Super god service og svar på alle spørgsmål ang. ratepension og opstart af denne med det rigtige års valg
Man føler at komme til at tale med en person , der "kan sit kram" , og som dedikerer sin oplysning i relation til den opkaldende person/kunde.
I var super hurtig til at gøre jeres arbejde. Da jeg havde fåret en kritisk sygdom, jeg udfylde blanket torsdag næste dag fredag fik jeg en op ringning det hele på bare 24 timer derefter fik jeg mail... Mehr ansehen
Ringer til industrien pension fordi det driller online med at få ordnet hvem der i tilfælde af død skal arve min pension. Ham jeg snakker med ved endnu mindre om det end jeg gør og giver i bedst... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Nørre Farimagsgade 3, 1364, København K, Dänemark
- 70 33 70 70
- medlemsservice@industrienspension.dk
- www.industrienspension.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Fik svar på mine spørgsmål
Fik svar på mine spørgsmål, meget professionelt og rart personale at tale med
God samtale og jeg fik svar på mit…
God samtale og jeg fik svar på mit spørgsmål.
Meget god vejledning
God behandling
God behandling, og godt med forsikringsudbetaling ved kritisk sygdom, som dog ikke blev til noget i mit tilfælde.
Jeg havde brug for hjælp
Jeg havde brug for hjælp, fra industrien pension, og de var rigtig flinke og hjælpsomme og arbejde meget hurtigt, jeg er godt tilfreds med dem
Det var en fantastisk person jeg…
Det var en fantastisk person jeg snakkede med, hun er bare en ener.
Super god snak og hvor dan jeg gjorde…
Super god snak og hvor dan jeg gjorde det bedste mange tusinde tak for det
Verwendet eventuell KI als AntworthilfeMehr lesen
Uvidenhed omkring lovgivningen af dine pensionsmidler.
Industriens er på ingen måde inde i lovgivning, når det drejer sig om modregning i pensions tillæg.
Sidste år lavede de en yderst alvorlig fail, hvor jeg betalte for meget ind på mine rate pensioner.👎👎👎☹️
Så når det gælder lovgivning hos Industriens pension så er det dyb godnat fra deres side.
Brug Udbetaling Danmark de har yderst dygtige medarbejdere, som kan rådgive dig, når det gælder dine pensioner 👍👍👍😀

Troværdig findes ikke i Industriens Pension
Det er utroligt, hvor utroværdige Industriens Pension er.
I Mars måned viser deres opgørelse, at det i stort tab i kroner, men i % siger nul %, men den være minus på over fire %.
Så samlagt har det være et rigtigt dårligt år indtil videre. Jeg undre mig meget, at jeg skal tvinges til at være medlem i et Pensionselskab, som jeg på ingen måder har lyst til at være kunde ved.

1 stjerne – Forsikring uden reel værdi
Jeg har betalt til industripensionen hele mit arbejdsliv, inkl. deres forsikringer, i den tro at det gav en tryghed, hvis man en dag blev syg.
Virkeligheden er en helt anden.
Efter en blodprop i hjernen samt operationer i både knæ og albue har jeg været igennem et længere sygdomsforløb og har i dag reelt brug for hjælp – både økonomisk og til behandling.
Alligevel afviser de min sag blankt.
Begrundelsen?
At jeg ikke er så syg, at jeg er ude af stand til at varetage ethvert job i hele Danmark med mindst 50 %.
Med andre ord: Du skal være næsten totalt uarbejdsdygtig, før forsikringen overhovedet er noget værd.
Det betyder i praksis, at selv hvis du er alvorligt ramt, har smerter og ikke kan vende tilbage til dit fag – så får du ingenting.
Jeg sidder tilbage med følelsen af, at jeg har betalt i årevis til en forsikring, som ikke hjælper, når man faktisk får brug for den.
Min klare anbefaling: Undersøg vilkårene meget grundigt – for dækningen er langt fra det, man forventer. Har haft industriens pension hele livet, og betalt MANGE penge til forsikringer mm. nu står jeg efter en længere sygemelding efter en blodprop i hjerner

Antwort von Industriens Pension
Ja hvad kan man sige om den…
Ja hvad kan man sige om den medarbejdere jeg snakkede med. Inkompetent Inkompetent og Inkompetent og skide ligeglad med medlemmet. De er så ligeglade med medlemmer bare de kan stjæle vores penge og de sidder på deres flade og gør intet ud over at gøre det dyre for os

Antwort von Industriens Pension
Fik præcis at vide angående udbetaling…
Fik præcis at vide angående udbetaling af min pension.
God og forståeligt samtale der er…
God og forståeligt samtale der er vigtig for at forstå det hele.
Rigtig god service 👍😊
Rigtig god vejledning og service i forbindelse med kritisk sygdom 👍😊
GOD til Investering så sin pendion vokser
Jeg blev nødt til at skifte fra Industriens pension pga karriere skifte, til Pensam for 3 år siden, jeg valgte at beholde min opsparing i Industriens Pension, trods ingen ny opsparing indsættes, er min pensionsopsparing steget ca 200.000 kr på de 3 år, FORDI Industriens Pension er dygtige til deres investeringer.
Hvor Pensam går mere op i at være sikre på at man ikke har risiko, men det giver MEGET mindre til sin alderdom...
Menneskelige regler og love..
Hej..
Min samlet oplevelse af I.P. er god :-)
Har altid fået en god og menneskelig behandling - Tak for det.
Kan varmt anbefale I.P.
Mvh.. Bendt Petersen
Jeg fik oplysninger om at I tilbyder en…
Jeg fik oplysninger om at I tilbyder en sygeforsikring, som jeg desværre ikke kan gøre brug af, da jeg allerede har en sygeforsikring der også omfatter ibehandling i Skandinavien og Tyskland, såfremt behandlingen ikke kan finde sted i Danmark. Det er begrundelsen at jeg har meldt fra på jeres tilbud.
Poul
Jeg fik svar på det jeg hade brug for…
Jeg fik svar på det jeg hade brug for på en god måde
God god service god til at hjælpe folk…
God god service god til at hjælpe folk hvis de har et problem
God vejledning og der var god tid til…
God vejledning og der var god tid til at blive godt klædt på så jeg forstod hvad jeg kunne forvente
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.