Efter ISTA overtog det her, så har stort set alle fået store efterregninger. Har ALDRIG før fået en efterregning, men det skete så efter ISTA overtog. Der er noget mærkeligt ved det, og ISTA selv er... Mehr ansehen
Vi kontaktede ista, da vi skulle betale 2500kr. Tilbage. Ud fra vores regnskab kunne vi læse, at vi på det mindste havde brugt dobbelt så meget, som vi har brugt på vores andre rum. VI HAR BRUGT 78... Mehr ansehen
Magen til arrogant opførsel skal man lede længe efter! Afventer stadig svar på foreløbig 2 fremsendte mails! Stiller et par simple relevante spørgsmål men de tillader sig ikk´ at give respons. E... Mehr ansehen
Efter ista har over tager vores målinger i lejebolig. har selv om acontobeløb beløbet er forhøjet på vand og varme så man undgår efter regningen . Så der efter regningen på flere tusinde .og vi... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
ista er førende inden for aflæsning og beregning af vand- og energiomkostninger. Leverandør af varmemålere, vandmålere og energimålere.
Borupvang 5B, 2750, Ballerup, Dänemark
- www.ista.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Hvis jeg kunne give 0 fik de det!!
Hvis jeg kunne give 0 fik de det!!! Vi har gentagne gange fået en mail om, at de ikke kan oplyse os om vores forbrug, da måleren er skiftet. Vi er nye lejlighedsbeboere og troede måleren sad i kælderen og har derfor bare ventet på at det nok gik i orden. Vi har nu fundet ud af, at måleren sidder i vores lejlighed. Nu viser det sig, at måleren ikke har fungeret siden maj 22. De følger ikke forbruget, hvad laver de så? Vi har haft slukket for varmen fra ca 1. juni til 1. nov 22, men vil trods det blive sat til et skønnet forbrug! Der er 6 - 8 ugers ventetid på en montør til at skifte måleren. Vor herre bevares for et elendigt firma. Vi kan desværre ikke skifte, da hele ejendommen så skal skifte.
Fordyrende mellemled
Fordyrende mellemled. Deres service og hjemmeside er forældet. Deres eget arbejde bliver kun mindre med fjernaflæste målere og system i hele processen. Alligevel stiger prisen på deres service årligt. I stedet for at levere en service til deres brugere i form af forbrugsoversigt i en app eller lign (som alle andre virksomheder udvikler) så kan dette nu betales for 45kr årligt PER lejlighed for at få en automatiseret e-mail. Håbløst.
Ista har et stort problem.
Kan IGEN ikke vise forbrug - hverken på app'en eller online. Har ikke kunne følge mit forbrug i hele november. Meget meget utrygt.
Målertjek med Allan K
Vi havde besøg af Allan Kristensen. Topservice og så er han også en virkelig sjov og flink fyr.
Ista online er noget humbuk.
Jeg har lige logget ind i ista online for første gang. Og til et kæmpe et chok stod der jeg skulle have brugt 900 kWh
Over de sidste 3 måneder så tjekkede jeg måleren for jeg kunne ikke forstå dette og de sidste 3 måneder har jeg kun brugt 170 kWh. fra 360 kWh til 531 som den står på nu ifølge den fysiske måler. Sikke en gang ævl og fuldstændig uden nytte at lave en app der viser ubrugelige tal. Do better.
Der er god service, og der er VIRKELIG god service
Der er god service - og så er der VIRKELIG god service. Og sidste var hvad jeg fik, da montør Thomas kom for at skifte termostater.
At komme i hjem efter hjem og forblive positiv - smilende og hjælpsom må kræve sin mand - men sådan oplevede jeg ham. Jeg har et hjem med mange ting - så ikke alle radiatorer var lige nemme at komme til. Men alt blev klaret med et smil, og snakken gik mens der blev arbejdet.
Skal du have ISTA på besøg - så håb på, det er Thomas, der kommer …
Dårlig service eller rettere sagt mangel på service
Den 5. oktober skulle en montør fra Ista komme hos min gamle mor på 89 år og skifte varmemåleren.
Da hun var indlagt på sygehus på det tidspunkt, så placerer jeg en nøgle hos en nabo, og ringer til Ista’s montageafdeling på det opgivne tlf.nr. På nummeret svares der, at opkaldet IKKE KAN BESVARES, MEN LÆG EN BESKED. Det har jeg nu prøvet 4 gange og de har stadig ikke været og skifte måleren eller kontakten mig/mor ang. hvorfor de ikke kom d. 5/10, som adviseret. DET ER BARE FOR DÅRLIG SERVICE!
Super service ⚡️
Super kommunikation fra ista med aftalte tider og super service af Allan Kristensen ⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️
ISTA har givet rigtig god information
ISTA har, som andre brugere har nævnt, været hacket. De har hele tiden lagt info op på deres hjemmeside om problemets omfang, og hvor langt de er kommet med løsning. Det skal de have stor ros for!
Siden kører nu igen. Det er selvfølgelig rart at kunne følge med, men grundlæggende er det jo hver eneste af os, der selv må spare på varme og vand 😉
Deres hjemmeside og app er stadig nede…
Deres hjemmeside og app er stadig nede hvilket den har været i meget meget lang tid, så man har ingen mulighed for at følge med i ens forbrug 🤬🤬🤬🤬 Få det nu op og køre, hvor svært kam det være 🤬🤬🤬🤬
Tag jer sammen..
Nu må Ista online se at få hjemmesiden op at køre igen. Ellers må de sende ugentlige data ud til os brugere på mail, så vi har en lille chance for at følge med i vores regning..
Ista.dk har åbenbart været hacket i et…
Ista.dk har åbenbart været hacket i et par uger i følge deres kundeservice medarbejder.
Så man kan ikke som forbruger få en status på hvor meget ens varme regning er steget som følge af krigen i Ukraine.
Hverken medarbejderen eller en selv kan logge ind nogle steder og kigge...
Kritisk og helt ubrugeligt svar
Urimelig høj regning
For perioden 1 juni 2021- 31 maj 2022 lød regningen på 9858 kroner. Den højeste regning hidtil var på 2313 kroner fra opgørelsen oktober 2021. I næsten tre uger i august 2021 var der koldt vand i hanerne medmindre man lod dem løbe i nogle minutters tid, men så blev det højst lunkent. Vinteren 2021/22 var ikke speciel kold så forklaringen er ikke der at finde. Måske krigen i Ukraine ??? Men en stigning fra sidste regning på over det firedobbelte pga. denne ??? Jeg henvendte mig per mail den 15 Juli då. og har endnu intet svar fået...
vi har også fået nye måler hvor vi bor…
vi har også fået nye måler hvor vi bor og lidt underligt sidder de nye måler 14 cm højre oppe på radiator end de gamle fordampnings måler . Mit forbrug er steget med 10.000 enheder efter 11 år med samme forbrug ??.
Smart af Ista at sætte de nye måler højre op så forbruget stiger kunstigt da en radiator altid er varmere i toppen. Samt at alle radiatorer i lejemålet er nu med grimme ar efter de gamle måler er blevet fjernet .
Har fået regning også for en radiator…
Har fået regning også for en radiator som aldrig har været tændt!!!
De påstår at målet ville sende fejlkoder hvis der var noget galt.. slutværdi på næsten 600 på en radiator som ALRDIG har været tændt!!
Det er absurd!!!
Elendigt firma
Hvis der er noget som hedder guldmedalje i dårlig forretning, Juhu ISTA har vundet med flere længder, magen til sjofel og elendig forretning skal man lede længe efter, utroligt de ikke bliver lukket ned.
Har fået installeret en defekt…
Har fået installeret en defekt energimåler via Ista, efter en måned virker den stadig ikke.
Kan ikke aflæse mit forbrug, som er min forbrugerret.
Hører intet fra den montør de lovede at sende.
Virkelig god service
Jeg ringede om varmeregnskab og havde ikke de store forhåbninger, men jeg fik en virkelig god og grundig service i to omgange, specielt første gang.
de levere ikke deres produkt til tiden…
de levere ikke deres produkt til tiden behandler deres kunder som lort
Jeg har ikke set noget så åndsvagt som…
Jeg har ikke set noget så åndsvagt som det firma laver, efter jeg fik nye radiatorer på, i lejligheden var der nogen oldgammel klamme målere på de gamle radiatorer som jeg tænkte jeg nok må få monteret på de nye, havde jeg vidst de ville tage så mange penge ville jeg aldrig nogensinde om det så var lovkrav få de grimme klamme målere på igen, og betale så tosset et beløb bare får at sætte dem på med en klat lim jeg selv kunne havde gjort, virkelig dårlig stil af sådan et firma af være, aldrig oplevet noget lignene.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.