Djurs Sommerland Bewertungen 588

TrustScore 3 von 5

2.8

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mest mærkelige påfund som aldrig før har været et issue og det virker meningsløst. Man vælger simpelthen at samtlige forlystelser lukkes fordi det regner en smule. Med det danske sommervejr, så ka... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fin dag i djurs sommerland. Maaange mennesker men det må man jo forvente 🤷‍♀️. Flot og ren park. Vis hensyn kortet virkede perfekt, dejligt for min mor der er dårligt gående at kunne " bestille " t... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi er helt vilde med Djurs Sommerland, og har haft sæsonkort i flere år (: i år kombineret med camping i Djurs Hytteby, som var virkelig hyggeligt. Hver dag tog vi i Djurs, og grillede/madpakke med -... Mehr ansehen

1. Vergnügungszentrum

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Djurs Sommerland - Nordens største sommerland Er I klar til fart, spænding og leg for hele familien? Så glæd jer til 8 temalande, Danmarks største rutschebaner, det kæmpestore Vandland og over 60 forlystelser – og oplev, hvorfor Djurs Sommerland blev kåret til Nordens bedste sommerland i 2014, 2015 og 2016.

2.8

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Respektløs medarbejder for en 11 årig pige!

Virkelig skuffende og ærligt meget ked af vores oplevelse i Djurs Sommerland i dag.

Vi havde haft en god dag som familie og brugt utrolig mange penge på at give børnene en hyggelig oplevelse, men dagen sluttede desværre på den værst mulige måde.

Ved dagens sidste forlystelse omkring kl. 17:55 stod resten af os allerede inde i køen, og min lillesøster på 11 år kom 2-3 minutter efter os. En anden medarbejder sagde direkte til hende, at hun gerne måtte gå under lukkeskiltet, fordi hun var sammen med os.

Da hun kommer hen til lågen, som stadig stod åben, begynder en medarbejder pludselig at snakke ekstremt hårdt og nedladende til hende foran alle andre. Han hævede stemmen og gav hende skylden, og skældte hende ud fordi hun bare gjorde præcis det, hun havde fået lov til af en anden medarbejder.

Hun er 11 år gammel? Min lillesøster blev helt rystet og meget ked af det bagefter, og jeg synes ærligt det er fuldstændig uacceptabelt, at en voksen mand i en forlystelsespark taler sådan til et barn!

Jeg gik efterfølgende hen til medarbejderen for at forklare, at man ikke snakker sådan til børn, men han viste ingen forståelse eller respekt overhovedet og fortsatte bare med at give os skylden.

Det her handler ikke om regler eller lukketid. Det handler om måden man behandler mennesker på. Især børn.

Vi gik fra Djurs Sommerland med en rigtig dårlig følelse i maven, og det gør mig virkelig ked af det, at en dag som skulle have været hyggelig for min lillesøster endte med at hun sad tilbage chokeret og forvirret over at være blevet talt sådan til.

25. Mai 2026

Mest mærkelige påfund

Med det danske sommervejr, så kan man jo ikke lave andet og det giver derfor absolut ingen mening at betale i dyre domme for at komme ind for at man lukker ned for det man har betalt for.
Forståeligt hvis det tordner og det er farligt, men en smule vand har da ved gud aldrig været et problem før i år.
Total spild af tid og penge og egentlig en uforskammet medarbejder man fik beskeden fra

16. Mai 2026
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Parken var fantastisk som altid, elendig mad!!!

Parken var fantastisk som altid. Men oplevelsen ved madboderne var godt nok ringe. Det var faktisk elendigt. Ikke ordentligt tilberedt, friske sandwich var så tørre at man ikke kunne bide brødet over. Kold kaffe, flere steder havde de ikke det de reklamerede med, og så var der en uforståelig vente tid. Det tog 20 min at få 4 kebab menuer hvor man brugte thousand island og ikke kebabdressing, og det sejlede i det så det var nærmest uspiselig. De glemte flere ting i ordren, og magtede af tre gang ikke at lave durums, vi blev med at få pitabrød. Der var næstem ingen i kø.
Der var kun en der pakkede ordrerne så selvom maden var færdig gik der 15 min inden det blev udleveret, og derfor var det så blevet koldt.

15. Mai 2026

Må man det?

Parken er fin. Forlystelserne er sjove. De fleste medarbejdere levede sig ind i deres roller til stor glæde for børnene. Og vi var så heldige at komme en dag uden alt for mange besøgende og meget lidt kø.

MEN vi havde sidste år fornyet vores sæsonkort online - og de virkede ikke ved indgangen. Så vi blev ledt ind til deres kundeservice og ventede på vores tur. Det tog lidt længe.

Nå, men for at rette op på fejlen, så skulle medarbejderen selvfølgelig se kortene i appen på min telefon. Fair nok.

Hvad der ikke var ok, var, at hun ville have min telefon udleveret, for at tage den med ud bagved, så hun kunne rette op på problemet. Jeg nægtede i 1. omgang at udlevere min telefon (med mange personlige ting, betalingskort osv osv) og fik så svaret "så kan jeg desværre ikke hjælpe dig"

Kom igen??? Fordi sommerland har fucket i det, så SKAL man udlevere sin telefon til en medarbejder, som så tager den med ud bagved? Det kan ikke være rigtigt.

Men jeg var jo nødt til det, for at sommerland kunne rette op på en fejl åbenbart.

Det burde laves om, så de ting kan blive ordnet imens kunden kan se hvad der bliver gjort med telefonen. Faktisk burde det ikke engang være nødvendigt at udlevere den til en person man overhovedet ikke kender. Det er privat ejendom og det kan I ikke kræve at få udleveret, for at rette op på en fejl i jeres system. 👎

2. April 2026

Djurs

Det er et forfærdeligt sted men karlo er en løve

31. März 2026

Mad er skide kold

Mad er skide kold. jeg købte en nachos i western og så var den varm i 30 sekunder og så blev den kold lige bagefter. Derefter gik min ven op og spurgte dem om de kunne varme den og vi tror ikke de har gjort det fordi den var stadig kold. Plus osten smagt af noget helt andet

31. März 2026

Westernbuffet

Min kæreste og jeg spiste i westerenbuffeten i Djurs, og desværre levede oplevelsen overhovedet ikke op til forventningerne. Maden var lunken og kold og noget af kødet var ikke til at tygge over. Flere af retterne virkede til at have stået fremme lidt for længe. Jeg hentede en cola der smagte og lignede den var fortyndede med vand. Vi var der i halloween sæson og derfor var lamperne dækkede, så der var herre mørkt samtidigt forgik der et halloweenshow for børnene, som larmede mere end man håbede (forstyrende).
Vi sad på en bænk der vippede, når den anden lænede sig frem for at tage en bid

God forlystelsespark - Dårlig mad

17. Oktober 2025

Fantastisk personale

Jeg vil bare rigtig gerne rose alt det personale vi mødte d. 19. okt. 2025. De var alle super søde, imødekommende, underholdende og i rigtig Halloween stemning. Prikken over i'et var da vi skulle hjem, der plejer altid at være lange baner af biler efter fyrværkerishowet denne dag. Men igen i år har de et super team af medarbejdere som står i mørket og får alle guidet ud bedst muligt, tak for det, og tak for en skøn dag 👏🏻

19. Oktober 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Total fravær af ledelse og supervision

Vi besøgte Djurs Sommerland d. 18/10-25.
Hvis vi starter med det positive -
det var nemt at komme ind og parken var smukt pyntet.
Indtil omkring 16 var det ok.
Mange mennesker, men ikke flere end man kunne forvente.
Men derefter var alt kaos.
Alt for mange mennesker lukket ind, og kun en stakkels flok ungarbejdere til at servicere dem.
De løb tør for mange varer på salgsstederne.
Der var op til 70 minutters kø ved forlystelserne, 30 minutter for at komme ind på en restaurant og som kronen på værket tog det 90 minutter at forlade parkeringspladsen, på trods af at Knold og Tot gjorde et utrolig ringe forsøg på at dirigere trafikken.
Jeg har besøgt forlystelsesparker i det meste af Europa og USA og dette her var bunden.
Total mangel på ledelse og supervision af de unge mennesker.

18. Oktober 2025

Super gode oplevelser

Vi købte årskort sidste år i efterårsferien og har nu været der 2 gange til halloween og flere gange i løbet af året.
I går var det virkelig mange mennesker, men trods det oplevede vi kun kø 2 steder og et venligt personale ved både forlystelser og madboder.
Der er virkelig gjort noget ud af halloween og det er så hyggeligt at gå rundt og nyde det flot pyntede sommerland.

14. Oktober 2025

Fantastisk feriedag

Vi besøgte Djurs sommerland i efterårsferien, hvor halloween var temaet. Wauw, hvor var det gennemført. Kun ros herfra. Kæmpe succes ✨🕷️🕸️🎃

14. Oktober 2025

Laredo buffet - dybt problematisk

Jeg var afsted til “Magisk Halloween” kombineret med “After Dark”, og forlystelserne var fantastiske! Personalet ved forlystelserne var smilende, hjælpsomme og gjorde oplevelsen virkelig god. Stor ros til dem.

Men restaurationsoplevelsen var desværre langt under standard – og direkte problematisk, når man afholder så stort et arrangement.

Der manglede tydeligvis personale i køkkenerne. To buffetrestauranter var lukket, fordi de slet ikke kunne følge med, og den restaurant vi sad i, blev først lukket ned, da buffeten nærmest var tømt.

Buffeten fremstod rodet og uren, med madrester over det hele. Der blev fundet hår i en af retterne. Det sidste stykke kylling, jeg tog, var næsten frossent i midten – hvilket er helt uacceptabelt og sundhedsfarligt. Jeg nævnte det for en medarbejder, da jeg gik, og blev mødt med himmelvendte øjne, intet smil og et hurtigt “det beklager vi meget”. Jeg bad hende kontakte køkkenet om den frosne kylling.

Udvalget var også langt fra det, der burde være. Da der manglede kød og kartofler, blev der i stedet fyldt op med majs og dressing. Der gik længe, før der kom nyt kød og kartofler. Jeg stod på et tidspunkt 15 minutter i kø til buffeten – for at møde en næsten tom disk.

Alt dette til en pris på 230 kr. pr. person for buffet.

Det er simpelthen ikke godt nok, og det burde Djurs Sommerland tage seriøst – især når resten af parken leverer på et højt niveau.

11. Oktober 2025

Dårlig kundeservice

Vi havde købt billetter til vores barnebarn, men desværre brækkede han benet og kunne ikke nå at bruge billetten. Jeg kontaktede Djurs Sommerland i håb om enten refundering eller overførsel til næste sæson.

Svaret var et blankt afslag med henvisning til Forbrugeraftaleloven. Juridisk set kan det være korrekt – men som familiepark synes jeg, det er meget skuffende, at man ikke kan udvise fleksibilitet i en helt ekstraordinær situation.

For mig handler god kundeservice ikke kun om at gemme sig bag regler, men også om at finde løsninger, når gæsterne står i noget uforudset. Det havde jeg forventet af Djurs Sommerland – men oplevede desværre det modsatte.

29. September 2025

Tak til de skønne medarbejdere

Tak til de skønne medarbejdere

Søndag den 14/9-25 var vi i Djursland sommerland 3 voksne og 2 teenagere og da jeg er gangbesværet så lejet vi en elscooter af Djursland sommerland og det var rigtig fint for selvom den ikke var den fineste model så kunne den køre så jeg kunne være med hele dagen uden at blive helt ødelagt da jeg ellers går med rollatoren eller krykker... Men da klokken så var ca. 17:25 gik den desværre i stykker 😞 den kunne ikke rigtig køre mere men 1.2.3 så står den flere medarbejdere fra Djursland sommerland og hjælp os ... De hjælp så var kom hen til at kunne få en is sammen med vores teenager også fandt de en stol jeg kunne sidde på imens de kigget på elscooten .. batteriet var dødt så den havde ikke strøm nok til at jeg kunne køre ... Problem var så at det var langt ud til min venindes bil og jeg vil ikke kunne går så langt men igen 1.2.3 så havde den søde medarbejdere kaldt over hendes walkie efter en af deres golfvogne også blev jeg kørt ud til min venindes bil ... Så tak for en fantastisk dejlig dag og god service ... Hils de fantastiske medarbejdere der hjælp os og sige at de gjort det fantastisk godt❤️
Glæde mig til næste tur i Djursland sommerland 🥰
Hilsen en meget glad og tilfreds kunde 🌹

14. September 2025

Dårlig oplevelse

Vi stod i kø til spinosauros og finder så ud af den er gået i stykker hver gang vi har været herude mens den har været der er den gået i stykker så det synes jeg er den værste oplevelse ved hele parken at den går i stykker 24/7

7. September 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr