Op 23 november muurstickers kerstman besteld en betaald. Deze nog steeds niet ontvangen. Al melding gemaakt. Bestelnummer en track en traicecode doorgegeven. Zou bij DHL zijn. Maar code is niet bekent... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik heb op 24 november een bestelling gedaan GEEN orde bevestigingen gehad maar het kwam goed. Dit waren kerststickers waar op ik half december weer gevraagd heb waar het bleef. Het kwam goed op tijd m... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hoe is het mogelijk, na verschillende pogingen om mijn kerstbestelling van 26 nov. alsnog te ontvangen,( ook via Klarna) kreeg ik warempel vandaag 10 jan. eindelijk mijn pakketje door de brievenbus... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Finebay is een klein maar ultramodern bedrijf dat zich toelegt op het leveren en aanbieden van de coolste gadgets voor jongens op één plek.We gebruiken innovatieve chemie met moderne ontwerptechnologie om consequent de norm te stellen voor ultramodern speelgoed, glas, elektronica, materialen, batterijen en telefoonaccessoires.
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Vertalingsoortjes besteld via een lok oproep vanuit facebook en tot op heden nog steeds niets ontvangen.
Mail verkeer gehad met een of andere Klaus alles aangeleverd zoals bankafschriften enzovoort en niets meer gehoord.
Dus ja ik voel me OPGELICHT

Antwort von Finebay
Ik ben dol op deze site! Het was geweldig om met de verkoper samen te werken!
Mooi artikel. Ik heb eerder artikelen bij deze verkoper gekocht. Tevreden over de aankopen en de verpakking.
Mijn bestelling arriveerde snel en precies zoals beschreven. Perfecte staat - Bedankt.
This company is a total scam, they do not react to emails, no track and trace code received.
And bye money, do not buy anything from this company
They ask more information, you should think, they will send you a update!? Or a email, not!
I'm still waiting for a tracking code after they had given answer, they don't do anything.

Antwort von Finebay
Geweldige ervaring. Ik vond de service en het product erg goed. Zou het aan mijn vrienden aanbevelen.
Vind altijd de artikelen die ik zoek voor geweldige prijzen. Vind altijd kwaliteitsartikelen voor een goede prijs.
Erg blij met mijn vondst en de prijs was geweldig! Altijd een geweldige selectie.
Beschikbaarheid van het artikel en de prijs. Het artikel was groter dan verwacht. Het is het nieuwe model, groter dan een standaard pochette.
Wat een prettige ervaring, geweldige prijs en snelle verzending!
Sanitair reiniger ( bathroom descaler ) gekocht via finebay. Dit was 1 grote flop. Zie eerdere beschrijving hiervan. Nadat ik een revieuw op trustpilot had geplaatst. Ben ik daarna benaderd door finebay. Zij hebben een reactie onder mijn revieuw geplaatst, en via de mail ben ik geïnformeerd
Voor de gekochte artikelen krijg ik mijn geld terug gestort en dat is inmiddels ook ook gebeurd.
Nieuwe draagbare nekventilator. Snelle verzending en uitstekende communicatie.
Op 2sept een bestelling geplaatst met order nr.776982
Na verschillende mails nog geen reactie terug gekregen !
Ook op contactformulier reageren ze niet!
Ik ga deze site melden bij de instanties!
Is pure oplichting!
Mvg peter

Bonjour,
j'ai commandé depuis le 28/08/25 et je n'ai toujours pas reçu ma commande.
j'envoie des mail et on me réponds que c'est en transit, on me donne un numéro de tracking qui n'existe pas...
à fuire...

Antwort von Finebay
Levering ging goed. Ik had een ‘fles’ bathroom descaler besteld. Blijkt 60 ml voor 14,99.
Drie spuitjes en de fles is leeg, Als je een badkamer of wc wil doen moet je zeker 2x 8 flessen bestellen.
Hopelijk heb je dan genoeg.
Wat een oplichterij. Had de reviews eerst moeten lezen.
Bekijk ook even wat dit moet gaan kosten als je een liter koopt, echt bizar.
Mijn advies: NIET DOEN
Dank voor jullie antwoord en ook voor het terugstorten van mijn betaling. Dat is dan wel weer netjes.
Wat ik met mijn review wou laten zien is dat een liter van dat spul meer dan 200 euro kost als je het omrekent. Geen schoonmaakmiddel is mijn inziens zo goed dat dat een normaal bedrag is.
14,99 : 60 X 1000. Tel uit je winst!!

Lang onderweg, een week of 2
Het schoonmaakspul voor schimmel doet niks
Het schuim voor sanitair is niet echt schuim, zag er heel anders uit dan in de advertentie. Maar het werkte wel goed. Echter, de flesjes zijn mini. 1 was leeg na het inspuiten van een dubbele wastafel en een wc.

Antwort von Finebay
I'm so happy with this shop. I've never been dissatisfied with anything. I love everything this company.
Ik ben blij met mijn aankoop. Goede kwaliteit, zoals ik verwachtte.
Oplaadbare LED Tactische Laser Zaklamp en ik was er dol op! Ik heb mijn familie en vrienden al over deze site verteld.
Ik heb tot nu toe pas iets gekocht, maar de producten waren in fantastische staat en de prijs was geweldig. Ik zal de site zeker weer gebruiken.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.