Köpte en Zenkuru Back Massager från Coolstuff i Malmö som inte kontrollerats innan sändning. Trasig stick-kontakt. Trots försök att komma i kontakt med företaget för att slippa skicka tillbaka varan,... Mehr ansehen
+ 1 kr för frakt + billigt + bra produkter - lagerstatus är ej korrekt - frakten tar oftast en månad, vid beställningsvara - frakten tar flera dagar, när varan är i lager - få saker i... Mehr ansehen
Trevligt bemötande och relativt kort svarstid på frågor, trots att dessa ställdes i mellandagarna. Tyvärr kunde informationen angående leveranstid pga ett restat gpu-block varit bättre, på gott och... Mehr ansehen
Bästa servicen jag har mött, skickade in en beställning som jag trodde skulle fungera. Blev direkt upplyst om att delarna inte passade i hop och fick i samma mail förslag på en ny konfiguration. Fic... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Cooling Stuff
Tunnbygatan 27, 29531, Bromölla
- info@coolingstuff.se
- www.coolingstuff.se
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Jäkligt bra service å snabb leverans!
Bland dom bästa internetbutiker jag haft att göra med!
Ärligt!
Snabb respons och snabb frakt!
Fick mycket snabba och utförliga svar gällande frågor om min beställning.
Samt leveransen av mina varor gick mycket snabbare än förväntat!
Kommer garanterat att använda coolingstuff igen.
Super service and communication!
I was searching very hard for a waterblock for my MSI 7970 Lightning.
Almost impossible to find and completely sold out everywhere.
EKWB pointed me in the direction of their resellers and after a lot of searching i found one block @ coolingstuff.se
Asked by mail if it was possible to send the block outside of Sweden and got a very quick response that this was indeed possible. I also got an instant quote on shipping costs and how to order it. Artur even reserved the block for me to order it at home because i was driving at the moment.
Quick ordering method and it got shipped almost the same day. 3 days later i received the package in perfect order!
Many thanks again for your good service!
Rekommenderas starkt!
Snabba leveranser osv, skickas dagen efter..
Arthur bakom företaget är jättetrevlig. Bra kundbemötande och service.
Beställde 4 st skruvar till radiator som visade sig att dessa var mindre än vad jag trodde.. Denna snubbe erbjöd nya skruvar som är större utan extra kostnad!
Snabbt och problemfritt
Jättenöjd. Fick min produkt snabbt inom två dagar. Rekommenderas
Billigt och snabbt!
Köpte bara en chassifläkt från Coolingstuff.se, då jag är trött på min lokala datorbutik, där de inte ens kunde få fram fläkten från leverantören. Med frakt så gick det på 15 kr mer än att hämta den i nyss nämnda butik.
Beställde på onsdagskvällen och kunde hämta ut min produkt på fredagen, vilket var väldigt uppskattat.
Ska också tillägga att varan var mer än väl emballerad. Plus för det!
Trevligt.
Inga som helst problem, funkade perfekt.
Genuin kundservice.
Bra sortiment men önskar mer i lager, bra kundservice och kontakt.
Kunde önska att det fanns mer att filtrera på på hemsidan, men annars är jag bara nöjd
Hemsidan skulle behöva utökad filtrering alt en bra sökfunktion så man inte behövde bläddra bland så många artiklar ibland. i övrigt finns inget att klaga på för min del. bra service när posten strulade med avierna också.
Jag är väldigt nöjd
Grejerna jag har beställt har kommit nästa dag varje gång.
mycket nöjd och kommer att beställa igen.
Snabb leverans och bra priser!
Beställde innan lunch och hade varorna i hand dagen efter! Säljer dessutom "udda" och mer professionella/entusiast saker än standard Webhallen- och Komplett-kladd.
Mycket Mycket god service
Gjorde min beställning på det jag skulle ha och tog artklar som inte fanns i lager. Mailade Arthur och frågade hur länge det skulle ta att få hem de artiklarna som inte fanns i lager. 1-2 veckor var svaret. Orkade inte vänta så länge. Han föreslog att byta ut de som inte fanns i lager mot de han hade lager. Sagt och gjort. Tog 3 dagar och sedan hade man det hemma.
Blir att köpa fler gånger ifrån Arthur!!
Kan inte bli bättre
Perfekt.Kan inte bli bättre. Snabbt, toppenkvalitet, bra service.
Snabb leverans!!! Allt Perfekt++++++++++++++
Beställde Gelid GC Extreme kylpasta och paketet var framme redan dagen efter. Fraktpriserna är väldigt bra,särskilt för mindre prylar på endast 20kr.
Denna butik får 10/10 av mig för snabb leverans och fraktpriserna.
Toksnabb leverans, bra förpackat!
Bra!
Väldigt bra support och komunikation. När inte allt fanns på lager skickades 2 försändelser så jag kunde starta med mitt bygge. Mycket trevligt bemötande och bra kundupplevelse. Hyfsat stort sortiment, det enda negativa som jag upplevde (som iofs hemsidan informerade om) var att många av grejjerna ej fanns i lager. Dock gick det hyfsat fort, ca 2 veckor tills jag hade allt.
+ Bemötande
+ Pris
+ Leverans av produkt enligt ök
+ Svensk sida :)
- De flesta varor som jag skulle ha fanns ej i lager, därmed lite längre leveranstider
- Hemsidan skulle kunna vara lite mer strukturerad, tex skulle anslutningar och slangar kunna vara uppdelade efter storlek
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.