Nybrotrafikskole Bewertungen 35

TrustScore 3.5 von 5

3.7

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Selvom mange ting kom i vejen, god stil til teori, med fokus på at forklare hvorfor svar er som de er. Rolig og fleksibel mht køretider, selvom man kommer til at køre meget frem og tilbage mellem Nyb... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Meget dårlig oplevelse – kan ikke anbefales Min oplevelse med denne køreskole har desværre været rigtig dårlig. Der er generelt ikke styr på tingene, og aftaler bliver ofte ikke overholdt.... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Fahrschule
  2. Führerscheinausbildung

Vom Unternehmen geschrieben

Velkommen hos Nybro Trafikskole - Dit kørekortseventyr begynder Her! At have det sjovt mens du tager kørekort, er seriøs business! Hos Nybro trafikskole bygger vi på mange års erfaring og stolte traditioner med høj beståelsesprocent. Vores dedikerede team af erfarne instruktører står klar til at guide dig igennem kørekortets rejse med professionalisme og engagement. Vi er så sikre på vores undervisning og dine evner, at vi tilbyder en unik beståelsesgaranti. Vi forstår, at det at tage kørekort er en vigtig milepæl, og vi er dedikerede til at støtte dig hele vejen. Derfor hvis du søger efter en køreskole som lærer dig at læse og forstå trafikken og samtidig have det sjovt, så er vi et rigtigt match for dig. Hos os bliver du en god og sikker bilist. Kvalitet, tillid og smil, hånd i hånd. Er du klar til at tage det første skridt mod at mestre vejen?

Kontaktinformationen

1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Meget dårlig oplevelse

Meget dårlig oplevelse – kan ikke anbefales

Min oplevelse med denne køreskole har desværre været rigtig dårlig. Der er generelt ikke styr på tingene, og aftaler bliver ofte ikke overholdt. Min kørelærer kom gentagne gange 2-3 timer for sent uden at give besked, og undskyldningerne lød ofte som “kø” midt på formiddagen – det virkede utroværdigt. Det var desuden umuligt at få et fast tidspunkt for kørsel.

Under timerne virkede kørelæreren uengageret og uprofessionel. Han tog telefonopkald under kørsel og brugte tid på private ærinder, som indkøb, hvilket gik ud over den tid, jeg faktisk fik undervisning. En lektion på 90 minutter endte ofte med kun omkring 60 minutters reel kørsel.

Derudover oplevede jeg, at han talte nedladende om andre elever, hvilket var både ubehageligt og upassende.

Som prikken over i’et bad han mig direkte om at gå ind og skrive en god anmeldelse med 5 stjerner – og få mine venner til det – fordi han havde “købt en cola i bazaren”. Det føltes useriøst og grænseoverskridende.

Alt i alt en meget skuffende oplevelse. Jeg kan ikke anbefale denne køreskole til andre.

1. Mai 2025

Gode undervisere

Gode undervisere, glade og engagerede kørelærere. Alt i alt en perfekt oplevelse. Bestod teori og derefter køreprøven her i dag på første forsøg. :)

25. November 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nybro Trafikskole er uden tvivl et…

Nybro Trafikskole er uden tvivl et fantastisk sted at tage kørekort. Her handler det ikke kun om at lære at køre bil, men også om at føle sig tryg og sikker fra starten. Undervisningen foregår i et roligt miljø, hvor man virkelig kan udvikle sig i sit eget tempo. Jeg vil især fremhæve vores kørelærer, som gør en stor forskel. Han er meget forstående, tålmodig og skaber en positiv stemning, hvor man føler sig komfortabel bag rattet. Hvis du vil have en køreskole, der prioriterer dine behov og sikrer, at du får selvtillid på vejen, så er Nybro Trafikskole det rette valg

18. Oktober 2024

Fantastisk køreskole

Fantastisk køreskole. Både Zeki og Enzo er omsorgsfulde, dygtige og rigtigt søde mennesker der går rigtigt langt for at hjælpe deres elever, længere end hvad man med rimelighed kunne forvente. De leverer både fantastisk teori og køreundervisning og jeg kan kun på det varmeste anbefalde dem

25. September 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvor dårlig køreskole de hold slet ikke…

Hvor dårlig køreskole de hold slet ikke tiden og de tænker kun på penge.

10. September 2024
Nybrotrafikskole-Logo

Antwort von Nybrotrafikskole

Hej Jona,

vi er lidt i tvivl om hvem du er. Vi gør virkeligt meget for at vores elever får en god oplevelse og deres kørekort i første forsøg.

Du er velkommen til at ringe til os og fortælle mere om din oplevelse du nævner her.

Vi har forsøgt at ringe på det nummer du har angivet her, men du har nok lavet en tastefejl, da det er nummeret til en helt anden person på den anden side at Lillebælt.

Med venlig hilsen

Nybro

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Min oplevelse hos kingos Køreskole var…

Min oplevelse hos kingos Køreskole var virkelig positiv. undervisning i teori var klar og hjælpsom, og, min kørelærer, var en dygtig instruktør, der virkelig fik mig til at føle mig tryg bag rattet. Køreskolen formåede at få mig til at forstå både teori og praktisk kørsel på en hurtig og effektiv måde. Jeg vil helt sikkert anbefale kingos Køreskole til andre, da deres undervisning og instruktion var professionel og hjælpsom, hvilket gjorde hele forløbet både lærerigt og nemt.

2. Januar 2024

Bedste valg jeg tog

Bedste valg jeg tog, da jeg valgte kingos. Jeg følte mig tryg fra første gang bag rettet, pga dygtige, tålmodige lærere, der får køretimerne til at føles nemme og sjove. Kæmpe anbefaling herfra<3

8. Januar 2024

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr