Glitter Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Havde køb øreringe i Rosengårdscenteret i Odense, kommer hjem og finder ud af at der skannet forkert vare ind og at jeg derfor har betalt for meget for mine varer. Ringede til butikken og fik den b... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Efter 14 dage har jeg stadig ikke modtaget en fødselsdagsgave, som jeg skulle have brugt for 5 dage siden. Har skrevet 3 gange på mail, men absolut ingen svar. Ringet til kundeservice men kom aldrig... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

utrolig dårlig oplevelse. bestilte julegaver 6 december, skrev det blev sendt 12 december men 22 dec stadig ikke modtaget pakken. de trak hurtigt pengene. svarer ikke på kundeservice, skriver hver dag... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har bestilt lidt forskellige ting online, men da noget af det er til gave og modtageren ombestemmer sig, skriver jeg til Glitter for at få annulleret min ordre.. dette kan ikke lade sig gøre, men alli... Mehr ansehen

Ungenügend

Alle Bewertungen

25 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

fremragende!

Glitter randers storcenter - SKØN butik!! Lækre varer til pæne priser, jævnligt super tilbud og et super hjælpsomt personale!! Er god kunde ved dem og der er der gode grunde til 😃 super tilfreds gang på gang!!

22. Januar 2016
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Et problem løst uden problemer;)

Jeg benyttede mig af et tilbud, tag 3 betal for 2-tilbud. En uge efter fortrød jeg mit køb og vendte tilbage for at returnere.I mellemtiden opdager jeg at der er blevet trukket 30 kr. for meget ! Jeg fik returneret de uønskede varer og fik mine 30 kr. tilbage igen uden nogle problemer.
Glitter på Østerbrogade.

19. September 2015

Fantastisk service fields

Jeg var egentlig bare inde for at kikke og se om der var noget som fristede mit øje. Da jeg ankom blev jeg hilst venligt på, og de accepterede at jeg fandt mig til rette i butikken først. Da jeg næsten var færdig med at kikke rundt og ikke havde fundet noget interessant tog en sød pige kontakt til mig. Jeg blev råddet og vejledt, så selvom jeg ikke manglede smykker - så manglede jeg faktisk løsninger til mit hår. Jeg købte sådan et skum bræt som kunne foldes til at lave en bestemt type knold i nakken. Pigen hjalp mig og fik sat mit hår rigtig flot. Jeg fik desuden lov at prøve smykker på og fik gode generelle tips og råd med.
Jeg fandt hurtigt ud af at jeg også manglede hårnåle og hår elastikker.. Så fra at tænke "jeg kan ikke finde noget her" og være på vej ud af butikken - havde jeg pludseligt købt for 100kr og fået to bonusstempler.
Butikken virkede overskuelig og flot indrettet - der var tydeligt tænkt over hvor tingene skulle hænge og god musik og stemning generelt

16. September 2014

Ødelagte solbriller

Jeg havde fornyligt købt et par solbriller i glitter til 50 kr, inden jeg fik dem prøvet, pakkede jeg dem ned i min kuffert og rejste til Grækenland. Da jeg kom frem og tog dem op, sad ingen af brillestængerne fast.. Det viste sig at de ikke var skruet på med noget, brillerne blev liggende i tasken og jeg besluttede at de bare måtte byttes når jeg kom hjem.
Da jeg så kom ned i glitter med dem - desværre uden bon, måtte jeg først vente 30 min på en anden ekspedient, fordi hun ikke vidste noget.. Da den anden kom, fortalte hun mig at jeg måtte tage til frb hvor jeg havde købt den, for hun havde ingen stregkode. Jeg forklarede hende at jeg skulle rejse et år til udlandet om lidt og det havde jeg ikke tid til, også fik hun taget sig sammen til at ringe til frb. Efter lang snak fik jeg 30 kr til at handle i butikken for, det var ikke muligt at få penge eller få det fulde beløb.
Ærligt talt, jeg skulle ikke engang bytte varen - problemet var en fabriks fejl! Ordentlig service havde givet mig et par nye, som virkede.. Nu sidder jeg her med en ubrugelig hårelastik, som var der eneste der kostede 30 kr.. Jeg ved udemærket godt, at der skal en kvittering til at bytte en vare, men nu havde jeg et par solbriller som i havde lavet forkert og solgt mig, og det tabte jeg så penge på. Så tør jeg ikke købe noget en anden gang. Tak for super dårlig service glitter.. Det var en ærgerlig oplevelse.

5. August 2014
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sjældet har fået så dårlig en oplevelse.

Glitter i rosengårdscenter, køber en tierea, koster 250 kr, og fordi jeg køber 3 vare får jeg den så for 200. Jeg kommer hjem prøver den, knækken den så i 3 dele.... Konstater det jo så ikke er 200 kr værd... Men kunne kun få 150 kr tilbage fordi jeg ikke ville tage en ny i bytte i stedet. Og fordi deres sans for regne, den ud er lidt andeles end hvordan alle andre regner.... Men så hvad der er, og snyder mig for 50 kr.... Men og tale højt og nedlade, så alle andre kunder kigger på en.... Blev hylet så meget ud af den, at jeg desværre til sidst bare opgave, og diskuter.... Men aldrig om jeg nogen sinde handler i en glitter butik igen, og så heller ikke nogen af mine venner der gør længer, skulle nok havde spurt dem først, for ingen har gode erfaringer, med vare og behandling der.

22. April 2014
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Glitter i Amager Centeret - Ja hvor skal jeg begynde... grov kunde behandling...

Jeg må godt nok indrømme at jeg ikke forstår hvordan glitter i Amagercenteret køre? Jeg var inde og fandt nogle øreringe til 25 kroner, og da jeg ville betale, spurgte ekspedienten om jeg ikke kunne tænke mig noget andet som de åbenbart havde lagt ud på et stativ; kvinden havde åbenbart et problem med at jeg kun handlet for 25 kroner. Har godt nok oplevet det her før i den samme glitter og det var helt den samme ekspedient som opførte sig på samme måde. Så snart jeg takket nej tak, fik jeg kvittering og hun tog straks imod den næste kunde med smil (og det var tydligt for der var andre som så det) uden at tilbyde mig en pose; hun blev åbenbart fornærmet over mit lille køb og mit nej tak. Jeg syntes det var så grovt og må ærlig indrømme at jeg slet ønsker at støtte dem med 1 krone mere. Der kan ikke være rigtigt at man skal behandle folk så forskelligt alt afhængig af hvor meget man køber for. Og er det ikke forbudt at komme efter en kunde og presse vare ned over dem?
Anyway, Nej tak til glitter fra mig.

3. Dezember 2012
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Glitter i Randers Storcenter har været rigtig søde til at hjælpe, hver gang der har været lidt bøvl med smykkerne. De har ombyttet, uden at skabe problemer ud af det. Derudover er de rigtig flinke til at hjælpe, når man er i butikken! :-)

6. März 2012
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr