ista Danmark A/S Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Efter ISTA overtog det her, så har stort set alle fået store efterregninger. Har ALDRIG før fået en efterregning, men det skete så efter ISTA overtog. Der er noget mærkeligt ved det, og ISTA selv er... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Magen til arrogant opførsel skal man lede længe efter! Afventer stadig svar på foreløbig 2 fremsendte mails! Stiller et par simple relevante spørgsmål men de tillader sig ikk´ at give respons. E... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

På ISTAs hjemmeside findes ingen steder, hvor en aftale kan opsiges. Derfor "gættede" jeg, at det måske kunne gøres via deres hovedmail ista#ista.dk. En tlf. samtale med receptionen i dag, bekræfter d... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nu er jeg igennem måske 20 år blevet taget i bagdelen af det her firma for et varmeapparat der er SLUKKET men hver vinter når jeg varmer stuen op med et el olieapparat tæller så jeg skal betale for... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Geld & Versicherung

Vom Unternehmen geschrieben

ista er førende inden for aflæsning og beregning af vand- og energiomkostninger. Leverandør af varmemålere, vandmålere og energimålere.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

34 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Forfærdeligt, ekstremt inkompetent firma

Forfærdeligt, ekstremt inkompetent firma, der var gået nedenom og hjem, hvis det var et privat firma på almindelige markedsvilkår. Jeg ville ikke engang give dem 1 stjerne, hvis man kun kunne give dem 0 stjerner.

10. Juni 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Urolig dårlig service og overhoved ikke…

Urolig dårlig service og overhoved ikke til at snakke med!!
Vi får en varme regning der er steget med 66% det klager vi over. Klagen bliver overhoved ikke taget imod. Jeg dokumentere med mine egne elektroniske thermostater at der ingen stigning er. Det vil de slet ikke se på.
Desuden hver gang de svare er det gennem vores administrator som så skal sende den videre til mig, selvom jeg skriver direkte til dem? Flere mail bliver også bare besvaret med præcis samme tekst så de gider overhoved ikke sætte sig ind i tingene.
Et år senere får vi to dages varsel om at være hjemme mellem 10 og 11. Lidt svært med så kort varsel når man arbejder i udlandet!! Igen ingen hjælp at hente hos ISTA!!

1. Juni 2021

Modbydeligt ringe kundeservice

De har lavet en for høj varmeopgørelse på baggrund af dårlig data. Og nu vil de ikke hjælpe med at få den rettet til. De giver heller ikke give svar som man kan bruge til noget, de holder blot på at de selvfølgelig ikke har lavet nogen fejl. På den mest barnlige og rethaveriske måde.

27. April 2021

Fremragende service!

Fremragende service!

Min kæreste og jeg købte vores lejlighed for 2 1/2 år fik vi at vide fra ejendomsmægleren at vi havde to vandmålere.

Da Ista har været på besøg for at aflæse vand har de fortalt at vi skal have 3. Jeg har stædigt insisteret at vi kun havde 2.

Da målerne skulle skiftes til fjernmålere gjorde en montør fra Ista mig opmærksom på at den kunne sidde oppe under vores sænkede loft på badeværelset. Gudhjælpemig om der ikke sad en deroppe. Den gemte sig bag udsugningen, og der var ikke meget plads til at skifte vandmåleren. Worst case måtte vi tage loft, udsugning og spots ned. Men sådan gik det heldigvis ikke.

Ista montøren knoklede igennem og fik trods udfordrende omstændigheder skiftet vandmåleren. Vi sætter utrolig stor pris på indsatsen fra montøren. Under hele forløbet var montøren transparent, serviceminded og meget ukuelig i sit arbejde. Montørens store indsats sparer os en stor ekstra regning som vi sætter meget stor pris på.

TUSIND TAK

18. März 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvis man kunne give minus-stjerner

Hvis man kunne give minus-stjerner, så ville jeg gøre det. Horribel service, skal ringe til dem 3 gange for at komme ud til en såkaldt "haste"sag. Efter over en måned kommer de. Så skifter de alt muligt, der ikke er nødvendigt, samt fakturerer for noget de ikke har skiftet. Så ender med en regning på over 3000 kr. Deres målere går hele tiden i stykker, og så skal man betale en formue for at få en montør ud og skifte, som man så også skal betale en formue for. Elendig service, elendigt firma, igennemskuelige og svindelagtige regninger. Føj for pokker.

20. Februar 2021
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ændring af aflæsnings tidspunkt uden…

Ændring af aflæsnings tidspunkt uden varsling

For en uge siden opsatte ista sedler på vores hoveddør omkring aflæsning af vandmålere idag mellem 13.30-15.30. Jeg tager derfor tidligere hjem fra arbejde idag for at være tilstedet i tidsrummet, men da jeg kommer hjem så er tidspunkterne på sedlen streget over og ændret til mellem 11.00 - 13.00.

For det første bør i være bedre til at kommunikere ud til os og kontakte os direkte omkring aflæsnings tidspunkter og for det andet så kan i ikke bare på dagen skrive er nyt tidpunkt på.

Det er både spild af min og jeres tid det her.

Få styr på jeres kommunikation og hold jeres aftaler

12. Februar 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi skal have monteret 5 nye målere og…

Vi skal have monteret 5 nye målere og ringer til dem. De siger der er ventetid og vi skal regne med 5 uger. Efter godt 7 uger ringer vi igen og får af vide de kommer inden for et par uger men vi vil få besked inden de kommer. Efter godt yderligere 2 uger kommer en montør ud af det blå uden varsel. Min kæreste er heldigvis hjemme, men hun spørg montøren hvorfor vi ikke har fået besked. Han fortæller han har sendt besked (vi har ikke modtaget noget) og at det er heldigt at hun var hjemme, da ellers havde vi modtaget en regning hvis han var kørt forgæves. Kan bestemt ikke anbefale dette firma. Dårlig service og virker lidt useriøst. Nu venter vi bare på at modtage regningen. Tænker ikke den kan “blive væk” i posten.

29. Januar 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Total uetisk behandling af kunder, monopol er ikke sundt.

Vi er en lille ejerforening med 3 ejerlejligheder.

Ista sender hvert år materiale til en årsopgørelse. Vi har flere gange sagt at vi indbetaler for de 3 lejligheder samme beløb ind hvert år, så ud fra det kan de lave et regnskab. Det kan de så ikke.
Vi er på grund af Covid 19 lidt længe om at svare og får så en regning for et varmeregnskab.

Så sender jeg vores varmebetalinger ind..

Jeg hører intet og venter måneder.

Da jeg endelig ringer og rykker, så fortæller de mig at de skal bruge varmetallende... Jamen kunne i ikke have sagt det med det samme?

Jeg får nu 3 rykker for et regnskab som de ikke har lavet.

Efter 1 måned mere får jeg så den opgørelse som de fakturerede for for 6 mdr. side, Regningen er nu steget fra 3600 til 4200.

Jeg betaler (modvilligt) og ser nu at jeg har fået en ny regning...

Det er på 1277 kr. for at de genåbner sagen????

Jamen i har aldrig fortalt mig at i lukker sagen?

De henviser til deres forretningsbestemmelser.

Her kan man tale om dårlig behandling. Jeg har opsagt abonnementet dog siger de at der er 1 års opsigelse... Så lad os se om vi ikke kan finde en som kan gøre det bedre og billigere.

27. Januar 2021

Rystende priser

Jeg har lige betalt 1200,- ex. moms for at få flyttet en måler fra den gamle radiator, som var gået i stykker, over til en ny radiator. Arbejdet blev gjort på godt 5 minutter. Det giver en timeløn på ca. 14.400,-. Nuvel der er nok lidt administration og kørepenge, men da det ikke er atomfysikere de sender ud for at sætte dem op, må jeg sige at jeg finder prisen både latterlig og urimelig. Men da de har monopol og måleren er lovpligtig må man betale ved kasse 1.

Jeg er rystet.

Kan bestemt ikke anbefale ISTA...

8. Dezember 2020

Good service

Our first appointments didn‘t work that well but at the end we found a good way with support of service center and fitter.
Thanks for the super spontaneous appointment. Very good, friendly and reliable service from Thomas.

23. November 2020

Helt urimelige gebyrer

Der kræves et gebyr på 480 kr for opsigelse af abonnement ved flytning. Argumentet er den ekstra aflæsning (som gøres automatisk via fjernaflæsning) og opdeling af opgørelsen (som næsten også laves automatisk).

Hvis man har et valg, så vælg aldrig Ista!

16. November 2020

Tvivlsomme forretningsmetoder

Tvivlsomme forretningsmetoder - flyttegebyr på godt 300 kr. for at lave en FJERN-AFLÆST opgørelse, som måske højt sat tager dem 10 minutter
>> det giver den svimlende timeløn på 1.800 kr.

9. November 2020

Super service!

Jeg har i dag haft besøg af Allan Kristensen fra Ista som gav den absolut bedste og venlige service. Han var meget kompetent, hurtig og professionel.

27. Oktober 2020

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr