PHONESHOP.SE Bewertungen

TrustScore 3 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kändes väldigt märkligt till en början då jag gjorde ett spontanköp utav airpods 2 Det tog lite längre tid än vanligt så jag skrev ett mail till dom o ärligt svar fick jag. Jag vet att andra s... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

PHONESHOP.SE kan ni ge tillbaka mig mina pengar!!! Inte ens värd en stjärna som omdöme! Beställde airpods, tog en månad att få hem dom och visade sig inte ens vara äkta! Skickade tillbaka dom och... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fick hem de jag beställde! Beställde en iPad mini i A klass, batteriet håller, iPaden är fri från repor å sprickor, å funkar som den ska. Skalet jag beställde till gör också sitt och skyddar eftersom... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmensdetails

1. Mobiltelefongeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

"Phoneshop.se is your go-to online destination for all things mobile. We specialize in offering a diverse range of smartphones, accessories, and spare parts to cater to your every need. Whether you're in search of the latest flagship devices or seeking high-quality accessories and genuine spare parts, Phoneshop.se has you covered. Our commitment to providing top-notch products ensures that you can shop with confidence, knowing you're getting reliable and authentic items. Explore our user-friendly platform to discover a wide selection of smartphones, stylish accessories, and essential spare parts, all conveniently available at competitive prices. At Phoneshop.se, we strive to enhance your mobile experience by delivering quality products straight to your doorstep, making us your trusted partner in the world of mobile technology."

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

FUSKBUTIK STYRD AV UNGDOMAR!

Då de inte skickade varor i tid avbeställde jag order men de struntade i det och skickade varor ändå. Dessutom fungerade de inte. För att inte nämnda att debinte var orginal apple men fejkkopia. Jag "jagade de" i två månafer med ptaliga mail som de medvetet svarade med vilseledande svar för att jag ska ge upp. Jag ska anmäla de till RN. Jättetråkigt med dessa fuskbutiker som förstör för alla andra som är ärliga. Har köpt begagnat från andra utan problem nu kommer man inte våga längre. Företaget är svenskregistrerad men sk kundtjänst är på engelska och bara mail. STAY AWAY!

13. Februar 2024

Varning - oseriös & opålitlig shop

Varning! Bedrövlig support och opålitlig webshop.
Beställde 3 april - sidan lovar "snabba leveranser".
Frågade 2 ggr via email när ordern skickas.
Får ett meddelande från Postnord 5 dagar senare att de fått info om att varan ska skickas.
8 april svarar PhoneShop - Paketet Skickas NU idag.
5 dagar senare har postnord fortf inte fått varan.
Skickar och frågar vad som händer.
Inget svar.
Dagen efter kommer ett opersonligt automail om att Klarna gjort nåt fel och att ordern makulerats.
Välkommen att göra en ny beställning, men nu tar vi inte Klarna längre.
Asså VA?...Den hade ju skickats. Nä de var en lögn.
Skickade ett långt mail och bad om förklaring.
Inget svar. Huvudet i sanden.
Katastrof - Oacceptabelt!

12. April 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Inte ens värd en stjärna som omdöme!

PHONESHOP.SE kan ni ge tillbaka mig mina pengar!!!

Inte ens värd en stjärna som omdöme!
Beställde airpods, tog en månad att få hem dom och visade sig inte ens vara äkta! Skickade tillbaka dom och väntar än på min återbetalning, gått 3 veckor. Blir det en polisanmälan om inga pengar komnit denna vecka

16. April 2024

Beställning av AirPods

Jag har beställt AirPods den 27 mars och de kom inte tills idag de scammar jätte mycket och jag tycker inte om den här websidan jag fick inga pengar tillbacka och de svarar inte på mina mejler.

27. März 2024

KÖP INTE NÅGOT DÄR!

KÖP INTE NÅGOT DÄR!
1 man företag som presenterar sig som större. Varorna var defekta. Det tog en evighet att få tillbaka mina pengar (och enda sättet att få dem var genom Kronofogden).

16. Oktober 2023

Hej Jan,

Tack för att du delade med dig av dina synpunkter.

Vi har märkt att du nyligen returnerade en telefon du beställt utan att ange någon anledning. Vi behandlade din återbetalning snabbt, inklusive betalningen för telefonen själv. Vi skulle dock vilja ta upp begäran om återbetalning av fraktkostnader.

Vår policy säger att återbetalning av fraktkostnader endast ges om det finns problem med produkten i sig. Eftersom du returnerade telefonen utan några rapporterade problem kan vi tyvärr inte tillmötesgå begäran om återbetalning av fraktkostnader.

Vi uppmanar våra kunder att bekanta sig med våra policys innan de genomför ett köp eller initierar en retur. Det säkerställer en smidigare upplevelse för alla inblandade.

Tack för din förståelse.

Phoneshop.se

Mycket Nöjd

Bra hemsida, enkel beställning och snabb leverans. Överlag mycket nöjd!

12. März 2024

kära kund

Jag ville uttrycka min hjärtliga tacksamhet för att jag tog mig tid att lämna en sådan vänlig och positiv recension. Dina ord betyder verkligen världen för oss och fungerar som en ständig påminnelse om varför vi gör som vi gör. Det är kunder som du som gör allt värt det.

Vi är glada över att höra att du hade en fantastisk upplevelse med oss, och vi är fast beslutna att upprätthålla samma nivå av excellens i alla våra ansträngningar. Din feedback motiverar oss att ständigt förbättra och överträffa förväntningarna.

Tack än en gång för att du valde oss och för ditt generösa stöd. Vi ser fram emot att betjäna dig snart igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stort värde, nya funktioner!

Stort värde för priset! Mina renoverade AirPods såg helt nya ut, med alla funktioner intakta.

4. März 2024

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Köpte ett par begagnade AirPods 3 men…

Köpte ett par begagnade AirPods 3 men de gick inte att hitta på mina enheter i hitta appen, så skicka tillbaka de och det dröjde nästan 2 veckor men fick ett par helt nya istället, nöjd ⭐️⭐️⭐️⭐️

26. März 2024

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvis jeg kunne give 0stjerner havde jeg…

Hvis jeg kunne give 0stjerner havde jeg gjort det.
Jeg bestilte 2 iPads til mine børn d.23/11 og modtog først min pakke d.15/12.
Den ene virkede ikke optimalt da batteriet blev ved med at dø. Så den blev sendt tilbage d.12/1-24 og her d.19/3 har vi stadig ikke fået en ny.
Jeg har bedt om pengene retur og nu svarer de ikke på mails mere.
Den andre iPad der fungerede fint, fungere nu ikke mere efter 3 mdr brug😡
Køber aldrig fra dem igen

12. Januar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Do NOT buy anything at this store!

Do NOT buy anything at this store!
We have bought airpods generation 2. Except from the fact that delivery took 2 months and that they didn't respond on emails; the aipods appeared to be fake!
After one month one of the earphones stopped working , so we went to the applestore. At the apple store they told us the airpods were fake. The serial number of the air pods have been used many times. So no warranty, no service...

8. März 2024

Dear

I sincerely apologize for the inconvenience you've faced with your recent purchase of AirPods Generation 2 from our store. I am truly sorry to hear about the extended delivery time and the lack of response to your emails. This falls well below the standards we strive to maintain.

Regarding the authenticity issue, I am deeply concerned to learn that the AirPods turned out to be fake. I understand the frustration this has caused, especially with the subsequent lack of warranty and service support.

To address this matter promptly, could you please provide your order details send via e-mail, including the purchase date, order number and prove email from Apple that the product is fake? Our team will investigate this issue thoroughly and work towards a resolution to ensure your satisfaction.

Once again, I apologize for the inconvenience and appreciate your patience as we work to resolve this matter.

Best regards,

Snabb

Snabb, bra och trevlig service!

20. Februar 2024

Toppen bra hjälp!

20. Februar 2024

Gick smärtfritt…

Jag vet att andra som gett omdöme varit kritiska och irriterade men jag fick min vara i brevlådan utav postnord och allt gick smärtfritt så jag klagar inte.

Påstår att det går att lita på detta företag.

30. Januar 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr