Klasse oplevelse, mine støvler blev leveret efter 2 dage. Mega fed fyr der driver virksomheden, med top kvalitets produkter! Hurtig og effektiv kunde service, hvad mere skal man bruge?? En helt kl... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Very good service even tho they don’t deliver outside eu partners they did!! When the package wasn’t going through customs they still contacted me and made sure everything was going by plan very thank... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Dem fodboldstøvler jeg købte havde de slet ik Men fik så heldigvis penge tilbage
Vores vision er at hjælpe så mange med, at få fat i netop de fodboldstøvler, som de ikke kan købe i butikkerne længere.
Jarlsberggade 7A, 5000, Odense, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Dem fodboldstøvler jeg købte havde de slet ik
Men fik så heldigvis penge tilbage
Kvalitetsgenbrug og præcis den model og str som jeg gerne vil betale et anseeligt beløb for

Antwort von Weberboots
Fornøjelse og hurtigt de blev sendt afsted på en søndag, det var skide godt

Antwort von Weberboots
Fantastisk fik mine drømme støvler til en virkelig god pris. Han er så venlig ejeren hjalp mig gennem det hele.

Antwort von Weberboots
Enorm god service, samt en meget hurtig levering. Støvlerne er til fine priser, og står snorlige når de ankommer. Kæmpe anbefaling herfra

Antwort von Weberboots
Very good service even tho they don’t deliver outside eu partners they did!! When the package wasn’t going through customs they still contacted me and made sure everything was going by plan very thankful

Antwort von Weberboots
de har fede støvler til virkelig gode priser, servicen er on top, plus støvler kommer inden for få dage så det kan stærkt anbefale at handle hos Weberboots!!

Antwort von Weberboots
Efter at have ledt nettet og diverse sportsforretninger tyndt, så finder vi endelig den præcise fodboldstøvle, som min søn søgte! Nemlig hos Weberboots -Fantastisk :) Lynhurtig forsendelse og god råd og vejledning efterfølgende. Tak! Det bliver ikke sidste gang vi handler her :)

Antwort von Weberboots
Super service, mine støvler ankom efter 2 dage og var i perfekt stand.
Kan varmt anbefales til alle som leder efter et par fodboldstøvler.

Antwort von Weberboots
Har igen handlet støvler hos weberboots. Rigtig god service. Støvlerne nåede frem i tide og de var i perfekt stand! Kan klart anbefale weberboots, og det er ikke sidste gang jeg bestiller støvler her fra

Antwort von Weberboots
My experience at weberboots was great!
The service here was high level.
I got the shoes i was looking for, price was good, communication was clear, delivery was fast, and i will be getting more shoes in the future here for sure!

Antwort von Weberboots
Jeg var meget imponeret over min oplevelse med WeberBoots. De leveret en service og et produkt af ekstraordinær kvalitet.
Først og fremmest var købsprocessen enkel og problemfri. Deres hjemmeside var nem at navigere og jeg fandt det jeg ledte efter uden besvær. Leveringen var også hurtig og effektiv hvilket er en stor bonus for mig som kunde.
Jag kan kun varmt anbefale WeberBoots til alle fodboldentusiaster derude. Deres engagement for kundetilfredshed og passion for kvalitet i deres produkter er tydelig i hver fase af oplevelsen. Jeg ser frem til at handle med WeberBoots igen i fremtiden.
Tak, WeberBoots, for at give mig den ultimative fodboldoplevelse!

Antwort von Weberboots
Klasse oplevelse, mine støvler blev leveret efter 2 dage.
Mega fed fyr der driver virksomheden, med top kvalitets produkter!
Hurtig og effektiv kunde service, hvad mere skal man bruge??
En helt klar anbefalding herfra! 🤩

Antwort von Weberboots
Konge service! Lyn hurtig levering!
Hvis du søger efter ikoniske støvler fra år tilbage og stadig være 10/10 stand så det Weberboots.dk

Antwort von Weberboots
Det gik hurtigt, nemt og gode priser! Han lader til at være den bedste at sælge og købe støvler af.

Antwort von Weberboots
Simpel og klasse service. Pakker der bliver leveret til tiden og hurtigt svar i forhold til spørgsmål🙏🏽
Kæmpe anbefaling herfra💪🏽

Super lækker service!
Generelt bare et godt og troværdigt sted at handle lækker retro-støvler

lynhurtig levering og fedeste støvler<3

Antwort von Weberboots
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.