Hvidbjerg bank i Hvidbjerg får fuld tommel op her fra. Jeg er super tilfreds med min rådgiver som jeg både har til erhverv og privat og det er fordi han tager hånd om tingene samt hjælper til med at... Mehr ansehen
Jeg bruger Hvidbjerg bank, både privat og til mine Virksomheder. Jeg har fået en fremragende behandling gennem alle de år jeg har benyttet banken. Jeg har også for nyligt købt hus, og her gik handle... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Hvidbjerg Bank er bygget på de lokale værdier og lægger vægt på nærhed, troværdighed, tillid og handlekraft. Vi tilbyder kunderne en bankløsning med fokus på nærhed og lokale værdier, hvor kunden altid er omdrejningspunktet. Som lokalbank har vi været til stede på Thyholm, Struer Kommune, i over 100 år, og i dag har vi afdelinger i både Struer, Holstebro, Viborg og Hurup Thy.
Østergade 2, 7790, Thyholm, Dänemark
- post@hvidbjergbank.dk
- www.hvidbjergbank.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Jeg kan varmt anbefale Hvidbjerg Bank :-)
Jeg kan varmt anbefale Hvidbjerg Bank, hvor jeg gennem flere år har været privatkunde.
Jeg har mødt virkelig søde, forstående medarbejdere i Viborg afd.
Mit liv har været som på en barsk rutschebane, i nogle år, og under hele denne periode, har Hvidbjerg Bank i den grad været der for mig.
Vi har arbejdet efter " en aftale er en aftale".
Det har fungeret yderst godt.
En særlig tak til Carsten Dissing Andersen.
Hilsen Malene Christensen
Usædvanlig dårlig moral
Usædvanlig dårlig moral
Et ældre familiemedlem, der havde sine værdier låst i fast ejendom fik en kassekredit igennem Hvidbjerg Bank, Viborg afd. Her benyttede man sig så af muligheden til at oprette en fuldt dækket kredit til en rente på 12%!!!
Ved kontakt til banken synes man godt nok at den var lidt for høj og tilbød at rette renten ned til 6%. For de år, der var gået - og hvor der var betalt nærmest ågerlignende renter, var der dog intet der skulle rettes. Der var endda tale om en kunde gennem mange år i samme pengeinstitut!
Den grådighed Hvidbjerg Bank udviser har jeg ikke mødt i andre banker og jeg råder folk til at gå i en lang bue uden om banken og specielt deres Viborg afdeling.
Smækker med døren
Har haft banken i 10år, betalt for at få oprettet lån pantebreve og og altid betalt til tiden.
Vi vælger så at skifte bank, da vi bor en times kørsel væk. Bliver pænt kontaktet om hvorfor, og om der er noget de kan gøre bedre og at jeg er velkommen tilbage igen. Vi har faktisk en god snak, hvor jeg takker dem for den tid jeg har været hos dem.
Da alt er gjort op, kan jeg så konstaterer at de har hævet 4000kr fra min nye bank. Det er så for de 2 mindre lån jeg har. 1250kr for at Slette pantebrev og 500kr for at overføre lånet PR Lån! Det står selvfølgeligt i deres generelle skriv på hjemmesiden. Men det gør da at jeg er gået fra at ville anbefale dem til venner og bekendte, til at jeg kun kan fraråde et skifte. Jeg har betalt alle omkostninger ved oprettelse af lånet i første omgang, og nu tager de sig rigeligt ekstra betalt ved at skulle trykke 2 gange på musen efterfølgende!
Jeg har gjort mit for en venlig opsigelse, men de smækker eftertrykkeligt med døren, så de ihvertfald ikke får lov at tjene penge på min omgangskreds i holstebro. Det er selvmål!
De 2 stjerner gives kun fordi jeg har været tilfreds imens jeg har været hos dem
Jeg kan ikke anbefale at støtte denne bank
Jeg kan ikke anbefale at støtte denne bank. Iskold kynisk bank. Har du masser af penge fedter de for dig, har du ikke så mange penge vender de dig ryggen eller bare ignorer din forespørgsel.
Hvis man så endelig får kontakt, er de uimødekomne og uvenlige.
Det mindste de kunne gøre var på en ordentlig måde at give lyd fra sig.
Mærkelig bank
jeg har været kunde i bankens hoved…
jeg har været kunde i bankens hoved afd.både som erhvervskunde og privat.de sidste 18 år og har ikke haft negative oplevelser,kun mødt dygtige og hjælpsomme personale. vi har kørt efter parolen "en aftale er en aftale" og skal den ændres laver man en ny aftale som også skal holdes af begge parter.jeg vil gerne anbefale hvidbjerg bank videre
Svend Boddum
Hold jer væk fra Hvidbjerg Bank
Jeg vil ALDRIG sige til en selvstændig at han skal bruge Hvidbjerg Bank. Jeg har et lån hvor jeg betaler 2500 kr på til en MEGA rente så for et år siden lave jeg en aftale med dem om at sætte 1700 kr mere ind for så at få renten sat ned et år efter er den ikke sat ned og den 1/5-2019 ringe Banken og fortalte at de ikke kunne gå med til at jeg betalte 1700 kr mere ind på lånet og det er over et år siden jeg fik aftalen i Viborg.
Så jeg siger hold jer langt væk fra Hvidbjerg Bank
Hold jer langt væk fra dem
Fremragende bank
Fremragende bank.
Er meget glad for at være kunne netop her.
Er tilknyttet hovedafdelingen i…
Er tilknyttet hovedafdelingen i Hvidbjerg.
Jeg har haft flere forskellige banker før jeg fik en konto i Hvidbjerg Bank for mange, mange år siden.
Jeg har altid været glad for banken, ingen problemer overhovedet.
Opdagede ved et tilfælde at min mors konto var tømt.
Opdagede ved et tilfælde at min mors konto ikke indeholdt det beløb, som jeg forventede.
Jeg fik udarbejdet en fuldmagt, med vitterlighedsvidner, til at få indsigt i min mors konto. Efter at fuldmagt blev godkendt af bankens juridiske afdeling, fik jeg udleveret kontoudtog for de sidste 3 år.
I disse udtog kunne jeg konstatere at der var hævet kr 410.000.
Jeg fik af banken at vide, at der var foretaget 7 hævninger via fuldmagter.
Jeg fik, mod betaling, udleveret fuldmagterne og det viste sig at være hjemmelavede fuldmagter, uden vidner, som min bror og hans kone havde udarbejdet, det skal lige nævnes at min bror boede Nordjylland og var ukendt banken.
Forelagt dette for min mor, blev vi enige om at kontakte en advokat og anlægge sag mod min bror og senere banken.
Hvidbjerg banks Struer afd og afd direktør, var total afvisende for alle anklager om dårlig bankskik.
Jeg vandt sagen i retten mod min bror og senere mod Hvidbjerg bank i Pengeinstitutankenævnet.
Sagen kostede min mor og mig ca kr 50.000 i sagsomk.
Morale: Pas på hvor du anbringer din opsparing!!
Hvidbjerg Bank - Viborg afd.
Fantastisk bank !!!
Nu har jeg været i flere banker, men Hvidbjerg Bank er absolut den bedste. Man får altid en god service og et godt samarbejde. De bedste tilbud på lån m.m. Jeg er tilknyttet Viborg afd, og må sige at personalet og ikke mindst Souschef Morten Scharling, er fantastisk venlige og altid klar til at hjælpe og rådgive.
Vil absolut anbefale Hvidbjerg Bank - Viborg afd. Så overvejer du bankskifte, så ta' ned i Hvidbjerg Bank og få en snak over en kop kaffe.
Altid god service og godt samarbejde
Altid god service og en god sparringspartner i Viborg afdeling.
Den bedste bank jeg har vaeret kunde hos
Hvidbjerg Bank er den klart bedste bank jeg har vaeret kunde hos. I deres Viborg afdeling er jeg altid blevet behandlet super godt og har moedt stor forstaaelse fra min raadgiver omkring baade store og smaa sager.
Da jeg er bosat i udlandet har det vaeret vigtigt for mig at finde en bank der forstaar de ting der er forbundet med ikke fysisk at kunne moede op i banken. Dette har aldrig vaeret et problem og en simpel email til min raadgiver er alt jeg har haft brug for at goere for at tingene er blevet ordnet.
Hvidbjerg Bank faar min absolute bedste anbefaling og vil altid vaere mit valg af bank i Danmark.
Fantastisk bank
Jeg har kunde i Hvidbjerg Bank i nogle år, og jeg må sige at det har været en meget positiv oplevelse. Nærværende rådgivere - meget dygtige og man bliver mødt med et smil på læben.
Hvis nogle overvejer et bankskifte, så vil jeg varmt anbefale Jer at tage kontakt til banken.
...DEN BEDSTE TÆNKELIGE BANK...HVIDBJERG BANK.
... JEG HAR VÆRET KUNDE I HVIDBJERG BANK I FLERE ÅR, OG LYSTER AT DELE MED "ALLE" HVOR GLAD JEG ER FOR MIN BANK. JEG HAR ALTID OPLEVET AT VÆRE I FULD FOKUS AF BANKEN, PÅ MINE PRÆMISSER, OG DEJLIGE FORSTÅENDE BANKFOLK - SOM SÆTTER SIG 100 % IND I ENS SITUATION, MED GODE RÅD OG TRYG SUPPORT.
JEG KAN VARMT ANBEFALE HVIDBJERG BANK.
SKYND DIG/JER AT KONTAKT DEM, I VIL BLIVE RIGTIG GLADE FOR BANKEN.
MALENE ALBRECHTSEN
Dygtige og hurtige
Hurtige, effektive og serviceminded
HOLD JER VÆK!!!
Jeg har været kunde i denne bank i over 5 år, i starten var alt godt men nu kan man ikke længere få svar fra sin rådgiver og regningerne bliver ikke betalt, vil ikke kunne anbefalede denne bank til nogle !!!! Usympatiske mennesker uden empeti og menneskelig følelser!!!
Dårlig rådgivning
Elendig rådgivning både i forbindelse med køb af lejlighed samt ved aktieinvestering.
Hvis du overvejer bankskifte er Hvidbjerg Bank et dårligt valg
Nu har jeg set en anden med kun en stjerne på Viborg afdeling og det er også den afdeling jeg har fået svar fra. Jeg søgte om tilbud på bankskifte via Mybanker og læste de flotte anmeldelser på trustpilot og derfor faldt valget på Hvidbjerg bank.
Jeg afleverer alle papirer. Vi er næsten gældfrie. Har et lån på 70.000 vi optog i november og det er på 2 måneder betalt ned til det halve, hvilket vi nok ikke vil have gjort, hvis økonomien var så stram. Så får vi svaret fra Hvidbjerg Bank, at de ikke kan tilbyde os bankskifte fordi vores rådighedsbeløb er for lavt. :-D Det får en grinende smiley fordi det ganske enkelt er latterligt.
Vi havde skrevet alt overfor dem. Bl.a. at det er min kone der står for de daglige gøremål og hendes økonomi var slet ikke taget med i det.
Så lad være med at spilde tid på at tage imod tilbud fra Hvidbjerg bank!!!!
Fra vores side af bordet ligner det ualmindeligt inkompetent personale eller også er de måske ikke en så god bank, som anmeldelserne ellers tyder på.
Venlig og professionel bank
Jeg kan med 100% sikkerhed sige at jeg vil anbefale Hvidbjerg Bank. Jeg skiftede fra Nordea til Hvidbjerg Banks Struer afdeling for et stykke tid siden, og må sige at service er i top. Det er rart at have et smil på læben efter at have snakket med sin bankrådgiver. Man får rigtig god rådgivning.
Fantastisk bank!
Har nu været kunde hos Hvidbjerg bank i 1+ år og er rigtig glade for at have bank hos dem. Min rådgiver er behagelig og nem at kommunikere med og henvender man sig i banken er personalet altid smilende og yder en god service.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.