ista Danmark A/S Bewertungen 314

TrustScore 1.5 von 5

1.4

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Efter ISTA overtog det her, så har stort set alle fået store efterregninger. Har ALDRIG før fået en efterregning, men det skete så efter ISTA overtog. Der er noget mærkeligt ved det, og ISTA selv er... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi kontaktede ista, da vi skulle betale 2500kr. Tilbage. Ud fra vores regnskab kunne vi læse, at vi på det mindste havde brugt dobbelt så meget, som vi har brugt på vores andre rum. VI HAR BRUGT 78... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Magen til arrogant opførsel skal man lede længe efter! Afventer stadig svar på foreløbig 2 fremsendte mails! Stiller et par simple relevante spørgsmål men de tillader sig ikk´ at give respons. E... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Efter ista har over tager vores målinger i lejebolig. har selv om acontobeløb beløbet er forhøjet på vand og varme så man undgår efter regningen . Så der efter regningen på flere tusinde .og vi... Mehr ansehen

1. Geld & Versicherung

Vom Unternehmen geschrieben

ista er førende inden for aflæsning og beregning af vand- og energiomkostninger. Leverandør af varmemålere, vandmålere og energimålere.

1.4

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har sendt flere mailer til Ista

Har sendt flere mailer til Ista - de svarer ikke!!! Avlesning av målerne for varme og vann blir avlest av og til og enkelte måneder ikke i det hele tatt.
Dette firmaet virker useriøst og er meget skuffet over måten de behandler med som kunde.

13. Juni 2023
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

En god oplevelse

Jeg ringede til ISTA Danmark’s kundeservice. Kvinden jeg talte med kunne desværre ikke hjælpe. Det var ikke hendes skyld, men boligforeningen jeg bor i, der har sparet penge. Så derfor får de “kun” 4 stjerner.
Til gengæld var hun utrolig rar og svarede så godt hun kunne på mine “dumme” spørgsmål. Jeg havde en god oplevelse.

13. Juni 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kan bestemt ikke anbefale dette firma…

Kan bestemt ikke anbefale dette firma til nogle. Find en anden udbyder til at styre jeres varme regnskaber.
Man bliver opkrævet ydelser som man har valgt ikke at benytte. Samt hvis man så ber om dokumentation på det, er dette ikke muligt.
Og da firmaet var hakket og nede i 2 mdr. Var der ikke meget hjælp af hente.
Og utrolig uhøflige med arbejder de har som team ledere!

15. Mai 2023

Bondefangeri

Efter for over et år siden at have opsagt Ista skriftligt og fået opsigelsen bekræftet både telefonisk og pr mail får jeg nu atter en mail fra dem vedr. udskiftning af målere.
De er umulige at slippe fri af kløerne på (anlæg 740926). Bondefangeri.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Firmaet lever på utroligt optrækkeri og…

Firmaet lever på utroligt optrækkeri og kunderne snydes i en grad så man skal til totalitære stater for finde tilsvarende
De har en gebyr politik der nærmest må betegnes som kriminel og jeg formoder det er fra den deres "storhed" kommer. I en digital verden er deres opførsel ganske utilstedelig

Sur dame i administrationen

Jeg fik et brev hvor der stod at de ville sende én ud til min adresse pga. registreret fejl på min røgalarm.
Da det ikke havde nogen interesse, og i det hele taget virkede ud af det blå, ringe jeg ind for at sige, at det skulle de ikke.

Det var godt nok ude for den normale telefontid, men jeg fik alligevel fat i en dame i administrationen. Hun sagde ikke sit navn, men bare et surt "administrationen".

Hun lød uinteresseret, sur og afvisende. Sagde at jeg skulle ringe igen kl 10-13.

Jeg spurgte om hun ikke kunne ligge en besked, eller sende en mail, til de relevante. Men det var udelukket. (Jeg havde i øvrigt ikke selv fået en mail jeg kunne skrive til, hverken i brevet eller af hende, for så havde jeg naturligvis gjort det. Men e-mail er åbenbart for moderne for Ista).

Jeg var på dette tidspunkt blevet (mere) irriteret og sagde at det havde jeg ikke tænkt mig, da dette bare er blevet mig påduttet, uden samtykke, og jeg gider ikke spekulere mere over det. Jeg skal nok selv tage mig af mine røgalarmer.

Hun fnøs et surt "fint!" Og smækkede røret på.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Alt ved dette firma er elendigt

Alt ved dette firma er elendigt. Ekstremt dyrt og ekstremt dårlig service. Modsigende og forskellige beskeder hver gang man henvender sig. Bruger langt mere end de lovpligtige tre(!) måneder de har til at levere et meget simpelt varmeregnskab.

13. April 2023

Der burde være mulighed for at give 0 stjerner

Jeg har fået sat to nye radiatorer op i vores ejendom den 8. december 2022, hvor jeg samtidigt rekvirerede opsætning af målere. Efter at have rykket mange gange for opsætningen, kom der for godt en måned siden en montør forbi - han skulle lige have yderligere oplysninger fra firmaet, og så ville han vende tilbage - angiveligt i slutningen af marts 2023. Det kom han så ikke, og jeg har nu ventet i 95 dage - har rykket i dag, men det sker der nok heller ikke noget ved. Det er lidt svært at se, hvordan firmaet skal udregne varmeforbruget, når der ikke er målere på radiatorerne.

