Søde medarbejdere der springer rundt og finder varer frem. Godt bredt udvalg, eneste lille pip: der er meget vinter overtøj der fylder, knap så megen plads til sommertøjet. Dejligt man kan returnere v... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fin hjemmeside med gode billeder og oplysninger. Gode tilbud. Meget fin service og hurtig levering. Måtte desværre returnere den købte frakke pga den var for stor. Returnerede frakken i butikken i Køb... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Sikke en fantastisk kundeservice, en forsvundet pakke, her op til jul, blev håndteret yderst professionelt med korrespondance og gode råd og til alles held kom pakken frem. SÅ tak for jer :) i fo... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hurtig bekræftelse på ordren. Hurtig levering. Perfekte hør produkter - derfor 5 stjerner. Jeg var så tilfreds med min første levering så jeg bestilte 2 nye produkter. Birgitte
Vom Unternehmen geschrieben
Torvegade 6, 7100, Vejle, Dänemark
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Købte et par lækre skindhandsker, fik pakken inden for 3-4 dage. Alt levede op til forventningen. Super kvalitet på handskerne

Antwort von Gundtoft
Købte sko til min hustru, og fik et rigtigt menneske i røret, da jeg ringede for at få afklaret noget. Det er jo dejligt. Fine sko, fin pris, og rigtige mennesker bag det hele. Det skal man støtte op om i disse tider!

Antwort von Gundtoft
Jeg synes i har noget dejligt tøj og jeg vil handle hos jer igen

Antwort von Gundtoft
Fantastisk flot jakke til en god pris. Hurtig levering⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Antwort von Gundtoft
Hurtig levering. Varerne levede op til forventningerne. Returlabel var medsendt, så varerne var nemme at returnere, hvis det havde været nødvendigt

Antwort von Gundtoft
Hurtig ekspedition og levering efter eget ønske

Antwort von Gundtoft
Jeg havde bestilt noget på nettet, der ikke var som ventet, fik den bedste service i forretningen i Vejle da jeg kom for at bytte varerne, super service, og jeg kom derfra med nogle fine bukser

Antwort von Gundtoft
Jeg er sådan set bare træt af at 10 dage efter et køb på 5.360kr erfarer jeg at jeg kunne have købt varen til 536kr billigere. Da alt udsalg blev sat yderligere 10% ned.
Jeg gjorde opmærksom på skuffelsen og spurgte om De evt. kunne give et plaster på såret/skuffelsen.
Så jeg er ikke en positiv kunde.

Antwort von Gundtoft
Hurtig ekspedition af min vare

Antwort von Gundtoft
Ordentlige varer. Hurtig betjening.

Antwort von Gundtoft
Hurtig ekspedition. Skånsom emballeret, så kjolen ikke krøllede under transport

Antwort von Gundtoft
Det hurtige respons og løsning.
Virkelig god kundeservice

Antwort von Gundtoft
Gode priser og kvalitet som opfylder omtalte ting om produktet 👍🏼

Antwort von Gundtoft
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.