Fitness World

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sødt, venligt og iMødekommene personale. Velkendt og en oplevelse af fællesskab. Rent!! Ryddeligt og altid et hej og farvel fra personale som dækker vagter i hverdagene. Der er styr på ra... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Der er stor forskel på centrene og særligt fitness world i Værløse skiller sig ud. De har gamle maskiner og løs vægte som virkelig har set bedre dage, selv ro maskinen kunne bruge en omgang vd40. :)... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Kvaliteten i centeret er simpelt hen dalende😫 Maskiner bliver fjernet og ikke erstattet eller står bare ubrugelige (stairmaster 1) eks. Der bliver ikke taget hånd om dem som træner sent aften og ef... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jeg plejer at træne om eftermiddagen og der er oftest pænt og rent, men jeg har trænet om morgenen de sidste 3-4 gange, og når man kommer ned til vægt området, er der ikke ryddet op, der ligger vægts... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Det er rent og pænt,

Hej Anna

Tusind tak! Det er jeg rigtig glad for at læse! 😊 Personalet arbejder rigtig hårdt på at holde centeret rent og pænt, så dine rosende ord er værdsatte! 😊

"Senior" oplevelser

Godt sted at træne og starte dagen på med sved og hygge s ak mm

Hej Gert

Jeg er super glad for at læse, at du er tilfreds med træningen! Det er altid dejligt at træne i godt selskab, og få en hyggelig snak bagefter! Det er skønt, at du har fundet det i vores center 😊

Kan du have en rigtig god dag

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Virkelig dårlig kundeservice

Virkelig dårlig kundeservice. Chatfunktionen virker ikke, der er ikke et telefon nr. man kan ringe til. Mails tager dagevis.

Hej Anne-Mette

Jeg er rigtig ærgerlig over at læse, at du har haft en træls oplevelse med os. Det er selvfølgelig ikke det vi ønsker for vores medlemmer.
Det er korrekt, at vi ikke har telefonisk support, men vores live-chat giver svar med de samme inden for åbningstiden, og svartiden på mails er lige nu 1-2 hverdage, så det lyder rigtig mærkeligt, hvis du ikke har fået svar.

Jeg vil rigtig gerne kigge på din sag igen, så skriv gerne til mig på trustpilot@dk.fitnessworld.com

Instruktør Susanne Midjord er fantastisk

Anbefaler instruktør Susanne Midjord

Hej Nanna

Tak for de flotte ord! Hvor er det skønt at læse - jeg er sikker på, at Susanne også sætter kæmpe pris på det! 😊

Rigtig dejlig dag

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Der er for få hold i Tarup

Der er for få hold i Tarup. Vil gerne have flere dansehold

Hejsa

Jeg er selvfølgelig ærgerlig over, at du ikke er tilfredse med holdplanen i Tarup. Det er centrene som fastlægger holdplanen, og den er primært styret af efterspørgslen i centeret samt tilgængeligheden af instruktører.

Du er altid mere end velkommen til at tage en snak med personalet i centeret og videregive dine ønsker til holdplanen.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Kvaliteten i centeret er simpelt hen…

Kvaliteten i centeret er simpelt hen dalende😫
Der bliver ikke taget hånd om dem som træner sent aften og efterlader centeret som en svinesti - tilstoppede toiletter, vægte bare smidt over det hele osv. med videoovervågning burde man tage fat i disse elementer, så det er rart at møde ind tidligt morgen stadigvæk.

19. Mai 2023

Hej Jan

Jeg er selvføgelig rigtig ærgerlig over at høre om din oplevelse i dit center.

Vores teknikere forsøger selvfølgelig at reparere udstyret så hurtigt som muligt, men jeg er selvfølgelig ærgerlig over, hvis det ikke altid sker. Rengøringen skal naturligvis også være op til standard, hvilket personalet gør deres bedste for at opnå.

Jeg vil rigtig gerne høre mere om hvor du træner henne, så jeg kan gå videre med din feedback. Skriv gerne til mig på trustpilot@dk.fitnessworld.com

Fitness World Stagehøjvej

Fitness World Stagehøjvej, ekstrem dårlig ventilation. Faktisk ingen!! Det er urimeligt at man kan drive et center og så ikke kan skifte luften i rummet.

Det har stået på alt for længe og jeg overvejer at skifte trænings faciliteter..

Hejsa

Jeg forstår godt, at det er super træls at træne i varme omgivelser her om foråret op mod sommeren. Vi har ventilation i alle vores centre, således at luften bliver konstant cirkuleret og dermed holdt ren og tør. Luften bliver dog ikke aktivt nedkølet, da vi ikke har aircondition i vores centre.

Dermed er det varmt at træne indenfor, når det også er varmt udenfor - og omvendt.

Hyggelig og ren motioncenter

Hej Ahmad

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Jeg er rigtig glad for, at du er tilfreds med centeret! Personalet arbejder rigtig hårdt på at holde centeret rent og pænt 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det bedste fitness center ud af 4 jeg…

Det bedste fitness center ud af 4 jeg har besøgt det seneste år

Hej Torben

Det er jeg virkelig glad for at læse! Det er altid dejligt at læse så anerkendende ord om vores center! 😊

Hejsa

Tusind tak for de flotte ord!

En behagelig atmosfære, såvel som et rent center, gør en kæmpe forskel, så personalet lægger en kæmpe indsats i at holde centeret rent og pænt! 😊

Kan du have en rigtig dejlig dag

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service Og altid ren:) Og dejligt…

God service Og altid ren:) Og dejligt stort.👍

19. Mai 2023

Hej Kaushik

Tusind tak for de flotte ord! Jeg er rigtig glad for, at du er tilfreds med centeret! 😊

Tæt på 5 stjerner

Tæt på 5 stjerner. Men jeg er lidt pernittengryn, så småfejl trækker den ned på 4 stjerner.

Det kunne også være dejligt med Wi-Fi.

Hej Ole

Tusind tak for de fire stjerner! Jeg er glad for, at du er tilfreds med centeret! 😊

Der er Wi-Fi i vores centre, du kan bare spørge personalet om adgangskoden.

Overgangs fase

Centeret er ved at blive moderniseret og overgå til puregym. Så lige nu virker det rodet med håndværkere på hverdage. Maskinerne og greb er slidte og i dårlig stand kilo angivelse er slidt væk på de fleste maskiner. Men ok rent.

Hej Kim

Jeg er selvfølgelig rigtig glad for at læse, at du er tilfreds med rengøringen! Det gør personalet sig rigtig umage med, så det er skønt at læse.

Vi roder en del i mange centre lige nu ifm. navneskiftet til PureGym, og det er netop derfor at man har adgang til at træne i alle centre, såfremt ens stamcenter meget berørt. Hvis det er tilfældet, bliver man informeret via mail om det.

Fitness World/Puregym, Bondovej

Fitness World/Puregym, bondovej er et fint fitnesscenter, dog med plads til forbedring. Der er tit rodet, støvet og lokalerne er meget slidte.
Det er dog et fint udvalg af udstyr og tilbehør, men der kunne sagtens være mere varieret.

Hej Christian

Jeg er rigtig glad for at læse, at du er tilfreds med centeret! Det er skønt 😊
Jeg forstår godt at det er træls, hvis centeret er rodet og støvet, det ønsker vi selvfølgelig ikke. Jeg sørger for at melde dette videre til personalet med det samme.

Hej Poul

Jeg er glad for at læse, at din træning giver anledning til et socialt samvær, og at stemningen i centeret er god. 😊

Rent og pænt.

Rent og pænt.. og en hyggelig stemning.. der er plads til alle

Hej Hanne

Det er dejligt at læse, at centeret lever op til dine forventninger. Personalet vægter højt, at der skal være plads til alle, og at det skal være en god oplevelse at træne i centeret. 😊

Hej Rikke

Tak for de flotte stjerner. Super fedt at du synes det er et dejligt sted at træne. 😊

Med venlig hilsen

Billigcenter

Maskinerne er fortsat ikke fastsat i gulvet, og centeret på lergravsvej fremstår som et second hand center. Jeg håber I stepper op med centeret nu, ellers kald det hvad det er” billigcenter” og sæt prisen ned, så pris og kvalitet hænger sammen. Mvh. John

Hej John

Jeg er selvfølgelig rigtig ærgerlig over, at du ikke er helt tilfreds med centeret på Lergravsvej.
Maskinerne er ikke fastsat til gulvet, og bliver det heller ikke, da udstyret ind imellem bliver rykket rundt, for at optimere indretningen bedst muligt til centerets og medlemmernes behov.

Vi forsøger selvfølgelig altid at prislægge medlemskaberne så fornuftigt som muligt, hvilket bl.a. er grunden til, at vi er overgået til en variabel prissætning på alle vores centre, så de kan reguleres løbende. Jeg er rigtig ærgerlig over, hvis du ikke synes at dette er tilfældet.
Jeg håber du alligevel bliver glad for at træne på Lergravsvej

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid rart at komme på Frejasvej og…

Altid rart at komme på Frejasvej og blive godt modtaget af det søde personale 😃

Hej Henrik

Det er fedt at du synes det er rart at træne på Frejasvej, og at personalet lever op til dine forventninger. Personalet lægger en stor indats i at være imødekommende over for alle, så alle medlemmer føler sig velkomne. 😊

Kan du have en god dag

Super holdtræning

Super holdtræning.
Tænk hvis heatwave kom til Esbjerg og tilbage i Århus.
10.000 nye medlemmer på investering

Hej Steen

Dejligt at du er glad for holdtræningen. Det er jeg rigtig glad for at læse. 😊

Jeg sørger selvføgelig for, at tage dit forslag om Heatwave med videre. 😊

Ha' en rigtig dejlig dag

Med venlig hilsen
Leah / Fitness World

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr