Autoverzekering afgesloten via website. Ging eenvoudig en snel een bevestigingsmail ontvangen. Volgende dag voor de zekerheid nog gebeld of alles in orde was. Prima contact gehad, dus dat ging ook go... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Dynamisch energiecontract: op de website van ‘Independer’ - overstap bonus: € 75,- p/m. Ik ontving het contract: € 105, - per maand. Bonus ontvang je na 12 maanden: het is een jaarcontract. Dit is... Mehr ansehen
Prima manier om over te stappen, kreeg wel vandaag een melding van m’n oude provider welk contract ik wil dus schijnbaar is t nog niet geregeld
Unternehmen hat geantwortet
mijn energie contract afgesloten via Independer. Je adres en je verbruik opgeven en kiezen maar. de drie beste voor jou woning kun je dan met elkaar vergelijken. Keuze gemaakt?dan invullen en opstur... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Geld overhouden voor de leuke dingen in het leven? Dat wil iedereen. Maar je vaste lasten uitzoeken en vergelijken voelt vaak als gedoe. Gelukkig kan dat anders. Of het nu gaat om je verzekeringen, je energiecontract, een hypotheek of internet, tv en bellen: je regelt het met Independer eenvoudig zelf, zonder ingewikkelde kleine lettertjes en mét een duidelijk overzicht. Al ruim 25 jaar helpt Independer miljoenen Nederlanders om grip te krijgen op hun geldzaken. Zo zie je in een paar klikken welke autoverzekering het beste bij je past, hoe je bespaart op je energierekening, of welke hypotheek aansluit bij jouw wensen. Je vergelijkt niet alleen op prijs, maar juist ook op de voorwaarden en de klantenservice van aanbieders. Je houdt bovendien altijd de volledige regie en regelt alles p het moment dat het jou uitkomt. Omdat dit volledig eerlijk en transparant gebeurt, weet je met ‘even independeren’ precies waar je aan toe bent.
Celebeslaan 2, 1217 GV, Hilversum, Niederlande
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 98 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Hypotheek geprobeerd te regelen via Independer, nachtmerrie ervaring, totale onkunde, elke keer een ander, zeer onvriendelijk en uiteindelijk bij 99,9 % van de aanvraag gereed trekken ze de stekker eruit zonder reden, niet voldoende fiscale kennis, tuurlijk, alleen was er geen enkele fiscale vraag gesteld. Zeer onprofessioneel en hobby clubje, blijf ver weg van deze prutsers!!!

Antwort von Independer.nl NV
Ging snel en gemakkelijk. Goedkoopste prijs.

Antwort von Independer.nl NV
De gevraagde informatie was makkelijk te verkrijgen en werd heel duidelijk uitgelegd.

Antwort von Independer.nl NV
Vreselijke organisatie, aanvraag en uiteindelijk contractprijzen bij Green choice (veel duurder) komen niet overeen. Foutje kan gebeuren maar de communicatie daarna totaal onacceptabel zowel van Green Choice als Independer. Als ik zo met mijn klanten omging was ik allang failliet.

Antwort von Independer.nl NV
Na een auto gekocht te hebben heb ik via Independer een auto verzekering af willen sluiten bij Lancyr. Bij het ophalen van de auto bleek de merkdealer de auto op mijn naam te hebben gezet ipv, zoals schriftelijk, afgesproken op de naam van mijn vriendin. Een menselijke fout, niet goed, maar we zijn allemaal mens.
Vervolgens weigert Lancyr de verzekering omdat ik onjuiste informatie (de ternaamstelling) heb aangeleverd. Bij telefonisch contact gaven ze aan dat dit hun policy is.
Een andere verzekeraar zoeken valt helaas niet mee als je bent afgewezen, ongeacht te rede. (wordt niet eens gevraagd)
In plaats van een verzekering hebben we nu een onverzekerde auto voor de deur staan en zijn we gemarkeerd als fraudeur. De merkdealer maakte een fout, maar de Lancyr brengt ons bewust in de problemen. Afrader.

Antwort von Independer.nl NV
ik heb mijn nieuwe auto verzekerd via Independer, ze claimen de 11 schadevrije jaren via Roy-Data en komen met het verhaal dat ik er maar 5 zou hebben.
Het heeft mij een hele ochtend gekost om dit recht te zetten. dergelijke fouten mogen niet voorkomen.

Antwort von Independer.nl NV
vrydag aangemeld bij eneco, na een aantal weken bij greenchoic en het bedrag was 16e, en op independer zou ik slechts 9,89 ofzo moeten betalen voor 1jaar. Kreeg gisteren bevestiging van enneco dat ik21e moet betalen!!!!!! Jullie zetten dus ook ons op het verkeerde been Ga eendezer wel kijken naar een ander vergelijkingsite!!!!~

Antwort von Independer.nl NV
Eenvoudig van energieleverancier kunnen wisselen. Heldere informatie over tarieven.
Goede match tussen top drie selectie en onze wensen. Duidelijke website. Makkelijk mijn gegevens kunnen ophalen voor de berekeningen.

Antwort von Independer.nl NV
Met je eigen energiedata heel snel een goede aanbieder gevonden. Die aanzienlijk goedkoper is dan mijn oude aanbieder. Scheel toch weer 100 euro.

Antwort von Independer.nl NV
De prijzen die u noemt zijn de prijzen incl korting na 1 jaar en dit wordt gesplitst in het contract : dus het is toch een beetje vaag (united consumers levering gas & stroom)

Antwort von Independer.nl NV
Tot nu toe alles snel duidelijk en als makkelijk ervaren. Oh ja de prijs was prima maar niet doorslaggevend

Antwort von Independer.nl NV
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.