Dahlbergs Køreskole Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg kan desværre kun give den dårligste anmeldelse. Efter at have betalt 17.000 kr. for min datters køretimer og køreprøve er kørelæreren forsvundet, og skolen er lukket uden nogen form for besked.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I dag har jeg afsluttet mit køreforløb hos Dahlberg Køreskole på under 3 måneder. Jeg har haft et virkelig rart og trygt forløb, og jeg vil varmt anbefale køreskolen. Kørelæreren, Sune, er et utrolig... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hvis du ønsker mega hyggelige teoriaftener, med pizza, snacks og super gud undervisning, samt meget trygge køretimer og en kørelærer som gør en virkelig stor indsats for at lære dig at kende og g... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Denne køreskole kan varmt anbefales. Sune hepper på sine elever og gør undervisningen let at gennemføre med både pizza, slik og vand. Undervisningen var sjov og informativ. Han tilpassede kørepl... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmensdetails

1. Fahrschule

Vom Unternehmen geschrieben

Vekommen Det unikke ved min køreskole er at i får sjov indervisning med kørelærer der er til sjov og ballade i teori og især i bilen udover det får i det bedste forløb og som tilpasser netop dig som elev

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har virkelig været super glad for…

Jeg har virkelig været super glad for at køre med Sune😁😁😁 Han formår at skabe en tryg og hyggelig stemning i bilen, samtidig med at man bliver en god bilist, og så har han ellers bare godt styr på hele processen: fra man sætter sig bag rettet første gang og knap nok kender pedalerne, til man står nervøs lige inden sin køreprøve. Jeg anbefaler Sune på det varmeste!!!

10. Januar 2023

Kerem

Ynt: Hej Sune tak får denne gang jeg har hyggede mig i den tid vi arbejdede sammen du er den sjoveste hjælpsomme lære💪 jeg har kendt i mit korte liv😁 jeg kan klart anbefale Dahlbergs køre skole tusind tak får dit hjælp. (Vi kommer til at ses igen🤣🤣)

4. Januar 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sådan hjalp Sune lige netop mig

Hvordan har Sune hjulpet netop mig?
Jeg havde haft en en dårlig kørelærer som blevet fyret på en anden køreskole. Som Sune også har elever hos, efter at jeg ikke var blevet kontaktet af køreskolen i 3 måneder efter mit teori var ovre, skriver Sune til mig. Han får lynhurtigt skaffet mig en teoriprøve som jeg bestod første gang. Derefter blev mine køre egenskaber forbedret markant! Jeg fik præcis den morale opbakning af Sune, han troede på mig, fik mig til at føle mig sikker bag rettet. Sune er rigtig fleksibel ift køretimer og hvad der passer netop dig ift skole i mit tilfælde. God hjælp under kørslen men samtidig giver dig “plads” til at lave fejl - og dermed lære af de fejl man begår. Kører dig strategisk gennem byerne hvor han ved du skal køre i køreprøven, så du skaber kendskab til de svære og måske ukendte steder du kører til prøven.
Kunne ikke være mere tilfreds med Sune som kørelærer, sørme dygtig!
Tak for kortet Sune ;)

4. Dezember 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min oplevelse med Sune som kørelærer…

Min oplevelse med Sune som kørelærer har været fremragende gennem hele min kørekort, han var forståeligt en man kan åbne op til + så han også rigtig sjov. Et godt råd er at lytte efter hvad han siger og tage hans råd til både din teori og køreprøve.

2. November 2022

Høj beståelses procent hos Dahlbergs Køreskole

Hos Dahlbergs Køreskole møder du en effektiv og dygtig kørelærer der engagere sig meget i sine elever og til en rigtig god pris. Som generhverver af mit kørekort, oplevede jeg et nemt, frit og informativ forløb hos Dahlbergs Køreskole. Nemt fordi kørelæreren stod for alt det praktiske med tilmeldelse til både teoriprøve og den kontrollerende køreprøve, hvilket jeg nærmest fik som bestilt på tid og dato. Fri teori indtil prøven. Informativ på dato/tidspunkt af prøver. Mange tak for den gode behandling til min kørerlærer, hvilket uden tvivl var med til at støtte mig så jeg bestod første gang i både teori og køreprøven. Jeg kan kun anbefale denne glimrende køreskole til alle både nye som gamle erhverver af et kørekort.

3. November 2022

Virkelig god kørelære

Virkelig god kørelære, altid god stemning i bilen når vi var ude og køre, fik mit kørekort inden for meget kort tid, kun en god oplevelse med Sune

1. November 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God kørelære og hurtigt forløb

Virkelig god kørelære, hvor der under hele forløbet var en afslappet stemning og hyggelig tone. Sune tager sig tid til hver enkelt individ og tilpasser forløbet derefter. Fra start til slut tog det desuden kun 2 måneder og 14 dage og så havde jeg mit kørekort.

28. Juli 2022

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr