Sødt, venligt og iMødekommene personale. Velkendt og en oplevelse af fællesskab. Rent!! Ryddeligt og altid et hej og farvel fra personale som dækker vagter i hverdagene. Der er styr på ra... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Der er stor forskel på centrene og særligt fitness world i Værløse skiller sig ud. De har gamle maskiner og løs vægte som virkelig har set bedre dage, selv ro maskinen kunne bruge en omgang vd40. :)... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Kvaliteten i centeret er simpelt hen dalende😫 Maskiner bliver fjernet og ikke erstattet eller står bare ubrugelige (stairmaster 1) eks. Der bliver ikke taget hånd om dem som træner sent aften og ef... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg plejer at træne om eftermiddagen og der er oftest pænt og rent, men jeg har trænet om morgenen de sidste 3-4 gange, og når man kommer ned til vægt området, er der ikke ryddet op, der ligger vægts... Mehr ansehen
Torveporten 2, 2500, Valby, Dänemark
Altid imødekommende personale.
Rent og pænt.

Antwort von Fitness World
Fine lokaler, super venlig betjening, og altid skinnende rent

Antwort von Fitness World
Min datter (15 år) er medlem hos jer i centeret der ligger i Frihedens Stationscenter i Hvidovre, hvor hun træner sammen med en veninde. For nylig havde min datter glemt sit medlemskort. Veninden ”bipper hende ind” – de vidste ikke, at det ikke var tilladt, og så ikke noget forkert i at gøre det, da min datter er medlem, men ”blot” havde glemt sit kort. Selvfølgelig er det en fejl - men altså ikke et bevidst forsøg på at snyde et ikke-medlem ind.
En af jeres medarbejdere tager fat i dem og siger, at det ikke er tilladt. Han tjekker i systemet og kan se, at de begge er medlemmer. Pigerne slipper derfor med en advarsel med ordene ”Hvis I gør det igen en anden gang, får I en bøde”. På den efterfølgende månedsopkrævning har begge piger alligevel fået en bøde på 500 kr. pr. person. Vi henvender os derfor både til centeret og jeres centrale kundeservice (I henviser til hinanden...), for iflg. pigerne har de jo kun fået en advarsel om en bøde, hvis det gentager sig. Og nu står vi med 2 bøder på 500 kr.!
Meldingen fra centeret er nu, at medarbejderen har sagt til pigerne "Hvis I går ind, så får I en bøde - ellers må I gå hjem og hente kortet". Dvs. påstand mod påstand. Men hvem går ind, hvis man ved, at det er med risiko for at få en bøde? Ifølge jeres medlemsbetingelser koster det et gebyr på 30 kr., hvis man ønsker at træne og har glemt sit kort. Kunne medarbejderen ikke have informeret om dette?
At I derudover giver 2 bøder, er endnu mere grotesk ... bare fordi I har begge pigers informationer?! Hvis veninden nu havde forsøgt at snige en "gratist" med i centeret, kunne I vel "kun" udskrive én bøde?!
Nu giver I to eksisterende medlemmer bøder på i alt 1.000 kr. (mod et gebyr på 30 kr. for glemt kort), påstår de ikke giver korrekte oplysninger i forhold til den besked, de fik fra medarbejderen i centret ... og på trods af at jeg har henvendt mig i centret 4 gange for at tale med den lokale leder, er det ikke lykkedes mig at komme til at tale med vedkommende eller få et opkald, som jeg har bedt om.
Jeg synes derfor, at jeres bøde er helt urimeligt på dette grundlag - hvor der oven i købet er uoverensstemmelse mellem jeres og kundens forklaring. Er det jeres opfattelse af god kundeservice?
Jeg ser frem til at høre fra jer.

Antwort von Fitness World
Jeg skulle have været igang, men sygdom forhindrede en opstart, jeg fik ikke sat abonnement på pause. Kort fortalt jeg nåede ikke at komme i centret. Jeg havde tilmeldt mig kort betaling og regnede med at t8ngene kørte. Nu er jeg sendt til inkasso på grund af manglende betaling. Men jeg har aldrig fået nogen rykkere fra jer. Jeg syntes det er dårlig stil og kan være i strid med loven.
Jeg kan desværre ikke anbefale fitness world/puregym da man virkelig skal kontrollere jer.

Antwort von Fitness World
Dejligt center, god stemning, meget venligt og hjælpsomt personale

Antwort von Fitness World
God træning time med Camilla til senior træning og Yoga bagefter med Ann Repp Olsen.
Variret træning med begge instruktør .
Vel forberedt og god musik

Antwort von Fitness World
Har generelt positive oplevelser med FW, god kvalitetstræning for penge sammenlignet med fx SATS.

Antwort von Fitness World
Fitness centeret er rigtig rigtig godt. Mange maskine og i mødekommende mennesker

Venlige og imødekommende medarbejdere. Gode og kompetente instruktører 👍🏻

Antwort von Fitness World
jeg er super glad for min Fitness World Viby Skanderborg.

Antwort von Fitness World
Rent, lyst og åbne rammer med et smilende personale hvor alle hilser på hinanden

Antwort von Fitness World
FW er for alle, trænede samt mindre trænede. Der er altid en rar atmosfære. Man får dejlige bekendtskaber. Jeg kan ikke undvære FW - det giver energi til sjælen👍🏻

Antwort von Fitness World
Meget dårlig service i fitness world/pure gym Taastrup Hovedgade. Fik ikke hjælp pga. min søn har glemt sit kort derhjemme. Der står 2 personale, en bag disken og en kvinden som står med glasrens siger, at de ikke man hjælpe os, fordi der er først bemanding om halv time. Hvad er det for en service???!! I står bare alligevel! I kunne lige så godt hjælpe os for 1 minut.. kvinden var ligeglad og iskoldt! Det er sket i dag mellem kl.14-15. I burde tale med jeres medarbejderne!

Renlighed og orden.
Venligt og imødekommende personale.
Bredt udvalg af maskiner og vægte.
Udmærket indeklima til trods for ingen vinduer.
Træner der ca 5 gange om ugen, og det bliver jeg ved med!

Antwort von Fitness World
Der er et skønt socialt fællesskab både før og efter træning.

Antwort von Fitness World
Gammel udstyr, men der er penge til nyt logo og maling i lokaler, - der er så lige brugt et 3 ciffer mio. beløb på dette, i stedet for at forny deres udstyr, som alle deres medlemmer bruger hver dag.
Der er ikke noget at sige til, at medlemmerne forsvinder væk fra denne center. HIlsen Aalborg

Antwort von Fitness World
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.