Vi valgte Spar Nord da vi skulle skifte bank. Vi blev kontaktet af John Jaller fra Spar Nord Sydkysten, og han guidede og hjalp os igennem hele processen med omlægning af kreditlån, nye kort og kon... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Egentlig er jeg fint tilfreds med Spar Nord og deres netbank. Men at lukke netbanken ned i 7 dage midt i påskeugen er da fuldkommen baglæns, alt for lang tid og forfærdelig timing. Jeg tror faktisk, a... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi har haft en virkelig god oplevelse med Spar Nord. Særligt takket være Morten Barnby. Fra første møde følte vi os mødt som mennesker og ikke blot som tal i et regneark. Morten tog sig tid til... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Spar Nord beder om oplysninger for at overholde overvågningspligten via en portal med problematiske brugervilkår. Øverst står bl.a., at vilkårene kan ændres efter accept, og at man selv skal holde sig... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Den personlige bank i en digital verden Spar Nord er en bank, der søger at kombinere nærværende personlig rådgivning og service med tidssvarende og innovative digitale tilbud.
Skelagervej 15, 9100, Aalborg, Dänemark
Hat 87 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Den 6/4 skrev jeg til SparNord via netbank, da de havde hævet et beløb på min konto, som var angivet som “provision”. Jeg ønskede en forklaring på, hvad dette dækker over.
Den 14/4 havde jeg stadig ikke modtaget svar og skrev derfor igen. I dag, den 17/4, har jeg fortsat ikke fået nogen tilbagemelding.
Jeg har desuden ringet til dem tre gange og hver gang siddet i kø i ca. 20 minutter uden at komme igennem til nogen, der kunne give et svar. Jeg har fået at vide, at det ville blive undersøgt, men de er ikke vendt tilbage.
Jeg synes ærligt talt, det er meget utilfredsstillende, at der bliver trukket penge fra min konto for noget, som ingen hos SparNord tilsyneladende kan forklare, hvad er.
Afdeling SparNord Vejgaard.
Jeg må erklære mig 100% enig med Pernille der har beskrevet det at være kunde i Himmerlands afdelingerne.
D. 2/3 finder jeg ud af at min totalrådgiver har sagt op, men inden da forsøger Spar Nord at bilde mig ind at han har taget orlov indtil d. 1/7.
Tilfældigvis svarer han i mellemtiden på min besked, at han har sagt op og er skiftet til en stilling et andet sted hos Nykredit, men "besvarer mails til husbehov" fordi Spar Nord har oplevet medarbejder flugt.
"Til husbehov" fortæller meget godt at alt andet hjælp skulle jeg ikke forvente fra ham.
Dvs. ventetider på ca. 30 minutter i tlf hver gang.
Svar fra alle mulige tilfældelige kundeservice medarbejdere hver gang via intern besked.
Men at Spar Nord begynder at lyve og desuden formår at klumre i det ift en hushandel hvor pengene ikke blev overført i tide, har jeg meget svært ved at acceptere.
Vedr. hushandlen, da havde jeg dog advaret ejendomsmægleren om at jeg bestemt ikke var tryg ved situationen, så mægleren kontaktede Spar Nord og det blev bragt i orden.
Men fakta er at hushandlen kunne være annulleret fra sælger / mægler's side da jeg ikke havde betalt i tide.
Jeg har selvfølgelig ikke selv hørt fra Spar Nord!
At netbanken var lukket ned i påsken var vi dog varslet om i god tid.
Jeg havde regnet ud at handel i påsken skulle foregå med kontanter og som forventet kom der problemer.
Jeg har været kunde hos Spar Nord (og hvad banken / sparekassen har heddet tidligere) i 55 år.
Renterne er høje nok i bankens favør og lave i kundernes, så jeg mener at vi kan forvente en væsentlig bedre service.
Jeg har haft Spar Nord i flera år med perfekt service och likaledes perfekt kontaktpersom som svarat direkt när man vill ha kontakt. Nu lämnade jag besked 6 april om ett önskemål om att öppna eurokonto. Inget besked på snart 10 dagar trots att jag försökt lämna nya besked sedan 6 april. Jag tror min kontaktperson drunknat i administrativ börd.

Antwort von Spar Nord
Min mand og jeg har været kunde hos sparnord i Løgstør siden 21 og har siden den tid haft 7 rådgiver. (Grundet banken selv) banken er fornyeligt blevet overtaget, hvilket har forringet kvaliteten kraftigt. Når man skriver til sin “bankrådgiver” får man et svar tilbage som minder mest af alt om svaret fra en dårlig kopi af ChatGBT. hvis man blokker sig får man afvide, at man kan finde en anden bank, hvis man er utilfreds med behandlingen. Min mand og jeg har været tro kunder og har alle dage forsøgt, at samarbejde med banken, men med de robotter der sider der nu, er det ikke muligt at samarbejde med ej heller have en menneskelig samtale med.

Antwort von Spar Nord
Nærmest umulig at komme i kontakt med afdelingen i Brønderslev.
Først ventede jeg i tlf. ca. 30 min. Derefter talte jeg med en central medarbejder, der ville bede en rådgiver fra Brønderslev ringe mig op. Efter at have ventet 5 1/2 time uden at blive ringet op, prøvede jeg så at ringe endnu en gang - kl. var der 15:40. Igen blev jeg sat i kø - der med en anslået ventetid på 20 min.
Tja - så havde de jo lukket. Det var så den “fridag”, som jeg kunne have brugt lidt mere konstruktiv.

Antwort von Spar Nord
Jeg vælger at få spærret mit kort i påsken, da jeg er kommet til at trykke på scanning linket fra DAO. Jeg ringer efterfølgende til SparNord for at genaktivere kortet, men får af vide af en ansat, det kan jeg ikke, der nets har lavet en hård spærring. Den ansatte jeg taler med, er ufokuseret og taler med andre ansatte i baggrunden. Han får bestilt et nyt kort til mig, som jeg endnu ikke har modtaget og ej heller kan bruge inde på min Wallet, MobilePay eller onlinekøb. Jeg har haft ringet til SparNord og support utallige gange nu, og ingen kan hjælpe mig. Har sågar skrevet en mail om en masse oplysninger og bliver lovet svar inden for 48 timer, der er nu gået 4 dage. Jeg har siden påsken stået uden tilgængelighed til mine penge og det er ikke i orden.

Antwort von Spar Nord
Nu er det nok ! jeg kan simpelthen ikke holde det for mig selv længere. Vi, min mand og jeg står i en af vores største investeringer i vores liv. Købte nyt sommerhus, som vi synes er en kæmpe beslutning. Men spar nord har flere gange fejlet i overførsler til byggefirmaet og ejendomsmægleren. 2x overført for mange penge og sidste gang til nøgleoverdragelsen havde de “glemt” at overføre pengene, så vi stod i en meget pinlig situation overfor byggefirmaet, der ikke kunne give os nøglen. Dertil var vi på hold på telefonen x2 da de ikke ringede tilbage som aftalt. Og ja, de har travlt, og VI skal vise forståelse og tålmodighed fordi de vil fusionere med Nykredit, men ærligt, så burde de have planlagt det her, og ikke lukke det hele ned i en uge, og så fungerer det så heller ikke bagefter. Til gengæld kan man så heller ikke få hjælp, eller komme i kontakt med ens bankrådgiver. Og for det ikke skal være løgn, står vores søn i lidt af samme situation, dog med huskøb, hvor mægler rykker efter pengene. Beklager, jeg har aldrig synes man skal udstille ens vrede online, men det her er groft uansvarligt. Og jeg gider ikke deres undskyldninger, dertil har der simpelthen været alt for mange graverende fejl.

Antwort von Spar Nord
Jeg har været kunde i årevis. Jeg er vred og skuffet og har aldrig fået så uprofessionel service i en bank.
Jeg havde brug for banken til en bolig sag, der hastede lige efter påske. Så gik det helt galt for Spar Nord. Min rådgiver svarede ikke beskeder, tog ikke telefonen, svarede ikke på talebeskeder, kundeservice gav henholdende og upræcise svar (efter 40 minutters ventetid). Prøvede i dagevis.
Det var umuligt at få banken til at gøre noget som helst.
Jeg havde styr på min del, penge, bolig. Alt. Jeg manglede bare en bank jeg kunne stole på. Det var IKKE Spar Nord.

Antwort von Spar Nord
Skift ikke bank til spar bank nord/nykredit i Hørsholm
Ringede og snakkede med en kunderådgiver i starten af januar 2026 om at skifte til spar bank nord /nykredit, det er så stadig ikke sket og nu skriver vi den 09.04.26, virkelig dårlig sagsbehandling, dårlig kundeservice. De må åbenbart have masser af kunder, det ses så ikke lige her på Trustpilot.

Står i en nødssituation med svindel, og der er 57 minutters kø på telefonen
Nogle der kan anbefale en ny bank?

Antwort von Spar Nord
Jeg havde ansøgt om lån hos en anden bank, og pengene kom d. 7. April. Samme dag, så får jeg en besked inde på min nye mobil app, at de lånte penge ved "en fejl" er sendt retur til "afsender". Så det betyder jeg har brugt adskillige minutter på at komme igennem til den bank, hvor jeg lånte penge af, fordi det ansvar for at løse det, løber Spar Nord os fra. Det er for uprofessionelt, og jeg er mildest talt ikke imponeret. Jeg håber ikke det sker igen, når jeg modtager mine penge igen, for så det det JER, der kommer til at løse det, og ikke mig!! Den behandling skal jeg bare ikke ha' efter at have haft Spar Nord som min bank i 35 år!!

Antwort von Spar Nord
Træls bank; Kan ikke bruge mine penge, den går ikke.

Dårlig stil 👎

Antwort von Spar Nord
Først lukker i vores adgang til vores EGNE penge i en hel uge midt i PÅSKEN, og så nu efter fusionen er overstået og det skulle virke, er det ved gud alt sammen nede igen, mit kort bliver afvist overalt og jeg kan ikke købe det jeg skal bruge. (Og ja jeg har penge på kontoen)
En fusion kunne man have gjort ordentlig, jeg gider ikke høre de dårlige undskyldninger.
En dag er acceptabelt, en uge er ikke.
Man kunne have gjort et hav af ting for at have gjort det ordentligt.
Jeg gider ikke høre de dårlige undskyldninger i svar, det kræver handling.
Jeg skifter bank, og råder andre til det samme.

Antwort von Spar Nord
Kunne jeg vælge 0 stjerner, havde jeg gjort det.
Den ekstrem dårlige service de giver, i forbindelse med problemerne, efter sammenlægning af systemerne med Nykredit, er til kaste op over. De er fløjtene lige glade med kunderne, og magen til arrogant medarbejder, skal man godt nok lede længe efter. Hvis det er servicen fremover, er det godt der findes andre banker

Antwort von Spar Nord
Øv en ærgerlig omgang ifm. jeres fusion med Nykredit!
Har været så tilfreds kunde hos jer i nu snart 5 mdr. - Ingen problemer og alt har bare spillet, god personlig service, nem at komme i kontakt med osv. På mange måder en “drømmebank” - derfor gjorde det mig også dobbelt ærgerlig, da jeg hørte om fusionen med Nykredit, som jeg har en del dårlige oplevelser med som bank.
Og det har kun været toppen af isbjerget. Har nu både i dag og i går siddet med kundeservice og teknisk support i sammenlagt 2 timer for et løse flg. problemer:
1. MobilePay overførsler fremgår ikke på min mobilbank
2. Kan logge på mobilbank men ikke tilgå nogle af mine konti - dvs. at jeg i nu 9 dage ikke har kunnet bruge mine kort, bruge MobilePay eller flytte rundt på mine penge mellem egne konti - altså helt basale ting.
Jeg har nu i dag fået hjælp af kundeservice til at overføre penge til en andens konto, så jeg kan tilgå mine penge gennem en anden bank/person.
Alt det her er langt under grænsen for hvad man kan forvente af to så store kæder, der fusionerer. Er i chok! 9 dage er langt tid ikke at kunne tilgå sine konti/kort.

Antwort von Spar Nord
Det er simpelthen under al kritik det her. 7 dage holder i netbank og mobilbank lukket. Oven i det virker mit kort i dag 08/04-2026 ikke. Det bliver afvist. Jeg står og handler, alle mine varer er blevet scannet, og så afvises mit kort, så jeg må sætte tingene retur, jeg kunne intet gøre. Det er virkelig ikke i orden. Jeg skal endda selv skrive til jer, for at få svaret at i har problemer med kort. I graver jeres egen grav, jeg skal i hvert fald videre til en anden bank. Tak for 15 års samarbejde

Antwort von Spar Nord
Jeg må tilslutte mig alle de andre kritiske anmeldelser i forbindelse med nedlukningen i 7 dage. Jeg synes det er under al kritik, at det sker helt uden, at man informerer kunderne om det og man selv er nødt til at finde ud af det, når man pludselig ikke kan tilgå sin mobil- eller netbank. Og så lige op til alle betalinger omkring d. 1. 😅
Oveni det hele har jeg fået nogle penge indsat på min konto i perioden, men de er ingen steder at spore. Det eneste svar jeg kan få er, at pengene burde kunne ses på kontoen i dag d. 7/4, men det er ikke tilfældet.
Det er simpelthen ikke godt nok.

Antwort von Spar Nord
Hej står ved en benzinstander, bilen er tom og alle mine Spar nord kort afvises. Et med begrundelsen at der ingen forbindelse er til banken. Håbløst. I lovede at vores kort kunne anvendes selvom i lige så håbløst lukkede netbank i 7 dage. Pinligt X2.

Antwort von Spar Nord
Har haft bank ved spar nord længe altid været tilfreds men at lukke banken i 1 uge igennem påskeferien er noget af det mest absurde jeg længe har været vidne til vågner op lørdag efter en ond bytur tænker lad mig lige tjek min bank og se om jeg skal tage en ekstravagt på arbejde. men det kunne jeg glemme alt om fordi den var så lukket på det mest travle tidspunkt om året udover julen mest håbløse nogensinde glæder mig til den 7 april hvor jeg finder ud af om jeg skal arbejde over hele ugen tak:)

Antwort von Spar Nord
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.