Djurs Sommerland Bewertungen

TrustScore 3 von 5

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Hyggelig park - ækel mad. Jeg anbefaler at man tager madpakke med. Maden er dyr og utrolig dårlig, dette gælder både buffetrestauranter og snackrestauranter. Forlystelserne henvender sig til lidt... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Var i Djurs Sommerland med min søn, svigerdatter og 2 børnebørn. Det var en dejlig oplevelse. Det var varmt, men der er så mange skønne træer og områder, hvor man kan sidde i skygge. Stort udvalg... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det musik der kører i loop, ødelægger bare hele oplevelsen, det er til at blive sindssyg af. Maden er generelt ulækker, uanset pris. Anbefales selv at tage med, mikroovn mad eksempelvis er stadig en g... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fin dag i djurs sommerland. Maaange mennesker men det må man jo forvente 🤷‍♀️. Flot og ren park. Vis hensyn kortet virkede perfekt, dejligt for min mor der er dårligt gående at kunne " bestille " t... Mehr ansehen

1. Vergnügungszentrum

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Djurs Sommerland - Nordens største sommerland Er I klar til fart, spænding og leg for hele familien? Så glæd jer til 8 temalande, Danmarks største rutschebaner, det kæmpestore Vandland og over 60 forlystelser – og oplev, hvorfor Djurs Sommerland blev kåret til Nordens bedste sommerland i 2014, 2015 og 2016.

Akzeptabel

54 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Mad er skide kold

Mad er skide kold. jeg købte en nachos i western og så var den varm i 30 sekunder og så blev den kold lige bagefter. Derefter gik min ven op og spurgte dem om de kunne varme den og vi tror ikke de har gjort det fordi den var stadig kold. Plus osten smagt af noget helt andet

31. März 2026

Westernbuffet

Min kæreste og jeg spiste i westerenbuffeten i Djurs, og desværre levede oplevelsen overhovedet ikke op til forventningerne. Maden var lunken og kold og noget af kødet var ikke til at tygge over. Flere af retterne virkede til at have stået fremme lidt for længe. Jeg hentede en cola der smagte og lignede den var fortyndede med vand. Vi var der i halloween sæson og derfor var lamperne dækkede, så der var herre mørkt samtidigt forgik der et halloweenshow for børnene, som larmede mere end man håbede (forstyrende).
Vi sad på en bænk der vippede, når den anden lænede sig frem for at tage en bid

God forlystelsespark - Dårlig mad

17. Oktober 2025

Fantastisk personale

Jeg vil bare rigtig gerne rose alt det personale vi mødte d. 19. okt. 2025. De var alle super søde, imødekommende, underholdende og i rigtig Halloween stemning. Prikken over i'et var da vi skulle hjem, der plejer altid at være lange baner af biler efter fyrværkerishowet denne dag. Men igen i år har de et super team af medarbejdere som står i mørket og får alle guidet ud bedst muligt, tak for det, og tak for en skøn dag 👏🏻

19. Oktober 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Total fravær af ledelse og supervision

Vi besøgte Djurs Sommerland d. 18/10-25.
Hvis vi starter med det positive -
det var nemt at komme ind og parken var smukt pyntet.
Indtil omkring 16 var det ok.
Mange mennesker, men ikke flere end man kunne forvente.
Men derefter var alt kaos.
Alt for mange mennesker lukket ind, og kun en stakkels flok ungarbejdere til at servicere dem.
De løb tør for mange varer på salgsstederne.
Der var op til 70 minutters kø ved forlystelserne, 30 minutter for at komme ind på en restaurant og som kronen på værket tog det 90 minutter at forlade parkeringspladsen, på trods af at Knold og Tot gjorde et utrolig ringe forsøg på at dirigere trafikken.
Jeg har besøgt forlystelsesparker i det meste af Europa og USA og dette her var bunden.
Total mangel på ledelse og supervision af de unge mennesker.

18. Oktober 2025

Super gode oplevelser

Vi købte årskort sidste år i efterårsferien og har nu været der 2 gange til halloween og flere gange i løbet af året.
I går var det virkelig mange mennesker, men trods det oplevede vi kun kø 2 steder og et venligt personale ved både forlystelser og madboder.
Der er virkelig gjort noget ud af halloween og det er så hyggeligt at gå rundt og nyde det flot pyntede sommerland.

14. Oktober 2025

Fantastisk feriedag

Vi besøgte Djurs sommerland i efterårsferien, hvor halloween var temaet. Wauw, hvor var det gennemført. Kun ros herfra. Kæmpe succes ✨🕷️🕸️🎃

14. Oktober 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Laredo buffet - dybt problematisk

Jeg var afsted til “Magisk Halloween” kombineret med “After Dark”, og forlystelserne var fantastiske! Personalet ved forlystelserne var smilende, hjælpsomme og gjorde oplevelsen virkelig god. Stor ros til dem.

Men restaurationsoplevelsen var desværre langt under standard – og direkte problematisk, når man afholder så stort et arrangement.

Der manglede tydeligvis personale i køkkenerne. To buffetrestauranter var lukket, fordi de slet ikke kunne følge med, og den restaurant vi sad i, blev først lukket ned, da buffeten nærmest var tømt.

Buffeten fremstod rodet og uren, med madrester over det hele. Der blev fundet hår i en af retterne. Det sidste stykke kylling, jeg tog, var næsten frossent i midten – hvilket er helt uacceptabelt og sundhedsfarligt. Jeg nævnte det for en medarbejder, da jeg gik, og blev mødt med himmelvendte øjne, intet smil og et hurtigt “det beklager vi meget”. Jeg bad hende kontakte køkkenet om den frosne kylling.

Udvalget var også langt fra det, der burde være. Da der manglede kød og kartofler, blev der i stedet fyldt op med majs og dressing. Der gik længe, før der kom nyt kød og kartofler. Jeg stod på et tidspunkt 15 minutter i kø til buffeten – for at møde en næsten tom disk.

Alt dette til en pris på 230 kr. pr. person for buffet.

Det er simpelthen ikke godt nok, og det burde Djurs Sommerland tage seriøst – især når resten af parken leverer på et højt niveau.

11. Oktober 2025

Dårlig kundeservice

Vi havde købt billetter til vores barnebarn, men desværre brækkede han benet og kunne ikke nå at bruge billetten. Jeg kontaktede Djurs Sommerland i håb om enten refundering eller overførsel til næste sæson.

Svaret var et blankt afslag med henvisning til Forbrugeraftaleloven. Juridisk set kan det være korrekt – men som familiepark synes jeg, det er meget skuffende, at man ikke kan udvise fleksibilitet i en helt ekstraordinær situation.

For mig handler god kundeservice ikke kun om at gemme sig bag regler, men også om at finde løsninger, når gæsterne står i noget uforudset. Det havde jeg forventet af Djurs Sommerland – men oplevede desværre det modsatte.

29. September 2025

Tak til de skønne medarbejdere

Tak til de skønne medarbejdere

Søndag den 14/9-25 var vi i Djursland sommerland 3 voksne og 2 teenagere og da jeg er gangbesværet så lejet vi en elscooter af Djursland sommerland og det var rigtig fint for selvom den ikke var den fineste model så kunne den køre så jeg kunne være med hele dagen uden at blive helt ødelagt da jeg ellers går med rollatoren eller krykker... Men da klokken så var ca. 17:25 gik den desværre i stykker 😞 den kunne ikke rigtig køre mere men 1.2.3 så står den flere medarbejdere fra Djursland sommerland og hjælp os ... De hjælp så var kom hen til at kunne få en is sammen med vores teenager også fandt de en stol jeg kunne sidde på imens de kigget på elscooten .. batteriet var dødt så den havde ikke strøm nok til at jeg kunne køre ... Problem var så at det var langt ud til min venindes bil og jeg vil ikke kunne går så langt men igen 1.2.3 så havde den søde medarbejdere kaldt over hendes walkie efter en af deres golfvogne også blev jeg kørt ud til min venindes bil ... Så tak for en fantastisk dejlig dag og god service ... Hils de fantastiske medarbejdere der hjælp os og sige at de gjort det fantastisk godt❤️
Glæde mig til næste tur i Djursland sommerland 🥰
Hilsen en meget glad og tilfreds kunde 🌹

14. September 2025

Dårlig oplevelse

Vi stod i kø til spinosauros og finder så ud af den er gået i stykker hver gang vi har været herude mens den har været der er den gået i stykker så det synes jeg er den værste oplevelse ved hele parken at den går i stykker 24/7

7. September 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Manglende opfyldning - For mange ting som er i stykker.

Dette er 3.år i træk vi har sæsonkort og vi kommer ca. 10-15 gange på en sæson. Vi har endnu ikke prøvet at alting fungerer hos jer. Der er som minimum altid en forlystelse som ikke virker. Der mangler altid mælk i jeres boder så man ikke kan købe café latte, der mangler drys til soft ice, der mangler låg til kaffe, der er ingen frugt til swirl is og jeg kunne blive ved. Jeg forstår ikke at et sommerland som tjener så mange penge ikke får købt et stort lager ind. Vi prøvede sågår på jeres åbningsdag at vi ikke kunne købe churros for jeres maskine virkede ikke :(
Vores børn elsker jeres sommerland og vi vil gerne støtte jeres boder med køb af kaffe, is osv men det er godt nok blevet for sløjt med opfyldningen så vi køber nærmest ingenting hos jer længere.

23. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi besøgte Djurs Sommerland og købte en…

Vi besøgte Djurs Sommerland og købte en Coca Cola Freestyle, som blev solgt som “uendelig refill” til 150 kr. Desværre virkede maskinen kun første gang, hvorefter vi måtte henvende os. Vi fik en ny kop, men oplevede det samme problem igen – den virkede simpelthen ikke.

Resultatet var, at vi i alt kun fik 2 sodavand ud af noget, der skulle være ubegrænset. Da vi klagede, nægtede personalet at refundere eller kompensere, med begrundelsen at vi jo havde “brugt den”. Det føles helt urimeligt, når produktet tydeligvis ikke fungerede som lovet.

Vi endte altså med at betale 150 kr. for 2 sodavand – hvilket er langt fra det, der blev lovet. Jeg synes det er en meget dårlig oplevelse, og forventer ærligt talt bedre service og kundebehandling, især når fejlen ikke lå hos os.

16. August 2025

Træls oplevelse

Jeg/ vi er kommet i djurssommerland i mere end 30 år og det er vores sted eller måske var. Det må vi se.
Mine børn er i dag voksne og vi havde mit barnebarn på snart 2 år med.
Jeg går ind for sikkerhed og kunne ikke drømme om at snyde på det punkt.
Mit barnebarn måler 92 cm og det er første gang at han må prøve forlystelser.
Han prøver de små træstammer, bliver målt og godkendt. Han prøver solguden , bliver målt og godkendt. Rio grande er den eneste forlystelse som min svigersøn kan prøve sammen med sin søn og vi står alle i kø til den i 45 min. Mit barnebarn skal måles og når nærmest ikke at komme ned at stå på gulvet før medarbejderen måler ham og han bliver afvist. Vi prøver roligt at snakke med medarbejderen og fortæller at han er høj nok, at han er målt og har prøvet andre ting. Medarbejderen lytter ikke. Han peger imod udgangen og vi skal bare gå ud 😳. Der havde jeg en møg ked af det svigersøn.
Det finder jeg mig bare ikke i, så vi går til info og får en god snak og en undskyldning samt at afdelingslederen går videre med det til den pågældende medarbejder.
Fedt nok, men det hjælper bare ikke på at min svigersøn ikke fik prøvet Rio grande med sin søn.
Jeg snyder ikke med sikkerhed.
Min yngste datter på 20 år er 148 cm og hun ventede rigtig mange år på at måtte prøve piraten imens hun kunne se sine søskende prøve😜
Jeg er med på at der er mange mennesker og det skal gå stærkt , men det er ikke forbudt at snakke pænt og lytte til kunderne, for det er trods alt dem som i lever af.
Måske I skal klæde jeres medarbejdere mere på til at håndtere en dag med mange kunder og bede dem lytte til kunderne og fremfor alt tale pænt og sobert.
Vi bor rigtig langt væk fra Djurs Sommerland og det er vores prioritering at køre langt og bruge en hel dag der , men vi er også der hvor vi overvejer at finde en anden forlystelsespark fremover

9. August 2025

Trist oplevelse

Trist oplevelse. På nettet når man kigger står der en højde. Så kan man prøve tingene. Vi tager en veninde med hun er 11 år lidt lav 125 men bortset fra enkelte ting kan hun prøve alt med min datter på 9. Hov nej der skal en voksen med, rammer vi ind i, Kan jeg jo så godt se der står flere steder… ringer og går i information. Men de holder på at det bare ærgeligt. Kunne man som i andre parker vi har besøgt lavet armbånd til lave mennesker. Fordi det jo ikke sikkerhed! Når hun lever op til målene for sikkerhed. Så synd for pigen. Og virkelig trælst, at min datter på 9 må. Veninde på skal have en voksen med! Fordi hun er lavere! Vi kommer igen i morgen og ser om der en anden i information. Og ja ellers er det jo denne 1 stjerne for dårlig oplevelse og service.

8. August 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Sjov og hyggelig park.

Gode faciliteter, stort område hvor man kan grille sin medbragte mad, gode puslerum. Søde medarbejdere ved forlystelserne. Alt i alt har jeg overvejende positive oplevelser der fra. Dog er der ofte forlystelser der går i stå. F.eks. går Dragekongen og Thors Hammer i stå stort set alle de gange vi har været der.

5. August 2025

Fremragende service

Fremragende service. Jeg havde mine to børn med i juvelen, men den ene fortrød lige inden det blev vores tur. I stedet for at ende som et nederlag, endte hun med at hjælpe til hos det mega venlige personale ved navn Alexander og Julie. De var så imødekommende og serviceminded og gjorde den manglende tur til optur. De var på børneniveau, serviceminded og et godt forbillede for alle unge mennesker på en arbejdsplads.

Vi er faste gæster i Djurs Sommerland og jeg er altid imponeret over, hvor dygtige og serviceminded personalet er. Det er altid en fornøjelse at komme hos jer.

3. August 2025

Det bedste sted

Vi har sæsonkort og nyder altid et besøg! Rent og velholdt, smilende og venligt personale.

Vores varmeste anbefalinger.

2. August 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr