Super god service og svar på alle spørgsmål ang. ratepension og opstart af denne med det rigtige års valg
Man føler at komme til at tale med en person , der "kan sit kram" , og som dedikerer sin oplysning i relation til den opkaldende person/kunde.
I var super hurtig til at gøre jeres arbejde. Da jeg havde fåret en kritisk sygdom, jeg udfylde blanket torsdag næste dag fredag fik jeg en op ringning det hele på bare 24 timer derefter fik jeg mail... Mehr ansehen
Ringer til industrien pension fordi det driller online med at få ordnet hvem der i tilfælde af død skal arve min pension. Ham jeg snakker med ved endnu mindre om det end jeg gør og giver i bedst... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Nørre Farimagsgade 3, 1364, København K, Dänemark
- 70 33 70 70
- medlemsservice@industrienspension.dk
- www.industrienspension.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Supergod kundeservice
Supergod kundeservice. Meget præcise svar på spørgsmålene. Virkelig god behandling
Altid flinke og rare
Altid flinke og rare, når man kontakter jer, man går aldrig forgæves
Meget hjælpsomme
Medarbejderen der hjalp mig
Stor hjælp fra medarbejderne hjalp mig igennem forløbet.👍
Høflig medarbejder som altid og hjælpsom
Høflig medarbejder som altid og hjælpsom
Super god service og svar
Man føler at komme til at tale med en…
Man føler at komme til at tale med en person , der
"kan sit kram" , og som dedikerer sin oplysning i
relation til den opkaldende person/kunde.
Frihed administrativt afvist!
Kære Industriens Pension
Tak for månedens livrenteudbetaling. Jeg har nu modtaget beløbet, som igen ligger på det niveau, der i myndighedssprog må betegnes som “ikke kritisabelt lavt, men komfortabelt uambitiøst.”
Det er altid opmuntrende at se, hvordan I formår at udbetale et beløb, der er så beskedent, at man næsten forventer en vedlagt folder om “Økonomisk selvhjulpethed for begyndere”.
Jeg noterer mig også, at jeg fortsat kunne få omkring 60 % mere i udbetaling, hvis jeg selv måtte vælge mit arbejdsmarkedspensionsselskab. Men som det fremgår af ovenstående, er frihed i denne sammenhæng blevet vurderet som en administrativ risiko, og derfor behørigt afvist.
Det er betryggende at vide, at min opsparing er så vigtig for jer, at den ikke må forlade matriklen. Jeg er sikker på, at det er af hensyn til min trivsel, at jeg som folkepensionist ikke skal udsættes for den mentale belastning, det ville være at optimere min egen økonomi.
Den Stavnsbundne med beslaglagt pensionsopsparing
(Et tvangsfastholdt medlem, der kunne leve 60 % bedre – hvis han fik lov)
INDUSTRIENS PENSION:
Forældet, Utidssvarende og FULDSTÆNDIG UDE AF TRIT MED NUTIDENS PENSIONISTERS BEHOV
Den omvendte verden
Til trods for at man ringer, frustreret, forundret, forarget, over den dybt uansvarlige og direkte samfunds-skadelige måde Dansk Industri (Ejer og stifter af Industriens Pension) vælger at drive forretning på, og evidentligt rådgiver kriminelle i at udnytte samfunds mest udsatte og svage mennesker, bliver jeg alligevel mødt med professionalisme og forståelse. At den største menneskelighed og ærbødighed skal findes på gulvet i Dansk Industri, er for de fleste nok ikke en overraskelse, og dog, ikke mindre til forargelse. - Dersom skal i have tak, for alligevel at have ansat kompetente, ansvarlige og professionelle mennesker i jeres foretagende. Det er blot en skam i har valgt at placere dem i et call-center, og ikke i jeres direktion.
Verwendet eventuell KI als AntworthilfeMehr lesen
Ringe service
Ham jeg snakker med ved endnu mindre om det end jeg gør og giver i bedste fald dårlig rådgivning.
Booker så et video møde til dagen efter d 26 august.
Sidder så dumt og glor ind i skærmen, på det aftalte tidspunkt i over en time uden nogen "dukker op" til mødet.
Det er under al kritik og fuldstændig spild af tid.
Tog endda tidlig fri fra arbejde for at deltage i mødet som aldrig fandt sted.
Min tillid til mit pensionsselskab er blevet mindre.

Antwort von Industriens Pension
I er bare altid imødekommende og svarer…
I er bare altid imødekommende og svarer på alt hvad man måtte være i tvivl om, dejligt at der er så god service!!
Super god rådgivning
Super god rådgivning, rådgiver var så venlig og forstående, tog sig god tid til at forklare.
Super opkald ☎️ man tænker hvorfor har i…
Super opkald ☎️ man tænker hvorfor har i ringet ? Bagefter sidder man med den følelse hold op der er styr på det 👌
Super samtale og super tilrettelser 🫶
En rigtig god oplevelse
En rigtig god oplevelse, men jeg har svaret en gang og dette her ødelægger oplevelsen lidt så derfor kun 4 stjerner.
Og inde og tjekke min pension ser…
Og inde og tjekke min pension ser rigtig godt ud med indtjening et rigtig godt
Sød og imødekommende betjening
Meget venlig medarbejder
Meget venlig medarbejder, jeg har snakket med.
En rigtig god oplevelse for mig.
Tak for hjælpen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.