hampusbotvid.se Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag körde 6 månader och fick bra feedback från incheckningar, tips & råd hur jag skulle tänka när man skulle iväg /ute på resande fot. Appen var smidig och lätt att använda och gillade att man kan... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan verkligen rekommendera teambotvid som coachning! Jag hade inte så jätte bra koll innan jag började men nu har jag fått mycket kunskap för att klara mig på egna ben. Goda recept och väldigt bra trä... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Så bra upplägg med hållbar kostplan och träning som man lätt kan föra in i sin vardag. Har förändrat mitt sätt att tänka kring mat och de goda recepten funkar för hela familjen. Kan varmt rekommendera... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag kan varmt rekommendera Team Botvid! Många goda recept att välja mellan och grymma träningsupplägg 👌🏻 Användarvänlig app där allting fanns lättillgängligt. En bra balans mellan att följa kostsc... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

Alle Bewertungen

22 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Extremt bra coacher

Extremt bra coacher som verkligen bryr sig och ger alla verktyg man behlver för att lyckas nå de mål man har , super goda recept, bra träning och super bra pepp/stöd genom hela resan både vid med och motgång 🤩.

Skulle starkt rekommendera detta team för dig som vill komma igång med träning och kost utan att de ska vara en ”jobbig” grej att göra :) för dom gör det hållbart och roligt 🤩

10. Oktober 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Proffsig och klockren hjälp med…

Proffsig och klockren hjälp med personligt kost och träningsupplägg. Får hjälp så fort man har frågor och funderingar, man känner sig hörd och väl omhändertagen. Ångrar inte en enda sekund att jag tog hjälp av team Botvid. Rekommenderas starkt!

6. September 2023

Not recomended at all

Not recomended at all. The training programs are generic and not personalized as prommised. Folowed the program and trainning but it made very little difference.
No support from the team.

11. Juli 2022
hampusbotvid.se-Logo

Antwort von hampusbotvid.se

Hej! Vi har en 30-dagars resultat garanti så har du inte fått resultat trots att du följt våra planer och gjort alla dina incheckningar som du ska så har du rätt att få pengarna tillbaka. Om detta är fallet så kan du kontakta oss på team@hampusbotvid.se.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Att få någon som verkligen lyssnar &…

Att få någon som verkligen lyssnar & anpassar kost & träning utifrån vad man önskar & ändå göra det inom ramarna är något som jag vet är svårt men Team Botvid lyckades verkligen utifrån mina mål & önskningar. Jag är så sjukt tacksam & nöjd med er hittills och jag kan starkt rekommendera er för alla som vill ta tag i sin hälsa och få sin drömkropp. Ni har världens bästa Team här!

12. Juni 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Att bli coachad av @teambotvid har…

Att bli coachad av @teambotvid har varit hur bra som helst, maten har varit toppen där man fått välja mellan olika alternativ som inte är torrt och tråkigt som de annars brukar kunna vara utan verkligen smakrikt och ”såsigt” och inga förbud om man skulle vilja unna sig något 🥳
Det har knappt känns som att man gått på ett kostschema. Träningen har också varit toppen med bra övningar med videos på allt.
Samt att man kunnat få snabbt svar i chatten ifrån dem om det skulle vara något man funderar på.

Så vill ni som mig och känner att ni också skulle vilja göra en livsstils förändring som jag gjort så tveka inte en sekund på att höra av er till @teambotvid för ni kommer inte bli besvikna 🙏🏼💪🏼

6. Juni 2023

REKOMENDERAS INTE

REKOMENDERAS INTE, ja har inte ens tränat eller tagit del av någon information, dom vilseledde mig till att anteckna bindningstiden med dom. och så svarar dom inte på mail och ska 'skicka' ut en faktura.

10. April 2023
hampusbotvid.se-Logo

Antwort von hampusbotvid.se

Hej! Tråkigt att läsa denna feedbacken men vi kan försäkra dig om att vi inte skulle påbörja något program utan godkännande från våran klient. Är det så att man ångrar sig efter man tackat ja har man alltid rätt till sin 14-dagars-ångerätt enligt lag. Jag är övertygad om att du har fått dina pengar tillbaka och det hela bara blivit ett missförstånd. Om inte så kan du maila oss på team@hampusbotvid.se så löser vi detta på en gång :)

Det var slöseri med pengar och tid

INTE rekommenderas. Inte värt
Det koster 1700sek/mån med 6 månader bindningstid. Obs! Första betalningen är 2695sek
-De använder Lenus app vilken är värsta tränings app som man kan ladda, appen fastnar och funker inte som det ska. Det finns gratis app som är mer effektiva än Lenus.
Appen är inte värt
-Mat schema är lite sådär, och kalorier bestämmer inte. Det finns olika app som man kan ladda för att få olika matrecept med eras behövs av kalorier och den som dyraste kostar inte mer än 1000sek/år. Mat schema inte värt
-Training schema är vanligt och man kan ladda och hitta olika bättre scheman gratis.
- Jag tänkte att Pt kommer passa schemat för mina behövs, men det gjorde inte det.
Det var slöseri med pengar och tid

16. April 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk coachning som underlättar allt i vardagen!

Fantastisk coachning som underlättar precis allting i vardagen. Innan jag började hos Hampus hade jag svårt att hitta tid för träning och bra rutiner med kosten. Efter att ha fått en bra kostplan med olika måltider med bra näring som tar lite tid att laga så öppnade det dörren för bra resultat med träningen. Både kost och träningsschema är anpassad efter mina behov och hur mycket tid i veckan jag har möjlighet. Jag rekommenderar starkt online coachning hos Hampus!

12. April 2023

Bästa teamet

Finns bara en sak att säga det är att team Botvid är helt suveräna på de dom gör , helt otroligt bra recept. Jag trodde förut att de va ris o torsk/köttfärs som gällde om man skulle ner i vikt men icke :) vissa måltider känns det som man ”fuskar” så hatten av för team Botvid

22. März 2023

Rekommenderar starkt

Jag har tidigare testat Onlinecoachning men aldrig vart riktigt nöjd..
Men starta igång med Team Botvid är det bästa beslutet jag tagit. Jag är halvvägs på vägen och min motivation har vart hög under hela perioden och kosten blir aldrig tråkig. Jag känner att man får god feedback och kan ha en tight dialog om det är något man undrar över eller liknande.
Jag skulle rekommendera Botvid alla dagar i veckan! 🌟

18. März 2023

Online coach

Jag var väldigt skeptiskt till detta med online coach, men efter att ha tagit beslutet att arbeta med team Botvid så kan jag inte ha blivit nöjdare. allt är skräddarsytt efter ditt behov. Men bäst av allt är att team Botvid inte bara hjälper dig att gå ner i vikt eller upp eller vad ditt mål är, utan också ändra ditt tankesätt och livsstil
Bästa beslut jag tagit i mitt liv är att ansöka till team Botvid

4. Dezember 2022

Superenkelt

Superenkelt. Går nästan inte att misslyckas. Allt du behöver göra är att följa recepten och schemat. Enkelt. Precis som jag vill ha det.

17. März 2023

Team Botvid ❤️

Jag har alltid varit skeptisk till online pt men det här var det bästa jag investerat i någonsin. Otroligt bra service, riktigt bra upplägg gällande träning och kost. Man blir mätt och belåten samtidigt som man ser kilona trilla bort som bara gör en mer motiverad för varje vecka som går. Jag kan verkligen rekommendera Hampus Botvid och hans team till alla som funderar på att skaffa en online pt. De är fantastiska!

16. März 2023

Onlinecoachning i toppklass!

Har kommit igenom halva träningstiden nu, det svårast för min del iom skiftgång var att få i mig det jag behövde och i rätt mängder, men det har teamet skräddarsytt olika program, kommer nytt kostschema och träningsprogram med varje månad vilket är bra för min del 😊👍

16. März 2023

Sveriges bästa onlinecoach

Var ute efter en onlinecoach som kunde hjälpa mig med träning och kost. Valde efter noggrant övervägande Hampus Botvid och Team Botvid. Det kan var det bästa beslutet jag gjort! Från första dagen och nu under drygt tre månader har dom funnits där som grymt bra stöd, pushat mig när jag behövt, svarat upp på mina frågor och funderingar. Men framförallt har Hampus och Team Botvid skräddarsytt ett kostschema med recept utifrån mina önskemål och behov. Samma sak gäller träningsschemat. Hela tiden funnits där och lyssnat in och anpassat efter vad just jag efterfrågat. Trodde aldrig att det kunde var möjligt att få äta så god, vällagad och mättande mat trots att jag under denna period legat på kaloriunderskott. Har hela tiden känt en grym energi och aldrig behövt gå hungrig. Jag har skapat bestående rutiner som jag tidigare saknade, har blivit mer disciplinerad, motiverad och fokuserad.
Jag kan varmt rekommendera Hampus och Team Botvid om ni vill ger er själva bästa tänkbara förutsättningar för att uppnå er egna unika mål, oavsett vad det kan vara kopplat till träning och kost.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Är supernöjd med allt från detta…

Är supernöjd med allt från detta teamet, kost och träningscheman är varierande så du ser alltid fram emot att testa något nytt. Och det viktigast av allt är att det ger dig resultaten du strävar efter. Jag ångrar inte en sekund att jag tog hjälp av Team Botvid.

Grym coaching

Väldigt seriösa, bra, schyssta. Svarar snabbt i chatten när man har frågor, skräddarsyr verkligen kost o träningsschema efter ens vardag så man har lättare för att få in det på sina 24 timmar 😁 Hållt på i 7 veckor nu och trivs verkligen med denna livsstilen💪

Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr