Industriens Pension Bewertungen

1'277
TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god service og svar på alle spørgsmål ang. ratepension og opstart af denne med det rigtige års valg

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Man føler at komme til at tale med en person , der "kan sit kram" , og som dedikerer sin oplysning i relation til den opkaldende person/kunde.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I var super hurtig til at gøre jeres arbejde. Da jeg havde fåret en kritisk sygdom, jeg udfylde blanket torsdag næste dag fredag fik jeg en op ringning det hele på bare 24 timer derefter fik jeg mail... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ringer til industrien pension fordi det driller online med at få ordnet hvem der i tilfælde af død skal arve min pension. Ham jeg snakker med ved endnu mindre om det end jeg gør og giver i bedst... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

(1'277)

203 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God og kompetent hjælp. IP brugte en eftermiddag på at løse en udfordring min fagforening burde have løst på de 2 måneder de havde været på opgaven.

17. Februar 2026

Frygteligt at pensionsselskaberne…

Frygteligt at pensionsselskaberne beholder en del af den pensionsopsparing der er en del af medlemmernes løn…. Hvis man er påbegyndt en udbetaling og dør så beholder pensionsselskaberne en del af det opsparede. Man kan ikke være sikker på arvingerne får hele det opsparede beløb. Da min mand døde i januar beholdt Industriens Pension omkring 300.000 af min mands opsparing. Og vi kan ikke slippe udenom de pensionsselskaber…. Se nu at komme ind i 2026 og lad medlemmerne selv råde over hvor/hvordan de penge skal sættes til side…

6. Februar 2026

Kære Bette

Det gør os ondt at høre om din mands dødsfald.

Hvad de efterladte får udbetalt, afhænger blandt andet af, om dødsfaldet sker før eller efter, at pensionsopsparingen er begyndt at blive udbetalt, og hvilke dækninger der er valgt.

Hvis man dør, inden man er begyndt på sine udbetalinger, får de efterladte som udgangspunkt udbetalt hele opsparingen eller som minimum et skattefrit engangsbeløb i form af en dødsfaldssum. På 'Min side' kan man se sin dækning og vælge, hvor stort et minimumsbeløb de efterladte skal have udbetalt.

Hvis man dør, efter at pensionen er begyndt, får de efterladte automatisk en eventuel aldersopsparing, som endnu ikke er udbetalt, samt den resterende del af ratepensionen.

Den livslange pension fungerer anderledes. Den er en forsikring, der sikrer en løbende indkomst resten af livet, også hvis man lever så længe, at de samlede udbetalinger overstiger det beløb, man selv har indbetalt.

Når man går på pension, kan man vælge at sikre udbetalingen af den livslange pension i en garantiperiode på op til 15-18 år, afhængigt af ordningen. Dør man i garantiperioden, får de efterladte udbetalingerne i resten af perioden.

Du er meget velkommen til at kontakte os på 70 33 70 70, hvis du har behov for, at vi gennemgår noget sammen med dig.

Kan ikke anbefales

Min far har sparet op hele sit liv og nu er han blevet pensionist og så viser det sig det er umuligt og få udbetalt alle sin penge årvis eller på samme tid.

Ligemeget hvad så skal industriens pension spise en meget stor del af hans pension til det bedre fællesskab.

Pas på med livslang pension. Kommer ikke dig og dine efterkommer tilgode. Kun hvis de bliver 100 år gamle.

Efter den oplevelse har jeg selv stoppet min egen livslange pension da det er meget bedre og spare dem op selv.

Føler hvis man spare op hele livet skal man også have en mulighed for og bruge eller få sine penge.

4. März 2026

Kære TE Entreprise

En livslang pension er netop indrettet sådan, at den ikke udbetales på én gang eller over et valgfrit antal år. Den skal i stedet sikre en løbende indkomst resten af livet, også hvis man lever væsentligt længere end forventet.

Det betyder ikke, at Industriens Pension “spiser” en del af opsparingen. Den livslange pension bygger på et forsikringsprincip, hvor medlemmerne er sikret mod at løbe tør for pensionspenge. Lever man længe, fortsætter udbetalingerne, også selvom de samlet overstiger det beløb, man oprindeligt har sparet op.

En livslang pension kan derfor ikke sammenlignes direkte med en almindelig opsparingskonto, hvor hele beløbet frit kan hæves. Den er først og fremmest en forsikring af indkomsten gennem hele pensionisttilværelsen. Hvilke udbetalinger, der eventuelt sker ved dødsfald, afhænger af hvad din far har lavet af forsikringstilpasninger, og derudover om han har tilvalgt en såkaldt garantiperiode eller ej.

Du og din far er altid velkomne til at kontakte os på 70 33 70 70, så vi kan gennemgå ordningen og forklare, hvordan opsparingsformerne er konstrueret, og hvordan de kommer til udbetaling.

Pengegriske udueliget system

Jeg forstår ikke at man kan have et så dårligt system, hvor så mange er tvunget til at være en del af, eller det er jo nok i bund og grund derfor, pengene vælter ind og så er man totalt ligeglade med dem der betaler, de har alligevel ikke noget valg.
Det må altså være på tide at arbejderne tager sig sammen og ikke mindst de såkaldte fagforeninger og forlanger at vi bliver taget bare en lille smule seriøst, for det bliver man på ingen måde ved Industriens Pension.

27. Februar 2026

Kære Brian

Det fremgår ikke af din anmeldelse, hvad du konkret mener fungerer dårligt, og derfor er det desværre svært for os at forholde os præcist til kritikken.

Helt overordnet kan vi dog sige, at Industriens Pension er en arbejdsmarkedspensionsordning, der er aftalt og forhandlet mellem arbejdsmarkedets parter. Ordningen er dermed et af de overenskomstmæssige goder på området.

Vi kan ikke genkende billedet af, at vi er ligeglade med medlemmerne. Tværtimod arbejder vi hver dag for at sikre medlemmerne en god pension, relevante forsikringer og ordentlig service hele livet.

Generelt klarer ordningen sig godt, men hvis du har oplevet noget konkret, som ikke har fungeret, vil vi naturligvis gerne have mulighed for at se nærmere på det og give svar på tiltale.

Du er derfor meget velkommen til at kontakte os på 70 33 70 70 eller medlemsservice@industrienspension.dk og uddybe, hvad din kritik specifikt går på.

Vi håber på at høre fra dig, da vi altid gerne vil gøre det bedre.

Super positiv oplevelse

Virkelig venlig og imødekommende dame som vidste hvad hun talte om. Hun fik hurtigt klaret vores spørgsmål på bedste vis. Virkelig en meget positiv oplevelse. Desuden tilbyder Industriens Pension meget fine forsikringer. Tusind tak til Jer!!

3. Februar 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr