Cure4you er nu skyld i at jeg ikke kan få en skadeserstatning, da forsikringen ikke finder årsagssammenhæng med skaden og traumen, ved det at jeg ikke kort tid efter har kontaktet lægen. Men jeg ha... Mehr ansehen
Er super glad for Cure4you! Det er en særdeles god måde at skabe kontakt og samarbejde mellem lægen og patienten. Kan kun anbefale at man bruger cure4you - og at man virkelig stærkt skal overvej... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Irriterende at man skal have smidt reklamer for alle mulige ting man kan købe i Cure4You hvergang man er inde på sin læges tidsbestilling, som i øvrigt også er mega dårligt lavet. Irriterende a... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Meget tilfreds med Cure4you kun stoppet pgr af læge skifte. Overvejede ikke at sige Cure4you op da jeg skiftede. Opdager det ikke, før jeg betaler for ny 2 årig periode via netbank, henvender mig sønd... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Cure4you er Danmarks største sundhedsportal med 1,6 millioner brugere og 500.000 logins om måneden. Ved at kombinere sikker digital sundhedskommunikation med telemedicin gør Cure4you det muligt for patienten at blive delagtiggjort i sit eget helbred. Cure4you er i dag det mest udbredte system til patientkommunikationen iblandt praktiserende læger i Danmark, med en markedsandel på over 35%. I 2011 blev mere end 50% af alle e-konsultationer gennemført via Cure4you. Cure4you online benyttes af over 2.500 læger/behandlere i primærsektoren, samt ambulatorier på 10 hospitaler i region H og Sjælland til patienternes online booking og e-kommunikation.
Gammeltorv 6, 3., 1457, København K, Dänemark
- +45 4976 7000
- info@cure4you.dk
- www.cure4you.eu
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Læg ikke dine data hos dem
Både deres IT systemer og deres medarbjederes procedurer/arbejdsmetoder ikke lever op mine (og andres) krav til beskyttelse af persondata. Jeg kan ikke beskrive fejlene og manglerne her uden at øge risikoen for at data bliver misbrugt.
Jeg har været bruger hos cure4you i flere år (og er det lidt endnu indtil de finder ud af at slette mine data fra deres systemer). Jeg har brugt systemene til at kommunikere med læger og klinikker, recepfornyelser mv.
Jeg har ad flere omgange kontaktet cure4you direkte og informeret om problemer, sikkerhedsfejl og overtrædelser af loven om persondata. De seneste fejl har dog betyder at jeg nu desværre absolut må fraråde at bruge deres løsning.
Unødvendigt og usmageligt
Det er ikke svært at se at vi i Danmark prøver at give vores borgere så meget frihed under sociale garantier såsom gratis adgang til lægehjælp. Men alligevel er der virksomheder der maser sig ind og uden omtanke sætter deres kunder gennem usmagelige services, cure4you er i min optik en af dem.
Noget så simpelt som en tidsbestilling eller elektronisk kontakt (2 kr) skal oversvømmes med betalingstilbud såsom SMS (4 kr) og diverse reminders (2 kr) og hvis du ikke ønsker at se alle de mærkelige tilbud (3 kr) så skal du oprette et abonnement (15 kr)
Når borgere bliver ramt af sygdom, er en hjemmeside som cure4you blot en påmindelse om den grådighed der eksisterer, en grådighed der burde skjules gennem vores skatteydelser.
Faktisk burde den slags service enten forbydes, underlægges det offentlige eller udkonkurreres af virksomheder som rent faktisk forstår sig på at designe og markedsføre noget så simpelt som en helseservice, for det er jo tydeligt at hjemmesiden ser hurtig og sjusket ud, at selv navnet cure4you lyder pinligt banalt.
Stop dog det her barbari...

Super fin servicechat
Jeg fik rigtig god service på deres chat, da jeg ikke kunne logge ind.
Der gik mindre en 4 minutter så var jeg inde, efter at have siddet længe og ikke kunne komme ind.
Svindel
Dette er en side som overhovedet intet gør for dig. Du skal selv taste alle dine oplysninger ind.....oplysninger som du har et andet sted og som du ikke behøver at have her....
De tager betaling for ingenting
Denne side burde forbydes
Det er kejserens nye klæder

Antwort von Cure4you
Uacceptabel begrænsning af borgeres adgang til deres læge.
Det kan simpelthen ikke passe at jeg skal opgive mit CPR nummer til 3.part bare for at få lov til at skrive til min læge. Og så oven i købet med tilbud af salg for funktionaliteter der ikke pårører mig overhovedet.
Hvis det ikke er ulovligt at udnytte folk når de er i nød og har brug for at kontakte deres læge, så burde det være det.

Antwort von Cure4you
Ualmindelig langsom med dårlig brugerflade
Jeg benytter den gratis udgave, mine erfaringer angår blodprøvetidsbestilling på Hillerød Hospital
Føles langsom og yderst tung at arbejde med.
To-trins login via mail virker unødig kompliceret, og at man så oven i købet skal logge ind en ekstra gang for at læse svar, gør det ikke sjovere.
Til overflod var der problem med copy - paste af koden der sendes i mail. Ved museklik markeres kode samt et efterstillet mellemrum, således at man får et mellemrum for meget med.
Det kan man så prøve et par gange, og bliver så sat i skammekrogen i ti minutter.
Vel nok den en af de ringeste brugerflader jeg har oplevet.

Jeg har problemer
Jeg har ofte problemer med at komme ind til de oplysninger, som min læge sender til mig.

Nemt :)
God service og overskueligt at finde ud af.
Elendig og uoverskuelig portal!
1. Indbakke systemet er direkte dårligt lavet af en som slet ikke har forstand på UI/UX.
2. Notifikation systemet ved modtagelse af mail i "indbakken" findes ikke.
3. Næsten alt kræver en Cure4you Care.
4. Elendige svartider igennem systemet, lægen modtager nogle gange ikke beskeder og er 2-3 dage om at svare.
Jeg kan slet ikke forstå at min læge er tilknyttet denne portal.

Imponerende.
Her er et eksempel på enestående service. Der var problemer med at modtage svar retur fra min læge. Ringede til support som gennemgik problematikken. De ringede tilbage 40 min. efter og problemet er løst.
DET kan man da kalde SERVICE!
Det er der ikke mange der yder mere - TAK
tak for god hjælp
Meget fin og forståelig hjælp. Det kneb dog en smule med at høre
Nedtur
Kan ikke sige noget pænt om siden. Aldrig har jeg oplevet så dårlig funktion på en hjemmeside. Og jeg skulle bare bestille tid til en gang EKG

"Forsvundet læge" 😜
Fin og høflig betjening, yderst hjælpsomme og tålmodige😱 Ringede tilbage med forklaring på problemet. Foreslog at man på cure4you gjorde det synligt for patienterne at se om deres læge er på klinikken eller ej!
Kontakt til support
Jeg fik OK hjælp da jeg ikke kunne komme ind i systemet og læse beskeden, da jeg havde bestilt tid til blodprøvetagning. Men det er irriterende at det skal være så besværligt at læse sine beskeder, så man har brug for support
Besked systemet er defekt
Websitet er ikke funktionelt. Det er ikke acceptabelt når det skal bruges til at holde en dialog med egen læge.

Vedr. Kontakt til læge
Cure4You er et bindeled mellem læge og patient.
Er der brug for hjælp til opsætning af systemet, så giver man en opringning,
og hjælpen er på vej.
Det er nemt at komme i kontakt med lægen, både med tidsbestilling og med at skrive besked til lægen.
Cure4you har effektive oplysninger
Har altid været glad for cure4you
For dårlig service til at fungere som portal for lægehuse
Mit lægehus bruger cure4you som portal til tidsbestilling og skriftlig kontakt. I udgangspunktet er det gratis, hvis man ikke bliver for irriteret over reklamer. Det gør jeg, og jeg har dermed også prøvet at betale for premium medlemskab, så jeg også kunne komme til at se prøvesvar og det andet, der reklameres for.
Desværre viser det sig at alt det smarte hænger på enten at få lægen til at sende det ind (hvis det kan lade sig gøre) eller selv at taste alting ind. Det sidste giver ikke meget mening hvis ikke lægen alligevel bruger det til noget, og langt de fleste af de data der skal ind (blodprøver osv.) er ikke data jeg har selv kan skaffe ud over at hente dem på sundhed.dk, hvor de jo allerede er tilgængelige. I den henseende er cure4you premium ubrugeligt og lever slet ikke op til det, de lover I de fine reklamer.
Det mindste krav man må kunne stille til sådan et system er så at det skal være nemt at kommunikere med sin læge. I sidste uge prøvede jeg at sende et svar på en e-konsultation. De kan man så ikke, I cure4you skal man skrive en ny besked I stedet. OK,- jeg havde en halv time med netadgang hvor jeg var, skrev den nye besked og da jeg trykkede send sagde den "funktionen virker desværre ikke lige nu - prøv igen senere". Den kom ikke til at virke så længe jeg havde mulighed for at være på nettet.
Det kunne være et godt system. Det burde ikke være super vanskeligt. Det ser ud til at være et system der satser på en masse smart funktionalitet, der hænger på at nogle andre anvender det så brugerne kan få fordelene ved det og så glemmer den helt generelle funktionalitet som almindelig, god, hurtig og stabil kontakt med sit lægehus.
Jeg giver to stjerner. De mange påmindelser om hvad jeg kunne få ud af premium, dengang jeg ikke betalte for det der viser sig at være nærmest ingenting I praksis, ville egentligt kun være 1 stjerne værd.

Antwort von Cure4you
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.