Independer.nl NV Bewertungen 2'784

TrustScore 4 von 5

4.1

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Autoverzekering afgesloten via website. Ging eenvoudig en snel een bevestigingsmail ontvangen. Volgende dag voor de zekerheid nog gebeld of alles in orde was. Prima contact gehad, dus dat ging ook go... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Prima manier om over te stappen, kreeg wel vandaag een melding van m’n oude provider welk contract ik wil dus schijnbaar is t nog niet geregeld

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

mijn energie contract afgesloten via Independer. Je adres en je verbruik opgeven en kiezen maar. de drie beste voor jou woning kun je dan met elkaar vergelijken. Keuze gemaakt?dan invullen en opstur... Mehr ansehen

1. Versicherungsagentur

Vom Unternehmen geschrieben

Geld overhouden voor de leuke dingen in het leven? Dat wil iedereen. Maar je vaste lasten uitzoeken en vergelijken voelt vaak als gedoe. Gelukkig kan dat anders. Of het nu gaat om je verzekeringen, je energiecontract, een hypotheek of internet, tv en bellen: je regelt het met Independer eenvoudig zelf, zonder ingewikkelde kleine lettertjes en mét een duidelijk overzicht. Al ruim 25 jaar helpt Independer miljoenen Nederlanders om grip te krijgen op hun geldzaken. Zo zie je in een paar klikken welke autoverzekering het beste bij je past, hoe je bespaart op je energierekening, of welke hypotheek aansluit bij jouw wensen. Je vergelijkt niet alleen op prijs, maar juist ook op de voorwaarden en de klantenservice van aanbieders. Je houdt bovendien altijd de volledige regie en regelt alles p het moment dat het jou uitkomt. Omdat dit volledig eerlijk en transparant gebeurt, weet je met ‘even independeren’ precies waar je aan toe bent.

4.1

Gut

TrustScore 4 von 5

2784 Bewertungen

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 99 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dit is zo'n bedrijf zonder enige…

Dit is zo'n bedrijf zonder enige maatschappelijk toegevoegde waarde. Ze bieden verzekeringen aan die je ook rechtstreeks kan afsluiten bij een verzekeraar, vaak goedkoper ook. Als je probeert op te zeggen sturen ze simpelweg iets door naar de verzekeraar en moet je wachten tot je daar een reactie van krijgt met de verwerking. Dit kan 14 dagen wachten en moet je er weer achteraan. Daarnaast vraagt de chat onnodig veel persoonsgegevens, dit kan veel slimmer.

5. Juni 2026

Allianz

Allianz, waar ik eerst was verzekerd, heeft mn schadevrijejaren niet geregistreerd.
Nu ik een een nieuwe verzekering wil afsluiten voor een andere auto zetten ze hem doodleuk op 0 jaren.
Niet doen!

edit: ter verduidelijking: mn nieuwe verzekering is ook bij Allianz dus onderstaande reactie klopt niet.

5. Juni 2026

Beste M.,

Bedankt voor je review. Wat vervelend dat je voorgaande verzekeraar een fout heeft gemaakt met de schadevrije jaren! Verzekeraars mogen enkel schadevrije jaren op de verzekering overnemen zoals ze staan in Roy Data (de schadevrije jaren database), indien de vorige verzekeraar een fout heeft gemaakt komt dit inderdaad door bij de nieuwe verzekering. Mijn advies is om contact op te nemen met je vorige verzekeraar zodat ze de fout kunnen herstellen, je kan de nieuwe verzekeraar dan vragen om een nieuwe controle in Roy Data te doen, ze kunnen de correctie dan overnemen.
Mocht je toch wat meer informatie of hulp willen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Team Wecbare

Vergelijking van energie- leveranciers

Vergelijking van energie- leveranciers.
Duidelijk overzicht en een top 3 die me aansprak.
En de varianten van 1, 2 of 3 jaar contracten werden helder voorgerekend.

4. Juni 2026

Beste A.,
Bedankt voor je prachtige review! We zijn blij om te weten dat je onze service en vergelijking waardeert. Laat het gerust weten als we verder nog iets voor je kunnen betekenen!

overzichtelijk

alle informatie was volledig en overzichtelijk

Beste Annemarie,
Bedankt voor je review!
We zijn blij om te weten dat je alle informatie die je zocht goed hebt kunnen vinden. Mocht je nog iets zoeken dan weet je ons te vinden.

Zoals elk jaar duidelijk

Zoals elk jaar duidelijk, snel en gemakkelijk te regelen.

Beste K D ,
Hartelijk dank voor je mooie review! Fijn dat alles weer goed verlopen is. Laat het gerust weten als we nog iets voor je kunnen betekenen!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Foutief vergelijk bij gas- & lichtprijzen

Op de website worden foutieve maandprijzen voor gas- & licht voorgeschoteld.

Beste Jurgen,

Bedankt voor je feedback.
De leveranciers vullen zelf hun tarieven en kortingen in voor het aanbod op onze website. Wij tonen het geschatte maandbedrag aan de hand van het ingevulde verbruik met de tarieven en kortingen die door de leveranciers zijn opgegeven. De leverancier moet de tarieven aanhouden die ze hebben opgegeven voor de vergelijking. Indien dit afwijkt op het contract kunnen we contact met ze opnemen om te zorgen dat ze dit aanhouden.
Als je na je aanvraag een afwijkend contract hebt ontvangen vraag ik je even contact op te nemen met onze klantenservice, we lossen dit graag met je op!

een goed advies

een goed advies , niets anders van jullie verwacht

Beste Koos,
Bedankt voor je mooie review. We zijn blij aan je verwachtingen te kunnen voldoen! Indien er nog iets is dan weet je ons te vinden.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vergelijken energie contract en toch…

Vergelijken energie contract en toch veel bespaart.

Beste Ronald,
Dankjewel voor je review! Altijd fijn om te kunnen besparen, zeker op de dure energiecontracten. Mochten we nog ergens mee kunnen helpen dan horen we het graag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nu voor het vijfde jaar via Independer…

Nu voor het vijfde jaar via Independer overgestapt naar een andere energie leverancier. De site van Independer is overzichtelijk en duidelijk en het overstappen gaat moeiteloos.

Beste Wim,
Bedankt voor je mooie review. Fijn dat je al jaren zo'n goede ervaring hebt met onze vergelijking voor de energie contracten. Laat het gerust weten als we je ook nog ergens anders mee kunnen helpen.

Snel,goed,en vertrouwd

Snel,goed,en vertrouwd

Beste Marja,

Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze services. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen dan horen we het graag.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kan de chatfunctie niet gebruiken

Kan de chatfunctie niet gebruiken. Telefoonnummer staat niet op de website. Geen aanrader!! JAMMER!

Beste Bewoner,

Bedankt voor je feedback. Wat vervelend dat de chatfunctie niet voor je werkte. We hebben even gekeken en deze lijkt met alle browsers wel te functioneren, problemen met de chat functie kunnen te maken hebben met de cookies. Indien je nog graag contact wil raden we aan de cookies te verwijderen en het opnieuw te proberen. Mocht dit niet lukken kan je uiteraard ook gebruik maken van ons contactformulier.

Simpel en snel

Simpel en snel, meteen verzekerd.

28. Mai 2026

Beste Michel,

Bedankt voor je mooie review. We zijn blij dat het vergelijken en afsluiten van de verzekering simpel en snel geregeld was. Mocht je verder nog iets willen vergelijken dan weet je ons te vinden.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Al eerder een review geplaatst

Al eerder een review geplaatst. Jammer dat team webcare
zich totaal niet verdiept in de gang van zaken.

Aangezien ik het niet eens ben met de gang van zaken direct alles opgezegd. 27/5. Eerst van ASR een aanmaning nu van Independer. Ga je naar klantenservice dan is t alleen ai. Mailen ? E-Mailadres niet te vinden etc etc.

Independer veel succes met je klantonvriendelijkheid

Ben weer gillend terug naar mijn oude verzekeringen. Zonder acceptatieprobleem over de normale schade. Waar Independer laat reageerde zodat ik onverzekerd rond ree met de auto.

Snel reageren moet niet zo moeilijk zijn !!

Bye bye

Beste Jean,

Bedankt voor je feedback. Wat vervelend om nogmaals te lezen dat je niet tevreden bent met onze service.
Via onze chat krijg je inderdaad eerst de chatbot, hier kan je aangeven dat je een medewerker wil spreken en wordt je doorgezet naar onze live chat met de klantenservice medewerkers. Je kan ook aangeven telefonisch contact te willen om het telefoonnummer en de openingstijden te verkrijgen.
Het klopt dat we niet werken via de email, wel is er een contactformulier beschikbaar indien je liever schriftelijk communiceert in plaats van via de chat of telefonisch.

Ik begrijp dat je inmiddels de keuze hebt gemaakt de verzekeringen via ons stop te zetten en terug te gaan naar je oude verzekeraar, hier ben je uiteraard vrij in. Mocht je in de toekomst toch nog iets via ons willen regelen staan we uiteraard voor je klaar.

Goed service

Goed service

Beste S.,

Bedankt voor je review! Fijn om te weten dat onze services bevallen zijn. Mochten we verder nog iets voor je kunnen betekenen dan horen we het graag.

Goede en snelle service

29. Mai 2026

Beste Jan Willem,

Dankjewel voor je review! Altijd fijn om te weten dat onze services gewaardeerd worden. Laat her gerust weten indien we verder nog iets voor je kunnen betekenen.

Eenvoudig mijn vraag beantwoord

Eenvoudig mijn vraag beantwoord

30. Mai 2026

Beste Rob,

Bedankt voor je review. We zijn blij te weten dat je het antwoord op je vraag hebt kunnen vinden en staan klaar indien we nog ergens mee kunnen helpen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het was overzichtelijk en duidelijk.

28. Mai 2026

Beste Johan,

Hartelijk bedankt voor je mooie review, fijn dat je onze services zo waardeert. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen dan horen we het graag.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Prima manier om over te stappen

29. Mai 2026

Beste Nathalie,

Bedankt voor je review.
Afhankelijk van het product wat je hebt aangevraagd (verzekering, energiecontract, mobiel abonnement etc) kan de verwerkingstijd en verwerkingswijze verschillen. Neem gerust even contact op met onze klantenservice om na te gaan of alles goed verloopt.

Team Webcare

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr