Dahlbergs Køreskole Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg kan desværre kun give den dårligste anmeldelse. Efter at have betalt 17.000 kr. for min datters køretimer og køreprøve er kørelæreren forsvundet, og skolen er lukket uden nogen form for besked.... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hvis du ønsker mega hyggelige teoriaftener, med pizza, snacks og super gud undervisning, samt meget trygge køretimer og en kørelærer som gør en virkelig stor indsats for at lære dig at kende og g... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Denne køreskole kan varmt anbefales. Sune hepper på sine elever og gør undervisningen let at gennemføre med både pizza, slik og vand. Undervisningen var sjov og informativ. Han tilpassede kørepl... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmensdetails

1. Fahrschule

Vom Unternehmen geschrieben

Vekommen Det unikke ved min køreskole er at i får sjov indervisning med kørelærer der er til sjov og ballade i teori og især i bilen udover det får i det bedste forløb og som tilpasser netop dig som elev

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi kender alle det med at man har en…

Vi kender alle det med at man har en kørelærer, som virker ligeglad, indelukket, sur eller i bund og grund kun vil lærer dig at køre bil, og er teknisk set ligeglad med dit privatliv og behov.

Men her får man en kørerlærer, som der sætter sig ind i hver enkel elevs sted, og fordyber sig i at lære eleven at kende. For hver teoritime og køretime lærer man hinanden bedre at kende. Sune spørg ind til ens liv og virkelig bruger tid på høre efter. Man får lidt et bedste venner forhold med Sune.

Samtidig med alt det lærer du og køre bil på en sjov og lærerig måde. Jeg vil til hver en tid altid anbefalede denne køreskole hvis man bor i Roskilde, Hedehusene, Fløng eller omegnen.

12. November 2023

Kæmpe anbefaling

Jeg skiftede til dahlbjerg køreskole fra en anden køreskole.
Sune tog i godt i mod mig, og været den største hjælp, til at jeg kunne få mit kørekort.
Sune er meget sød og sjov Kærerlærer, man følte sig altid tryg ved at køre med ham.
Selvom du laver en fejl, hjælper han med at rette fejlen, og få dig til at tro på dig selv.
Så kan varmt anbefale Dahlbjerg køreskole.

8. November 2023

Den alle hyggeliste køreskole

En rigtig god og sød kørelæreren som Sune kan hjælpe dig på vej til at blive en rigtig god bilist ! Man hygger sig under teori aftner med pizzaer, slik, popcorn og en god snakke.
Dette med at snakke og joke under kørsel han hjælpe til dem der kan stresse sig alt for meget 😅

Tak Sune for din kæmpe stor støtte !
Dig som kørelærer og din skole vil jeg altid blive ved at anbefale til alle !! Ses på vej ;)

Angelika

6. Oktober 2023

Hygge køreskole

Super køreskole med hyggelige teori timer og ligeså hyggelige køreture.
Man starter hårdt ud med at ramme Roskilde en smule på de første køretimer, men det forbereder bare en endnu bedre når man kommer til selve prøven. Kan klart anbefale denne køreskole hvis man gerne vil starte.

11. September 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sune tilbyder trygt miljø og gode snacks

Sune er god til at få, selv de mest usikre elever til at tro på sig selv og opnå målene for kørekortuddannelsen. Derudover tilbyder Dahlbergs køreskole gode snacks og et trygt miljø undervejs, hvor der er plads til seriøsitet og et grin en gang imellem. Alt i alt er jeg fuldt tilfreds efter have taget kørekort med Sune

9. August 2023

Dk’S hyggeligste køreskole

Sune der ejer Daglbergs køreskole, er bare helt igennem fantastisk sød, forstående og humoristisk.

Til teori timerne, skabes der et sikkert og trygt miljø.
Det gør at man ikke føler der er nogle spørgsmål som er forkerte, eller dumme.
Der er en god tone og humor, som gør det til en sjov og afslappet oplevelse.

Jeg og min mand har været meget tilfredse med vores forløb, og vi vil til hver en tid anbefale Dahlbergs køreskole.

Nok Dk’s hyggeligste køreskole

1. März 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Denne køreskole kan varmt anbefales.

Denne køreskole kan varmt anbefales.
Sune hepper på sine elever og gør
undervisningen let at gennemføre med
både pizza, slik og vand. Undervisningen
var sjov og informativ. Han tilpassede
køreplanen efter mit behov, så jeg kunne
få kørekort på blot 2,5 mdr.

23. Mai 2023

Antwort von Dahlbergs Køreskole

kæmpe tak for din fine anmeldelse det sætter jeg virkelig pris på og tak for din tid og et fantastisk forløb

mvh sune

Kan klart anbefales

Det er helt sikkert en køreskole der kan anbefales det har kun været en god oplevelse at gå der. Der har ikke på noget tidspunkt været en kedelig teori eller køretime og så sender de ik en op til køreprøve før man er helt klar

16. Mai 2023

hej silje

kan kun sige kæmpe tak for din fine anmeldelse og kæmpe tak til dig og for vores tid sammen

God kørelærer

Sune er en rigtig god kørelærer, han tager kærligt af sine elever. Sune skaber tryghed, samtidig med der er seriøsitet er der også plads til en masse sjov og ballade! Jeg havde den bedste oplevelse hos Sune, han troede på mig og havde min ryg. Han er rigtig god!

12. Mai 2023

tak simone

selvom du kom fra anden køreskole er jeg super stolt og beæret over at måtte få dig helt i mål på den bedste måde der passede efter dig

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sjovt, trygt og hurtigt køreforløb

I dag har jeg afsluttet mit køreforløb hos Dahlberg Køreskole på under 3 måneder. Jeg har haft et virkelig rart og trygt forløb, og jeg vil varmt anbefale køreskolen. Kørelæreren, Sune, er et utrolig venligt, sjovt og behageligt menneske at være omkring, og han gør hurtigt én tryg i trafikken. Ønsker du et sjovt, trygt og hurtigt forløb, så er Dahlberg køreskole netop køreskolen, du skal vælge!

2. Mai 2023

hej laura

kæmpe tak til dig for denne fine anmeldelse og er glad for vi to sammen fik dig så godt i mål

Super fed kørelærer

Super fed kørelærer, kan helt klart anbefales.
Det var nogle hyggelige teori/køre timer.

28. April 2023

Antwort von Dahlbergs Køreskole

hej mian du er så sej at du ikke selv har opdaget det endnu og jeg takker mange gange for de fine ord

Fantastisk Køreskole!

Sune er en fantastisk kørelærer! Han kan klart anbefales hvis man vil have god undervisning og en sjov oplevelse.
Jeg skiftede til Dahlbergs Køreskole fra en anden køreskole, da jeg ikke fik den rette undervisning.
Sune tog godt imod mig og hjalp mig med at gøre det sidste 100% klar til køreprøve.

Tak til Dahlbergs Køreskole!
5 stjerner herfra!

16. Februar 2023

Den bedste kørelærer i DK

At skifte over til Sune er den bedste beslutning min kammerat og jeg har taget. Min kammerat og jeg skiftede over til Sune i slutningen af vores forløb, og det var en fantastisk beslutning. Sune hjalp mig om min kammerat med at få glatbane og flere forskellige køreprøver alt sammen indenfor en måned. Jeg bestod min prøve I går, og min kammerat bestod i dag, og det kan vi i den grad takke Sune for. Sune er en utrolig hyggelig og kompetent kørelærer, som prioriterer sine elever. Vores forløb under Sune var intet mindre end fantastisk. Han får 10/10 stjerner herfra.

20. Februar 2023

God og tryg oplevelse!

Sune er rolig og tålmodig. Jeg var meget nervøs for at skulle lære at køre bil, så det betød virkelig meget at stemningen altid var afslappet og hyggelig i bilen. Det tog kun 3 måneder før jeg havde mit kørekort, da Sune går meget op i at få en godt og hurtigt igennem. Jeg kan kun anbefale Sune og Dahlbergs køreskole 🤗

8. Februar 2023

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr