Hyggelig park - ækel mad. Jeg anbefaler at man tager madpakke med. Maden er dyr og utrolig dårlig, dette gælder både buffetrestauranter og snackrestauranter. Forlystelserne henvender sig til lidt... Mehr ansehen
Var i Djurs Sommerland med min søn, svigerdatter og 2 børnebørn. Det var en dejlig oplevelse. Det var varmt, men der er så mange skønne træer og områder, hvor man kan sidde i skygge. Stort udvalg... Mehr ansehen
Det musik der kører i loop, ødelægger bare hele oplevelsen, det er til at blive sindssyg af. Maden er generelt ulækker, uanset pris. Anbefales selv at tage med, mikroovn mad eksempelvis er stadig en g... Mehr ansehen
Fin dag i djurs sommerland. Maaange mennesker men det må man jo forvente 🤷♀️. Flot og ren park. Vis hensyn kortet virkede perfekt, dejligt for min mor der er dårligt gående at kunne " bestille " t... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Djurs Sommerland - Nordens største sommerland Er I klar til fart, spænding og leg for hele familien? Så glæd jer til 8 temalande, Danmarks største rutschebaner, det kæmpestore Vandland og over 60 forlystelser – og oplev, hvorfor Djurs Sommerland blev kåret til Nordens bedste sommerland i 2014, 2015 og 2016.
Randersvej 17, 8581, Nimtofte, Dänemark
- info@djurssommerland.dk
- www.djurssommerland.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Alt for få ladestationer til elbiler …
Havde en dejlig tur med 2 store drenge som virkelig hyggede sig.
Eneste minus og som jeg virkelig synes er et kæmpe minus, er at parken råder over alt for få ladestandere til os med elbiler. Tænker der er god grobund for at etablerer mange flere ladestandere og at der skal være mere opsyn på parkeringspladsen for elbiler, da der holdte mange biler som optog en ladeplads!
"Beklager … ingen Vis Hensyn kort" til kørestolsbruger
Jeg har altid købt sæson kort til mine børn og jeg, hver sommer. Vi har altid elsket at komme, men i dag, blev det en helt anden oplevelse.
Da jeg sidder i kørestol, og derfor ikke kan komme rundt i kø-systemerne som alle andre, pga. trapper og andre forhindringer, plejer jeg, at benytte det der kaldes "Vis Hensyn kort". Men de har åbenbart en bestemt ramme på, hvor mange de giver ud i løbet af en dag, så jeg blev mødt af et "beklager - det er først til mølle." Der står intet oplyst, på hjemmesiden om, at det er et "først til mølle" princip. Så jeg står med to skuffede børn, der bare gerne vil have deres mor med op i en forlystelse, men det kan de ikke få.
Jeg begriber ikke, at man ikke sørger for, at der enten er nok, eller at det er delt op, så man som kørestolsbruger ikke bliver mødt med et "beklager -du kan ikke komme op i en forlystelse med dine børn i dag".
Op af bakke
For det første, betalte vi 350 pr snude, hvilket i sig selv er meget pr Pers. Og til de penge, skulle man da hvertfald mene, at tingene virkede. Dette var desværre ikke tilfældet. Allerede første forlystelse vi stod i kø til, var der teknisk fejl, men det stoppede så ikke der. Alle "større" forlystelser havde nedbrud i løbet af dagen, hvilket der blev brugt en masse unødig tid på, frem og tilbage, hvor tiden i forvejen var presset, da de ikke havde åben særlig længe. Spurgte deres information, om ikke man kunne få noget kompensation pga alle de nedbrud, men der var ingen hjælp at hente.
Det er hvertfald sidste gang jeg sætter mine ben i djurs sommerland.
Oscar fra dino express og Mathias fra…
Oscar og damen fra dino express og Mathias fra søulken strammede vores sæler alt for meget og ødelagde vores ryg😢
Billetinformationspersonalet er meget…
Billetinformationspersonalet er meget uhøfligt over for kunderne
Perfekt dag
Vi havde en hyggelig dag og der var ik ret lang kø max 10/15 minutter. Og der er forlystelser til alle aldre. Piraten var sjov.
I børnenes sommerferie tog vi en tur…
I børnenes sommerferie tog vi en tur til djurs sommerland, alt gik fint, indtil min søn på 6år med glæde opdagede at han endelig var høj nok til juvelen. Men desværre var han ikke lige klar til sådan et stort adrenalin sus, så han besvimede under turen, og mor måtte holde ham nede hele turen, jeg var dybt rystet og skrev derfor efterfølgende til djurs, da jeg virkelig følte han ville være røget af, ville advarer om den potentielle farer for at et barn røg ud. Jeg fik hurtig en mail tilbage fra en der tog mig alvorlig og gav sig tid til at forklarer at min søn ikke ville være røget ud. Hvilket gav en ro i maven. Havde ikke behøvet mere end det, men fik tilbudt et nyt besøg kvit og frit, som jeg tog imod med kyshånd, da jeg ikke har økonomi til at tage sådan en tur mere end en gang om året. Vi havde en fantastisk anden tur, og vi holdte os fra juvelen og tog istedet de fleste forlystelser i bondegårdsland. Tak til jer.
Dejligt sted!!. :D
Vi har efterhånden haft sæsonkort i en del år, og elsker at komme i parken. Både for at se /prøve nye (og gamle), forlystelser, men bestemt også for at se den flotte og velplejede park, med alle bedene, og alle de andre dekorationer.. Medarbejderne er et helt kapitel for sig, der HVER gang gør deres absolut bedste for at man får en god oplevelse.. :D
Det er fantastisk at se de unge…
Det er fantastisk at se de unge mennesker udvikle sig hen over sommeren. Man kan se i starten af sæsonen, at de er lidt tilbageholdende, men hen over sommeren har nærmest samtlige unge mennesker udviklet sig til åbne og imødekommende unge mennesker. Virkelig dygtige unge mennesker.
Elsker den oplevelse hvert år.
Elsker at der er så mange steder man selv kan tage mad med, at man parkerer gratis, og man kan grille sin egen mad.
Vil virkeligt ikke anbefale det til…
Vil virkeligt ikke anbefale det til kørestolsbruger ☹️😞
Vi plejede at have familietur hvert år,også med en kørestolsbruger!!
Vil virkeligt ikke anbefale sommerland til kørestolsbruger☹️😞 Da man kun må prøve tingene for de helt små!! Og engang vandforlystelserne😂🤨 pga. man selv skal kunne komme ned af dem ved nødstop. For ca 4 år siden måtte man prøve næsten alt også rutsjebaner/ vandforlystelser?
Grådig virksomhed
Vi har købt en billet til et sæsonkort (noget familie havde købt én for meget da de vandt et). Billetten er ikke blevet indløst, da vi ikke havde behovet for Djurs Sommerland i år. Vi havde sæsonkort derude sidste år. Jeg spørger deres kundeservice om det er muligt at indløse billetten næste sæson (og betale prisdifferencen). Det vil de ikke.
Jeg synes det er udtryk for en utrolig grådighed, med tanke på hvor stort et overskud de laver. I forvejen stiger prisen prisen støt hvert år og det er generelt blevet voldsomt dyrt derude.
Der findes heldigvis flere andre attraktive og væsentligt billigere forlystelser på Djursland. Jeg tror ikke vi bliver kunder derude foreløbig.
Gik med min dreng på 5 år
Gik med min dreng på 5 år. Som så bliver på kørt af de grønne vogne. Manden køre bare videre. Vi er nu kørt på skade stuen og vil aldrig sætte vores ben der igen. Pas på jeres børn de køre som sindsyge derinde
Lange køer og tomme vogne!
+45 min kø i alle de store forlystelser, det er simpelthen bare for meget for en enkelt tur rundt på 15 sek.
Der bliver lukket alt for mange mennesker ind i parken, og der burde været et limit.
Derudover så fylder de ikke vognene helt op, for det er åbenbart meget vigtigt for folk ikke at sidde sammen med nogen de ikke kender. Og allerede her kunne man sikkert skære 1/3 del af ventetiden i køen af.
Bare rigtig træls at stå nede bagerst i køen og se den ene tomme vogn efter den anden køre afsted.
Fantastisk oplevelse!
Var på besøg hos Djurs sommerland for første gang i mange år og det var virkelig en god oplevelse hele vejen igennem! Det var hyggelig stemning overalt, flot og rent alle steder og 10 stjerner til det unge personale som var på arbejde den dag for de gjorde det helt fantastisk! 👌🏻
Djurs Sommerland var en behagelig og rigtig god oplevelse.
Besøgte Djurs Sommerland 3 voksne og 2 børn (10 og 6 år). Parken er meget velholdt. Der var rent og pænt alle steder vi kom. Mange fine og gode forlystelser. Vi kom relativt hurtigt rundt og fik prøvet meget (ventetiden kan sikkert være væsentlig længere i højsæsonen). Maden var fin, og kunne nemt også have haft noget med selv.
En god oplevelse. Vi kommer igen.
Diskriminerende priser i buffet restauranterne.
Jeg undgår jeres buffet restauranter, med vilje, selv om jeg rigtig gerne vil benytte dem.
Grunden er, at i har højde inddelt priserne, hvilket sætter fokus på hvordan man ser ud.
Jeg er så “uheldig” at have en datter, der i dag er 165 cm høj. Hvilket gør, at hun skal betale voksen pris, da hun er over 150 cm høj. Hun er 10 år gammel. Så siden hun var ca 8 år har hun skullet betale som en voksen, hvilket i mit hoved er helt uacceptabelt. Hun er jo ikke i nærheden af at være “voksen” når man er 8-10 år.
Jeg kan ikke forstå, hvorfor i ikke har priserne inddelt efter alder i stedet for. (eks 0-3 gratis 3-5 år x pris og 5-14 år y pris) på denne måde omfavner i alle, og gør priserne ens for alle, store som små.
Jeg var selvfølgelig i informationen med dette problem, og det blev noteret i deres system.
Jeg håber virkelig at i vil ændre dette i fremtiden.
Fed stemning
God stemning i parken! Mange gode forlystelser og søde medarbejdere.
Musikken i parken kan godt være forstyrrende, da den spiller over det hele, men samlet set er stemningen i top
Ikke mindre en 3 forlystelser var ude…
Ikke mindre en 3 forlystelser var ude af drift i korter tid dog 1 virkede slet ikke hele dagen . Skrev en klage og fik et flabet svar tilbage …. Føj
Fik en mave puster uden lige
Fik en mave puster uden lige, vi havde haft en super dejlig dag, selv om der ved et par af de " attraktive" forlystelser var tekniske problemer... Vi sluttede af ved dragen kongen og datteren ville prøve safari bussen.
Den blev betjent af en yngre mand, som tydeligt var påvirket! Hans øjne flakkede, han var tom i blikket, kunne ikke gå lige, ville drikke af en kop, men hældte det ved siden af sig selv!
Da turen er ved at være slut, kommer en af hans kollegaer han og tager ham på skulderen, spørger om han er okay.. så griner de bare og kollegaen går igen!
Datteren fik EN tur, så fik vi sandelig igen.
Vi gik direkte i informationen, og blev mødt at nogle unge piger, hvor den ene sagde der havde været flere henvendelser omkring ham! Men at han bare var træt? Jeg/vi er rystet... De grinede bare og så tog vi pænt hjem, så snart vi har kommet hjem sendte jeg en bekymrende mail til dem og fik dette svar..
Kære Kristina Klausen og familie,
Tak for jeres mail.
Djurs Sommerland beklager meget jeres oplevelse i parken i går fredag. Sikkerhed har vores højeste prioritet og vi tager jeres henvendelse meget alvorligt.
Vi var flere gange i løbet af dagen i går i dialog med vores kollega uden, at vi bemærkede noget, der skulle gøre, at han ikke forsvarligt kunne passe sit job. Dette kan have været en ’fejlvurdering’. Vores kollega er ikke på arbejde i dag, men vi tager en samtale med ham, omkring jeres henvendelse, når han er tilbage på arbejde igen. Ud fra jeres oplevelse har det ikke været i orden, og det skal vi endnu en gang beklage. Og vi vil gøre alt vi kan for, at man ikke får en tilsvarende oplevelse i Djurs Sommerland igen.
I er naturligvis meget velkommen til at give mig et ring.
I ønskes en fortsat god sommer.
Bedste hilsner,
Henrik B. Adm direktør
Vi ER rystet, hvordan kan man nogen som helst undgå at se hvad vi og flere andre familier observerede?!
Go tur kære børnefamilier
Vi har leget en hytte der var møg…
Vi har leget en hytte der var møg beskidt og da vi sag til ejerne fik vi at vide at vi bare kunne går vi var utilfreds og der er slet ikke noget i hytten der virker som det skal Det er den værste hytte jeg nogensinde har været i og når vi ikke er der kommer de op og kigger i vores ting det er meget ubehageligt at være der
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.