Då de inte skickade varor i tid avbeställde jag order men de struntade i det och skickade varor ändå. Dessutom fungerade de inte. För att inte nämnda att debinte var orginal apple men fejkkopia. Jag... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Kändes väldigt märkligt till en början då jag gjorde ett spontanköp utav airpods 2 Det tog lite längre tid än vanligt så jag skrev ett mail till dom o ärligt svar fick jag. Jag vet att andra s... Mehr ansehen
PHONESHOP.SE kan ni ge tillbaka mig mina pengar!!! Inte ens värd en stjärna som omdöme! Beställde airpods, tog en månad att få hem dom och visade sig inte ens vara äkta! Skickade tillbaka dom och... Mehr ansehen
Fick hem de jag beställde! Beställde en iPad mini i A klass, batteriet håller, iPaden är fri från repor å sprickor, å funkar som den ska. Skalet jag beställde till gör också sitt och skyddar eftersom... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
"Phoneshop.se is your go-to online destination for all things mobile. We specialize in offering a diverse range of smartphones, accessories, and spare parts to cater to your every need. Whether you're in search of the latest flagship devices or seeking high-quality accessories and genuine spare parts, Phoneshop.se has you covered. Our commitment to providing top-notch products ensures that you can shop with confidence, knowing you're getting reliable and authentic items. Explore our user-friendly platform to discover a wide selection of smartphones, stylish accessories, and essential spare parts, all conveniently available at competitive prices. At Phoneshop.se, we strive to enhance your mobile experience by delivering quality products straight to your doorstep, making us your trusted partner in the world of mobile technology."
Kontaktinformationen
Rörstrandsgatan 26, 113 40, Stockholm, Schweden
- +46 73-786 86 06
- info@phoneshop.se
- phoneshop.se
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Världens bästa service i denna…
Världens bästa service i denna affär!🙏👏👏👏👏
Super bra service
Super bra service. Bytt skräm på telefonen och köpt nya laddare till super pris.
I love this place!
Helpful and kind service
Excellent service
Excellent service.
Fast and professional!
Jag var inne på butiken efter en olycka…
Jag var inne på butiken efter en olycka med telefonen. Blev bemött av en trevlig personal som var väldigt kunniga och fick bra service och hjälp med telefonen.
Rekommenderar STARKT!!
Mycket oseriöst företag
Mycket oseriöst företag. UNDVIK!
Beställde airpods i början på december. Har inte fått varan och Phoneshop svarar inte på mejl. Självklart anmält.
What the phoneshop.se think they are doing?
Who knows how to cancel an order? It's been 3 weeks I don't get anything and they must have lied that the order is on its way, Post Nord are way faster than that. But the bill is already here waiting for me to pay. I don't want their airpods anymore. If something is wrong with them it's impossible to get a refund with this kind of customer service.
Har ikke fået min vare
Ved ikke hvad de lever af… I hvert fald ikke af at sælge varer.
Har ikke fået min bestilling på AirPods.
En aftale på mail overholder de ikke og…
En aftale på mail overholder de ikke og de er umulig at kontakte på telefon og mail efterfølgende.... køb ALDRIG hos dette firma
Helt jädra värdelöst företag
Helt jädra värdelöst företag. Ett lurendrejeri på högsta nivå.
De skickar aldrig beställningen jag lagt och svarar inte på något försök till att få tag på dem för att reda ut vad som hänt eller för att kunna avbryta beställningen.
Kunde jag ge mindre än 1 stjärna så skulle jag det.
Det blir en anmälan till konsumentverket och alla som har haft med dem att göra borde också anmäla så de försvinner från branchen.
Hvor bliver min bestilling af?
Jeg bestilte et brugt case til Iphone airpods den 26.12.23.
Fakturaen fik jeg 28.12 og pengene var også trukket fra min konto 28.12.23 - produktet har jeg dog ikke fået, eller fået melding om, er på vej! Jeg skrev til dem 4.1, idet jeg synes det var mærkeligt at de ikke havde afsendt noget når pengene var trukket, men har intet svar fået. Hmmmm...
Den 9.1 har de skrevet at jeg ikke kan få mine penge retur, da varen var afsendt. Men jeg har stadig intet fået/hørt fra dem siden, trods de skrev at jeg senere samme dag ville få forsendelsesinfo. på en mail. De er ikke så lidt frække.I dag har vi så den 14.1
Beställde en iPad 8 under black week
Beställde en iPad 8 under black week, har inte fått den och får inte mina pengar tillbaka heller verkar det som… otroligt frustrerande och oseriöst!
Katastrof
Katastrof! Den 13 december skulle mitt paket skickats. När jag ifrågasatte att status fortfarande stod ”paket ännu ej lämnat till transportör” en vecka senare fick jag till svar att de tyvärr på grund av många beställningar inte kunde skicka innan torsdag den 21 december.
När jag såg att spårningsinfo fortfarande inte uppdaterats på kvällen den 21:e mejlade jag dem igen. Inget svar. Har försökt nå dem via mejl i en vecka nu för att få mina pengar återbetalade. Inget svar på mejl och telefonnumret är avstängt.
Jag är mycket nöjd med den beg iPhone…
Jag är mycket nöjd med den beg iPhone 13, som ny.
Leverans i brevlådan inom ett dygn.
Beställde Airpods
Beställde Airpods, lev var några dagar. Nu efter snart 2 månader är paketet ännu inte inlämnat till PostNord. De svara på mejl att de ska kolla men inget händer. Nu ska pengar komma tillbaka men det går seeeegr. Detta var en julklapp till min dotter, tack för det Phoneshop.
Har nå ventet 2 mnd på en vare
Har nå ventet 2 mnd på en vare. Svært vanskelig å få kontakt med support. Lover å sende ny vare men skjer ingenting.
Ser også at bruker samme tekst på alle dårlige omtaler. Useriøst firma. Hold deg unna.
Advarsel brug ikke denne netbutik !!!
Har bestilt AirPods - registreret hos post nord d 7/12 penge trukket fra kontoen 7/12
Endnu ikke modtaget hos post nord 14/12.
Har forgæves ringet og skrevet til Phoneshop se.
Jeg har nu annulleret ordren. Forhåbentlig får jeg mine penge igen.
Fruktansvärt dåliga
Fruktansvärt dåliga. Har väntat över 2 mån på en vara men går inte att få kontakt me dom. Bluff företag????
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.