11. April 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god service

Super god service af Line J. fra kundeservice når man ringer ind og har spørgsmål til forbrug mv.
Der bliver taget tid til at forstå spørgsmålene og tid til forklaring - som gør man i den anden ende af røret som forbruger / administrator, bliver klogere på forbrug og case. ikke mindst en meget venlig og god tone.
tak for rigtig god service herfra.

4. April 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvordan siges en aftale op?

På ISTAs hjemmeside findes ingen steder, hvor en aftale kan opsiges. Derfor "gættede" jeg, at det måske kunne gøres via deres hovedmail ista#ista.dk. En tlf. samtale med receptionen i dag, bekræfter dette, men oplyser "Der må forventes op til 14 dages svartid". Det er utilstedeligt, uagtet forklaringer om "hvor travlt ISTA har". Hertil svarer receptionisten: "En chef vil ringe mig op en gang i næste uge". Uanset hvad forventer jeg, at aftalens opsigelse gælder fra den dato, hvor opsigelsen blev sendt.

24. März 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Holder da kæft mand de stjæler vores…

Holder da kæft mand de stjæler vores penge Når jeg siger at Min radiator ikke har været tændt. så skal jeg da ikke betale for varme , 😠😠😠, jeg synes selv at jeg betale alt for meget om måneden til jer , ,,Tror jeg vil foreslå bestyrelsen at skifte varmeselskab. det hvor jeg bo

13. März 2023

1656 kr for otte minutters arbejde

Hej Ista,

I midten af december fik jeg en ny radiator. Jeg kontaktede jer dagen efter for at få hjælp til at sætte min elmåler op på den nye radiator. Det tog jer 8 uger at sende en montør ud til mig. I glemte desværre at sende mig et varslingsbrev (det kan naturligvis også være postnord der har smidt det væk), så jeg var selvfølgelig ikke hjemme, da jeres montør stod på trappen. Så gik der tre uger mere før han havde tid til at komme igen.

Montøren var flink og effektiv. Det tog ham cirka otte minutter at sætte min gamle elmåler op på min nye radiator. I går kom regningen. 1325 kr ex moms. Det giver en timeløn på cirka 9.930 kr ex moms. Det synes jeg godt nok er friskt.

Jeg undrer mig over, hvad mine 1325 kr ex moms præcis går til? Måleren og skruerne havde jeg jo i forvejen og montøren var her som sagt kun i otte minutter - 10 minutter, hvis jeg tæller tiden det tog ham at tage sko af og på med. Har jeg betalt for hans værktøj, kørsel og den tid I bruger på at sende fysiske breve afsted der aldrig når frem? Jeg er med på at det er ganske dyrt at sende breve med postnord. Printerpatroner koster også en del. Måske I skulle overveje at gå over til elektroniske breve. Man kalder dem emails i daglig tale. Vi andre bruger dem flittigt.

6. Februar 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

ingen startaflæsning af nye udskiftede målere.

65 kvm 3 vær+bad
Det er måleren i bad de ikke kan hitte ud af at aflæse.
2020 : alm. streger omregnet til forbrug - ok : 1210 som bliver til 475,-kr i vores regnskab.
2021..d 2.sep. kommer de og bytter måleren fordi den ikke virker siger de.
Jeg har grundet oliekrisen osv slukket helt i bad.som i konstant luk.
Året slutter og i 2022 modtager jeg aflæsningerne
3.11- intet tal ?-what- de aflæser vel den måler de sætter op- men nej !
De skønner forbrug fra 1.1 til 3.11 kan være ok- men at de ikke aflæser hvad de sætter op-altså. iøvrigt var den ikke skiftet 3.11 men 2.9 !
d.31.12.2021 årsaflæses så-næ nej. de skønner for de sidste 2 mdr.. de ellers nu gerne skulle have styr på.
Jeg opdager ikke at afregningen er for 2021 ikke er ok.Jeg har altid haft tillid til deres ordentlighed.
Da den åbenbart stadig ikke gav et aflæsningssignal pr 31.12.2021- vælger de at skifte måleren i en fart igen- allerede 3.okt.2022 !
De er da komplet ligeglade med om de får aflæst faktisk forbrug- jeg har stadig 100% luk)
De beregner bare skønnet forbrug og derfor er det hele lige meget for dem.Men ikke for vores lejerforening.
Under udskiftningen 3.10.2022 melder han at måleren i badeværelset ikke kan tåle vand. jaså- men hvorfor har de så opsat den ½ m fra bruseren ?
Montøren piller den ned - og monterer den på bagsiden af radiatoren nu.
ja så er forbruget igen skønnet
fra 1.1 # til 31.12.2022 #
Så den måler de opsatte 3.10.2022 har de slet ikke aflæst og når året er gået kan s de stadig ikke modtage aflæsningssignal..
pyt med det- de skønner bare forbruget.
Efter at have læst hvad andre her på siden har skrevet om hvad det koster at få dem til at rette noget herude, så tør man vel dårlig bede dem om noget ?
Jeg har betalt ca 475,- hvert år for en radiator jeg ikke bruger mere.
mon jeg kan få min lejerforening/ejer at tage
den rad. ned ?

15. Februar 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Generelt dårligt at man ikke som…

Generelt dårligt at man ikke som enkelte husstand /lejlighed kan gå ind og følge sit forbrug og regnskab.
De burde lave en app for alle , så at der kommer mere gennemsigtighed således at ejer/udlejer ikke tager penge fra varmekilder eller uautoriseret anlæg som er monteret i ejendommen eks kælder og vaske rum som ikke benyttes af alle.

5. Februar 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr