Independer.nl NV Bewertungen 2'786

TrustScore 4 von 5

4.1

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Autoverzekering afgesloten via website. Ging eenvoudig en snel een bevestigingsmail ontvangen. Volgende dag voor de zekerheid nog gebeld of alles in orde was. Prima contact gehad, dus dat ging ook go... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Dynamisch energiecontract: op de website van ‘Independer’ - overstap bonus: € 75,- p/m. Ik ontving het contract: € 105, - per maand. Bonus ontvang je na 12 maanden: het is een jaarcontract. Dit is... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Prima manier om over te stappen, kreeg wel vandaag een melding van m’n oude provider welk contract ik wil dus schijnbaar is t nog niet geregeld

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

mijn energie contract afgesloten via Independer. Je adres en je verbruik opgeven en kiezen maar. de drie beste voor jou woning kun je dan met elkaar vergelijken. Keuze gemaakt?dan invullen en opstur... Mehr ansehen

1. Versicherungsagentur

Vom Unternehmen geschrieben

Geld overhouden voor de leuke dingen in het leven? Dat wil iedereen. Maar je vaste lasten uitzoeken en vergelijken voelt vaak als gedoe. Gelukkig kan dat anders. Of het nu gaat om je verzekeringen, je energiecontract, een hypotheek of internet, tv en bellen: je regelt het met Independer eenvoudig zelf, zonder ingewikkelde kleine lettertjes en mét een duidelijk overzicht. Al ruim 25 jaar helpt Independer miljoenen Nederlanders om grip te krijgen op hun geldzaken. Zo zie je in een paar klikken welke autoverzekering het beste bij je past, hoe je bespaart op je energierekening, of welke hypotheek aansluit bij jouw wensen. Je vergelijkt niet alleen op prijs, maar juist ook op de voorwaarden en de klantenservice van aanbieders. Je houdt bovendien altijd de volledige regie en regelt alles p het moment dat het jou uitkomt. Omdat dit volledig eerlijk en transparant gebeurt, weet je met ‘even independeren’ precies waar je aan toe bent.

4.1

Gut

TrustScore 4 von 5

2786 Bewertungen

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 98 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Independer is heel toegankelijk

Independer is heel toegankelijk, duidelijk en betrouwbaar zodat voor mij het zoeken naar een energieleverancier een fluitje van een cent is

11. Mai 2026

Beste Hilde,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je Independer als toegankelijk, duidelijk en betrouwbaar ervaart en dat het zoeken naar een energieleverancier zo gemakkelijk verliep. Daar doen we het voor!

Perfect snelle afhandeling

Perfect snelle afhandeling

Beste Nacer,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je onze service als snel hebt ervaren. We doen ons best om alles zo eenvoudig mogelijk te maken voor onze klanten. Tot de volgende keer!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het was heel gemakkelijk en fijn om…

Het was heel gemakkelijk en fijn om snel te verzekeren bij jullie bedankt

Beste Abdel,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je onze service als snel en makkelijk hebt ervaren. We doen ons best om alles zo eenvoudig mogelijk te maken voor onze klanten. Tot de volgende keer!

Goede keuze

Voor Independeren zelf op zoek gegaan naar autoverzekeringen maar hier kwamen toch andere bedragen naar voren. Via Independer toch aan een goede verzekering gekomen met gunstige voorwaarden en prijzen.

11. Mai 2026

Beste John,

heel makkelijk

heel makkelijk, duidelijk, ben tevreden

Beste Roel,

Hartelijk dank voor je review! Goed om te horen dat je onze makkelijk en duidelijk vind om te gebruiken. Tot de volgende keer!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Makkelijk en snel te regelen supper

9. Mai 2026

Beste Andy,

Gewoon erg goed

Overzichtelijke website, mooie cashback actie die je niet krijgt als je direct bij de aanbieder afsluit. En zoals altijd snel en probleemloos geregeld. Zelfs in het weekend.

9. Mai 2026

Beste Ivo,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gedetailleerd en niet al te ingewikkeld…

Gedetailleerd en niet al te ingewikkeld vergelijkingen.

Beste Karim,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat ons aanbod en duidelijke vergelijing heeft bijgedragen aan het maken van een goede keuze! We doen ons best om alles zo eenvoudig mogelijk te maken voor onze klanten.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Makkelijk te bedienen en vrij…

Makkelijk te bedienen en vrij duidelijk. Ook met opzeggen zeer eenvoudig en met het afsluiten van een nieuwe polis.

7. Mai 2026

Beste Pijsel,

Dank je wel voor de positieve beoordeling met 4 sterren! Als er verbeterpunten zijn die je graag ziet, laat het ons alsjeblieft weten.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het is een duidelijke en fijne website…

Het is een duidelijke en fijne website waarbij je een weloverwogen keuze kan maken

Beste Diony,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

mijn energie contract afgesloten via…

mijn energie contract afgesloten via Independer.
Je adres en je verbruik opgeven en kiezen maar.
de drie beste voor jou woning kun je dan met elkaar vergelijken. Keuze gemaakt?dan invullen en opsturen en Independer zorgt ervoor dat je oude contract wordt opgezegd en je nieuw contract op het juiste tijdstip in gaat. Lekker makkelijk. Doe ik al jaren zo , want ik stap elk jaar over

Beste,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat ons aanbod en overzicht heeft bijgedragen aan het maken van een goede keuze! We doen ons best om alles zo eenvoudig mogelijk te maken voor onze klanten. Bedankt voor het vertrouwen in ons en voor de geweldige beoordeling. We waarderen je steun!

goed geholpen

Beste Gerard,

Bedankt voor je review! Fijn dat alles naar wens is verlopen. Tot de volgende keer!

Alles is vlot verlopen.

Alles is vlot verlopen.

6. Mai 2026

Beste Theo,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je onze service als snel hebt ervaren. We doen ons best om alles zo eenvoudig mogelijk te maken voor onze klanten. Als er iets is wat we kunnen doen om het nog beter te maken, laat het ons weten. Tot de volgende keer!

INBOEDEL

Gedaan wat ik wilde

28. April 2026

Beste E.J.,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb een klacht/vraag

Ik heb een klacht/vraag.
Een telefoonnummer is niet te vinden. Een e-mail kun je niet sturen vanwege ‘privacy’
Na heel veel moeite krijg je via de chat iemand die terug antwoord. Maar na enkele vragen/antwoorden verbreekt het contact. Weer niets!
Opnieuw een chat starten? Heeft u een vraag?
Hopeloos deze online maatschappijen.

7. Mai 2026

Beste Dick,

Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat je zoveel moeite hebt moeten doen om contact met ons te krijgen en dat de chatverbinding werd verbroken, dit zou niet moeten gebeuren. Ik kan begrijpen dat dit erg frustrerend is. Het telefoonnummer is te verkrijgen in de chat, wij delen deze inderdaad niet op de website. Wij kunnen klanten namelijk zo snel en volledig mogelijk helpen via de chat functie.

Goede snelle informatie

Goede snelle informatie

4. Mai 2026

Beste Karin,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je onze service als snel en goed hebt ervaren. We doen ons best om alles zo eenvoudig mogelijk te maken voor onze klanten. Als er iets is waar we aan kunnen werken voor die vijfde ster, laat het ons weten! Tot de volgende keer!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Independer is een aanrader voor het vergelijken

Ik vind Independer heel erg goed met zijn duidelijke vergelijkingen en adviezen omtrent verschillende leveranciers. Ik gebruik ze al geruime tijd om adviezen in te winnen en maak dan ook gebruik van hun aanbeveling.

Beste H. Kooijman,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat ons duidelijke aanbod en overzicht heeft bijgedragen aan het maken van een goede keuze! We doen ons best om alles zo eenvoudig mogelijk te maken voor onze klanten.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Het verliep allemaal heel simpel en snel

Beste HR Boboli,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je onze service als snel en simpel hebt ervaren. We doen ons best om alles zo eenvoudig mogelijk te maken voor onze klanten. Als er iets is waar we aan kunnen werken voor die vijfde ster, laat het ons weten! Tot de volgende keer!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snel een goedkopere auto verzekering…

Snel een goedkopere auto verzekering gevonden.

3. Mai 2026

Beste karin,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je onze service als snel en goed hebt ervaren. We doen ons best om alles zo eenvoudig mogelijk te maken voor onze klanten. Tot de volgende keer!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Łatwo można dobrać sobie odpowoedniego…

Łatwo można dobrać sobie odpowoedniego ubezpoeczyciela.

Dear Beata,

Thanks for your review! It's great to hear that you found our service fast and good. We do our best to make everything as simple as possible for our customers. Until next time!

Kind regards,
Team Webcare

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr