Jeg har haft en helt vildt god oplevelse hos Kingos Trafikskole. Undervisningen har været professionel og tryg fra start til slut, og det har gjort hele processen med at tage kørekort mega god!... Mehr ansehen
Sindssygt god køreskole. Kørelæreren er den bedste i København og god til at lære fra sig! Købte lynpakken og blev guided godt i gennem forløbet. Kan stærkt anbefales!
Frederiksberg Alle 29, 1820, frederiksberg, Dänemark
- kontor@kingostrafikskole.dk
- kingostrafikskole.dk
Hat 33 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Sindssygt god køreskole!
Købte lynpakken og blev guided godt i gennem forløbet.
Kan stærkt anbefales!
Jeg har taget mit kørekort sammen med…
Jeg har taget mit kørekort sammen med en ven hos Kingos Trafikskole, og jeg har haft et rigtig godt forløb.
Jeg bestod min teoriprøve første gang og køreprøven anden gang. Jeg kan kun sige, at det har været en super god oplevelse. Især det, at man har mulighed for at køre efter skoletid, er fantastisk og gør det meget nemmere at få det til at passe ind i hverdagen.
Hvis det var muligt, havde jeg givet 10 stjerner til Kingos Trafikskole.
Jeg kan på ingen måde være enig med Williams far, som hedder Mikkel W. Det er min gamle ven, og han skiftede køreskole og dumpede 4 gange hos en anden køreskole. Derfor vælger hans far at skrive, som han gør, hvilket jeg virkelig føler er uretfærdigt. Zeki og co har gjort deres bedste for både mig og min ven, som også bestod hos Kingos Trafikskole.
Kørekort til påhængsvogn
Jeg har i dag taget kørekort til påhængsvogn hos Kingos Trafikskole, og jeg kan kun give dem mine bedste anbefalinger. Super god undervisning, tålmodige instruktører og en rigtig god oplevelse hele vejen igennem. De er virkelig dygtige til at lære fra sig!
Synes simpelthen at hvis skal rådgives…
Synes simpelthen at hvis skal rådgives af en køreskole så er der kun en.
På 4 dag bestået
Jeg kan varmt anbefale Kingos…
Jeg kan varmt anbefale Kingos trafikskole til alle, der ønsker en grundig og personlig tilgang til at tage kørekort. Noget af det, der virkelig skiller denne køreskole ud, er den store vægt, der bliver lagt på tavleundervisning og individuel teorilæring.
Undervisningen foregår på små og store hold, hvilket giver Zeki mulighed for at tilpasse sig den enkelte elevs behov og tempo. Det skaber et trygt og fokuseret læringsmiljø, hvor der er plads til at stille spørgsmål og få uddybet stoffet, indtil det sidder helt fast.
Man mærker tydeligt, at Kingos trafikskole prioriterer kvalitet frem for kvantitet, og at deres mål ikke bare er at få eleverne igennem, men at give dem en solid forståelse af både teori og praksis.
En rigtig god oplevelse hele vejen igennem!
Jeg har haft en helt vildt god…
Havde Zeki som køre- og teoriunderviser, hun har gjort det helt igennem fantastisk.
Han er tålmodig, rolig og god til at forklare tingene på en måde, der er nem at forstå. Derudover er der en god balance mellem teori og praksis, så man føler sig godt forberedt til både teoriprøven og køreprøven.
Jeg kan helt klart anbefale Kingos Trafikskole til andre, der gerne vil have en seriøs og behagelig oplevelse, når de tager kørekort!!
Advarsel: Et dyrt, kaotisk og uprofessionelt forløb
Advarsel: Et dyrt, kaotisk og uprofessionelt forløb – vælg en anden køreskole
Det har været en ualmindelig dårlig oplevelse at have min søn tilmeldt hos Kingos Trafikskole. Vi endte med at bruge over 10 måneder og mere end 40.000 kr. uden at stå med et kørekort i hånden. (Det nævnte beløb er startpakken, mange ekstra køretimer grundet det lange forløb og glatbane med mere) Jeg kan på ingen måde anbefale dette sted.
Her er de primære årsager til den lave vurdering:
Manglende struktur og koordination: Teoriundervisningen foregik i tilfældig rækkefølge, og der var ingen sammenhæng mellem teori og de praktiske køretimer, hvilket ellers er standard på seriøse køreskoler.
Massive forsinkelser og dårlig planlægning: Der gik eksempelvis fire måneder fra bestået teoriprøve til glatbane. Da glatbanen endelig kom, blev den aflyst samme morgen kl. 05:00. Disse forsinkelser betød, at vi blev tvunget til at købe utallige ekstra køretimer for at holde færdighederne ved lige, hvilket gjorde forløbet urimeligt dyrt.
Kritikværdig kommunikation: Vi oplevede aflysninger med ekstremt kort varsel og en generelt ubehagelig tone. En leder/kørelærer har direkte råbt i telefonen og talt nedladende om min søns evner, på trods af at skolen selv sendte ham til prøve.
Uansvarlig håndtering af uheld: Efter fire dumpede prøver, hvoraf den ene involverede et uheld, valgte kørelæreren at gennemføre prøven med en rystet elev i en beskadiget bil. Det vidner om manglende dømmekraft og omsorg for eleven.
Efter vi skiftede køreskole, kom der styr på tingene i løbet af blot 2-3 uger, og kørekortet kom hurtigt i hus. Det bekræfter desværre blot, at de problemer, vi oplevede hos Kingos, ikke lå hos eleven, men hos skolens mangelfulde setup.
Spar jeres penge og jeres tid. Find en anden køreskole, hvor der er styr på kommunikationen og respekten for eleverne. Dette er en "hovedbanegårds-butik", hvor man føler sig som et nummer i rækken, der bare skal betale.

Antwort von Kingos Trafikskole
Den bedste kørelære
Jeg er virkelig tilfreds med det kørekortforløb, jeg har været igennem. Fra start til slut har det været en god og lærerig oplevelse. Undervisningen var struktureret og nem at forstå, og jeg følte mig hele tiden godt forberedt både til teoriprøven og den praktiske køreprøve.
Kørelæreren var tålmodig, professionel og god til at forklare tingene på en måde, så det gav mening. Der var en god balance mellem teori og praksis, og jeg fik mulighed for at øve mig i forskellige trafiksituationer, hvilket gjorde mig mere sikker bag rattet.
Tak for kørekort!
Jeg har taget mit kørekort hos kingos trafikskole. Mega god service. De hjalp mig hele vejen!
Kan kun anbefale dette som til alle som ønsker en god køreskole som hjælper dig hele vejen.
Ægte ikke tag det her
Ægte ikke tag det her. Kørelærer sejler. Du kører rundt med andre elever til dine køretimer og det virker måske billigt i starten men det løber op når man skal have ekstra køretimer. Ingen respekt for eleverne. Zeki rykker køretimer som det passer ham. Han siger til alle at de skal give 5 stjerner efter de er bestået som kan forklare den høje rating herinde som IKKE er repræsentativ. Seriøst find et andet sted.

Antwort von Kingos Trafikskole
Fantastisk Kørerskole
Fantastisk Kørerskole. Gjordt lynpakke, på en måned fik jeg mit kører kort. Zeki og Enzo bedste lærer. 🙏🙏
Meget tilfreds
Meget tilfreds. Tog køreprøve i Hillerød og bestod på tredje forsøg.😎
Very good experience
the most horrible experience I've ever had
my experience at this school was horrible, 100% horrible!! I honestly don't know how schools like this exist; someone should call for an inspection of that place.
First, they offered me classes in English for both theory and practical driving lessons. They also told me they would give me in-person theory classes. I was able to attend maybe four classes, and then I never heard from them again. I took the exam on my own, and up to that point, I thought, "Okay, it's something I can do by myself." But then, during the practical driving lessons, the instructor didn't speak English, which is a huge problem if you don't speak Danish. I had about four practical lessons with them, and they said they would call me to schedule the next ones. I never heard from them again. I had to keep calling, and the guy who answered had such an aggressive way of speaking. He also said he didn't have time to give me lessons if I wanted practical driving lessons in English. I was left hanging for about three months. They never called me, and I had to keep insisting. What a crazy situation! They even owed me some lessons at the end, and I finally changed instructors and I'm much better now, nothing like that horrible experience at this school. Oh, by the way, the first instructor who taught me was on the phone the whole time; he didn't watch me drive, he was more focused on his calls than on my driving lesson.
Bestået på første forsøg
Jeg skylder, et kæmpe tak til Zeki!
Han er den mest rolige og barmhjertige kørelærer og han formår at man føler sig utrolig tryg og velkommen hos Kingos Trafikskole bestod begge prøver første forsøg jeg kan stærkt anbefale denne køreskole
Jeg har lige bestået min køreprøve
Jeg har lige bestået min køreprøve, og jeg skylder en kæmpe tak til Zeki. Han er uden tvivl den mest rolige, tålmodige og ærlige kørelærer, jeg har mødt.
Han lærer fra sig på en måde, hvor man virkelig føler sig tryg, og hans forklaringer er altid klare og til at forstå. Man mærker, at han brænder for sit arbejde og vil sine elever det bedste.
Zekis ro, overblik og gode energi gjorde hele forskellen for mig.
Kan kun anbefale ham – 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐
Meget god og lærig
Meget god og lærig, bestod første teoriprøve og køreprøve, kan sagtens anbefales
Tak Baba Zeki
Tak Baba Zeki
Danmarks mest pædagogiske køreskole 😂
3 måneder og kort i hånden, yalla!!
Dårlig oplevelse
Jeg kan desværre ikke anbefale denne køreskole. Min kørelærer kom ofte for sent til timerne, hvilket gjorde forløbet meget frustrerende. Til min køreprøve fik jeg pludselig en helt anden bil end den, jeg havde øvet i gennem hele forløbet. Da jeg spurgte hvorfor, sagde han bare: “Hvis man skal have kørekort, skal man kunne køre alle biler.” Det føltes som en dårlig undskyldning og gjorde mig unødigt nervøs. Jeg følte mig hverken godt forberedt eller taget seriøst som elev.
Mega god køreskole
Mega god køreskole, med den bedste kørelærer:)
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.