
- www.ista.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Jeg fik skiftet min radiator i
Jeg fik skiftet min radiator i, soveværelset i april måned 2021, så der skal ny måler på, jeg fik en tid til påsætning af ny måler, så det var fint, men jeg blev kaldt ind på mit arbejde og måtte melde afbud .
Jeg få at vide at Ista vil finde en ny tid
der sker intet, jeg rykker dem i august, der sker intet, jeg har ringet til dem og montøren ville vende tilbage i morgen eller i overmorgen jeg hører intet fra dem jeg har bedt administrator i andelsbolig foreningen om at rykke her i september, der sker intet. Hvad Sker! der for dem. Om en uge skriver vi November måned, og til foråret får jeg nok en kæmpe ekstra regning fordi de ikke har kunnet aflæse midt forbrug og må beregne det som anslået forbrug.
Rip off
Jeg fik installeret ny radiator og derfor skulle jeg også have en ny måler sat på. For det første sender Ista breve med posten, som tager op til 7-10 dage. De har åbenbart ikke opfundet email endnu. Det lykkedes mig så at aftale tid med tekniker. Tekniker var venlig som sådan. Han var her ca. 10 minutter for at opsætte ny måler. Og så fik jeg en regning på 1268 kr. inkl. moms. Selve radiatoren kostede det halve. Det virker som om de har monopol på markedet og derfor kan de tillade sig at tage sådanne vilde priser for 10 minutters arbejde og en plastikmåler. De har heller ikke priser på jeres hjemmeside, så de kan opkræve hvad de vil. Jeg vil snakke med min andelsboligforening om at vi skal skifte til en anden udbyder. Totalt rip off.
PS. Jeg fik opgørelse fra Ista: "Din regning er opgjort sådan her:
1 stk. fordampningsmåler - 102,00 kr.
1 stk. montage - 913,00 kr."
Montagen tog ca. 15 minutter, så det giver en "pæn" timepris på 3652 kr. ekskl. moms, hvilket giver 4565 kr. inkl. moms...
Fejlagtige aflæsninger på vandforbrug…
Fejlagtige aflæsninger på vandforbrug og inkompetent (kundeservice), der ikke hjælper andet end at bede os om at lave en indsigelse.
Flot Clorius, Ista Danmark.
Jeg syntes jeg kan genkende meget af…
Jeg syntes jeg kan genkende meget af det der bliver skrevet, sidste år kom varme afregningen den 13 Juli, men har i nu ikke modtaget afregningen og vi er nu den 29 august. Plus jeg har hævet det indbetalte beløb fra først 900 til 1200 og igen til 1400, pr, måned da jeg ikke gider modtage regninger, det den dyreste varme jeg i mit liv har oplevet, sammenligning med varmepumpe som køre på el, vi selvfølgelig ikke må opsætte, så taber de jo penge, ville der muligvis ligge en besparelse på næsten 10000 kr. om året med varmepumpe, afhængig af hvilke type varmepumpe der bruges Men i 2026-27 skulle ifølge vores lokale varmeselskabet, alle varmekunder opleve en besparelse på 46 % og andre billigere selvskaber har så fornylig være nød til at hæve prisen, hvilke vores lokale varmeforsyning er stolte over ikke at have behøvet, nej tak, og ja de har jo altid været ekstrem dyre i forvejen, så jeg forstår godt de ikke behøver hæve prisen på varme. Jeg afventer stadigvæk afregning fra ista, selvom jeg har hævet det indbetalte med 6000 kr. kroner om året frygter jeg det værste efter at have læst alle disse negative opslag, ista bør sku virkelig tage sig sammen, ellers bør alle disse negative episoder samles og så bør alle samlet gør krav på en grundig undersøgelse af dette selskab, det lugter jo langt væk af svindel...
Umuligt at få kontakt
Umuligt at få kontakt. De ønsker at aflæse, da vi er på ferie. De placerer herefter besked om, at de kommer efterfølgende mandag mellem 14-16, og hvis jeg ønsker at ændre denne tid, skal jeg ringe samme mandag mellem kl. 18-20, hvor aflæser har kontortid. Det giver ingen mening. Jeg ringer dog adskillige gange i det oplyste tidsrum, blot for at få oplyst at kontoret er lukket ???
Voldsom regning!
Wow, fik en regning på ekstra 4500! For 3 måneders varme! Hvordan!?! Jeg bor alene!
Varmekontrollen Aalborg Direktør smider røret på, hvis man forsøge at informere vedkommende om ovennævnte klage
10000 minus stjerner
Har aldrig oplevet noget lignende.
Har i dag for anden gang siddet i en lejlighed for at vente på montør, i et tidsrum fra kl 10.30-13.00,
Vi var på pletten præcis kl. 10.30, og lod døren stå åben ud til gangen ( der er tale om en etværelses lejlighed) så vi sidder 3 m indenfor døren.
Der kom ingen, kl 11.30 ringer vi direkte til montøren, og blev her svinet godt til, de havde været forbi og banket på døren. Vi kunne bare komme igen i morgen.
Herefter ringede jeg til kontoret, og bad om at blive ringet op af en højere oppe i herakiet, men ak her blev jeg svinet til endnu engang, når montøren sagde han havde være der, så havde han det, længere var den ikke.
Nå så ringede jeg til firmaets direktør, her blev røret bare smidt på.
Tillæg til ovennævnte :
Det er ikke bare en gang men to gange vi har kørt 70 km,
for at sidde det pågældende sted, på et angivet tidspunkt, hvilket er overholdt til punkt og prikke fra vores side, hvis montøren er kommet tidligere kan det da ikke være vores problem eller hvad ?
Da vi sidste gang ringede til montøren ( kl. 12.30-og vi skulle være der til kl 13.00)
fik vi besked på hvorfor vi ikke havde stillet os op ved bilen, eller i det mindste ude på gangen ) kan det være rigtigt, at en mand på snart 70 år, skal ude ved siden af en bil og holde øje med en montør ?
Men har nu været i kontakt med flere, og læst anmeldelser på trust pilot, og vores oplevelse er desværre ikke enestående.
Varmeregnskab
Hej, der skulle ikke have været en stjerne, for det er et firma der snyder og bedrager folk, jeg har en lejlighed på 61 m2 hvor der er gulvvarme på 6,8 m2 badeværelse, nu har jeg så lige fået afregning for varme, som viser et et forbrug på 11000 kr for gulvvarme alene, det viser sig så at der er afregnet for 2 målere på min lejlighed og tilmed nogle helt forkerte måle nr. I forhold til det nr. der står på måleren.
Svindel som jeg vil anmelde
De skal POLITIANMELDES!
Jeg flytter og glæder mig til jeg kommer væk fra hvor jeg bor. Vil ALDRIG nogensinde anbefale nogen at flytte ind på min adresse, da det er til grin, den måde jeg på et halvt år får en varme- og vandregning, som er under al kritik!
Det siger rigeligt, at der er så mange der rater Ista/ Clorius med en stjerne. De snyder og bedrager med tårnhøje regninger, selvom man ikke engang har været særlig meget hjemme, og ej har brugt varme og vand i længere perioder, da jeg bor delvist langt væk fra bopæl.
Og når man gør indsigelse på ens tårnhøje vand- og varmeregning, så får man bare en alenlang PDF fil på nye tal, som intet har med opgørelsen at gøre, og hvor man får at vide, at man også forbruger om sommeren, og de mange dage jeg ikke har været her, har den også målt et forbrug. Jeg vil gå videre med det her, for det er langt fra i orden at snyde på en sådan en dårlig og ukorrekt måde.
Har alle andre steder fået penge, endda op imod halvdelen tilbage andre steder, og vi taler om flere tusinde kroner, som jeg år efter år får tilbage. Men her bliver man snydt og bedraget med ugennemsigtighed og tal og enheder som jeg ikke kan måle på Istas målere.
Jeg ønsker at I får rettet op på de her ting, og skal advare ALLE om at holde sig langt væk fra Ista og Clorius.
Ked af at jeg ikke kan give 0 stjerne …
Ked af at jeg ikke kan give 0 stjerne der er et fuske firma der et kriminelt firma
Pas på og nærlæs jeres varemeregnskab
Pas på og nærlæs jeres varemeregnskab. Det sidste vi modtog her i boligforeningen var over halvdelen af 89 boligers varemeregnskab lavet på skøn. Jeg spørger nu mig selv er de sidste mange regnskaber nu også rigtige hvis i har været ude for det samme så kontakt mig da jeg har tænkt mig at gå i retten med det Steen 31365018
deres varmekontrol er til grin
deres varmekontrol skrive at de kommer mandag få brevet fredag inden og da jeg er i butik med weekend arbejde er det noget skidt De skriver ikke noget om hvor meget plads de skal bruge. Så kommer han og skifter en siger der er ikke lavet plads til mig så kan ikke skift dem. giver der ikke er meget plads. men ved jo ikke hvor meget de skal bruge da jeg ikke få skift måler hver anden uge og er heller ikke informeret om det
Utrolig dårligt service
Jeg har i dag talt med en kundeservicemedarbejder fra Ista, da jeg er nødsaget til at rykke en tid til skift af målere, da vi ikke kan holde fri i tidsrummet som var informeret 6 dage før. Jeg blev mødt med utrolig dårligt service og blev skældt ud over at jeg vil rykke min tid. Der blev desuden argumenteret med at medarbejderne jo også skal have ferie, så jeg må vente en måned (hvilket jeg er fint tilfreds med). Dem håber jeg ikke at have brug for at tale med igen.
Ista har desværre monopol i mange ejer…
Ista har desværre monopol i mange ejer og andelsforeninger, hvilket de udnytter maksimalt. Elendig service og regninger som er alt for høje. Men hvis man har monopol, så kan man jo opføre sig som man vil….
Skamløst serviceniveau
Varmekontrollen skulle have været forbi for en uge siden, men kom ikke. Folk fra fire bygninger i vores afdeling- cirka 20 lejligheder - skulle være hjemme mellem kl. 08 og kl. 12. Ydermere skulle beboerne gøre plads, så varmekontrollen kan komme til målerne. Dvs. møbler skal flyttes rundt, senge skal skubbes til side, køkkenborde skal flyttes osv.
Ingen varmekontrol kommer. Klokken 13 går jeg ned i opgangen, og kan se at der blot er sat en seddel op på døren til opgangen: "Varmekontrol er aflyst i dag". Hvor mange beboere har mon ventet forgæves til kl. 14, kl. 15 eller måske senere, før de opdager samme seddel? Hvor mange beboere har slet ikke set den seddel? Hvordan kan man overhovedet tro at folk nu ved besked, om at varmekontrol er aflyst, fordi man lige opsætter en seddel på bygningens hovedindgang. Og så på selve dagen. Det er under al kritik.
Havde det været omvendt, ville jeg stå med en regning på 1.400 kr fordi jeg ikke var hjemme, og ISTA var gået forgæves. Desværre kan jeg ikke sende en regning til ISTA på samme beløb, fordi de ikke kom som aftalt, men det havde været retfærdigt, hvis muligt.
Der er ingen respekt for de mange beboere, som skal overdrage nøgle til naboer, varmemester eller være hjemme fra arbejde, studie, flytte aftaler, møder m.m.
Man kunne ikke engang ulejlige sig med at banke på eller ringe på dørtelefonen, og forklare at aflæsningen er aflyst. Varmekontrollen er allerede på matriklen, men gider ikke kontakte beboerne som stadig går og venter. Imens er vores lejlighed ikke til at færdes i, fordi vi har været nødsaget til at flytte så mange møbler til side.
Jeg sender en pæn og velformuleret klage til ledelsen, og forklarer at deres måde at drive virksomhed på er under al kritik. Bl.a. kan det ikke være rigtigt, at de ikke har mere styr på hvilken rækkefølge de tager ejendommene i. Hvis bygning A er den første bygning der foretages målinger hos kl. 08 om morgenen, så er der jo ikke nogen grund til at bygning F til Z også skal stå klar fra kl. 08 om morgenen.
En uge efter kommer der så varmekontrol. Det starter desværre som forventet. Kl. 07:40 bankes der aggressivt på døren ”Goddag, det er varmekontrollen, jeg er her lidt før tid.” Man kan ikke engang finde ud af at spørge kunden, om det passer at man kigger forbi nu. Eller spørge om kunden foretrækker at vente til kl. 08. ”Jeg er her før tid, flyt dig idiot” er den følelse man får.
Jeg lukker kontrolløren ind, som vader direkte ind i min stue med sko på. Jeg bliver simpelthen nødt til at bede ham om at tage skoene af. Det er tilsyneladende et stort kulturchok, at jeg som kunde ikke ønsker at et par beskidte sko går i min lejlighed, med rester af hundelort og andet godt fra gaden, for tidligere varmekontrollører gjorde præcis det samme, og alle gange har jeg været nødt til at påtale det.
I soveværelset sætter man selvfølgelig den beskidte værktøjskasse på dynen imens måleren skiftes. Det er jo det mest naturlige at gøre. Pænt og dyrt økologisk sengetøj. Ja hvad skulle der dog være galt i, at sætte en beskidt værktøjskasse i det?
Små gule og hvide plastikdimser flyder på gulvet ved hver radiator, som kunden selv kan tage sig sammen til at fjerne. Pyt med om folk har små børn eller husdyr, som kunne finde på at putte det i munden eller spise det.
Corona tages der let på. Det er ellers nogle fine ting der står på varmekontrolsedlen:
”Varmekontrol følger myndighedernes råd og vejledninger. Alle vores medarbejdere tager virussen alvorligt, og de følger myndighedernes anbefalinger. De medarbejdere der stadig arbejder aktivt i ejendomme, er instrueret i at gøre følgende.
1) Vi går ikke ind i en lejlighed, hvis der er syge beboere.
2) Vi spørger altid beboeren om tilladelse, og går ikke ind i en lejlighed, hvis beboeren ikke ønsker det.
3) Vi holder afstand til beboeren, og råder denne til at være i andet lokale eller forlade boligen, mens arbejdet udføres.
4) Vores medarbejdere har altid håndsprit på sig, og spritter hænder inden de går ind og ud af en lejlighed.”
Intet af dette var tilfældet. Kontrolløren spørger ikke om der er syge beboere i lejligheden, eller om vi ønsker at kontrolløren kommer ind. Der bliver ikke nævnt et ord om at vi skal holde afstand, eller om vi ønsker at forlade boligen. Der bliver ikke sprittet af før eller efter, og naturligvis bruger kontrolløren heller ikke mundbind. Godt nok har vi lige nu flere nedlukkede sogne i byen pga. stigende smitteniveau, men hvem kan i grunden tage sig af det? I hvert fald ikke ISTA.
Jeg håber I går konkurs ISTA. Indtil da bør I fjerne samtlige bonusser fra ledelsen, indtil jeres medarbejdere er sendt på et kursus i almen pli og dannelse, og har fundet ud af hvordan man opfører sig ordentligt. Det er skammeligt at så stor en virksomhed, kan have så frygteligt et serviceniveau.
Forfærdeligt, ekstremt inkompetent firma
Forfærdeligt, ekstremt inkompetent firma, der var gået nedenom og hjem, hvis det var et privat firma på almindelige markedsvilkår. Jeg ville ikke engang give dem 1 stjerne, hvis man kun kunne give dem 0 stjerner.
Elendig og super flabet “kundeservice”
Elendig og super flabet “kundeservice”. Dårlig vejledning og mega outdatede systemer. De må snart blive udkonkurreret af nogle andre og dygtige mennesker 🙏🏻
Urolig dårlig service og overhoved ikke…
Urolig dårlig service og overhoved ikke til at snakke med!!
Vi får en varme regning der er steget med 66% det klager vi over. Klagen bliver overhoved ikke taget imod. Jeg dokumentere med mine egne elektroniske thermostater at der ingen stigning er. Det vil de slet ikke se på.
Desuden hver gang de svare er det gennem vores administrator som så skal sende den videre til mig, selvom jeg skriver direkte til dem? Flere mail bliver også bare besvaret med præcis samme tekst så de gider overhoved ikke sætte sig ind i tingene.
Et år senere får vi to dages varsel om at være hjemme mellem 10 og 11. Lidt svært med så kort varsel når man arbejder i udlandet!! Igen ingen hjælp at hente hos ISTA!!
Har fået et varmregning 2 år i træk 5.000 for slukket radiator
Har fået et varmregning 2 år i træk, på lige knap 5000 kr. Selv om mine radiatorerne har været slukket hele tiden.
De vender ikke tilbage på spørgsmål. når der bliver oprettet en indsigelse
Modbydeligt ringe kundeservice
De har lavet en for høj varmeopgørelse på baggrund af dårlig data. Og nu vil de ikke hjælpe med at få den rettet til. De giver heller ikke give svar som man kan bruge til noget, de holder blot på at de selvfølgelig ikke har lavet nogen fejl. På den mest barnlige og rethaveriske måde.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.