Dalum Dyrehandel Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dalum dyrehandel. Det er så hyggelig en fysisk butik og mega sødt personale🥰der er alt hvad en hund kunne tænke sig der. Så bare en god oplevelse❤️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi bestilte mandag eftermiddag kl. 15.40 og havde bestillingen tirsdag kl. 9.49 Vi har bestilt gentagende gange, og det det er den samme hurtige levering hver gang. Derfor kan vi kun anbefale Dalum... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er altid en fornøjelse at handle her! Priserne er konkurrencedygtige, personalet er utrolig venligt, og butikken byder på et stort og varieret udvalg. Servicen er helt i top – personalet gør v... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God kundeservice Ofte bliver god kundeservice forvandlet til dårlig kundeservice, når der går et eller andet galt, men ikke hos Dalum Dyrehandel. Her løser man problemet med lige så god service. Ko... Mehr ansehen

1. Zoohandlung

Vom Unternehmen geschrieben

Vi har alt til kæledyrene. Gnavere, kaniner, hamstere, ørkenrotter, fugle, undulater, parakitter, papegøjer, dværgpapegøjer, fisk, hunde, katte, akvarier, havedam. Dyrefoder, tilbehør, plejeprodukter.

Hervorragend

9 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig kundeservise

Jeg havde bestilt et bur, som jeg allerede havde et af i forvejen. Dette nye bur ankommer så efter lang ventetid, og hvor fødderne til buret ligger løst ved siden af, dvs jeg selv skal lime dem på. Dette kontakter jeg Dalum dyrehandel med, da de sidder fast på det andet bur jeg havde i forvejen. Til dette får jeg blot svaret, at det er meningen. Selvom det tydeligt er en produktionsfejl.
Super dårlig service, med dårlige undskyldninger

1. Oktober 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Billigt, hurtigt og gode produkter

Har lige bestilt en række produkter til min hund. Tingene kom allerede næste dag, og levede fuld ud op til forventningerne. Det bedste var, at det samtidig var det billigste sted, jeg kunne finde produkterne.

9. Februar 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Er meget skuffet over vores levering

Er meget skuffet over vores levering. Havde stort set ikke fået noget af det vi havde bestilt. Havde bestilt 9 x kanin junior foder og fået leveret 3 x kanin senior foder. Dælme ærgeligt, når man står og mangler junior foder og at vi ikke kan finde en butik i nærheden, med den type kanin foder 👎

28. Juli 2023

Formidabel service🌟

Formidabel service jeg fik af dig Pia!🌟
Kørte for at prøve tøj til hundetræning, jeg fik SÅ GOD betjening, at jeg endte med at købe det hele hos Dalum Dyrehandel (og lidt til 🙈😍)
Det hun ikke havde hjemme, bestilte hun hjem til mig og sendte det efterfølgende.

Vi vil til enhver tid vælge din butik.

Der var en rigtig god og afslappende atmosfære i butikken.

21. April 2023

Imponerende god handel

De havde den bedste pris på markedet.
Bestilte 15.40 og fik pakken leveret på adressen kl. 10 dagen efter. Uden fragtomkostninger. Bravo.
Gid alle online-butikker var som denne.

1. Juni 2023

Bestilte på webshop

Bestilte på webshop den 1/3-23 kl 14:45 og modtager i dag min ordre fra jer! det er sku GOD services af i pakker og sender så hurtig ! og af det er med Post Danmark er kun mere positivt af i kan levere så hurtig ! Kæmpe anbefaling her fra! det ikke sidste gang jeg bestiller noget fra jer !

1. März 2023

En helt fantastisk oplevelse

En helt fantastisk oplevelse
24 timer efter bestillingen var afgivet havde jeg varerne. Perfekt. Alt stemte. Det er første gang jeg handler her, og det gør jeg bestemt fremover. Tak.

27. Februar 2023
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jeg gir kun 3 stjerner IKKE pga deres…

Jeg gir kun 3 stjerner IKKE pga deres service, men udelukkende pga deres fulge nærmere undulater købte en hun undulat for 3 ugers tid siden og den er så skræmt og bange den er OVERHOVEDET ikke vant til mennesker osv hver gang jeg kommer tæt på dem så flygter hun ned i den anden ende af buret skønt jeg aldrig har gjort noget tværtimod jeg står og snakker stille til dem for har en han som elsker at snakke med mig når jeg kommer hen ham har jeg haft i ca 5 md nu og da han kom fra et privat hjem vant til hænder var der ingen problemer heller ikk i starten da jeg indfangede ham fra haven af.
Men hun er så skræmt og disideret flygter ned i den anden ende, han leger og hopper rundt hele dagen hun sidder bare stille og skræpper op, vil nærmeste sige hun er meget asocial. Dog er hun begyndt at varme op overfor ham nu, men jeg må ikk nærme mig dem for at snakke så smutter hun som et lyn og tænker jeg kommer ALDRIG til at købe en fugl fra en butik dalum eller andres da de simpelthen ikk kan lide mennesker det er desværre den erfaring jeg nu har fået nu så hellere finde en privat hvor man ved de er vant til mennesker og hænder.
Måske en proces man skulle se om man kunne ændre på bla. I dalums dyrehandel og andre for det vil være meget bedre både for købere, men også fuglene.
Men jeg fortsætter med at se om ikk man kan få hendes tiltro så derfor kun 3 stjerner det handler om at lade dem blive lidt mere vant til mennesker

26. Dezember 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr