Independer.nl NV Bewertungen 2'786

TrustScore 4 von 5

4.1

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Autoverzekering afgesloten via website. Ging eenvoudig en snel een bevestigingsmail ontvangen. Volgende dag voor de zekerheid nog gebeld of alles in orde was. Prima contact gehad, dus dat ging ook go... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Dynamisch energiecontract: op de website van ‘Independer’ - overstap bonus: € 75,- p/m. Ik ontving het contract: € 105, - per maand. Bonus ontvang je na 12 maanden: het is een jaarcontract. Dit is... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Prima manier om over te stappen, kreeg wel vandaag een melding van m’n oude provider welk contract ik wil dus schijnbaar is t nog niet geregeld

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

mijn energie contract afgesloten via Independer. Je adres en je verbruik opgeven en kiezen maar. de drie beste voor jou woning kun je dan met elkaar vergelijken. Keuze gemaakt?dan invullen en opstur... Mehr ansehen

1. Versicherungsagentur

Vom Unternehmen geschrieben

Geld overhouden voor de leuke dingen in het leven? Dat wil iedereen. Maar je vaste lasten uitzoeken en vergelijken voelt vaak als gedoe. Gelukkig kan dat anders. Of het nu gaat om je verzekeringen, je energiecontract, een hypotheek of internet, tv en bellen: je regelt het met Independer eenvoudig zelf, zonder ingewikkelde kleine lettertjes en mét een duidelijk overzicht. Al ruim 25 jaar helpt Independer miljoenen Nederlanders om grip te krijgen op hun geldzaken. Zo zie je in een paar klikken welke autoverzekering het beste bij je past, hoe je bespaart op je energierekening, of welke hypotheek aansluit bij jouw wensen. Je vergelijkt niet alleen op prijs, maar juist ook op de voorwaarden en de klantenservice van aanbieders. Je houdt bovendien altijd de volledige regie en regelt alles p het moment dat het jou uitkomt. Omdat dit volledig eerlijk en transparant gebeurt, weet je met ‘even independeren’ precies waar je aan toe bent.

4.1

Gut

TrustScore 4 von 5

2786 Bewertungen

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 98 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hypotheek geprobeerd te regelen via…

Hypotheek geprobeerd te regelen via Independer, nachtmerrie ervaring, totale onkunde, elke keer een ander, zeer onvriendelijk en uiteindelijk bij 99,9 % van de aanvraag gereed trekken ze de stekker eruit zonder reden, niet voldoende fiscale kennis, tuurlijk, alleen was er geen enkele fiscale vraag gesteld. Zeer onprofessioneel en hobby clubje, blijf ver weg van deze prutsers!!!

4. Mai 2026

Beste Ojwhaaa,
Wat vervelend om te horen dat je geen goede ervaring had met het regelen van een hypotheek via ons. We achterhalen graag wat er mis is gegaan en hoe we dit kunnen oplossen en in de toekomst kunnen voorkomen, neem hiervoor gerust contact op met onze klantenservice.

15 euro per maand bespaard

9. April 2026

Beste Anastasia,
Wat een mooie besparing! Als je nog verdere vergelijkingen wil maken of besparingen zoekt dan helpen we graag.

Ging snel en gemakkelijk

Ging snel en gemakkelijk. Goedkoopste prijs.

Beste Jan,
Bedankt voor je mooie review!
We zijn blij dat je een gemakkelijk een voordelige verzekering hebt kunnen vinden.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Een vergelijk maken was heel makkelijk

20. Mai 2026

Beste Ivo,
Bedankt voor je review!
We doen ons best om de vergelijkingen zo overzichtelijk en duidelijk mogelijk te maken, fijn dat dit gewaardeerd wordt!

Goed

Goed, overzichtelijk, volledige informatie

Beste Sk,
Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze website en de informatie die we hier delen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De gevraagde informatie was makkelijk…

De gevraagde informatie was makkelijk te verkrijgen en werd heel duidelijk uitgelegd.

Beste Ed,
Bedankt voor je mooie review. We zijn blij om te lezen dat je de gezochte informatie goed kon vinden.

Vreselijke organisatie

Vreselijke organisatie, aanvraag en uiteindelijk contractprijzen bij Green choice (veel duurder) komen niet overeen. Foutje kan gebeuren maar de communicatie daarna totaal onacceptabel zowel van Green Choice als Independer. Als ik zo met mijn klanten omging was ik allang failliet.

Beste Pedro,

Wat vervelend om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad. We begrijpen dat het erg frustrerend is als de prijs die je aanvraagt niet overeenkomt met het uiteindelijke aanbod en dat de communicatie daarna niet naar verwachting verloopt.

Een korte periode heeft er een verkeerd contract en tarief van Greenchoice beschikbaar gestaan op onze website. We hebben je hierover zo snel mogelijk geïnformeerd. Onze excuses voor het ongemak dat hierdoor is ontstaan.

Neem hiervoor gerust contact op met onze klantenservice, dan helpen we je zo goed mogelijk verder.

Altijd heel tevreden

Altijd heel tevreden

Beste Jamila,

Wat fijn om te horen dat je altijd heel tevreden bent, dank je wel voor het delen! Daar doen we het voor.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Na een auto gekocht te en geprobeert te verzekeren zijn we ineens fraudeurs

Na een auto gekocht te hebben heb ik via Independer een auto verzekering af willen sluiten bij Lancyr. Bij het ophalen van de auto bleek de merkdealer de auto op mijn naam te hebben gezet ipv, zoals schriftelijk, afgesproken op de naam van mijn vriendin. Een menselijke fout, niet goed, maar we zijn allemaal mens.

Vervolgens weigert Lancyr de verzekering omdat ik onjuiste informatie (de ternaamstelling) heb aangeleverd. Bij telefonisch contact gaven ze aan dat dit hun policy is.

Een andere verzekeraar zoeken valt helaas niet mee als je bent afgewezen, ongeacht te rede. (wordt niet eens gevraagd)

In plaats van een verzekering hebben we nu een onverzekerde auto voor de deur staan en zijn we gemarkeerd als fraudeur. De merkdealer maakte een fout, maar de Lancyr brengt ons bewust in de problemen. Afrader.

Beste Erik,

Wat vervelend om te lezen dat je in deze situatie terecht bent gekomen. We begrijpen heel goed dat dit frustrerend is, zeker omdat het is ontstaan door een fout bij de dealer en jij hier nu de gevolgen van ervaart.

Als je via ons een verzekering aanvraagt, beoordelen verzekeraars zoals Lancyr zelf of ze de aanvraag accepteren. Zij kijken daarbij onder andere naar de gegevens die op dat moment bekend zijn, zoals de tenaamstelling van de auto. We snappen dat dit in jouw geval niet bewust fout is doorgegeven, maar helaas kan een afwijking hierin voor een verzekeraar reden zijn om de aanvraag af te wijzen.

Dat dit vervolgens invloed heeft op het afsluiten van een andere verzekering, maakt de situatie natuurlijk extra lastig. Dit is absoluut niet de uitkomst waar je op hoopt als je net een auto hebt gekocht.

We denken graag met je mee om te kijken wat er nog wél mogelijk is. Neem hiervoor gerust even contact op met onze klantenservice, dan kijken we samen naar oplossingen of alternatieven.

No claim fout scheelt 6 schadevrije jaren

ik heb mijn nieuwe auto verzekerd via Independer, ze claimen de 11 schadevrije jaren via Roy-Data en komen met het verhaal dat ik er maar 5 zou hebben.
Het heeft mij een hele ochtend gekost om dit recht te zetten. dergelijke fouten mogen niet voorkomen.

Beste Louk,

Bedankt voor je review. Vervelend dat er door een fout in ons systeem tijdelijk geen schadevrije jaren zichtbaar waren. Goed dat je contact hebt opgenomen, zodat we dit snel konden uitzoeken en corrigeren. Ik zie dat het probleem binnen enkele uren is opgelost en je verzekering alsnog correct kon worden verwerkt.

Duidelijk en snel geregeld

Duidelijk en snel geregeld

Beste Rick,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je onze service als snel en duidelijk hebt ervaren. We doen ons best om alles zo eenvoudig mogelijk te maken voor onze klanten. Tot de volgende keer!

Goed snel gegaan geholpen

Goed snel gegaan geholpen

Beste Fer,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je onze service als snel en goed hebt ervaren. We doen ons best om alles zo eenvoudig mogelijk te maken voor onze klanten. Tot de volgende keer!

duidelijk

duidelijk, snel en goed prijs

16. Mai 2026

Beste N Najem,

vrydag aangemeld bij eneco

vrydag aangemeld bij eneco, na een aantal weken bij greenchoic en het bedrag was 16e, en op independer zou ik slechts 9,89 ofzo moeten betalen voor 1jaar. Kreeg gisteren bevestiging van enneco dat ik21e moet betalen!!!!!! Jullie zetten dus ook ons op het verkeerde been Ga eendezer wel kijken naar een ander vergelijkingsite!!!!~

Beste Henk,

Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat het maandbedrag in de bevestiging van Eneco afwijkt van de berekening via Independer. De uiteindelijke termijnbedragen worden altijd door de energieleverancier bepaald en kunnen verschillen door bijvoorbeeld een andere inschatting van het verbruik. We kijken uiteraard graag met je mee wat hier precies is gebeurd. Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snel en eenvoudig van energieleverancier gewisseld

Eenvoudig van energieleverancier kunnen wisselen. Heldere informatie over tarieven.
Goede match tussen top drie selectie en onze wensen. Duidelijke website. Makkelijk mijn gegevens kunnen ophalen voor de berekeningen.

Beste J,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je onze service als snel en eenvoudig hebt ervaren. We doen ons best om alles zo duidelijk mogelijk te maken voor onze klanten. Tot de volgende keer!

Snel, goed en handig

Met je eigen energiedata heel snel een goede aanbieder gevonden. Die aanzienlijk goedkoper is dan mijn oude aanbieder. Scheel toch weer 100 euro.

15. Mai 2026

Beste Marleen,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je onze service als snel en handig hebt ervaren. Goed dat je een passend en financieel aantrekkelijker contract hebt kunnen vinden. Tot de volgende keer!

Duidelijkheid!

14. Mai 2026

Beste Lisette,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je onze service als duidelijk hebt ervaren. We doen ons best om alles zo eenvoudig mogelijk te maken voor onze klanten. Tot de volgende keer!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het is heel snel,duidelijk gegaan✌🏻✌🏻

14. Mai 2026

Beste Mustafa,

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

De prijzen die u noemt zijn de prijzen…

De prijzen die u noemt zijn de prijzen incl korting na 1 jaar en dit wordt gesplitst in het contract : dus het is toch een beetje vaag (united consumers levering gas & stroom)

15. Mai 2026

Beste Leo,

Bedankt voor je review. Begrijpelijk dat dit mogelijk verwarrend overkomt. In onze vergelijking tonen we tarieven inclusief eventuele kortingen, zodat je een zo compleet mogelijk beeld krijgt van de verwachte jaarkosten. In het contract van de leverancier worden deze bedragen soms apart uitgesplitst. Bedankt dat je dit aangeeft. Mocht je hierover nog vragen hebben neem dan gerust even contact met ons op!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Tot nu toe alles snel duidelijk en als…

Tot nu toe alles snel duidelijk en als makkelijk ervaren. Oh ja de prijs was prima maar niet doorslaggevend

13. Mai 2026

Beste Ha Con,

Team Webcare

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr