Dioder-Online - Alt i LED belysning Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi har købt spots til hele vores hus, og var egentlig været tilfreds med produkt og levering. Men når der er problemer, så er der ikke megen hjælp at hente! Vores spots begyndte en efter en at... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Min bestilling hos dioder online dukkede op til tiden. Men det indkøbte materiale havde ikke samme specifikationer som opgivet på siden, det resulterede så i jeg endnu en gang måtte bestille... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Købte 2 LED drivere, efter tordenvejr i området virkede de ikke mere, (det var ikke nedslag i huset eller noget lignende bare almindelig tordenvejr) sendte herefter ind som reklamation, efter laaaaaa... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Var forbi i dag med defekt LED Hilux S9 Ra95 2 af 9 LED pærer var faldet af printet. Lysfarve havde også ændret (kunne jeg se da jeg satte ny i (købt ca på samme tidspunkt) - og det var meget nor... Mehr ansehen

1. Beleuchtungsgeschäft
  2. Geschäft für elektronische Ersatzteile und Komponenten
  3. Elektrofachmarkt

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Hos Dioder-Online.dk har vi et kæmpe udvalg af de bedste LED produkter på marked. Alt fra LED spots og LED bånd til flotte lamper fra anerkendte producenter og meget mere. Vi har gode priser og hurtig levering. Vi står også klar med professionel support på telefonen eller i vores chat hvis du har spørgsmål.

Ungenügend

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Førstehåndsintryk - Lækkert produkt - Hurtig levering

Bestilte alu-skinner og LED bånd, til opsætning under bryggers overskabe, 3 meter skinne, 5 meter Led bånd ekstra kraftig 120 led/meter, skåret til de 3 meter. Samt strømforsyning m.m.
Ialt en god oplevelse med opsætning samt lys styrke og farve (Varm hvid ca. 3000 Kelvin) Dog vil jeg nok bruge koldere lys i mit køkken....
3000 Kelvin er for lidt som arbejdslys !

28. September 2013

Holder hvad de lover

Købte en del dioder og modstande. Hjemmesiden indeholder info om at samle delene. Fik en demo LED pære med samt et skk chokolade i pakken :-)
alt ialt en god oplevelse! kan anbefales

24. September 2013
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

uha ordre nummer gud ved hvor mange og altid perfekt !

har snart handlet ved dioder ja ved ikke hvor mange gange det er blevet til
Hver gang kommer varen nærmest dagen efter der er bestilt og altid er dioderne iorden - denne seneste ordre var der dog en defekt imellem MEN, der var sendt 16stk istedet for 15 som jeg havde bestilt så ingen ko på isen der

kan intet andet end anbefale dioder-online.dk

31. August 2013
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Pris og kvalitet hænger sammen...

...og så er det alligevel måske lidt hårdt sagt.

Jeg var nok bare lige forudindtaget. Anyways, Købte en blanding af SMD, controller og strømforsyning samt en "Smart Clip".

Smart Clip'en synes jeg nu ikke er særlig smart. Konstruktionen er meget svag og det skulle undre mig hvis jeg var den eneste der som det allerførste smadrede låse mekanismen i den.

Og så er controlleren ikke særlig intuitiv. Jeg havde faktisk bare forventet et konstant lysende SMD, men den her RGB fætter blinker ud over stepperne, og jeg kan simpelthen ikke finde logikken i produktet.

Jeg købte produkterne ud fra et fotografisk behov, men må erkende at det er 600kr i skraldespanden.

Dog vil jeg så sige til Dioder-onlines forsvar at produktet sikkert er mere end fint nok til folk som bare gerne vil have noget billigt og strømbesparende party lys.

Disse ting falder sammen og gør jeg ikke kan give mere end 3 stjerner.

Leveringen var lynhurtig! Det tager jeg hatten af for!

11. Juli 2013
Dioder-Online - Alt i LED belysning-Logo

Antwort von Dioder-Online - Alt i LED belysning

Hej,

Tak for din anmeldelse, det lyder dog som om der er nogle ting vi skal rette op på.

SmartClip'en ER smart, dog kræver det at man bruger den rigtig. Vi er i fuld gang med at lave en guide der beskriver brugen af denne. Dog er den ikke online endnu, og vi vil derfor gerne erstatte din SmartClip u.b.

Ang. RGB controlleren: Den model du har købt har en masse indbyggede programmer, og uden at vide det med sikkerhed, så tror jeg du skal bruge en farve som ikke skifter, da det er til fotografisk behov.
Controlleren har en 'pause knap' hvor du kan pause det igangværende program, og derved få en farve der ikke "hopper"
Alternativet er denne lysdæmper hvor du 100% selv kan blande en farve (der ikke hopper" ved hjælp af de 3 drejeknapper:
Vi bytter også denne u.b. hvis du ønsker dette.

Vi kan evt. også samle det hele for dig, så det virker "out of the box"

Kontakt os på tlf: 32 20 80 20 eller mail: support@dioder-online.dk, så finder vi en løsning på din opgave.

Med Venlig Hilsen
Anders Friis Hansen
Salg og Support

Super service - hurtig support - perfekte varer

Jeg har handlet med Dioder-online flere gange efterhånden. De har helt bestemt den bedste service jeg har set på nogen webshop. De svarer support mails selv klokken 8 om aftenen, bliver gerne længere tid for at få leveret en pakke til blot 50,- .. Det sker ikke mange steder. Generelt er det skønne dioder og elektonikdele de markedsfører, og er jeg i tvivl om noget, hjælper de med det samme.

Jeg kommer bestemt igen.

22. Mai 2013

Hurtig og nemt

Jeg bestilte en flok dioder ved dem og de blev afsendt mandag og jeg fik dem med posten tirsdag.
Eneste anke er at deres fragtpriser er for høje. Jeg måtte af med 40 kr for en lille bobblekuvert og et 8 kr frimærke. Det er lige i overkanten. 15-20 kr kunne jeg acceptere.

17. Mai 2013
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Godt, men lidt rodet hjemmeside

SIden var ganske fin at finde rundt på, men der var mange links inde på produkters side, der sendte en videre til et kompatibelt produkt der ikke virkede.
F.eks. var der ved mange dioder et link til den passende modstand, men linket virkede ikke så man skulle til at lede efter modstande inde på siden.

Jeg er lidt skuffet over selve siden, men prisen er god og jeg fik mine vare hurtigt.

25. April 2013
Dioder-Online - Alt i LED belysning-Logo

Antwort von Dioder-Online - Alt i LED belysning

Hej.
Vi ved godt vores nuværende side ikke er optimal, derfor er vi også i gang med at lave ny hjemmeside som kommer online inden for de næste par måneder.
Vi beklager de problemer du har haft og håber at du vil genoverveje dine stjerner efter at vores nye hjemmeside er lanceret.

Hilsen
Dioder-online

Lige i skabet

Jeg fik det jeg skulle bruge til den rigtige pris, dagen efter jeg bestilte -
kan kun anbefale dette firma.

24. April 2013

Perfekt service !

Hjemmesiden er suveræn og finde ud af.
Priserner er super gode.
Leveringstiden er præcis som den burde være.

Intet negativt at kommentere overhoved! :)

24. April 2013
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr