Blijf van het merk Vito weg!!! Het vizier op zich is mooi maar het demonteren van deze helm kan niet op normale manier gebeuren voor het plaatsen van het nieuwe vizier. Daar waar het bij "normale" he... Mehr ansehen
Dinsdag avond een probleem met me vizier geconcludeerd bij me helm die net een half jaartje oud is. Direct een email gestuurd en dezelfde avond nog antwoord. Woensdag het goede bericht dat deze ond... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Helmspecialist.nl is een winkel die zich richt op de verkoop van Helmen tegen voordelige prijzen! De meeste helmen leveren wij uit voorraad. De levertijd is gebruikelijk 1 werkdag.
Dalweg 15, 9231HW, Surhuisterveen, Niederlande
- +31857604050
- info@helmspecialist.nl
- www.helmspecialist.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Wat een rommel die Vito helmen
Blijf van het merk Vito weg!!!
Het vizier op zich is mooi maar het demonteren van deze helm kan niet op normale manier gebeuren voor het plaatsen van het nieuwe vizier. Daar waar het bij "normale" helmen gewoon in en uitklikken is moet je hier de helft van de helm demonteren dit terwijl er kaakstukken werden vastgeplakt vanbinnen dewelke eruit moeten voor de montage van het nieuwe vizier. Resultaat: 1 gebroken kaakstuk en daar waar het vizier uit de gleuf moet is het klepje zo gevoelig dat dat afbrak en door de woonkamer vloog. Succes wie het nog koopt. En door deze demontage heb ik de kwaliteit van Vito kunnen zien. Ik blijf beleefd...
Besteld via bol.com
Besteld via bol.com, heel snel geleverd maar helaas de verkeerde helm toegestuurd gekregen, via telefonisch contact opgelost door de helm uiteindelijk terug te sturen en dezelfde opnieuw te bestellen via hun site. Helmspecialist heeft wat extra dingen in de doos gedaan, netjes opgelost!
Gemakkelijk besteld en snel geleverd
Gemakkelijk besteld en snel geleverd
Direct weer een bestelling bij hun gedaan
Fantastische winkelsite
Fantastische site om motoraccessoires te kopen. Hun klantenservice is uitzonderlijk, een van de beste die ik ooit heb meegemaakt. Ik had een probleem met een helm die ik bij hen kocht, wat niet hun schuld was (een productiefout), maar het werd naar tevredenheid opgelost en met een uitstekende klantenservice. Ik kan deze verkoper 120% aanbevelen.
Zonder problemen geld terug.
Na lang zoeken gekozen voor de LS2 Dragon als stille helm. Snelle levering. Helm bleek niet goed te passen. Zonder problemen kunnen terugsturen en geld terug gekregen. Verder telefonisch goed objectief advies gekregen welke helm ik nu beter kan aanschaffen. Top service. Was elke bedrijf maar zo!
Uitstekende ervaring!
Recent een LS2 Dragon Forged Carbon gekocht bij Helmspecialist, topgozers met verstand van zaken.
Na de helm te hebben gebruikt bleek dat ik een andere voering nodig had her en der, dat was geen probleem en zo geregeld!
Al met al, fijne ervaring bij Helmspecialist!
I purchased a Schuberth sc2 intercom…
I purchased a Schuberth sc2 intercom from them a few months ago, its faulty, and they have told me to contact Schuberth about it , (which i know are a nightmare to deal with, )surely they should deal with it as I purchased it from them, now I am left with no intercom and out of pocket ,
Zeldzaam goede service – hier koop je met vertrouwen!
Ik had een helm besteld bij Helmspecialist.nl, maar besloot deze toch te retourneren. Alles werd ongelooflijk vlot, correct en professioneel geregeld. Wat een verademing om met zo’n betrouwbare en klantgerichte webshop te werken! De service was ver boven verwachting. Hier krijg je niet alleen een kwalitatief topproduct, maar ook een stukje gemoedsrust cadeau. Ik koop hier zeker opnieuw — van harte aanbevolen!
Topservice!
Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen. Ongelooflijk goede klantenservice. Hele snelle reactie en hele goede afhandeling!!

Heel goede service..
Heel goede service... zoals het hoort!
Men zou hier een voorbeeld aan mogen nemen!
Groeten uit Belgie
Available and professional
Available and professional, recommended to shop with them

Antwort von Helmspecialist
Excellent customer service I highly…
Excellent customer service I highly recommend it
Super fast and effective
Super fast and effective in customer service and order preparation
Thanks to the entire helmetdiscounter team
Wij hebben een topervaring
Wij hebben een topervaring!
Buiten dat de eerste levering super vlot is verlopen, was er na een tijdje een defect aan de helm. Na een mailtje kregen we snel feedback met een oplossing. Super service. Dank jullie!

1x en nooit meer
In juli 2023 (via bol.com partner) leren handschoenen gekocht.
Deze gingen 2 maanden buiten de garantie termijn door een stikfout kapot.
Hooguit 10x gedragen.
Diverse mailtjes naar bol en de helmspecialist gestuurd hierover.
Totaal géén coulance.
Volgens de helmspecialist wil de fabrikant geen uitzonderingen maken en beroept zich op de verlopen garantie.
Voor mij nooit meer een aankoop bij de Helmspecialist.
N.b
Helaas kan de helmspecialist niet tegen negatieve reacties en plaatst natuurlijk een zuur antwoord.

defecten aan vizier
Tot 2x toe wat problemen gehad met mijn Shark Evo helm.
Gelukkig kon ik rekenen op de klantendienst van de Helmspecialist .
In beide gevallen hebben ze me daar snel ,vakkundig en correct verder geholpen.
Doe zo verder.

Super service
Super service. We hadden een klep kapot van de helm. Gemaild en meteen antwoord terug. Hebben nageken welke we moesten hebben en 2 dagen erna de klep binnen.

Antwort von Helmspecialist
Misleidende tekst op de website
Misleidende tekst op de website. Helm was niet als ze beschreven hadden.

Goeie en snelle service
Goeie en snelle service! Had een zonneklep bij mijn helm besteld en een drukknopje was defect! Werd direct en goed opgelost!
Een hoop bedrijven kunnen hier nog wat van leren.

Motorhelm hier gekocht
Motorhelm hier gekocht, fijne prijs , zit perfect super snelle levering de volgende dag al in huis. Prima bedrijf niets mis mee.

Antwort von Helmspecialist
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.