Hvidbjerg Bank A/S Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hvidbjerg bank i Hvidbjerg får fuld tommel op her fra. Jeg er super tilfreds med min rådgiver som jeg både har til erhverv og privat og det er fordi han tager hånd om tingene samt hjælper til med at... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

jeg har været kunde i bankens hoved afd.både som erhvervskunde og privat.de sidste 18 år og har ikke haft negative oplevelser,kun mødt dygtige og hjælpsomme personale. vi har kørt efter parolen "en... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

... JEG HAR VÆRET KUNDE I HVIDBJERG BANK I FLERE ÅR, OG LYSTER AT DELE MED "ALLE" HVOR GLAD JEG ER FOR MIN BANK. JEG HAR ALTID OPLEVET AT VÆRE I FULD FOKUS AF BANKEN, PÅ MINE PRÆMISSER, OG DEJLIG... Mehr ansehen

1. Bank

Vom Unternehmen geschrieben

Hvidbjerg Bank er bygget på de lokale værdier og lægger vægt på nærhed, troværdighed, tillid og handlekraft. Vi tilbyder kunderne en bankløsning med fokus på nærhed og lokale værdier, hvor kunden altid er omdrejningspunktet. Som lokalbank har vi været til stede på Thyholm, Struer Kommune, i over 100 år, og i dag har vi afdelinger i både Struer, Holstebro, Viborg og Hurup Thy.

Hervorragend

Alle Bewertungen

2 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har aldrig oplevet en dårligere bank, selv familie og venner er total i chok over deres opførelse

Jeg vil aldrig, aldrig nogensinde anbefale Hvidbjerg Bank.

Vi har været gode kunder i 3år og valgte at skifte bank, da vores bankrådgiver stoppede. Da vi fik en nyuddannet bankrådgiver på 22 år, som vi ikke følte os komfortable ved at skulle styre vores investeringer.

Da vi har skiftet bank, er vi kun blevet mødt med en fornærmelse fra bankens side. En masse gebyrer er blevet pålagt alle vores kontier, som vores nye bank aldrig har hørt om før.
Når vi har kontaktet dem og spurgt ind til hvad gebyrerne omfatter får vi sure svar tilbage om at det kan vi jo spørge vores nye bank om. Og de har ikke tid til at hjælpe os mere, da vi jo ikke er kunder.

De har virkelig smækket med døren, aldrig har jeg oplevet en bank tale så dårligt til deres kunder før.

Jeg er fuldstændig i chok.

7. Juni 2023

Fremragende både til Privat og Erhverv

Jeg bruger Hvidbjerg bank, både privat og til mine Virksomheder. Jeg har fået en fremragende behandling gennem alle de år jeg har benyttet banken. Jeg har også for nyligt købt hus, og her gik handlen og finansiering virkelig godt. Den som købte min bolig skiftede til Hvidbjerg Bank, fordi andre banker ikke kunne matche det tilbud Hvidbjerg Bank kom med. Jeg kan på det kraftigste anbefale Hvidbjerg Bank, både til virksomhed og privat.

Jeg benytter filialen i Viborg

14. März 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hvidbjerg Bank -den bedste !

Hvidbjerg Bank, Viborg afd.

Jeg kan varmt anbefale Hvidbjerg Bank. Kompetente rådgivere, glade/venlige og altid lyttende personer. Jeg oplever et unikt samarbejde og er så glad for min bank. Altid imødekommende, tilstedeværende personale og nemme at komme i kontakt med. 🏆

14. März 2023

Verdens bedste bank

Hvidbjerg Bank og især Holstebro afdelingen er super imødekommende. De står altid klar med smil og hjælp. Det er en lokal bank med et meget kompetent og troværdigt personale.
Det er en hyggelig bank at træde ind i og man føler sig velkommen.

19. Februar 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God bank hvor kunden er i centrum og…

God bank hvor kunden er i centrum og hvor rådgiver kontakter mig, når jeg har mulighed for at opnå en gevinst ved eks. konvertering af mit huslån.

Jeg sætter også stor pris på hurtig ekspedition og tilgængelighed og det får jeg i Hvidbjerg Bank.

14. Februar 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har tidligere været glad for min…

Jeg har tidligere været glad for min bank. Fik en rigtig god behandling da jeg skiftede til banken. Lånte 50.000 til betaling af gæld i en anden bank så alt ku flyttes over til dem. Lånte uden nogen garant el lign.
Nu er min indtægt dalet kraftig. I takt med jeg er røget længere ned på status stigen jo mere arrogant og snobbet behandling får jeg.
I dag har kommunegaranti på et indskudslån som jeg sku tá i banken.
Ja det ville hun da virkelig ikke. Der var ikke anden end bøvl og administrative opgaver ved sådan et lån. Og yderligere så vil jeg sku betale 2500 i oprettelse( dyrere end andre banker) og så skal jeg lige pålægges 20% i renter.
Tak for lo…. Fy for fan st behandle kunder på den måde. Jeg skylder 5000 i den rådne bank. Hold jer langt væk med mindre i har penge nok.

24. Januar 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har været på ferie og ikke haft…

Har været på ferie og ikke haft mulighed for at svare på bankens henvendelse. Det resulterede min konto er blevet spærret og nu nægter de at åbne den op igen. Så kan ikke få mine penge, der står på kontoen og der er regninger det ikke kan blive betalt, da de kører via mobilpay. Det er afdelingen i Holstebro der er tale om.

30. September 2022

Vor herre bevares

Når man som ny kunde har overholdt alle aftaler, er det så ikke almindeligt, at en rådgiver overholder sine?
Nej det er det så ikke, og alt han lovede faldt til jorden, da vi først sad i hans forbandede net. Det betød så, at vores drømmehus blev solgt til anden side.
Vi har intet godt at sige om vores såkaldte bankrådgiver, og muligt er det, at banken er god, men så skulle man måske overveje om de ansatte har de rigtige kompetencer?
Det eneste vi er glade for er, at vi ikke nåede at flytte alle vores ting fra vores gamle bank.
Et kæmpe tak for INGENTING.

20. April 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan varmt anbefale Hvidbjerg bank

Jeg kan varmt anbefale Hvidbjerg bank, og især Stella, en dygtig og kompetent bankrådgiver, der tager sig god tid til at vejlede dig. Hvidbjerg bank går den ekstra mil for dig, og støtter op omkring forhandlinger med eksterne partnere, som fx pensionsselskaber. Vi er meget tilfredse med at være i banken.

18. Januar 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Aldrig har jeg oplevet så langsom…

Aldrig har jeg oplevet så langsom kundeservice nåde og snak med en anden bank og låne pengene og så vel købe huset inden jeg fik svar fra banken trods jeg har ringet til dem ugentligt for og høre om der ikke snart var noget svar. De andre banker vente tilbage i løbet af 1-2 hverdage men Hvidbjerg der skal man virkelig have tålmodighed 😳

18. August 2021

Hej Lasse.
Vi er kede af, vi ikke har levet op til dine forventninger. Vi har sædvanligvis glade kunder, som sætter pris på vores service og modtager et hurtigt svar på henvendelser. Vi kan desværre ikke se, hvad årsagen til din oplevelse er, men vi tager den naturligvis til efterretning og har drøftet din kommentar internt. Hvis du har lyst til at sætte et par ord på din bedømmelse, vil jeg meget gerne høre fra dig på telefon 96955298.
Mvh Thit, Hvidbjerg Bank.

Service i særklasse!

Service i særklasse!

Jeg kan varmt anbefale Hvidbjerg Bank, specielt Marianne Lillebæk som vores personlige rådgiver, hun er kompetent, dygtig og ærlig.

Vi kommer fra Sjælland, vi har aldrig følt os mere velkommen i en Bank, som gør hos Marianne.

Hun tager telefonen når man ringer, ved hvem man er, og spøger ind til familie og projekter man har gang i, Marianne gør så man ikke blot føler sig som et nummer i rækken.
Hun svar på mails inden for 1 dag og fikser alt.

Vi kunne ikke få en bedre personlig rådgiver.

Virksomhedsrådgiver Per Møller er også dygtig og kompetent, han yder samme gode service blot på virksomhedssiden.

De bedste anbefalinger fra mig til Hvidbjerg bank, Marianne Lillebæk og Per Møller.

19. Mai 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Grundig, ærlig og kompetent rådgivning…

Jeg har været kunde i Hvidbjerg Bank siden 2014, og har fra første møde oplevet kompetent, dedikeret og personlig rådgivning og vejledning. Marianne Lillebæk har fulgt os siden vi kom til banken, og med hende og hendes kolleger, kan man altid forvente at få ærlig og grundig gennemgang og rådgivning.
Klar og hurtig kommunikation og gennemsigtighed. Jeg har anbefalet flere kunder til banken og giver dem min varmeste anbefaling.

11. Mai 2021

Hej Sara.
Tusind tak for din flotte tilbagemelding, den er vi bare glade for! :) Vi gør os selvfølgelig umage for, at vi fortsat kan leve op til dine forventninger.
Og så håber vi, du får en rigtig god dag,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk, hurtig og super personlig service!

Har på ingen måder fortrudt min skifte til Hvidbjerg Banks Holstebro afdeling. Specielt rådgiver Emma, giver den max gas for os!

Fantastisk service! Vi ser frem til et langt samarbejde!

23. März 2021

Hej Simon.
Mange tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for, vi lever op til dine forventninger.

Vi har en målsætning om glade og tilfredse kunder, der får god og hurtig betjening.

Med venlig hilsen holdet i Holstebro.

Kan varmt anbefale Hvidbjerg Bank

Har været kunde i flere forskellige banker gennem tiden, men kan bedst anbefale Hvidbjerg Bank.

Gode kompetente medarbejdere. Service og især responstider er i top.

Har kun positivt at sige om banken og de medarbejdere jeg har været i kontakt med

9. Februar 2021

Kompetent bank

Kompetent bank - og dygtige rådgivere.

Har både erhverv og private konti i Hvidbjerg Bank - og de er meget løsningsorienteret.

Beslutninger tages hurtigt - der er ikke langt “til toppen” - og man drukner ikke i ventetid og godkendelser.

Varmeste anbefalinger

30. Januar 2021

Antwort von Hvidbjerg Bank A/S

Hej Brian. Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi er så glade for, du er tilfreds med os.
Rigtig god dag til dig.
Med venlig hilsen Thit.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr