Gundtoft  Bewertungen

1'041
TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid hurtig levering , alt er i orden , og så bliver der endda skrevet personligt / og svaret igen , dersom der skulle være noget med str, farve og lignende.. Utroligt flot service .Stor ros til per... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Søde medarbejdere der springer rundt og finder varer frem. Godt bredt udvalg, eneste lille pip: der er meget vinter overtøj der fylder, knap så megen plads til sommertøjet. Dejligt man kan returnere v... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fin hjemmeside med gode billeder og oplysninger. Gode tilbud. Meget fin service og hurtig levering. Måtte desværre returnere den købte frakke pga den var for stor. Returnerede frakken i butikken i Køb... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sikke en fantastisk kundeservice, en forsvundet pakke, her op til jul, blev håndteret yderst professionelt med korrespondance og gode råd og til alles held kom pakken frem. SÅ tak for jer :) i fo... Mehr ansehen

1. Damenmodengeschäft
  2. Bekleidungsgeschäft

Über Gundtoft

Vom Unternehmen geschrieben

Om Gundtoft

Gundtoft er en multibrand butik, der sælger tøj til kvinder online på www.gundtoft.dk og via vores 7 butikker i Vejle, Kolding, Sønderborg, Odense, København og i Kolding Storcenter samt Rosengårdcentret.

Hos Gundtoft finder du et stort udvalg af eksklusive modebrands, herunder Munthe, Dea Kudibal, Mos Mosh, PBO, Bruuns Bazaar, Culture, Freequent, Soulmate, 2-Biz, Micha, Brax, In Front, Skovhuus, Mansted, Marta Du Chateau og mange flere.

Vi tilbyder fri fragt, når du køber for mere end 300,- og vælger levering til en af landets mange GLS pakkeshops. Der er returlabel med i pakken, så du nemt kan returnere dine varer. Du kan selvfølgelig også bytte dine varer i vores butikker.

Du har altid 14 dages fri retur, når du handler i vores webshop.

Hervorragend

Bewertung abgeben

Fin service

Kære Kirsten,

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at du oplevede fin service.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

I kunne ikke finde den vare jeg havde…

I kunne ikke finde den vare jeg havde bestilt

Kære Lars,

Tusind tak for din anmeldelse, og vi beklager, at vi ikke kunne finde den vare, du havde bestilt.
Vi deler lager med vores butikker, og desværre kan der indimellem opstå fejl i lagerstatus – det er bestemt ikke den standard, vi stræber efter.

Hvis vi på nogen måde kan hjælpe med at forbedre din oplevelse fremadrettet, er du meget velkommen til at skrive til os på kundeservice@gundtoft.dk
– vi står altid klar til at hjælpe.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering. Pakken var nem at hente i pose med hank.

Kære Sonja,

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at leveringen var hurtig, og at pakken var nem at hente med hank.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er meget tilfreds med mit køb mange…

Jeg er meget tilfreds med mit køb mange tak for jeres rigtig god og hurtig service mvh Nacira

Kære Nacira

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at du er meget tilfreds med dit køb, og at du oplevede rigtig god og hurtig service.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering, lækre og bedste mærke og høj kvalitet varer; attraktive priser

Kære Mihaela,

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at du oplevede hurtig levering, lækre varer i høj kvalitet og attraktive priser – det glæder os meget.

God pris

God pris, hurtig levering

22. Dezember 2025

Kære Kirsten,

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at du er tilfreds med prisen, og at leveringen var hurtig.

Jeg bestilte en frakke

Jeg bestilte en frakke. Den kom hurtigt, men var desværre for lille og I havde den ikke i mit nr.
Jeg sendt retur og pengene var retur på min konto få dage efter👍

17. Dezember 2025

Kære Birthe,

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at leveringen gik hurtigt, og at returprocessen fungerede nemt med pengene tilbage på få dage, selvom frakken desværre ikke passede.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Havde bestilt en bluse som desværre var…

Havde bestilt en bluse som desværre var udsolgt 😢. I stedet hjalp i med en anden løsning. Så helt klart et sted jeg kan anbefale man handler 😊.

14. Dezember 2025

Kære Anja,

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at vi kunne finde en anden løsning, da blusen desværre var udsolgt, og at du alligevel havde en god oplevelse. Vi sætter stor pris på din anbefaling.

En god oplevelse

En god oplevelse - meget tilfreds

Kære Krystyna,

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at du havde en god oplevelse og er meget tilfreds.

Ingen bøvl

Ingen bøvl.
Blusen passede ikke.
Pengene hurtig retur

19. Dezember 2025

Kære Esther,

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at returneringen gik hurtigt og uden problemer, selvom blusen ikke passede.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

At det gik hurtigt og godt da jeg…

At det gik hurtigt og godt da jeg sendte min pakke retur, og pengene kom hurtig .Så jeg er meget tilfreds.

1. Dezember 2025

Kære Alice,

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at returprocessen forløb hurtigt og problemfrit, og at du er tilfreds med oplevelsen.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bestilte en vare der alligevel ikke var…

Bestilte en vare der alligevel ikke var på lager

Kære Roland,

Tusind tak for din anmeldelse, og vi beklager, at varen ikke var på lager.

Hvis vi på nogen måde kan gøre noget for at forbedre din oplevelse fremadrettet, er du meget velkommen til at skrive til os på kundeservice@gundtoft.dk
– vi står altid klar til at hjælpe.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og er også hurtig med…

Hurtig levering og er også hurtig med at give penge retur.

Kære Lillian,

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at du oplevede både hurtig levering og en hurtig tilbagebetaling.

Skjorteblusen er virkelig fin

Skjorteblusen er virkelig fin, modtageren blev rigtig glad for den.

6. Dezember 2025

Kære Birgit,

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at skjorteblusen faldt i god jord, og at modtageren blev glad for den.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og toppen levede mere…

Hurtig levering og toppen levede mere end op til min forventning

10. Dezember 2025

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at leveringen var hurtig, og at toppen levede mere end op til dine forventninger.

Professionel hjælp.

Professionel hjælp.

12. Dezember 2025

Kære Jette,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os at høre, at du oplevede professionel hjælp.

Hurtig og kvik levering.

Kære Jette,

Tusind tak for din fine anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at du oplevede hurtig og kvik levering.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig lækkert udvalg og hurtig…

Rigtig lækkert udvalg og hurtig ekspedition

Kære Marianne,
Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både udvalget og den hurtige ekspedition.

Esther // Gundtoft

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr