Op 23 november muurstickers kerstman besteld en betaald. Deze nog steeds niet ontvangen. Al melding gemaakt. Bestelnummer en track en traicecode doorgegeven. Zou bij DHL zijn. Maar code is niet bekent... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik heb op 24 november een bestelling gedaan GEEN orde bevestigingen gehad maar het kwam goed. Dit waren kerststickers waar op ik half december weer gevraagd heb waar het bleef. Het kwam goed op tijd m... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Sanitair reiniger ( bathroom descaler ) gekocht via finebay. Dit was 1 grote flop. Zie eerdere beschrijving hiervan. Nadat ik een revieuw op trustpilot had geplaatst. Ben ik daarna benaderd door fi... Mehr ansehen
Hoe is het mogelijk, na verschillende pogingen om mijn kerstbestelling van 26 nov. alsnog te ontvangen,( ook via Klarna) kreeg ik warempel vandaag 10 jan. eindelijk mijn pakketje door de brievenbus... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Finebay is een klein maar ultramodern bedrijf dat zich toelegt op het leveren en aanbieden van de coolste gadgets voor jongens op één plek.We gebruiken innovatieve chemie met moderne ontwerptechnologie om consequent de norm te stellen voor ultramodern speelgoed, glas, elektronica, materialen, batterijen en telefoonaccessoires.
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
2 december kerstman uit de deur sticker besteld en helaas nog steeds niet ontvangen. Geld terug zou fijn zijn
JSELM0195611813YQ Dit is het ordernummer en track en tracé code

Antwort von Finebay
I oredered some christmas decoration at 27 th of november. Stil nou arrived. Trackingcode is terrible. Don’t pay by ideal. Usev paypal or creditcard so you can cancel the payment.

Antwort von Finebay
Op 28 nov stickers voor kerst besteld, nu 28 december nog niets ontvangen.
Al 5 mails gestuurd, alleen automatisch antwoord terug gehad, niemand leest het dus...........
Wat nu he??????

Antwort von Finebay
Good day, I still haven't received my order. I'm very disappointed because it was a Christmas gift and it hasn't arrived yet, and I don't know where to complain.
Could someone please resolve this or refund my money?Ordernsspg-1347682

Antwort von Finebay
Het is nu 27 Dec. ik heb op 1 dec een bestelling gedaan van een kerstman voor op de deur te plakken.
Tot op heden nog steeds geen bericht over de bestelling en levering.
Alleen een melding van Klarna dat ik moet betalen.
Zou graag de gehele bestelling willen annuleren
Antoon Tijssen

Antwort von Finebay
Heb in november een bestelling geplaatst en betaald maar een levering ho maar vertrouwen is nu toch echt wel weg.

Antwort von Finebay
Heb op 23/11 muurstickers besteld van kerstman. Kerst is voorbij en heb nog steeds niets ontvangen. Heb terugbetaling van het bedrag gevraagd maar ookbhier volledige stilte. Pure oplichters zijn het.

Antwort von Finebay
Net als de andere meer dan 700 ontevreden mensen , ook ik een kerstman besteld ook betaald natuurlijk en al verschillende mails gestuurd . Vandaag is het dan kerst en mijn leuke verassing voor de kinderen is dus niks geworden .
Zou echt mijn geld terug willen.
Stelletje oplichters 🥹

Antwort von Finebay
23 november muurstickers kerstman besteld en betaald. Geen bestel bericht gehad. Na 24 werkdagen een mail gestuurd via de bestel site. Alles uitgelegd met betalings gegevens Krijg bericht terug dat ik de bestelgegevens moet moet lezen. Wat nergens op slaat. En het moest via de mail gedaan worden. Ik heb alles nog een keer opgeschreven. Krijg precies het zelfde bericht terug. En zonder bestel gegevens kunnen ze je niet helpen Ze lezen gewoon niets. Ik geef het op en ik blokker ze.

Antwort von Finebay
Santa stickers besteld 30 dagen geleden. Nog steeds niets ontvangen. Was op 2025/12/10 in Amsterdam toegekomen. En plots op 2025/12/15 melding dat pakket vertrokken is in Shenzhen City. Ondertussen sinds 2025/12/19 overhandigd aan locale courier.
Heb al verschillende mails gedaan maar deze worden blijkbaar niet beantwoord.

Antwort von Finebay
Helaas niet eerst gekeken naar review, wat ik meestal wel doe, anders nooit besteld. 4 december muursticker kerstman besteld tot op heden niets ontvangen. Mail gestuurd maar jammer genoeg geen reactie.
Hoop dat niemand meer iets hier ga bestellen en onze review eerst leest.

Antwort von Finebay
Bestelling is nu 17 dagen onderweg( volgens finebay)en is nog steeds niet geleverd iets voor kerst maar dat gaat hem dus niet worden...wil gewoon mn geld terug lijkt me logisch....

Antwort von Finebay
Heb 22/11 stickers besteld maar nog steeds niets binnen gekregen terwijl levering 10tot 25 dagen zou duren.
Heb mail gedaan maar krijg gewoon geen reactie dus nooit meer bij finebay bestellen

Antwort von Finebay
Bestelling gedaan op 29/11/25 met ref 75E2GIZ..ook voor stickers van de kerstman en nog niks zien arriveren.
Dit is geen correcte klantenservice en na Kerst hoef ik ze ook niet meer te ontvangen.
Dus graag refund en procedures herbekijken.
Ook vandaag, 26/12/2025 nog steeds niets ontvangen en kerstmis is dus voorbij!!
De postbode/pakjesdienst komt hier haast dagelijks over de vloer en weet perfect waar bestellingen mogen achtergelaten worden…en dan nog is een bestelling van 29/11 die jullie controleren op 19/12 en dan pas afgegeven werd aan de koerier veel te lang onderweg,
Conclusie blijft dus gelijk en bij verdere promoties op social media aan iedereen : niet doen, je betaalt voor lucht en mooie pretjes/woorden.
Weer een paar dagen in het nieuwe jaar en ook nu is het pakje er nog steeds niet..en hoeft het dus ook niet meer te komen.
Laat dit vooral een les zijn voor andere gebruikers!
Vandaag, 06/01/26 werd het pakket geleverd: na Kerst, na Oudjaar en dus totaal nutteloos .

Antwort von Finebay
Heel slecht komt leuk over maar je krijg niets binnen echte oplichters

Antwort von Finebay
Ik had iets bij jullie besteld , het ook weer gelijk geannuleerd.
Echter bleek het toch verzonden te zijn Nu 7 mails verder wacht ik op een mailtje terug naar waar het terug gestuurd kan worden ?
Angelique vd Bos

Antwort von Finebay
Maand geleden kerstversiering gekocht en nog steeds niet binnen. Is bijna kerst. Stelletje oplichters zijn het. Niet kopen.
Aanv 22/12
Ze hebben een nieuwe trackingscode doorgegeven. Bezorging duurt nog eens 6 t/m 15 dgn of zoiets. Dus zeker tot ver na de kerst. Wat een waardeloos bedrijf

Antwort von Finebay
Drie en halve week geleden kerststickers besteld en nog niet binnen.de kerst is bijna voorbij balen .ben er weer in getrapt .nu word er gezegd dat ik het heb ontvangen ,maar ik heb niks gehad .😢🥴

Antwort von Finebay
Ik heb 10 december Nail Art Pennenset 3 x besteld. Ik heb geen bevestiging gekregen en nog geen product in de brievenbus.

Antwort von Finebay
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.