Gundtoft  Bewertungen 1'013

TrustScore 4.5 von 5

4.7

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Besøgte butikken i Kolding Storcenter. En medarbejder henvendte sig og spurgte, om jeg havde brug for hjælp 👍 Jeg fortalte, hvad jeg kiggede efter, og hvilke kriterier jeg havde. Medarbejderen kom... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fin hjemmeside med gode billeder og oplysninger. Gode tilbud. Meget fin service og hurtig levering. Måtte desværre returnere den købte frakke pga den var for stor. Returnerede frakken i butikken i Køb... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kjolen er rigtig fin og lige som jeg forventede den. Jeg havde brug for rigtig hurtig levering. Her gjorde både kundeservice og den butik kjolen skulle sendes fra sit bedste for at hjælpe. Det lykked... Mehr ansehen

1. Damenmodengeschäft
  2. Bekleidungsgeschäft

Über Gundtoft

Vom Unternehmen geschrieben

Om Gundtoft

Gundtoft er en multibrand butik, der sælger tøj til kvinder online på www.gundtoft.dk og via vores 7 butikker i Vejle, Kolding, Sønderborg, Odense, København og i Kolding Storcenter samt Rosengårdcentret.

Hos Gundtoft finder du et stort udvalg af eksklusive modebrands, herunder Munthe, Dea Kudibal, Mos Mosh, PBO, Bruuns Bazaar, Culture, Freequent, Soulmate, 2-Biz, Micha, Brax, In Front, Skovhuus, Mansted, Marta Du Chateau og mange flere.

Vi tilbyder fri fragt, når du køber for mere end 300,- og vælger levering til en af landets mange GLS pakkeshops. Der er returlabel med i pakken, så du nemt kan returnere dine varer. Du kan selvfølgelig også bytte dine varer i vores butikker.

Du har altid 14 dages fri retur, når du handler i vores webshop.

4.7

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg har været fint tilfreds med handlen…

Jeg har været fint tilfreds med handlen hos Guntoft og jakken var rigtig fin så beholdte den 😃👍.
Jeg vil fremover holde øje med Guntoft for de har faktisk mange fine ting 👍. Kan anbefales 🤗😃👍

18. Mai 2026

Kære Susanne,

Tusind tak for din fine anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at du var tilfreds med handlen, og at jakken levede op til forventningerne. Dejligt også at høre, at du vil følge med fremover – vi håber, du finder mange flere fine ting hos os.

Fungerede perfekt.

Kære Rie,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at alt fungerede perfekt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var nemt at bestille fra…

Det var nemt at bestille fra hjemmesiden, og varen blev hurtigt leveret. Jeg plejede at handle i den fysiske butik på Vesterbrogade, men da jeg flyttede til provinsen blev det for langt. Jeg er rigtig glad for at I har fået en netbutik, for jeres tøj er det bedste.

4. Mai 2026

Kære Ulla,

Tusind tak for din virkelig fine anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at du stadig handler hos os online, efter du er flyttet, og at både hjemmeside og levering lever op til dine forventninger.

Det betyder ekstra meget for os at høre, at du altid har været glad for vores butik på Vesterbrogade – og at du nu kan tage lidt af Gundtoft med hjem til provinsen gennem webshoppen.

Besøgte butikken i Kolding Storcenter

Medarbejderen kom med et forslag. Denne vare var for lille i str., ..... og pist væk ..... Jeg så ikke mere til medarbejderen og måtte klare mig uden hjælp 🥺
Jeg fandt noget, jeg kunne bruge, men synes, at der var en højst besynderlig kundeservice - eller mangel på samme

19. Mai 2026

Antwort von Gundtoft

Tusind tak for din anmeldelse, og fordi du deler din oplevelse med os. Vi er virkelig kede af at høre, at du følte dig efterladt uden hjælp i butikken – det er bestemt ikke den service, vi ønsker at give vores kunder.

Det glæder os, at medarbejderen i første omgang tog kontakt og forsøgte at hjælpe dig, men vi forstår fuldt ud din frustration over, at du efterfølgende selv måtte klare resten. Det tager vi naturligvis til efterretning, så vi kan blive bedre fremadrettet.

Vi er dog glade for at høre, at du trods oplevelsen fandt noget, du kunne bruge, og vi håber, at vi får mulighed for at give dig en bedre oplevelse næste gang.

levering præcis

12. Mai 2026

Kære Lizzi,

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at leveringen var præcis og levede op til forventningerne.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig fin service og et par skønne…

Rigtig fin service og et par skønne bukser.

27. April 2026

Kære Lis,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at du oplevede rigtig fin service og er glad for dine nye bukser.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stort sortiment og gode priser

Jeg handler hos Gundtoft fordi de har lige det jeg søger og sortimentet er stort.
Mange gode rabatter 😊

11. Mai 2026

Kære Elisabet,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at du finder lige det, du søger hos os, og at du er glad for både vores store sortiment og gode rabatter.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid tilfreds m både varer og…

Altid tilfreds m både varer og betjening uanset om det er i fysisk butik i Kolding Storcenter eller online👍

15. Mai 2026

Kære Tina,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at du altid er tilfreds med både varer og betjening – både online og i vores butik i Kolding Storcenter.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Fik ordrebekræftelse på begge bluser

Fik ordrebekræftelse på begge bluser, men modtog kun den en.
Havde været rart hvis I oplyste om udsolgte varer.
Derfor kun tre stjerner
Mvh. kirsten

11. Mai 2026

Kære Kirsten

Tusind tak for din anmeldelse, og vi beklager meget, at du kun modtog den ene bluse. Du har helt ret i, at vi skal være bedre til at informere, når en vare desværre er udsolgt.

Vi deler lager med vores fysiske butikker, og i sjældne tilfælde kan der opstå fejl i lagerstatus – men det ændrer ikke på, at vi selvfølgelig burde have givet dig besked hurtigere. Din feedback tager vi med videre, så vi kan forbedre oplevelsen fremadrettet.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Varerne er fine

Varerne er fine, men jeg synes at leveringstiden var meget lang.

6. Mai 2026

Kære Lone,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os at høre, at du er tilfreds med varerne. Samtidig beklager vi, at leveringstiden oplevedes som lang. Nogle gange kan levering tage lidt ekstra tid, hvis varen kommer fra et af vores eksterne lagre eller butikker, men vi arbejder hele tiden på at gøre processen hurtigere.

Pakken kom hurtigt

Pakken kom hurtigt - kjolen passer perfekt

30. April 2026

Kære Else,

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at pakken kom hurtigt, og at kjolen passer perfekt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering, nem returnering og hurtig tilbagebetaling.
Har handlet hos Gundtoft webshop gennem flere år og ALTID med samme gode oplevelse.

Kære Bodil,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at du gennem flere år har haft gode oplevelser med vores webshop, og at du er tilfreds med både levering, returnering og tilbagebetaling.

Godt udvalg

Godt udvalg. Hurtig ekspedition

27. April 2026

Kære Anne,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både vores udvalg og den hurtige ekspedition.

Flot udvalg og rimelige priser

Flot udvalg og rimelige priser

17. April 2026

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at du er tilfreds med vores udvalg og de rimelige priser.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

på alle måder en god oplevelse hver…

på alle måder en god oplevelse hver gang 🙋‍♀️👍

10. April 2026

Kære Marion,
Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at du har en god oplevelse hos os hver gang.

Nemt at bestille

Nemt at bestille. Dejlig jakke men var for stor. Hurtig levering. Nemt at returnere. Og pengene retur med det samme.
Vil gerne handle ved grundtoft igen

14. April 2026

Kære Lene,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at det var nemt at bestille, og at både levering og retur fungerede hurtigt og problemfrit – selvom jakken desværre ikke passede.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Rigtig god service og hurtig levering

Rigtig god service og hurtig levering

Kære Rita,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at du oplevede rigtig god service og hurtig levering.

Esther // Gundtoft

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr