Søde medarbejdere der springer rundt og finder varer frem. Godt bredt udvalg, eneste lille pip: der er meget vinter overtøj der fylder, knap så megen plads til sommertøjet. Dejligt man kan returnere v... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fin hjemmeside med gode billeder og oplysninger. Gode tilbud. Meget fin service og hurtig levering. Måtte desværre returnere den købte frakke pga den var for stor. Returnerede frakken i butikken i Køb... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Sikke en fantastisk kundeservice, en forsvundet pakke, her op til jul, blev håndteret yderst professionelt med korrespondance og gode råd og til alles held kom pakken frem. SÅ tak for jer :) i fo... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hurtig bekræftelse på ordren. Hurtig levering. Perfekte hør produkter - derfor 5 stjerner. Jeg var så tilfreds med min første levering så jeg bestilte 2 nye produkter. Birgitte
Vom Unternehmen geschrieben
Torvegade 6, 7100, Vejle, Dänemark
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 92 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Dejlig jakke og en meget god oplevelse at handle hos Gundtoft. Jakken jeg bestilte var for stor, og jeg havde været for hurtig til at smide retur label og posen mm.ud. Jeg skrev til Gundtoft og forklarede situationen og samtidig bestilte jeg en str mindre.
Gundtoft var flinke og sendte ny retur label og faktura, så der var ingen problemer med at sende retur! Tak for det

Altid tilfredsstillende service. Og selvfølgelig godt mærkevare tøj 😊
Ved min sidste ordre var der en fejl på billedet, som jeg havde bestilt efter, dette blev jeg gjort opmærksom på ,så jeg kunne annullere. Fin service

Antwort von Gundtoft
Købte en kjole på nettet. Den var for stor. Jeg afleverede den i Esbjerg afdelingen og de skaffede hurtigt kjolen hjem i den rette størrelse.

Antwort von Gundtoft
Altid meget tilfreds med mine alt for mange køb .

Antwort von Gundtoft
Det var en helt fantastisk service jeg fik.

Antwort von Gundtoft
Hurtig levering og afhentning med et smil med ønske om en god dag

Antwort von Gundtoft
God tilbagemelding , og venlig betjening også pr. Telefon ved køb af frakke, sidst en bluse 👍 købt i Marts dato!!

Antwort von Gundtoft
Altid meget fin, professionel ekspedition.
Birgit S

Antwort von Gundtoft
God kvalitet, mine køb hos Gundtoft har jeg været super tilfreds med, god kvalitet, fine mærker og hurtig levering, helt perfekt. Jeg kan kun anbefale det.

Antwort von Gundtoft
Tøj af god kvalitet og til fornuftige priser, afgjort et sted, der bliver handlet igen og igen ….. Så mine bedste anbefalinger herfra :•)

Rigtig dejlige bluser 2 for 500 er en god pris

Antwort von Gundtoft
Hurtig levering og vare, som vist i annoncen

Antwort von Gundtoft
Kjolen svarer til beskrivelsen. God hjemmeside. Gode tilbud på kendte mærker.

Hej
Denne gang er jeg ikke tilfreds med servicen. Jeg lavede bestilling 7.3 og modtaget kvittering for ordren. Siden er der intet sket. Jeg skulle faktisk have brugt det bestilte i denne weekend.
Fint I har travlt, men vær sød at give besked om forventet levering. Som minimum skriv hvis I har ekstra travl og der kan forventes længere levering

Antwort von Gundtoft
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.