Strømmen forsvandt i vort sommerhus. Energinord henviste til netselskabet hvor en meget flink medarbejder kunne fortælle at et skab var påkørt og 6 huse var uden strøm. Reparationen var i gang og... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Venlig og kompetent hjælp til at få ændret e-mail fra TDC-mail, som har haft "SYSTEMARBEJDE" i mere end 3 uger, så det har været umuligt at komme i kontakt med mit adressekartotek. Gad vide, hvor mang... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Efter at jeg har indgået aftale med Energinord, ser jeg hen til ,at blive overført til jer. Jeg har kun positive ting at sige, og håber selvfølgelig, at det vil fortsætte.
Unternehmen hat geantwortet
Der skete en fejl ved min første overflytning fra gammelt elselskab. Den fik de hurtigt rettet med tilbagevirkende kraft. Super god kundeservice.
Unternehmen hat geantwortet
BEMÆRK! EnergiMidt, HEF og Energinord er fusioneret - nu er vi Eniig. Du kan bedømme os på Trustpilot ved at søge efter eniig.dk Energinord er et 100 % nordjysk energiselskab – og det er vi stolte af. Det betyder, at vi er nærværende, og at du altid kan regne med god service og ærlig snak. Vi taler nemlig et sprog, du forstår. Og vi ved også godt, at nordjyder altid læser det med småt. Klik forbi energinord.dk og har du flere spørgsmål, sidder vi klar på tlf. 7015 1670 til at besvare dine spørgsmål og fortælle, hvad du får ud af at skifte til os.
Over Bækken 6, 9000, Aalborg
Eniig forsøger efter bedste evne at klare den omstillingsproces, som de gennemgår for tiden.

Super kundeservice de er
Altid i stødet 🖒😆 tak for rigtigt god behandling

God information om produktet

Antwort von Energinord
Venlig og kompetent medarbejder der guidede os til det rigtige valg af energi for vores familie.

Antwort von Energinord
Her får du ikke bare en hurtig men også venlig og hjælpsom betjening

Antwort von Energinord
Rigtig god hjælp i telefonen, sød og venlig

Antwort von Energinord
Go information ved nye tiltag. Bliver kontaktet hvis der er nyt. Go betjening via telefon.

Antwort von Energinord
fin service og giver sig tid til at svare på spørgsmål. Priserne er ok ift. markedets udbud...

Antwort von Energinord
Fin og engageret assistance fra medarbejderen.

Antwort von Energinord
I forbindelse med flytning blev Energi Nord kontaktet. Medarbejderen var utrolig flink og kompetent. Alt gik uden problemer

Antwort von Energinord
Det var en god service, som jeg får oplysninger, og hun er rigtig sød og venlig.

Antwort von Energinord
En åbenhjertelig velkomst og ordentlighed hele vejen
Det kan ikke blive til 5 stjerner da udgangspunktet var en lidt irriterende fejl på min første faktura. Det blev dog lynhurtigt rettet af en utrolig serviceminded medarbejder med kort ventetid og opringning tilbage da fejlen var bragt i orden. God service.

Antwort von Energinord
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.