ista Danmark A/S Bewertungen 314

TrustScore 1.5 von 5

1.4

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Efter ISTA overtog det her, så har stort set alle fået store efterregninger. Har ALDRIG før fået en efterregning, men det skete så efter ISTA overtog. Der er noget mærkeligt ved det, og ISTA selv er... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi kontaktede ista, da vi skulle betale 2500kr. Tilbage. Ud fra vores regnskab kunne vi læse, at vi på det mindste havde brugt dobbelt så meget, som vi har brugt på vores andre rum. VI HAR BRUGT 78... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Magen til arrogant opførsel skal man lede længe efter! Afventer stadig svar på foreløbig 2 fremsendte mails! Stiller et par simple relevante spørgsmål men de tillader sig ikk´ at give respons. E... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Efter ista har over tager vores målinger i lejebolig. har selv om acontobeløb beløbet er forhøjet på vand og varme så man undgår efter regningen . Så der efter regningen på flere tusinde .og vi... Mehr ansehen

1. Geld & Versicherung

Vom Unternehmen geschrieben

ista er førende inden for aflæsning og beregning af vand- og energiomkostninger. Leverandør af varmemålere, vandmålere og energimålere.

1.4

1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God kundeservice

Ista sendte en mand ud Henrik til at opsætte en ny varmemåler i badet. Servicen var i top og den tid jeg fik var mulig at lave om så jeg ikke behøvede at tage fri fra mit arbejde. Og jobbet blev fixet på kort tid ista fortjener 5 stjerner fra mig

God påske

Mange hilsner Lotte Jensen

31. März 2024

Latterligt højt flyttegebyr

Latterligt højt flyttegebyr. Flyttede ud af lejligheden for over et år siden, for opgørelsen nu og kan se, at prisen for det vand jeg brugte den ene måned der var med i opgørelsen var lige omkring 30 kr. Flytteopgørelsen derimod var 530 kr, og tilsvarende pris for flytteopgøret på varme. Men udlejer var også newsec, så at de to samarbejder giver vel god mening. Lige griske begge med øjnene kun rettet på penge.

28. Februar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det er det værste jeg nogensinde har…

Det er det værste jeg nogensinde har været udsat for med Ista. Hvorfor skal vi modtage månedlige forbrugsnotifikationer, som intet er værd. Er så naiv, at jeg troede det var en vejledning i ens forbrug. Ved henvendelse i februar 2024 tilkendegav medarbejderen, at der var en fejl i notifikationen for januar 2024, som vil blive rettet. NEJ det er den så ikke. Selvom radiatorer er lukket og jeg ikke er hjemme tælles der forbrug. Det er totalt uigennemskueligt. ALDRIG mere bo et sted hvor der er Ista afregning.

13. März 2024

0 stjerner!

0 stjerner!
Mere uhøflige og flabede kundeservicemedarbejdere skal man lede længe efter!
Vi får en flytteopgørelse med et flyttegebyr på 800 for vand og 1200 for varme. Altså 2000kr I REN FLYTTEGEBYR og ikke hvad vi faktisk skylder dem i forbrug? For ifølge regningerne skylder vi dem 100kr for vores forbrug i januar, hvor vi slet ikke har været til stede i lejligheden og INTET har været tændt?!
Og ringer man, ja, så får man flabede Charlotte i røret, som siger at det bare er sådan det er, og er vi utilfredse så kan vi lave en anmeldelse, for hun får stadig sin løn og det ødelægger da ikke hendes dag?
Mage til flabethed har jeg aldrig oplevet før!
HOLD JER LANGT VÆK

27. Februar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ista holder høje priser hemmelige for…

Ista holder høje priser hemmelige for kunder.
I forbindelse med udskiftningen af min radiator skulle jeg have flyttet min måler over på den nye. Jeg kontaktede Ista, og efter to måneders ventetid kom en tekniker forbi. Han brugte, inklusive snak, maksimalt 5-10 minutter på at installere den nye måler. En måned efter besøget modtog jeg en regning på 1711 kr.

På intet tidspunkt blev jeg informeret om priserne, og jeg synes, det er helt urimeligt at opkræve sådanne beløb for at flytte en måler. Når man ringer til Ista, siger de, at det ikke er kutyme at informere om priser før eller under et besøg. Det lader til, at man får en uventet overraskelse i postkassen en måned senere med en tilfældigt høj pris for 10 minutters arbejde. Udover det, var jeg tvunget til at få opsat en "ny" måler, og den gamle tog de med og sælger den sikkert igen.

26. Januar 2024

0 stjerner herfra

0 stjerner herfra. Fuldstændig vanvittige regninger på forbrug, aldrig i mit liv har jeg oplevet noget lignende.. jeg bor et menneske, men betaler det samme som en husstand på 4, til trods for at jeg nærmest intet vand bruger til dagligt. Udover det kontakter de omkring defekt måler, det viser sig at være en plastik dims jeg selv kunne have sat på igen, det koster mig så 1720kr at få en mand til at åbne mit skab og sætte den samme plastik dims på igen. Fuldstændig latterligt.

18. Januar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super servvice

Super servvice af Thomas Kristensen fra ISTA, da han skulle sætte varmemåler på mine nye radiatorer. Hurtig og effektiv. Tak for god betjening.

11. Januar 2024

Bondefangeri og dårlig service

Bondefangeri og dårlig service

Jeg er dybt skuffet over Ista's uprofessionelle tilgang og deres manglende hensyntagen til kundernes behov. Vi har modtaget breve fra dem, der kræver en pludselig inspektion af vores varme- og vandmåler med en urimeligt kort varsel. Derudover skriver de i brevet, at der bør bemærkes, at de er berettiget til at beregne sig et gebyr på 275 kr. ekskl. moms, "hvis der ikke - trods forudgående aftale herom - gives adgang for montage eller aflæsning". Jeg har ikke indgået nogen forudgående aftale med Ista om dette.

Ligeledes er der hverken modtagernavne på brevene, og det ene brev adresseret med en forkert adresse, hvilket giver berettiget grund til at rejse tvivl om afsenders troværdighed. Dette har skabt frustration og forvirring.

Jeg forventer, at Ista forbedrer deres kommunikation og respekterer kundernes behov for rettidig og præcis information fremover.

29. Dezember 2023

Intet fungerer

Intet fungerer, i over et år har der været forskellige undskyldninger om hacking, om nedbrud osv og i over et år har jeg skulle gendanne mit login med det resultat at mit brugernavn nu ikke længere virker og det login som systemet selv foreslår er "forkert".

Så jeg har, aldrig kunne følge mit forbrug, firmaet kan tage hvad de ønsker uden at jeg har mulighed for at se om det korrekt eller om det "fungerer" ligeså fantastisk som deres hjemmeside og app, men da jeg er stavnsbudet til dette amatørfirma kan jeg ikke stille noget op, en kundeservice findes heller ikke.

30. September 2023

Absurd lavt niveau

ISTA har uden at spørge eller aftale med bestyrelsen
i vores forening selv opfundet en fordelingsnøgle til at dele fælles vandudgifter.
jeg har aldrig før oplevet en virksomhed være så spejlblanke på at forstå vigtigheden af deres egen kerneopgave - og at det ikke er ligegyldigt med hvilken fordelingsnøgle, en fællesudgift faktureres. Voldsomt kritisabelt - det betyder jo potentielt at beboere har betalt for lidt eller for meget i årevis.

Deres kundeservice er så absurd og har kun det ene formål at virke dumme og undlade at svare på spørgsmål, indtil man bliver træt.
De tager i øvrigt mellem 10 dage og 2 måneder at svare på en henvendelse.

25. September 2023

Alt for dyrt

Alt for dyrt! Da min radiator registrere varmt selvom jeg ikka har brugt radiatoren,har jeg bede om at blevet tjekket. 5 min tjek-1400dkk. Jeg bor i kbh. Måske han har kørt fra Tyskland...

15. Juni 2023

Føj!

Graden af inkompetence i dette firma skal man lede længe efter. Deres medarbejder sidder og svare ud fra et manuskript og har ikke den fjerneste idé om hvad de sidder og snakker om. For mig som selv arbejder med dataopsamling og udlevere datagrundlag til brugere er det mig en gåde hvordan i slipper af sted med jeres sindsyge regninger uden at kunne redegøre et eneste spørgsmål vedrørende dokumentation af jeres egne data! Føj hvor skulle i skamme jer!

23. März 2023

0 stjerner til ista

0 stjerner til ista. Helt igennem fup og svindel og inkompetent firma. Tyveknægte og svindlere. Jeg har modtaget varmeregnskab hvoraf der er registreret et forbrug på 15000kr selvom jeg ikke har haft en eneste radiator tændt på noget tidspunkt. Jeg har udelukkende brugt brændeovn. Adspurgt oplyste manden der aflæste og udskiftede målerne, at der IKKE registreres forbrug/fordampning når radiatorerne ikke er i brug. Det samme oplyste udlejerne. Jeg har modtaget en efterregning på 3000kr. Jeg skal ikke betale efterregning men derimod have 12000kr tilbage i for meget betalt a’conto varme. Forbande tyveknægte og svindlere.

3. August 2023

Burde være 0 stjerner.

Clorius formår år efter år at blive endnu ringere til at udregne og aflevere vand og varme opgør til tiden. Det er den ene undskyldning efter den anden, og de tager aldrig kontakt til en, omkring det. I år er undskyldningen at de har fået nyt system og dermed mistet alle deres data, men de har ikke kontaktet en for at indhente dataen igen. Jeg er simpelthen så træt af deres manglende service. De andre i min opgang er enige og vil nu lede efter andet selvskab. Det er utroligt at man kan styre en forretning på den måde uden nogen form for kompensation til kunderne.

26. Juni 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ved ikke om jeg stoler på dette firma

Ved ikke om jeg stoler på dette firma. Jeg bor alene i en lejlighed på 65 m2 og jeg har ingen opvaskemaskine eller vaskemaskine, vasker op hver anden dag, gulvvarme i badeværelset er slukket og radiator i alle rum er slukket og alligevel siger min forbrugsopgørelse at jeg har brugt 31 % mere koldt vand og 175% mere varmt vand end hvad man kan forvente i forbrug for en lejlighed af min størrelse for maj måned.

14. Juni 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr