Super god service og hurtig levering. Rigtig fint tøj i god kvalitet. Har købt af flere omgange og hver gang har det været lige efter bogen. Jeg har haft kontakt med Daniel Bloch som er meget s... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bestilt nogle produkter hos CCO Rasmus Secher i denne uge, og er allerede modtaget. Kanon service og pris. Kan varmt anbefales!
Unternehmen hat geantwortet
Djurs sport går bare det ekstra skridt for at man bliver helt tilfreds. Luksus service
Djurssport ApS blev etableret i 2009 med en vision om at fremme sport og events på Djursland. Vores mission er at fungere som en totalleverandør og sparringspartner for lokale foreninger og deres medlemmer. Vi tilbyder vores produkter og services til en bred kundegruppe, herunder private, foreninger, erhverv og institutioner. Hos Djurssport ApS stræber vi efter at levere kvalitetsudstyr og ydelser, der støtter op om sportslige aktiviteter og begivenheder på Djursland.
Idrætsvej 2, 8585, Glesborg, Dänemark
Bittet Kunden um Bewertungen
hurtig levering og meget tilfreds med produktet.
Ordren blev hurtigt gjort færdig og leveret hurtigere end forventet
Fine produkter men virkelig lang leveringstid uden at I som butik gjorde opmærksom på det ved bestilling, måtte selv undersøge hvorfor de ikke blev leveret som det burde.
Umulige at kommunikere med. De har nogle lækre ting, men jeg har betalt 50kr for meget men får ikke mine penge retur. Har skrevet flere mails men får intet svar. En skam klubben har en aftale med sådan en butik, øv!
Jeg bestilte en bold, men opdagede senere samme dag, at jeg havde bestilt den i forkert størrelse. Jeg skrev derfor en mail til Djurssport om det var muligt at annullere ordren, idet den endnu ikke var pakket og sendt.
Dagen efter fik jeg en mail fra Djurssport, hvor de spurgte ind til, hvilken størrelse jeg i stedet skulle bruge. Det svarede jeg på - men jeg havde forinden set, at de ikke havde den pågældende størrelse i shoppen, og det var derfor, jeg ønskede at annullere ordren.
Så hørte jeg ikke mere. Før 14 dage senere, hvor der pludselig en aften kom en mail om, at min var var pakket og klar til at blive sendt. Jeg skrev straks til dem, at jeg 14 dage tidligere havde bedt dem annullere ordren, og at jeg ikke ønskede den pågældende vare. Intet svar fra Djurssport. Nogle dage senere modtog jeg pakken, og skrev igen til dem, hvor jeg bad dem sende returlabel så jeg kunne returnere varen og få mine penge samt fragten refunderet. Intet svar fra Djurssport. En lille uges tid senere skrev jeg igen. Stadig intet svar.
Så jeg vil absolut ikke anbefale at handle her.

Antwort von Djurssport ApS
Super arrangement kommer heltsikkert igen næste år🤩🤩🤩
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.