hampusbotvid.se Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag körde 6 månader och fick bra feedback från incheckningar, tips & råd hur jag skulle tänka när man skulle iväg /ute på resande fot. Appen var smidig och lätt att använda och gillade att man kan... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan verkligen rekommendera teambotvid som coachning! Jag hade inte så jätte bra koll innan jag började men nu har jag fått mycket kunskap för att klara mig på egna ben. Goda recept och väldigt bra trä... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Så bra upplägg med hållbar kostplan och träning som man lätt kan föra in i sin vardag. Har förändrat mitt sätt att tänka kring mat och de goda recepten funkar för hela familjen. Kan varmt rekommendera... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag kan varmt rekommendera Team Botvid! Många goda recept att välja mellan och grymma träningsupplägg 👌🏻 Användarvänlig app där allting fanns lättillgängligt. En bra balans mellan att följa kostsc... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

Alle Bewertungen

22 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

5 av 5 - kanonnöjd

Jag är nu inne på min 3e månad och jag har trivts bra med upplägget. Helt underbart att slippa fokusera på vad man ska göra för mat varje dag när allt är färdigt planerat och uträknat hur mycket jag ska äta. Vilket har varit största problemet för mig tidigare. Maten är god och det finns många alternativ ifall man vill variera maten varje dag tex.
Träningsschemat är roligt med variationer och appen funkar perfekt när man vill jämföra hur man presterar.

3. Dezember 2022

Rekommenderar starkt!

Kan verkligen inte komma på något som inte varit bra med denna resan. Otroligt trevlig coach!
Finns alltid till hands och svarar på alla möjliga frågor man kan tänkas ha.
Väldigt bra och goda recept, vill du ha det snabbt och enkelt löser han det.
Träningen och kosten byts ut var fjärde vecka för att få en bra variation och balans i kroppen och man blir lika taggad varje gång det är oöppnade grejer i appen! På tal om appen, lätt att förstå, enkelt att navigera i och allt man behöver finns.
Rekommenderar Hampus till ALLA som ens funderar på att ta tag i sig själva, viktnedgång eller uppgång, ökad muskelmassa eller välmående, han fixar.

15. November 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har hittat nålen i höstacken!!!

Coacherna är så himla måna om din hälsa och ditt välmående, de vill bara ditt bästa, de vill verkligen att du lyckas!
Om du inte gillar en maträtt - får du en ny. Om du inte är bekväm med allt på en gång med träning, mat, väska osv - så löser de en plan.
Om du inte orkar - så finns de och peppar dig varje dag!
Om de är något som tynger dig - de kommer med vettiga och bra lösningar!
Kan varmt rekommendera dessa underbara coacher!

14. November 2022

Rekommenderas starkt!

Min upplevelse av Hampus och team Botvid har varit fantastisk! Det låter kanske klyschigt, men mitt liv har gjort en hel klar positiv vändning. Det är lätt att få svar på frågor, Hampus svarar snabbt och ger tydliga instruktioner. Appen är lätt att använda och har funkat riktigt bra under hela tiden. Hela upplevelsen har varit helt otrolig och är värd varenda krona!

Superbra investering

Fantastiskt upplägg av kost och träning som passar min rutin. Jag är supernöjd med av Hampus. Men blir inspirerad och taggad att fullfölja planen. Så tveka inte om du vill ha en magisk förändring. ”No pain No gain” 💪😎

Online PT

Tycker att det fungerar utmärkt med online coachingen hittills. Kost och träningsschema är varierande och effektiva. Man får snabbt svar på sina frågor och allt anpassas efter hur man vill ha det. Vill man ändra sin livsstil och ta tag i träningen så rekommenderar jag att välja Hampus som coach 👌

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vill du ta din träning till nästa nivå välj Team Botvid!

Team Botvid är riktigt bra att ha och göra med. Under min resa på ca 10 månader blev jag extremt inspirerad av deras coachning. De har alltid funnits där för en och peppat en till 100% för att nå ens mål.
Har bett om uppdateringar i kostscheman ett antal gånger för att få variation, detta löste team botvid utan problem. Inte heller äter man kyckling och ris varannan dag utan kosten är påhittig och har bra variation.
Vill du få respons på teknik i träningen är det bara att skicka videos så löser de detta.
Extremt nöjd med allt!

15. Oktober 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min resa med Hampus som coach.

Min resa med Hampus har varit och är fortfarande bland det bästa valen jag gjort. Allting fungerar så oerhört bra. Man får hjälp med allt och Hampus svarar alltid väldigt snabbt i chatten om man har funderingar eller frågor samt att han kommer med massa bra tips och tricks på både kosten och träningen. Hampus har väldigt mycket kunskap och vet vad han pratar om vilket är viktigt. Oerhört nöjd med coachningen hos Hampus. 5 av 5 stjärnor⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

15. Oktober 2022

Guldstjärnor till Team Botvid

Har absolut inget negativt att säga om team Botvid! Att få ha dom vid sin sida när man gör sin resa, all pepp och alla upplägg det är verkligen guldvärt!
Har fått en helt annan syn på både kost och träning och det är verkligen hållbart!
Jag kommer aldrig någonsin att ångra att jag tog kontakt med team Botvid, dom är proffs på riktigt!

Så, vänta inte. Ta de första steget mot ett bättre liv och signa upp idag 🌟🌟

13. Oktober 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har fått coachning i 8 månader och är…

Har fått coachning i 8 månader och är väldigt nöjd. Allt var tydligt från kostsschema till träningsupplägget. Hampus fanns där när jag hade frågor och funderingar. Jag rekommenderar verkligen hampus 👍

9. Oktober 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt fantastiskt, magiskt och underbart!

Helt fantastiskt!

Kört med Team Botvid nu i 5 veckor och det dröjde inte länge innan man kände skillnad, redan efter 1 vecka kände man en magisk känsla framför spegeln men framförallt inombords. Att kroppen mår så mycket bättre med rutiner och bra mat! Man trodde man hade koll på sådant men ack så fel jag hade.

Kontakten med Hampus är med ett völdigt stort plus då han svarar snabbt om det skulle vara något ibland undrar man om han sover något överhuvudtaget 😅 man var tveksam i början och vågade inte riktigt men fy vad jag är glad jag gjorde de sen!

Ser fram emot många veckor med detta teamet!🤩

7. Oktober 2022

Värt varenda krona!

Till skillnad från anda OnlinePTs jag testat så är Hampus den mest personliga PTn jag stött på. Väldigt engagerad och anpassar verkligen upplägget efter hur det passar en.
Jag har fått mycket hjälp som jag även kommer att kunna dra nytta av i framtiden. Han är kanske inte den billigaste PTn men det är helt klart värt pengarna! Rekommenderas starkt!

30. September 2022

Rekommenderar starkt!

Så tacksam för Team Botvids hjälp. Goda recept som passar min vardag och rolig träning som gjort att jag nått grymma resultat.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Grymt team som alltid finns där och supportar!

Grymt team som leds av grymma Hampus Botvid. Bra support när man ibland kanske inte har den där motivationen och ändå kommer vidare i processen.
Grymt upplägg med kost som är kul att äta och bra tips på hur man kan få in något restaurang besök och ändå få resultat! Teamet finns alltid där som bollplank vid frågor med tips på hur man kan tänka i situationer som inte finns i ”skolboken” och så att man ändå når resultatet.
Helt enkelt grymt team som bara är att rekommendera 👍🏼💪🏼

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Highly recommend Hampus and his team

Highly recommend Hampus and his team, they know exactly what they are doing.
I am super grateful for all the help I am getting. Meal plan is perfect and all the meals taste great, the workout schedule is amazing and the app helps so much with being able to see exactly what you have to do everything day.
I would highly recommend you try out Hampus and his team if you want to make a change for the good

Adam

Jag är jättenöjd och glad över att jag tog det steget. Hampus och hans team är super kunniga och trevliga. Vill man ha riktigt bra resultat så är han rätt coach att välja.

25. September 2022

Super nöjd

Är super nöjd med upplägget av kost och träning. Jag känner att jag får bra pushning och feedback. Känner stor skillnad på måendet och resultaten blir bra med hjälp av team bodvid 💪

25. September 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr