Har været fiberkunde i mange år hos EnergiMidt, og der har aldrig været nogen problemer. Altid venlige og forstående hvis et problem opstår. Derimod har jeg en søn som bor i Odense og som har Energi... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg vil gerne have lov til at takke Energimidt for at blive stemplet som dårlig betaler og samtidigt kræve 2000,00 kroner for at blive kunde bare fordi jeg har valgt at have adressebeskyttelse. De... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg blev betjent af Lene Christina Petersen, som virkede både erfaren, dygtig og velformulerende. Og også personligt engageret med sin viden. Jeg anmeldte et ejerskifte i forbindelse med en sommerh... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Super service og rådgivning ang. Faktura. God til at forklare deres måde at afregne på, samt Ca.forbrug fremover. Lene Petersen var utrolig behagelig at snakke med, venlig og dejlig at snakke med, me... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Tietgensvej 4, 8600, Silkeborg
I dag d. 3/3-16 står vi åbenbart uden nogen form for varme fra 8-16 da der er lukket for det. Det er sådan set fint nok at det skal til, vores problem ligger i at vi intet har fået af vide omkring det.
Det er ikke første gang vi oplever ikke at få besked. Tilbage i slutningen af sidste år stod vi pludselig med en stor dobbelt regning fordi der lige var lavet om i hvordan man betalte, igen ingen meddelelse, og med 2 Su indkomster og et spædbarn, så er det ikke lige det man har lyst til at få af overraskelse. Vi har i begge tilfælde selv skulle ind på jeres meget forvirrende hjemmeside for at finde ud af hvad der lige foregår.
Det er simpelthen for dårligt!

Antwort von EnergiMidt
Alt fungere helt i top, men prisen ved at være i overkanten.

Antwort von EnergiMidt
Fantastisk produkt der lever 100% op til forventningerne. Super ping tider og en båndbredde der altid ligger mindst 10% over hvad man betaler for.

Antwort von EnergiMidt
Jeres selvbetjeningssystem virker ikke, den går i stå hele tiden.

Antwort von EnergiMidt
Betaler for en 50/50 Mbit forbindelse, der i forvejen er ret billig sammenlignet med konkurrenterne, men oplever hastigheder op til 55/57 Mbit. Det er dælme dejligt!

og altid god service!

Antwort von EnergiMidt
VI betaler for 64 m/bit men den er aldrig højere end 25 m/bit, direkte uacceptabelt.....

Antwort von EnergiMidt
Det vigtigste er, at man altid kan komme ind på sin mail uden problemer.
Jeg har ikke brug for den fordyrende høje hastighed, som bliver hængt ned over hovedet på os uden at det kan bevises at man får noget ud af det.
Prisen stiger mere og mere.

Antwort von EnergiMidt
Waoo fiberløsningen fungerer uden problemer, og er meget fleksible omkring valg af tv-pakker og båndbredde.

Antwort von EnergiMidt
Waoo er det bedste hvis man skal have en god oplevelse på internettet

Antwort von EnergiMidt
Jeg syntes efterhånden at prisen var blevet temmeligt dyr for tv jeg snakkede derfor med en inde ved energi midt ang. dette vedkommende sagde så at jeg kunne få nogle af kanalerne væk så prisen ville blive laver
jeg fortalte vedkommende at jeg gerne ville kunne se sportskanalerne, men nu ser jeg at der er forsvundet 35 % af alle kanaler og der ikke er alle sports kanaler prisen er kun reduceret med 100,- kr der er derimod en masse ens kanaler.
Jeg vil nok overveje at se mig om efter en mere seriøs udbyder man føler sig jo lidt til grin når man ser at nye kunder kan få en masse rabat og os gamle stabile kunde bare for lov til at betale fuldt.
Jeg vil derfor anbefale andre at søge nogle nye Udbyder
John Markussen

Antwort von EnergiMidt
Der er altid flinke medarbejder og god service hvis man ringer og spørger om noget hilsen Gerda Thygesen

Antwort von EnergiMidt
Efter lidt startvanskeligheder på netforbindelsen, kører alt nu. Kan ikke huske seneste nedbrud?!

I spurgte for 2.3 mdr. siden og nu igen. Men okay, I får fuldt hus

Antwort von EnergiMidt
Er altid hjælpsom hvis jeg har problemer enten med pc eller tv

Antwort von EnergiMidt
Godt produkt - kundeservice over middel.

Antwort von EnergiMidt
Jeg anvender wahoo til min internetforbindelse og den fungerer uden problemer.
De få gang jeg har haft brug for support har jeg fået det til min fulde tilfredshed.

Godt Tilfreds

Antwort von EnergiMidt
Hurtig og venlig hjælp med flytning af el, Waoo og varme.

Antwort von EnergiMidt
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.