Coolingstuff Bewertungen

TrustScore 3 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Köpte en Zenkuru Back Massager från Coolstuff i Malmö som inte kontrollerats innan sändning. Trasig stick-kontakt. Trots försök att komma i kontakt med företaget för att slippa skicka tillbaka varan,... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

+ 1 kr för frakt + billigt + bra produkter - lagerstatus är ej korrekt - frakten tar oftast en månad, vid beställningsvara - frakten tar flera dagar, när varan är i lager - få saker i... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Trevligt bemötande och relativt kort svarstid på frågor, trots att dessa ställdes i mellandagarna. Tyvärr kunde informationen angående leveranstid pga ett restat gpu-block varit bättre, på gott och... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bästa servicen jag har mött, skickade in en beställning som jag trodde skulle fungera. Blev direkt upplyst om att delarna inte passade i hop och fick i samma mail förslag på en ny konfiguration. Fic... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Computergeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Cooling Stuff

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Mycket bra!

Mycket bra! Detta då jag även tidigare fått kontakt och hjälp gällande kompatibilitet mellan de produkter jag beställt. Uppskattas mycket!

3. August 2013
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Serviceminded, alltid snabbt och pålitligt!

Samtliga gånger jag handlat har jag varit helt nöjd. Finns grejorna i lager får man dem dagen efter. Har även varit i kontakt med CoolingStuff i ett reklamationsärende, och det gick snabbt och lätt. Vet också att killen som driver coolingstuff mer än gärna hjälper dig om du har frågor ang. vattenkylning. Mycket bra!

31. Juli 2013

Grymt!

Den perfekta butiken för de i Sverige som söker kylning eller dyl. till sin dator.

30. Juli 2013

Snabbt och helt perfekt.

Inga problem mer ett misstag av mig som köpare, vid dålig kunskap "gissar" man sig lite fram för att parera både delarna som efterfrågas och det som finns i lager.

Inte helt bra att ta olika dimensioner vilket leder till en ny order för att rätta till det, allt var mitt eget fel dock!

Varm/kallt rekommendera att köpa delarna från coolingstuff/

*beställde nya nipplar och ett genomströmningsfilter, det fanns inte på lager men ändå tog det 3 dagar!!! GILLA GILLA GILLA*

7. Juli 2013

Snabbt och enkelt!

Hittade inte värmeledande gummi (Heat pads) på andra ställen, Coolingstuff hade det på hyllan. Bra!

Väldigt bra service.

Coolingstuff är en affär med det lilla extra. Ägaren Arthur är väldigt trevlig och hjälpsam när man frågor om något. Har nästan uteslutande bara köpt vattenkylning samt tillbehör ifrån honom. Bra priser och leveranser från honom när varorna är i lager annars är det 2-3 veckors leverans tid. Skulle det vara något konstigt med din order så skickar Arthur ett mejl till dig och berättar varför. Detta är väldigt bra för andra affärer har man nästan fått tjata om varför ordern inte har skickats. Din order kommer vara väl paketerad så du får din order hel även när Posten AB spelar fotboll med paketet i sann Jim Carrey anda.

Snabbt och tryggt

Beställde lite prylar jag saknade ifrån Coolingstuff och det gick undan, två dagar senare låg det i brevlådan och jag kunde slutföra bygget.
Prisnivån är vettig också vilket gör att man kan handla även mindre småsaker utan att skrämmas för fraktkostnaden.

Grym sida

Bra riktad sida för oss datornördar med vattenkylning! :)
Ett par önskemål vore att fixa lite färdiga pump+res paket, för det är inte lätt att veta vilken res som passar till vilken pump. Sen vore jag lyckligare om det gick att köpa NexXxos Monsta 80 mm tjocka radiatorer också, man måste ju alltid ha det absolut fetaste på marknaden! :)

23. Juni 2013

Kanon :)

Enda jag tycker kunde vara bättre är utbudet av tex radiatorer :\

18. Juni 2013
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bra e-handlare med mycket bra support!

Jag är överlag mycket nöjd med mitt köp från coolingstuff. Deras butik är lättnavigerad, överskådlig och är enkel att beställa från med bra frakt och betalningsalternativ. De skickar varorna snabbt och välpaketerat. De har mycket bra support som är mycket snabb och tillmötesgående. De lever verkligen upp till deras påstående att leverera utmärkt personlig support. Enda anledningen till att jag inte ger coolingstuff fullt betyg är deras bristande lagerhållning på stora delar av deras sortiment vilket ger lång leveranstid om man beställer något som inte finns i lager. Dock har de mycket större sortiment än andra stora konkurrenter tex inet så jag kan bara rekommendera coolingstuff.

17. Juni 2013
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr