Vi har købt spots til hele vores hus, og var egentlig været tilfreds med produkt og levering. Men når der er problemer, så er der ikke megen hjælp at hente! Vores spots begyndte en efter en at... Mehr ansehen
Min bestilling hos dioder online dukkede op til tiden. Men det indkøbte materiale havde ikke samme specifikationer som opgivet på siden, det resulterede så i jeg endnu en gang måtte bestille... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Købte 2 LED drivere, efter tordenvejr i området virkede de ikke mere, (det var ikke nedslag i huset eller noget lignende bare almindelig tordenvejr) sendte herefter ind som reklamation, efter laaaaaa... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Var forbi i dag med defekt LED Hilux S9 Ra95 2 af 9 LED pærer var faldet af printet. Lysfarve havde også ændret (kunne jeg se da jeg satte ny i (købt ca på samme tidspunkt) - og det var meget nor... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Hos Dioder-Online.dk har vi et kæmpe udvalg af de bedste LED produkter på marked. Alt fra LED spots og LED bånd til flotte lamper fra anerkendte producenter og meget mere. Vi har gode priser og hurtig levering. Vi står også klar med professionel support på telefonen eller i vores chat hvis du har spørgsmål.
Michael Drewsens Vej 12, 8270, Højbjerg, Dänemark
- 20 12 50 00
- support@dioder-online.dk
- www.dioder-online.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
perfekt!
Det er virkelig et rigtig godt sted at handle. Det hele gik rigtig hurtig og til rigtig gode priser. En rigtig nem og dejlig hjemmeside. Godt med en masse forskellige vejledning.
Handler der helt klar igen. Det er helt sikkert.
super god service og produkter
Jeg har bestilt led stripes til belysning af sokkel på køkkeninventar. Jeg fik en rigtig god service til hvilke tilbehør jeg skulle købe samt monteringsvejledning hertil. Det var så ufatteligt nemt at montere, og er super tilfreds med produktet og servicen. kan varmt anbefales, det er ikke sidste gang jeg købe noget hos dioder-online :D
Kvalitet uden lige
Super god kvalitet i materialerne og mega god kundeservice, både ved mail korrespondance og telefonisk kundeservice:-) kan varmt anbefales til folk med fingerne skruet rigtig på:-)
VIRKELIG GOD OG HURTIG SERVICE
DET HELE FUNGERER PERFEKT.
HILSEN BENT
Alt perfekt
Webshop, forsendelse, produkter, service er så tæt på det på det perfekte, at man får tillid til at Dioder-Online vil være først i feldet, efterhånden som LED belysning udvikler sig.
har kun haft positive oplevelser
har vært kunde ved diode-online 4 gange det går hurtig og priserne er ok kan kun anbefale diode-online
God side MEN
God behandling, hurtigt support svar. Men deres leveringstid hænger lidt i bremsen.. Og så at man ikk kan rettet i sin profil på deres side.. Ellers Okay..

Antwort von Dioder-Online - Alt i LED belysning
Super service, hurtig levering og kvalitet
Super service, hurtig levering og kvalitet.
Overskriften siger jo det hele. Jeg er super tilfreds.
Kan varmt anbefales.
bare iorden, det de laver :)
bestilte 4 mm dioder son stod til at være ved kunden 2 dage efter og hade dem dagen efter det sku go service super :) her fra !!!!!
Helt i orden
Kan kun sige, at det ikke er sidste gang, at jeg har handlet her
Fuldt ud tilfreds
Fin webshop, og et fornuftigt udvalg.
Da en af mine varer ikke var på alligevel, blev jeg kontaktet for at finde en løsning på det. - Hurtigt og venlig support, til trods for det var over en weekend.
Vil helt sikkert handle der igen.
Nemt, hurtigt og professionelt
Da jeg læste om disse LED pærer som netop var blevet godkendt af Go'Energi, var jeg slet ikke i tvivl om hvilke modeller jeg skulle købe.
Jeg valgte at købe nogle LED pærer fra Doled serien, både i GU10 og E14 fatning, og det har jeg ikke fortrudt. De giver et super godt og behageligt lys.
Man får ting som altid virker og til en fair pris.
Kan varmt anbefale dem
Super
Meget hurtig levering og så var der endda lidt ekstra med.
Fuld tilfredshed.
Hurtig levering. Godt sted at handle.
Hurtig, effektiv - gerne igen
Var i tvivl om en bestemt type LED kunne bruges i min lampe, så skrev spørgsmål søndag aften, havde svar mandag morgen og tirsdag havde jeg min LED (som virker).
fin butik
nemt at finde rundt på hjemmesiden
billige varer
kvalitet!
har bestilt ved dem 3 gange, 2 af gangene havde han glemt nogen af varerne at sende med
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.