hampusbotvid.se Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag körde 6 månader och fick bra feedback från incheckningar, tips & råd hur jag skulle tänka när man skulle iväg /ute på resande fot. Appen var smidig och lätt att använda och gillade att man kan... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan verkligen rekommendera teambotvid som coachning! Jag hade inte så jätte bra koll innan jag började men nu har jag fått mycket kunskap för att klara mig på egna ben. Goda recept och väldigt bra trä... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Så bra upplägg med hållbar kostplan och träning som man lätt kan föra in i sin vardag. Har förändrat mitt sätt att tänka kring mat och de goda recepten funkar för hela familjen. Kan varmt rekommendera... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag kan varmt rekommendera Team Botvid! Många goda recept att välja mellan och grymma träningsupplägg 👌🏻 Användarvänlig app där allting fanns lättillgängligt. En bra balans mellan att följa kostsc... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

Alle Bewertungen

22 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bra tränings och kost schema

Bra tränings schema och bra kost schema, blir lite tröttsamt sista veckan i månaden med samma mat som man haft den månaden men annars har jag inget annat negativt att säga. Enkelt att chatta och appen är väldigt lätt använd. Man får svar väldigt snabbt och man får hjälp med dom funderingarna man har

7. Februar 2023

Kanon!

Hållt på 9-10 veckor nu o trivs kanon!
Är man lite halvlat som jag så är de skönt att få både kost- & träningsupplägg att bara följa.
Det förnyas då o då längs resans gång, så blir inte tråkigt o samma varken med mat eller övningar.
Bra o enkel app, med både träning o recept i ett. Instruktionsvideos o diverse tips o trix, men undrar man ändå något så finns teamet alltid till hands i chatten.
Har redan hänt en hel del , både synligt och märkbart i styrka.
Riktigt nöjd !

6. Februar 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bästa coachningen för att få ett bra liv även efter detta!

Jag känner att jag får verkligen den hjälp jag behöver. Dom färdiga recepten har verkligen hjälpt mig på vägen och att man kan fråga dom allt när som är super! Just de att man inte rasar i vikt och mår dåligt utan tappar kring 0,5 kilo i veckan har gjort att jag kan må bra under hela resan! Träningsprogram och kost utifrån individen vilket har varit super! Rekommenderar starkt!

6. Februar 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag rekommendera stark denna online…

Jag rekommendera stark denna online Coaching med Hampus. Han är så kunnig och tar sig tid. Peppande och svarar fort på frågor o funderingar. Appen är kanon och maten super god o varierande. Det förenklar vardagen massor och man blir så motiverad . Kan bara säga gott om Team Botvid

5. Februar 2023

Riktigt nöjd med upplägget

Jag kontaktade Hampus pga att jag ville utvecklas mer inom min träning och få bättre resultat.

Har haft kostschema förr men inget är som detta!
Nu kör jag träningsschema och kostschema med Botvid och ångrar inte en sekund!
Supergoda recept och grym app där man får hjälp hela tiden om man undrar något speciellt.

Kan varmt rekommendera hans upplägg

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dom peppar så att man vill träna och…

Dom peppar så att man vill träna och hålla sin disciplin kosten är varierad lätt att laga och inspirerar till en mycket hälsosammare och bättre kost
Insikt i vad mat innehåller och vad som behovs för att fortsätta att kämpa för en bättre livskvalité jag är tacksam att ni lyssnade och såg mig och gav mig mod att jobba på mig själv och börja älska mig själv mer för varje dag trodde inte att min grottmänniska tänk 🤣🤣 kunde förändras men jag slutar inte att inponera mig själv

Online pt coaching

Var lite tveksam i början men är nöjde med det jag fått. Helt klart värt vad det kostar.
Bra filmer som förklarar övningar, snabba svar när man ställer en fråga om övning/maten. Enkla och goda matrecept.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rekommenderar starkt team Botvid!

Rekommenderar starkt team Botvid!
Stor variation i både träning och kost och det är väldigt lärorikt.
Du känner dig inte ensam på din resa då kontakten sinsemellan är lätt tillgänglig.
If you ready for it, go for it 💪🏽👏🏽

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Otroligt proffsig och välkomnande pt!

Innan jag valde att anlita Hampus som min online pt så va jag i ganska dålig form, både mentalt och fysiskt! Men redan efter snart 5 veckor så har jag börjat se livet mer positivt och kroppen har redan förändrats till det bättre.
Det absolut bästa med just Hampus är att han svarar alltid snabbt och förklarar bra när du har frågor eller funderingar. Inga frågor är dumma och man får alltid en positiv känsla efter att ha läst eller lyssnat på hans svar.
Så kort sammanfattat, att ha anlitat Hampus som min online pt är bland de bästa beslut jag tagit på mycket länge, och jag kan varmt rekommendera alla att anlita just honom.

Rekommenderar detta till 100%

Rekommenderar detta till 100%
Äter som en häst ändå minskar vikten och omfånget. God lättlagad mat. Appen är kanonbra. Snabba svar i chatten. Att få ett skräddarsytt program för mitt levene. Supernöjd 💪👍

Jag har gjort 1 månad & är supernöjd

Jag har gjort 1 månad nu och är mycket nöjd med upplägget! Supergoda recept och snabb återkoppling hela tiden! Träningen känns jättebra och då och då trillar de in motivation i form av meddelande. Rekomenderar starkt💪🏼

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Är verkligen super nöjd att jag valde…

Är verkligen super nöjd att jag valde att börja med Hampus online coachingen. Är just nu i min fjärde månad och det har verkligen gått sjukt bra tack vare Hampus kost och träningsschema. Både kosten och träningen är varierande. Hampus är även väldigt tillgänglig och svarar alltid snabbt på frågor. Sedan jag börja på med denna coachingen har jag mått så mycket bättre och man blir verkligen taggad på att träna tack vare Hampus pepp. Super värt pengarna enligt mig!!!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Online PT med tid för dig

Till skillnad från andra online pt:s så har Team Botvid verkligen något som andra inte har. De har tid just för dig! De kan verkligen cocha dig med grym träning, bra kost och väldigt bra tips på vägen. De återkopplar alltid snabbt på dina frågor och variera ditt upplägg på resans gång. De är super!🤩

Helt klart värt det

Helt klart värt det. Att få kost och träning uppstyrt är så skönt. Kräver såklart en disciplin från användaren. Har du det så ger det resultat, 5 veckor in i min 6månaders period och det har redan hänt grejer. Ser fram emot slutresultatet.

Varma rekommendationer!

Att ta hjälp av en coach är det bästa beslutet jag tagit. Är mycket nöjd med Team Botvid och den hjälp jag fått. Jag har lärt mig otroligt mycket om kost + träning hitintills (på bara 1,5 månad) som jag kommer bära med mig i min resa!

6. Dezember 2022

Rekommenderas starkt!

Riktigt lärorik och givande resa med Hampus som Coach. Aldrig fattat mig på PT innan jag började denna resan. Det bästa är att det är riktigt enkelt att följa och anpassningsbart efter var och en, och följer man det man ska ja då får man sjuka resultat. Se en bättre JAG av dig själv med hjälp av Hampus!

5. Dezember 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr