Dioder-Online - Alt i LED belysning Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi har købt spots til hele vores hus, og var egentlig været tilfreds med produkt og levering. Men når der er problemer, så er der ikke megen hjælp at hente! Vores spots begyndte en efter en at... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Min bestilling hos dioder online dukkede op til tiden. Men det indkøbte materiale havde ikke samme specifikationer som opgivet på siden, det resulterede så i jeg endnu en gang måtte bestille... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Købte 2 LED drivere, efter tordenvejr i området virkede de ikke mere, (det var ikke nedslag i huset eller noget lignende bare almindelig tordenvejr) sendte herefter ind som reklamation, efter laaaaaa... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Var forbi i dag med defekt LED Hilux S9 Ra95 2 af 9 LED pærer var faldet af printet. Lysfarve havde også ændret (kunne jeg se da jeg satte ny i (købt ca på samme tidspunkt) - og det var meget nor... Mehr ansehen

1. Beleuchtungsgeschäft
  2. Geschäft für elektronische Ersatzteile und Komponenten
  3. Elektrofachmarkt

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Hos Dioder-Online.dk har vi et kæmpe udvalg af de bedste LED produkter på marked. Alt fra LED spots og LED bånd til flotte lamper fra anerkendte producenter og meget mere. Vi har gode priser og hurtig levering. Vi står også klar med professionel support på telefonen eller i vores chat hvis du har spørgsmål.

Ungenügend

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig forsendelse, fint produkt og en lille slikpose oven i hatten. :)

Jeg bestilte nogle dioder, nogle ledninger og isolerende tape i mandags, og modtog det i dag onsdag. :) Udover varerne, der var indpakket i boblekuvert og lå i hvert sin mærkede pose (så man kunne se diodernes farve uden at sætte strøm til), var der en lille slikpose med - lækkert med en lille gave, det har jeg aldrig før oplevet hos en dansk webshop.
Desuden er hjemmesiden god og overskuelig, der er guider til at komme i gang med at lodde dioder til en strømkilde (hvilket er rigtigt dejligt for os knap så fysik-kyndige). Diodernes stykpris bliver mindre, jo flere man køber, så det er jo bare lækkert. :) Nu glæder jeg mig bare til at prøve dem af i mit lille hobbyprojekt.

14. November 2012

fantastisk service

fantastisk service medarbejder de hjælper en super godt jeg vil klart andbefale dem de hjalp mig hele vejen især et stor tak til Anders Friis Hansen for den fantastiske service jeg fik hurtig afsendelse fra dem samme dag det sku rart med sådan en virksomhed

31. Oktober 2012
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk support og hurtig levering

Til valg af dioder og komponenter har jeg søgt hjælp ved Dioder-Online nogle gange. Har kun oplevet super support til mine projekter.
Dioder jeg har modtaget har været kanon kvalitet. Meget ensartet lysstyrke og farve.
Her henvender jeg mig også, når jeg skal igang med næste projekt ;-)

13. Oktober 2012
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Kanon Service

Kanon service! Grunden til 4 ud af 5 er fordi der på en eller anden måde var regnet forkert på den endelige faktura. Hvilket giver ret mange problemer når den skal bruges i et regnskab.

3. Oktober 2012
Dioder-Online - Alt i LED belysning-Logo

Antwort von Dioder-Online - Alt i LED belysning

Hej Anders,

Tak for rosen til vores service.
Ja, det var en rigtig skam med den faktura, men godt du selv fandt fejlen, så vi kunne rette den og sende dig en ny faktura kort efter.

Med Venlig Hilsen / Best Regards
Anders Friis Hansen
Salg og Support

Super kvalitet

Rigtig gode kvalitets pære. Har skiftet pære i alle mine lamper til LED pærer fra Dioder-Online og de har nu holdt i ca 2 år uden problemer

1. Oktober 2012
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

varerne er knald gode og de er leveret stort set fra dag til dag og så er det lige meget om du køber for 100 kr eller for 1000 kr

28. Juli 2012
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr