Cure4you Bewertungen

TrustScore 3 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Cure4you er nu skyld i at jeg ikke kan få en skadeserstatning, da forsikringen ikke finder årsagssammenhæng med skaden og traumen, ved det at jeg ikke kort tid efter har kontaktet lægen. Men jeg ha... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er super glad for Cure4you! Det er en særdeles god måde at skabe kontakt og samarbejde mellem lægen og patienten. Kan kun anbefale at man bruger cure4you - og at man virkelig stærkt skal overvej... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Irriterende at man skal have smidt reklamer for alle mulige ting man kan købe i Cure4You hvergang man er inde på sin læges tidsbestilling, som i øvrigt også er mega dårligt lavet. Irriterende a... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget tilfreds med Cure4you kun stoppet pgr af læge skifte. Overvejede ikke at sige Cure4you op da jeg skiftede. Opdager det ikke, før jeg betaler for ny 2 årig periode via netbank, henvender mig sønd... Mehr ansehen

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Cure4you er Danmarks største sundhedsportal med 1,6 millioner brugere og 500.000 logins om måneden. Ved at kombinere sikker digital sundhedskommunikation med telemedicin gør Cure4you det muligt for patienten at blive delagtiggjort i sit eget helbred. Cure4you er i dag det mest udbredte system til patientkommunikationen iblandt praktiserende læger i Danmark, med en markedsandel på over 35%. I 2011 blev mere end 50% af alle e-konsultationer gennemført via Cure4you. Cure4you online benyttes af over 2.500 læger/behandlere i primærsektoren, samt ambulatorier på 10 hospitaler i region H og Sjælland til patienternes online booking og e-kommunikation.

Akzeptabel

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Das haben sich andere Leute angesehen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bondefangeri

Ville oprette mig, efter aftale med læge. Indtastede alle mine personlige oplysninger - og kom derefter til siden hvor jeg skulle acceptere betingelserne. Læste det igennem, og syntes det hele lød noget mistænkeligt. Tjekkede herinde anmeldelserne for firmaet. Folk er tydeligvis utilfredse, så jeg bestemte mig for at lukke siden ned uden at acceptere betingelserne. Til min overraskelse fortalte min læge mig at jeg var oprettet derinde og hun derigennem havde sendt mig et svar. Et svar som jeg aldrig har mulighed for at læse ..

24. April 2016

Hej T. D.,

Det er da beklageligt, at du føler vores betingelser er mistænkelige. Vi er kun interesserede i at passe bedst muligt på vores brugeres oplysninger.

Når du lukker siden ned uden at acceptere oplysningerne, så har du heller ikke oprettet en profil. Din læge kan dog godt sende en besked til dig via Cure4you, hvis I havde en aftale om dette. Du kan dog stadig ikke logge på og læse beskeden før, du har oprettet en profil. Svaret til dig fra din læge, ligger altså stadig blot i din læges ende af systemet.

Da jeg kan forstå, at du ikke er interesseret i at bruge Cure4you, vil jeg blot foreslå dig, at du kontakter din læge, som du plejer. Din læge kan give dig de oplysninger, som din læge forsøgte at sende via Cure4you, på sædvanlig vis.

Skulle du alligevel ønske at benytte Cure4you, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi vil selvfølgelig med glæde hjælpe dig, samt svare på evt. spørgsmål du måtte have om systemet.

Du kan kontakte os på 70 77 00 17 eller support@cure4you.dk

besværligt

Ville ønske min læge brugte et andet system.
Besværligt med gratis abonnement, hvor der skal logges ind bare for svar fra lægen og kun via mail hvis man ikke vil betale. Super besværligt og et irritationsmoment uden lige. Er her kun fordi min læge har tilvalgt dette system....

29. März 2016

Hej Poul,

Tak for din henvendelse.

Cure4you passer godt på dine oplysninger, når du kommunikerer med lægen online, og vi er desuden underlagt de gængse regler, der er for sikkerheden online. Du oplever derfor, at du skal logge ind for at se din kommunikation med lægen. Var systemet ikke bygget op på denne måde, ville dine oplysninger ikke være sikre.

Når du skal have en sikkerhedskode til dit log ind, kan vi desværre kun tilbyde dig at sende den gratis, hvis du vil have den på mail. Ønsker du koden på mail, opkræver vi 1 kr for at dække den udgift, vi har, når vi sender en sms med koden.

Hvis du har nogle vanskeligheder med at bruge systmet, er du altid velkommen til at kontakte os på 70 77 00 17 eller support@cure4you.dk for at få hjælp.

ADVARSEL. ADVARSEL ADVARSEL

Jet blev mer eller mindre presset til at betale DKK 240,00 for læse svar fra min læge. På den gratis side fik jeg hele tiden et forkert pass word, så for at kunne læse svaret fra min læge var jeg nødt til at betale 240 kroner, for så derefter at læse svaret fra min læge ved at bruge NEM ID. Hvad jeg ellers kunne få frem var en gammel ubrugelig medicin-liste plus nogle halvtomme sider. Meget bedre at bruge Sundhed.dk. Jeg prøver at tage kontakt med DR og programmet KONTANT. Dette bondefangeri må jo på en eller anden måde kunne stoppes....

24. März 2016

Hej Ernst,

Tak for din henvendelse.

Du kan ganske gratis bruge Cure4you til at kontakte dine læger, hvis du bruger vores system. Du skal dog være opmærksom på, at du som gratis Basis bruger også skal bruge det gratis log ind. Log ind med NemID er kun for Premium brugere. Vi kan desværre ikke tilbyde log ind med NemID til de gratis brugere, da det koster os penge, hver gang at log ind med NemID bruges på vores side. Vi skal som privat virksomhed selv betale for brugen af NemID.

Hvis du oplever problemer med at logge ind vha. det gratis log ind, er det noget vi kan hjælpe dig med. Hvis du har behov for hjælp til dette, er du meget velkommen til at kontakte os på enten support@cure4you.dk eller 70 77 00 17. Det nemmeste for dig vil måske være, hvis vi ringer dig op, så kan vi guide dig igennem log ind processen.

Et tip til log ind er, at det er vigtigt at huske, at der er to forskellige slags koder. Adgangskoden er din egen kode, og den bruges sammen med cpr. Sikkerhedskoden er den næste kode, du skal bruge, og dette er en ny kode, som sendes til dig ved hvert log ind. Men som sagt, hvis det driller, så er det måske rarere for dig, at vi guider dig igennem log ind.

Medicinlisten på Cure4you er et redskab, du kan bruge til at genbestille medicin. Hvis du ønsker at bruge det, skal du desværre selv oprette den medicin, der skal fornyes. Vi har desværre ikke rettigheder til at se det fælles medicinkort, hvor dine oplysninger gemmes, så derfor har vi lavet denne løsning.

Generelt er Cure4you blot et redskab, som du kan bruge til at samle dine oplysninger på, og du vil derfor opleve 'tomme sider', med mindre du selv samler oplysninger på siden. Desuden kan man koble forskellige apps og apparater til, som kan sende data til Cure4you. Som Basismedlem har du kun adgang til de grundlæggende funktioner, hvor du kan kommunikere med lægen.

Sundhed.dk er et ganske andet koncept end Cure4you. Sundhed.dk er udbudt af det offentlige, og formålet med denne er at være en sundhedsportal. Cure4you er privat, og vores formål er kontakt mellem patienter og deres læger. Vi tilbyder desuden en masse muligheder for at organisere sine sundhedsdata, for dem der har lyst til at betale et Premium-medlemsskab for at benytte disse funktioner.

Elendigt piis!

Virker ikke ordentligt, kører MEGET langsomt, det meste koster penge. Hold jer væk fra det loort...

22. März 2016

Kære Allan,

Jeg beklager dine negative oplevelser med vores system. Jeg kan dog oplyse dig om, at Cure4you ikke nødvendigvis koster penge. Hvis du blot vil benytte vores system til at komme i kontakt med din læge, bestille tid og fornye recepter, så er det fuldkomment gratis. Du skal blot logge ind uden Nem-ID.

Hvis du har yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på 70 77 00 17 eller på support@cure4you.dk.

Ashraf

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

vitterligt ubrugeligt forsøg på at modernisere ...

bare navnet i sig selv på engelsk er jo ren idioti ?
kan man for helvede ikke tale dansk i danmark, og især når man skal have fat i sin læge?
men at fjerne den menneskelige kontakt imellem borger og lægehust for at bestille en tid, det er jo rigtig smart.. ser i når man får sig en cure4you tid, er det en 10 minutters tid.
selvom man godt vidste man skulle bruge mere kunne man jo ikke se nogle steder det kun er en 10 minutters konsultation man bestiller og man kunne jo ikke skrive det. og da jeg så er så uheldig at mit lægehus har lavet deres telefon om til samme system, bortset fra med den ekstra mulighed at tale med sin læge (tlf konsultation) jeg er dybt forarget.

17. März 2016

Hej Justin,

Tak for dit input.

Cure4you er et dansk firma, der har haft dette navn de sidste 15 år. Ligesom så mange andre danske firmaer, er der i valg af navnet tænkt på, at man skal vælge noget, som kan forstås af potentielle kunder uden for landets grænser. Cure4you driver også virksomhed uden for de danske grænser.

Cure4you er et ekstra redskab, du kan vælge at benytte, når du kontakter din læge. Du har stadig mulighed for at ringe eller møde personligt op ved den klinik, du er knyttet til. Hvilke telefontider eller åbningstider, din klinik har, er ikke noget vi har indflydelse på. Vores formål er ikke at fjerne den menneskelige kontakt, men at være et redskab, der giver mulighed for at kontakte lægen online.

Det er dit lægehus, der bestemmer, hvilke tidsintervaller de vil give deres konsultationer. Vi har ikke indflydelse på om du kan booke 10 eller 20 minutter. De har typisk valgt det tidsinterval, der passer til de fleste almindelige konsultationer.

Hvis du ønsker andre tidsintervaller end dem, dit lægehus har valgt skal være tilgængelige i systemet, er det muligt at skrive en besked til dem via. Cure4you, hvis du har behov for at lave en tidsbestilling med ekstra tid i forhold til deres standardkonsultationer.

Jeg skal desuden gøre opmærksom på, at Cure4you ikke udbyder telefonsystemer. Vi har derfor ikke noget med dit lægehus telefonssystem at gøre.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Syndes det virker efter hensigten

Efter min meningen så virker det efter hensigten meget hurtigt kommer igennem med det samme får koden med det samme (sms)
Kan kun anbefale jer til alle lægerne så man har alle ens helbredsopblysninger samlet et sted

6. März 2016

Kære Stefan,

Mange tak for din gode anmeldelse.

Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med Cure4you. Godt at høre, at du hurtigt kan logge ind med din tilsendte sikkerhedskode på SMS og at du bruger Cure4you til at samle dine helbredsoplysninger.

Danskere hold jer væk fra Cure4you

det er så dårligt et firma så nogen må stoppe Cure4you
jeg vil stoppe og slette alle mine data hos Cure4you, jeg har prøvet alt, men det er ikke muligt, så til jer der overvejer at gå ind i Cure4you SÅ LAD VÆRE
mvh
Niels Dahl

6. März 2016

Kære Niels,

Du kan selvfølgelig få slettet din profil hos cure4you.

Vores procedure er, at dette skal foregå skriftligt, hvor brugeren oplyser Cure4you nummer og svaret på sikkerhedsspørgsmålet. På denne måde kan vi verificere, at personen, der ønsker profilen slettet, faktisk er den person, som er indehaver af profilen. Det ville være meget uheldigt, hvis man bare kunne bede om andre folks profiler slettet uden verifikation. Profilerne indeholder trods alt vigtige data for mange mennesker.

Du kan sende dit ønske om sletning til denne mailadresse: support@cure4you.dk

Hvis du har nogen spørgsmål til, hvordan du finder cure4you nummer eller svaret på sikkerhedsspørgsmålet på din profil, må du meget gerne kontakte os. Du kan også komme i kontakt med os på 70 77 00 17.

Cure4you support

Håbløs login

Det er irriterende, at der er indført 2-faktor login. Ekstra arbejdsgang og ekstra tidsforbrug i en travl arbejdsdag for at udføre noget så harmløst at bestille tid hos en læge. Det er nemmere at bestille tid hos min frisør! Hvor svært kan det være, hvor indviklet skal man gøre det?

Man skal oven i købet også igennem den lange login-proces, når man skal læse en besked fra sin læge! For det er jo helt utænkeligt, at læge og patient mailer direkte, nej, vi skal absolut gennem cure4you med tung login og det hele for at læse lægens besked.

Nå, nu kan man jo hjælpe sig selv lidt, som jeg gør, ved at anvende en password manager. Og den placerer korrekt mit cpr.nr. og password i de korrekte login-felter - det ved cure4you bare ikke! Nej, jeg SKAL indtaste begge felter med hånd & maget. Jeg har et screen shot, som dokumenterer dette.

Jeg er sur over at skal være SÅ tungt at kommunikere med min læge.
Jeg foreslår, at cure4you redesigner sit brugerinterface.

1. März 2016

Kære Erik,

Tak for din henvendelse.

Jeg er ked af at høre, at du synes det er besværligt at logge ind. Den nye log ind metode er blevet indført, fordi Datatilsynet kræver det. Idet der er personfølsomme data på Cure4you, skal vi følge Datatilsynets krav.

Kommunikationen mellem dig og din læge skal foregå i et krypteret miljø, så det kun er dig og klinikpersonalet hos din lægeklinik der kan se dine data. Derfor er det ikke muligt at kommunikere med lægefagligt personale over email.

Alle virksomheder skal forholde sig til de nye krav i EU's persondataforordning. Derfor bliver det sandsynligvis også mere kompliceret at logge ind hos din frisør i fremtiden. Frisørens bookingsystem og et online kommunikationssystem til lægen er i øvrigt ikke umiddelbart sammenlignelige.

Du er meget velkommen til at sende os skræmbilledet til vores mailadresse, som er support@cure4you.dk.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

utrolig langsom og ufleksibel service,

Langsomt, får at vide at jeg ikke er oprettet, og når jeg så vil lave en ny profil, får jeg at vide jeg er oprettet. Gider ikke bruge en halv time på at læse en besked fra lægen, så er det hurtigere at ringe..

25. Februar 2016

Kære Mette,

Tak for din henvendelse.

Årsagen til, at du ikke kan oprette en ny profil er, at hvert cpr-nummer er unikt. Du kan få tilsendt en ny adgangskode ved at besvare dit sikkerhedsspørgsmål. Hvis du ikke kender sikkerhedssvaret kan du skrive til en mail support@cure4you.dk eller ringe til os på 70 77 00 17. Så sender vi dig en ny adgangskode i en mail eller en SMS.

Det er helt valgfrit om du ønsker at kommunikere med din lægeklinik via Cure4you.

Dårlig service

Lova.dk har fået ny hjemmeside baseret på Cure4you og nu har man ikke kunnet bestille tid eller forny medicin over nettet i snart 1 uge.

På lægens hjemmeside står der bare "Error occured" - ingen forklaring, ingen besked om hvornår den fungerer igen.

Så prøver jeg med login direkte hos Cure4you hjemmesiden, men der får jeg bare fejlen "Der skete desværre en fejl! Det ser ud som om din klinik ikke er korrekt tilknyttet. Prøv at logge ud og ind igen direkte via klinikkens egen hjemmeside eller kontakt Cure4you".

Og login via klinikkens Cure4you udviklet hjemmeside virker så heller ikke.

Det er fuldstændigt uacceptabelt med nedbrud på 1 uge, når man i dag skal forny sin medicin over nettet.

Det er ekstremt dårligt service af en virksomhed der udvikler og udbyder hjemmesider, at være nede så længe.

EKSTREM DÅRLIG SERVICE !!!!

25. Februar 2016

Kære Henrik,

Tak for din henvendelse.

Jeg kan forstå, at det er Lægerne Geels Plads du ønsker at kontakte.

Jeg kan oplyse, at denne lægeklinik desværre har valgt at opsige samarbejdsaftalen med Cure4you, så det er faktisk slet ikke os der leverer deres nye hjemmeside og e-kommunikation.

Jeg forstår dine frustationer, for det er selvfølgelig beklageligt at Lægerne Geels Plads ikke har fået deres nye system op at køre. Da det ikke er os der leverer den nye hjemmeside, kan vi desværre ikke rette op på fejlen. Du kan evt. prøve at undersøge deres anden hjemmesideadresse: www.45852380.dk.

Du kan selvfølgelig stadig bruge din Cure4you profil til at kontakte andre læger og speciallæger, der benytter systemet.

Super arbejde

Er super glad for Cure4you!
Kan kun anbefale at man bruger cure4you - og at man virkelig stærkt skal overveje at købe premium adgang (hvis man altså vil det bedste for ens helbred).
Der er mulighed for at uploade tidligere scanningsbilleder, se tidligere vaccinationer og udfylde ekstra oplysninger der kan være til gavn for lægen.
Mvh

20. Februar 2016

Kære Gertz,

Tusind tak for din gode anmeldelse.

Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med Cure4you, og at du synes godt om funktionerne. Hos Cure4you arbejder vi netop for at skabe bedre betingelser for samarbejde mellem læge og patienter, så det bliver nemmere at holde styr på sit helbred.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Forkasteligt at skulle betale for så dårligt et problem for at komme til lægen

Det tog mig 45 minutter at bestille en tid hos min læge fordi siden gik ned 3 gange, kunne ikke logge mig ind på min gratis profil, så jeg var tvunget til at betale for et abonnement. FOR AT BESTILLE TID TIL EN GRATIS VELFÆRDSGODE!

17. Februar 2016

Kære Julie,

Tak for din henvendelse.

For det første kan jeg oplyse at Cure4you er en privat virksomhed, som din læge har valgt som leverandør af et e-kommunikationssystem. Det er gratis at bestille tid, forny medicin og skrive beskeder til din læge via Cure4you, for det betaler din læge for. Derudover er det muligt at købe et Premium medlemsskab, som har en række ekstra funktioner.

Det skal selvfølgelig ikke tage 45 minutter at logge ind for at bestille en tid. Du er meget velkommen til at kontakte vores support på enten support@cure4you.dk eller på telefon 7077 0017. Her sidder der et helt hold dygtige medarbejdere klar til at guide dig til at logge ind.

Du har naturligvis fortrydelsesret. Hvis du ønsker at opsige dit abonnement så er jeg nødt til at bede dig kontakte os direkte.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

4 kr for en automatiseret sms?

De konstante forsøg på mersalg er svært belastende. Når lægerne har valgt denne platform til at lade sig kontakte, booke tid mv. så Lav en basis brugerflade der tillader det, i stedet for konstant at trække flere services ned over hovedet på mig.

15. Februar 2016

Kære Mikkel,

Vi er kede af, at du er utilfreds med dette aspekt af Cure4you.

Grunden til, at det koster kr. 4 at modtage svar på for eksempel din tidsbestilling eller receptfornyelse via SMS, er fordi det er denne pris vi betaler hos teleselskaberne, og dermed ikke et forsøg på mersalg, men en service vi tilbyder. Du kan undgå at betale de kr. 4, ved at vælge at få svar på dine henvendelser fra lægen, ved at sætte flueben ved email, når du foretager en tidsbestilling eller receptfornyelse.

Hvis du har spørgsmål til hvordan du vælger email, så må du meget gerne kontakte os på 7077 0017 og så kan vi vise dig hvor det er.

Troels
Cure4you

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvorfor skal man betale penge?

Hvorfor fanden skal man betale penge for at få sine helbredsoplysninger!? Vi betaler rigeligt til sundshedsystemet forvejen

Elendig service....

13. Februar 2016

Kære Svend,

Der er to login-muligheder når du skal logge ind. Den ene er Cure4you basis som er gratis og Cure4you Premium som man betaler for. Du kan sagtens logge på med det gratis-login og stadig skrive til din læge, bestille tid og fornye medicin.

Hvis du har problemer med koder eller lignende, er du velkommen til at kontakte os på på 70770017 eller skrive på support@cure4you.dk

Arijan

Uoverskuelig og umulig

Det virker som at løsningen stoppede udviklingen for lang tid siden. Bøvlede logon metoder, reset af password der kræver sikkerhedsspørgsmål og i min optik er noget man afskaffede for flere år siden.

Kære Cure4you. Brug lidt tid på at gennemtænk løsningen, at skulle betale jer for at kunne logge ind med NemID... besynderligt!

9. Februar 2016

Kære KFC,

Vi beklager at du har oplevet problemer med login på Cure4you. Hvis du har glemt adgangskoden kan du få tilsendt en ny kode, ved at svare på det sikkerhedsspørgsmål som du lavede ved oprettelsen. Dette er lavet af sikkerhedsmæssige årsager. Vi sidder også klar ved mail, chat og telefon hvis du gerne vil have mere support.

Der er intet vi hellere ville end at kunne tilbyde NemID gratis til alle, men vi skal som privat virksomhed betale hver gang en borger logger ind via NemID. Det er desværre en meget dyr løsning, og vi har derfor kun mulighed for at tilbyde denne form for login til vores betalende Cure4you Premium medlemmer. Som sagt vil vi gerne hjælpe dig til at kunne logge ind på din gratis profil. Du kan kontakte os på telefon nummer 70 77 00 17, eller kontakte os via support@cure4you.dk.

Med venlig hilsen,
Charlotte
Cure4you support

Håbløs indloging

At vente i 5-10 minutter på en e-mail for at kunde logge ind er håbløst. Det stemmer ikke som Cure4You siger, at det skyldes indloggers mailklient. Fejlen ligger hos Cure4You. Jeg har flere andre sites jeg logger på med to-faktor indlogging og der fungerer det helt udmerket

8. Februar 2016

Kære Tore,

Vi oplever kun problemer med bestemte emails, hvilket gør det svært at lokalisere hvor den præcise fejl ligger. Vi kan i vores mailsystem se at de bliver sendt med det samme. Hvis man benytter sig af f.eks. Gmail eller Hotmail så kommer de direkte igennem uden problemer. Det er ofte mails fra TDC vi oplever er forsinkede. Alternativ kan man også vælge at modtage sikkerhedskoden på SMS, hvis det overhovedet ikke fungerer på email.

Arijan

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

For lang tid med og få koden på mail.

Hvorfor skal det tage mere end 15 min. ( jeg opgav at vente) inden koden kommer på mail når jeg skal ind på min side for at bestille medicin?

1. Februar 2016

Kære Mogens,

Tak for din henvendelse.

Årsagen til den meget forsinkede mail skyldes højst sandsynligt din e-mailudbyder. Normalvist går der 10-20 sekunder inden modtagelsen af sikkerhedskode-mailen. Vi har oplevet problemer med at visse mailudbydere forsinker vores mails med sikkerhedskoder når vi sender dem afsted, og det er noget, som vi blandt andet er i dialog med TDC om at løse. Hvis du kan skrive til os på support@cure4you.dk, så kan vi kigge på din konkrete mailadresse, og finde ud af, hvad der er galt.

Ashraf

Lang vej endnu

Cure4you virker ikke på mig som en god kontaktflade mellem mig og min læge. Den minder ved første møde om et forsøg på at snige lidt brugerbetaling ind over aktiviteter, som jeg troede vi endnu var dækket ind med på vores skattebillet.
Udover de mange punkter andre brugere allerede har påtalt, er den også klodset at bruge på mobil som den er i øjeblikket.

19. Januar 2016

Kære Jes,

Tak for din feedback.

Vi vil dog påpege at det er helt og aldeles muligt at bruge Cure4you uden at betale penge. Med Cure4you Premium har man en lang række ekstrafunktioner, men dette er blot et tilvalg man som enkelt borger kan vælge at gøre brug af.

Vi er klar over at siden ikke fungerer helt optimalt hvis man bruger en mobil. Det er også derfor, at der i løbet af 2016 vil komme en decideret Cure4you app, så det bliver smartere at bruge Cure4you på en mobil.

Hvis du har andre problemer med Cure4you, sidder supporten klar til at hjælpe. Du kan ringe på 70770017 eller skrive på support@cure4you.dk

Cure4you

Cure4you er bare totalt ubrugeligt

Programmet er skrevet af et par store drenge over i fritidsklubben, og disse drenge burde spille fodbold i stedet for at leget med PC er for det er de ikke gode til.
Har lige tilmeldt mig fordi jeg sidder i Sydamerika og vil i kontakt med min læge.
Men ak, jeg bliver smidt af den ene gang efter den anden, eller også bliver jeg afbrudt af deres reklamer, om hvad jeg kan få mod ekstrabetaling.
Det mest horrible er at en offentlig læge roder sig ud i at faldbyde og pådutte sine kunder den slags ubrugeligt bras,
Utroligt at disse dumme læger ikke læser lidt på Trustpilot inden de kaster sin ud i den slags arrangementer.
Men hvad, lægen tjener velsagtens også penge på at have dette ubrugelige program inden for sine døre.
Hvad skal vi med det digitale Danmark, nem-id osv. Når vi bliver belemret med denne slags håbløse it løsninger.
Resultatet er måske at jeg må skifte til en læge som jeg kan komme i kontakt med når jeg er syg.

Til cure4 you:
Skrot det bras og beskæftig jer med noget som i kan finde ud af.

Finn Thomassen

11. Januar 2016

Kære Finn,

Jeg beklager, at du har en dårlig oplevelse med Cure4you.

Det er svært at finde ud af, hvad det specifikke problem er, når du logger på Cure4you. Dårlig forbindelse kan desværre godt være et problem, når du befinder dig i Sydamerika.

I forhold til reklamer på vores side, så har jeg svært ved at vurdere, om det er reklamer for Premium, eller om det er vores guides, der popper op, hvis du ikke har været logget ind i lang tid.

Det er sådan, at NemID log ind er forbeholdt Premium. Hvis du derfor er logget ind med NemID, men ikke har Premium, så vil du ikke være logget ordentligt ind, og du vil blive opfordret til at opgradere til Premium, hvis du vil videre. Dette kan du undgå, hvis du logger ud og logger ind med CPR nr. og adgangskode samt sikkerhedskoden, som på mange måder minder om NemID.

Vi vil meget gerne hjælpe dig med at få det til at fungere, så du kan komme i kontakt med din læge. Hvis du ikke er interesseret i at ringe til os fra Sydamerika, så har vi en chatfunktion, som er åben fra 9-16, eller du kan skrive en mail til os på support@cure4you.dk, hvor du meget gerne må uddybe problemet.

Nanna

Håbløst system

Nej, hvor er det besværligt og ufleksibelt. Den eneste grund til at jeg bruger systemet er at mit lægehus har valgt at det er det jeg skal brug for at komme i kontakt med dem og ikke har lyst til at sidde 15 - 20 minutter i en telefon kø mellem 8 og 9 om morgnen.

Hvorfor skal man logge ind med både cpr. nummer og password og enten en SMS til 4 kr. eller en kode fra en mail. Eller vælge at betale for en upgrade så man kan bruge NemID

Hvorfor kan man ikke skrive længerer beskeder til lægen når man bestiller tid?

Hvorfor får man ikke en bekræftigelse på tidsbestillingen, når man bestiller den?

Hvorfor skal man logge ind for at læse den bekræftigelse der kommer fra klinikken når de har godkendt tidsbestillingen.

Hvorfor fungerer fungtionen send til calender ikke med Outlook?

Hvorfor skal man betale 4 kr for at få en sms reminder på sit lægebesøg.

Ideen med alle de andre funktioner er måske OK, men hvis man selv skal ligge det hele índ er det jo mindst ligeså let i andres systemer, plus at man så har lettere adgang til sine egne data.

Jeg ville ønske at mit lægehus skiftede til et andet system.

8. Januar 2016
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr